mi Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 ne enga ne druzga hahaha :"> roza ? ja mogoce mogoce. sam bi blo bol ce bi gor dau se ksne rozce pa soncke :blush: :blush: ← peace man :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 no končno sem dobil mitota hehe zakon motor :D idino bat morem menjat pa kuplongo ter fergija treba nastavit potem pa bo pomoje ql :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 juhu bravo !!! :> kasn pa je ? slikce ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 dej slikce hitr gor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 ju3 poslikam pa dam gor :=) joj kak to gre ne :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 evo tu pa je še ona za dele samo sem že skoro celo razstavo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 lepo lepo :> mene pa neki zanima... ce dam kontakt pa mam luci ugasnjene, mi zadnja luc gori. a je tako prav ali ne ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 am.. meni nena nobena gori :D ko so vgasjene seveda ... pa am... proda kdo kakega gianelija ? za mitota? al pa kaj podobnega ? aja pa rawe ventil to že ma mito al je treba kupit ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 mito nima rave ventila...toj sam za aprilio. mito itak boljs vlece s temu ventilom kot aprilia :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 MAš nek stik, glede rave ventila, ima tudi NSRka original, sam da je RC valve B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 zdravo ! sem nov na tem forumu, pa me zanima kolk časa vam zdržijo gume na cestakih-prva in zadna ( v mislih imam dunlop d207, d208 ali pa michelin pilot sport) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 MAš nek stik... ja sm poledou. mam stik - zanic ploscice pa diska ni notr pa se ploscice skup drzita zato je luc :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno November 1, 2005 Deli Objavljeno November 1, 2005 dirk mam za prodat če rabiš :D je v doberm stanju še :> pa ploščice so še tudi pomoje ql samo to tak ni drago če kupiš novo ... lp Tilči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
icerider Objavljeno November 2, 2005 Deli Objavljeno November 2, 2005 ' date='1 Nov 2005 @ 10:42' post='593390'] evo tu pa je še ona za dele samo sem že skoro celo razstavo :) kolk si dov ti za tole? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno November 2, 2005 Deli Objavljeno November 2, 2005 am.. mitota sta moja in sme dal za oba 400k skuteri pa so na popravilu pri meni :> niso moji ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno November 3, 2005 Deli Objavljeno November 3, 2005 Mitofreak važn da ma mito bolši ventil :P Drugač pa 2fast for you a ti maš dva mitota? a maš mogoče na enmu še fergazer? pa če je mikuni 35? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_R3n3_ Objavljeno November 3, 2005 Deli Objavljeno November 3, 2005 Ma fergazer ja samo ga mam jaz na skuteru :P :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno November 3, 2005 Deli Objavljeno November 3, 2005 am.. dobim še menda enega 34 nisem ziher ramo verjetno ga bom dobil tak da če bi rabil povej ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 3, 2005 Deli Objavljeno November 3, 2005 Mitofreak važn da ma mito bolši ventil :P Drugač pa 2fast for you a ti maš dva mitota? a maš mogoče na enmu še fergazer? pa če je mikuni 35? sem se samo salil :> brez zamere :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 3, 2005 Deli Objavljeno November 3, 2005 folk a se komu karkoli sanja kaj je razlog da mam jest skos prazn akumolator? kdo ze meu podobne probleme? aja pa ce bi kdo vedu kje pocen dobit tisto oranzno sipco na desnem smerniku spredej? k dons sm zgubu nekje... :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno November 3, 2005 Deli Objavljeno November 3, 2005 Ma ej mam jst ta problem :) Samemu mi ni uspel zrihtat, tko da bom pelu motor avtoelektričarju naj se on jebe s tem. Lahko da je kej zoksideral(sam pr teb dvomem k je motor nov), lahko da je šel alternator. Najbolš je da tud ti peleš avtoelektričarju, ker kdo bi si mislu, nestabilni tokokrog se pozna na preformansih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 3, 2005 Deli Objavljeno November 3, 2005 folk a se komu karkoli sanja kaj je razlog da mam jest skos prazn akumolator? kdo ze meu podobne probleme? ja to sm meu jest ko sm mel nekje nek kurzschluss :> preglej ce ti vse luci delajo predvsem zmigovci pa varovalke precekirej sm se pelou enkrat na morje s polnim ak ker sm ga doma nafulou pol sm pa nazaj prsu je biu pa prazn....mi pa ni delal desni zmigovc :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno November 3, 2005 Deli Objavljeno November 3, 2005 Rabm jst fergazer za bratranca k ma dellorto 28 pa hoče nek dobit mikunija 35 al pa dellorto 34 tko da če boš kej dobu povej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 3, 2005 Deli Objavljeno November 3, 2005 nekje sm idu da nekdo prodaja mikuni 36 sam nisem ziher kje...sam to ti ne pomaga kaj dost ne? .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno November 3, 2005 Deli Objavljeno November 3, 2005 folk a se komu karkoli sanja kaj je razlog da mam jest skos prazn akumolator? kdo ze meu podobne probleme? aja pa ce bi kdo vedu kje pocen dobit tisto oranzno sipco na desnem smerniku spredej? k dons sm zgubu nekje... :o a je nisi že enkrat prej :xx: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se