SHARKi Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 kdor ne kida ni Kočevc! slo novice :BUA: , drgač pa kr dobra izjava :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Včeraj je en sošolec, ko je videl na šoli plakat z naslovom: Uspešni biviši dijaki naše šole (srednje ekonomske) in na plakatu enga dr. xy dejal: Te pa je na ekonomsko hodil, pa je doktor :eek: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Neka "gospa tajnica" danes po telefonu : " A lahko jutri pokličete šefa kar direkt na njegov telefon, ker mene ne bo, ker bom bolana!" :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 slovenski moto prevod yugo psovke: JEB*M TI MATER.....Mater ti bom na moto zbor odpeljal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 Včeraj sem bila s cimro v Mercatorju, ko mimo nje prileti en mali otročiček in se ga cimra ustraši. Pa stoji tam čisto prestrašena sredi polic, pa mama od malega reče: saj ti ne bo nič naredil :lol: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 ženske so kot žoga, 1x preluknaš pa moraš skoz pumpat :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
octoPUSSY Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 Danes bilo po radiu , da je en poslanec dobil na vratih v parlamentarni hiši napis na listu. :P :D Izbrisani vabljeni na ples, igral vam bo Zmago Jelinčič na mitraljez. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 Danes bilo po radiu , da je en poslanec dobil na vratih v parlamentarni hiši napis na listu. :P :D Izbrisani vabljeni na ples, igral vam bo Zmago Jelinčič na mitraljez. :lol1: ← vse si pomešal, octo :slap: :slap: :slap: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
octoPUSSY Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 vse si pomešal, octo :slap: :slap: :slap: :) ← sem opazil šele pri večernih poročilih :blush: :slap: Žal prepozno :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 Sicer je ža malo stara, ampak je definitivno najboljša izjava, kar sem jih slišal iz ust profesorjev... :) Pri uri matematike, je sošolec težil če je možnost, da bi imel matematiko pozitivno. V bistvu ga je zanimalo, koliko bi moral pisati prihajajoči test, da bi popravil oceno... V odgovor dobi: "Veš Žiga, zarad mene lahko ti tud 6 pišeš, pa ne boš dvojke vidu!" :devil: :devil: :devil: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 sem opazil šele pri večernih poročilih :blush: :slap: Žal prepozno :oops: ← Mai visto, mai sentito..... :slap: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 "Ali prinesem sendviče s sabo, ali jih boste delili vi" - odgovor Jelinčiča na povabilo Potrča, če pride na razgovore z izbrisanimi.... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 "Ali prinesem sendviče s sabo, ali jih boste delili vi" - odgovor Jelinčiča na povabilo Potrča, če pride na razgovore z izbrisanimi.... :grrr ← Ma ta Jelinčič je taka faca !!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Za vsakega Sašota se burek peče. (Marko Radmilovič v Glosi na Valu 202) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Včeraj se je starejši sin neki malga udaru pa tuli ko zverina, pa mu moja reče:Žiga dej ne joči poglej Mihca(mlajši) on tudi če mu čreva vn gledajo ne joče. In pol izjava tamalga : JA MAMA PA TUDI KO MI JIH NAZAJ NOTR DAJEJO NE JOČEM. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Najboljša izjava,kar sem jih slišal,je bila izjava enega od vodilnih mož pri BMW Wiliams,ko je Montoya ven zletu:"Najprej mu je zmanjkalo talenta,potem pa še ceste..." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 (popravljeno) Tole je pa res izjava meseca. Danes na STA (ne, moderatorji, ne delam reklame) v novici ob 8. marcu: Ženske v Sloveniji zasedajo nižje, manj odgovorne in tudi slabše plačana delovna mesta. Opravljajo drugačne poklice, imajo drugačne karierne možnosti kot moški, zaposlene pa so predvsem v tistih dejavnostih, kjer prevladujejo ženske. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :grrr Popravljeno Marec 8, 2005. Popravil Polž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 najdeno v debati od Prisiljene NE DAJ SE, INES! ..za manje od 100 Eura... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 Transparent na protestu v lj: Dvigalo v vsak slovenski dom, da ženske ne bodo več padale po stopnicah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 16, 2005 Deli Objavljeno Marec 16, 2005 javnost nima morale.... by Jurij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Spet je Ališič eno bistro "vsekal" med dirko;no,enih par je bilo:"uuuuuuuuuu" in "uuuuuuuuuuuuuu",pa"uuuuuuuuuu"pol pa še"uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu"in na koncu "uuuuuuuuuuuuuu" :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Saška Lendero: "Diplomirala sem pred nekaj časa na FDV pri profesor Svetilniku." Vsakdo, ki je kdaj hodil na FDV ve, da tam ni nobenega profesorja Svetilnika. :grrr :nono: Je samo profesor Svetličič. Bo treba tole Saškino diplomo malo preveriti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Saška Lendero: "Diplomirala sem pred nekaj časa na FDV pri profesor Svetilniku." Vsakdo, ki je kdaj hodil na FDV ve, da tam ni nobenega profesorja Svetilnika. :grrr :nono: Je samo profesor Svetličič. Bo treba tole Saškino diplomo malo preveriti. ← FDV :lol1: no ja če kje pol tam :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 A misliš, da je bila tista sošolka, ki je posojala izpiske? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 ...solata raste iz zemlje, ki je polna mikroorganizmov in ostalin odmrlih bitjic. torej vegetarijanec=nekrofil :lol1: ← :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se