mellert Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 ali lahko kdo pomaga kako prenesti adresar iz outlook expres v pošto windows (vista busines), verjetno se še kdo matra pa bo to kar koristna tema. Lahko poženeš uvoz wab adresarja a samo napiše da je v tega uporabnika stike prenesel (stiki so bili v program stiko windows uvoženi iz prejšnega mesta in oblike) vendar tega ni nikjer videti, da bi bilo kaj v novih stikih pri tem uporabniku. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Nekaj mi ni jasno - a to hočeš izvoziti Stike/Contacts iz Outlook Expressa v Visto ali v kak Outlook 2007 ali kaj podobnega - na Visti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Probaj, če ta disk dela na drugem računalniku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mellert Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Nekaj mi ni jasno - a to hočeš izvoziti Stike/Contacts iz Outlook Expressa v Visto ali v kak Outlook 2007 ali kaj podobnega - na Visti? v visti ni več outlook express-a to se sedaj imenuje windows pošta v bistvu je pa malo polepšan outlook express /po določenem času mi je uspelo, vendar samo z izvozom v csv datoteko. hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vesna Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 To pa ni fer Zakaj do tega sploh pride? Slaba disk al kako? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 (popravljeno) S katerim programom naj odprem datoteko mdf in md0? Popravljeno December 29, 2007. Popravil Misko.91 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Alcohol 120% al kak drug program za delo z image-i. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 To pa ni fer Zakaj do tega sploh pride? Slab disk al kako? Ali ti računalnik disk sploh prepozna v BIOS-u? A je to IDE ali SATA disk oz. če je IDE, ali imaš pravilno nastavljeno MASTER/SLAVE/CS? Če je SATA ga preizkusi na drugem SATA vodilu. Poglej ali še imaš garancijo (ponavadi 2 ali 3 leta). Nekaj časa nazaj je bila ena kilava serija IBM Deskstar diskov, ki so radi crkovali. Drugače pa se to bolj poredko zgodi. Ne glede na to se splača pomembne podatke shranjevati na CD/DVD in arhiv vsake toliko obnavljati (tudi CD/DVD-ji niso večni). Za več cvenka si lahko omisliš RAID diskovna polja, ki ohranijo podatke četudi gre en disk rakom žvižgat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 s čim lahko odprem datoteko AMR? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salo Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 s čim lahko odprem datoteko AMR? AMR dekoder v mp3,... klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 AMR dekoder v mp3,... klik Sem potegnil dol in inštaliral, ko odprem datoteko in hočem spremenit mi napiše da datoteke ni mogoče odpreti.Kaj je narobe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 s čim lahko odprem datoteko AMR? 3 sekunde iskanja na guglu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salo Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Sem potegnil dol in inštaliral, ko odprem datoteko in hočem spremenit mi napiše da datoteke ni mogoče odpreti.Kaj je narobe? Lahko je pokvarjena datoteka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Lahko je pokvarjena datoteka Nevem čudno se mi zdi ker sem jo prenes direkt iz telefona ker em nekaj posnel. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Dela z quick time-om.Na linku ki ga je dal simonsi je napisano kateri programi odpirajo AMR. datoteko. Hvala vama za pomoč :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Nujno rabim pomoč, včeraj je za zelo kratek čas zmankalo elektrike dvakrat, potem se mi računalnik več ni zagnal napisalo je da majnka neka datoteka v sistemu, jas se boot-am z hiren's boot cdjem in vse podatke z C particije dam na D. Ko sem windowse naložil mi ne najde več D particije, kaj naredit?? Lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 mogoce si jo zbrisou, poglej kok je velka C particija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 ok...kdo pozna SPSS...rabm vedt kaj je koeficient konsistence... morm narest seminarsko pa ne vem kaj je to kdo ve ? prosim naj kdo ve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Sem naredo partition recovery za acronisom, pa sem dobo D particijo nazaj in pol jas vse lepo zaprem se hočem normalno zagnat, pa ko začne windowse nalagat sa samo vse modro pokaže da naj preverim če mam kake viruse pa nekaj... Nevem več kaj bi blo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 ah...winblowzi :) no ja...ce dela pol je kulj hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) Sem naredo partition recovery za acronisom, pa sem dobo D particijo nazaj in pol jas vse lepo zaprem se hočem normalno zagnat, pa ko začne windowse nalagat sa samo vse modro pokaže da naj preverim če mam kake viruse pa nekaj...Nevem več kaj bi blo.. Na začetku si vse zasral, ker si šel nekaj kopirat. Zelo verjetno bi bilo dovolj, če bi samo boot thingy popravil z inštalacijskim cd-jem. Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Saj sem skopiral samo nekaj datotek ki sem jih downloadal, ki so bile na C particijo, to mislim da nebi smelo škodit ali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 S čim naj odprem datoteko wba? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 S čim naj odprem datoteko wba? To je skin za WindowBlinds.A ti neznaš googla uporablat za take malenkosti? How to open .wba? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Lep pozdrav! Ali se je že komu zgodilo, da miška zamrzne? Pravzaprav zamrzne samo ikona miške- kazalček (ostane na mestu), čeprav miška še vedno funkcionira. Edino kar je, nikoli ne veš kje si trenutno z miško in je to kar moteče. Včasih ponovno začne delati (kazalček se premika), običajno pa pomaga samo ponovni zagon... Win XP.. Evo med pisanjem tega teksta je zopet obstala, sedaj pa zopet deluje... grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se