Skoči na vsebino

Rakitna

D-D

Priporočene objave

K se voz gor pa dol se gre po navadi obrniti tam kjer je una avtobusna pa par hiš, spodnja al kakšna brezovica se mi zdi? Pa tam je en dec ko skos teži in sigurno tud vas kliče

In prav ma, k tist je avtobusna postaja, niso boksi ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah, vedno se bodo našli ljudje, ki jih bo nekaj motilo. Nekateri mogoče nimajo kej za počet in potem radi drugim anagajajo in podobno.

Kot sem rekla, nevem kaj točno je njega motilo, ampak mi moramo prit in pogledat, da ne bodo rekli, da nismo nič ukrepali .)

Suntrance14 če te policija ustavi z lučkami, takrat naj nebi izstopal iz vozila. Ne vem točno kaj si mi želel povedat s tistimi FBI in šnofanjem, ampak sej ni važno. Jaz se ne želim prepirati ali kaj podobnega, ko sem na tem forumu, sem tu iz osebnih razlogov in se mi ne ljubi še v prostem času ubadati s tem, razen če nekdo kaj vpraša .)

No lep dan vam želim vsem!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kazn bi dubu ce bi pelu cez povno črto pa take fore pa da bi očitno prekoraču tistih 90 na uro

Oziroma ,eč bi vozil tako ,da ne bi obvladoval vozila (kar je zelo subjektivno).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja seveda, da jih lahko domov nosimo. No, moramo jih domov nositi, kdo pa misliš, da nam jo bo opral? :)

mashina, ja npr, če bi spuščal "krmilo", če bi vozil po enem kolesu itd. pač taki so zakoni.

Popravljeno . Popravil Mark1984
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Citat ene izmed redkih pametnih izjav Mašine, tale se je res posrečla.

"Čudak. Nikogar drugega ne poznam, ki bi si hotu bajto zraven dirkalne piste postavit ... "

ja,ne...jz bi si pisto okoli hiše!Zmaga,kaj je sploh lahko lepšega?Me čez poletje ne bi spravil z parcele :whistle:

Spalnico si pač konkretno izoliraš vikendica v naravi pa je opcija za...

Zanimiva tema,škoda,da je mashina prišelz svojimi 10brezveznimi posti...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a maš kako idejo :naughty:

Eno al pa dve :whistle:

Ja seveda, da jih lahko domov nosimo. No, moramo jih domov nositi, kdo pa misliš, da nam jo bo opral? :)

No super, pol morem počas začet za kako policistko lobirat.

Maš prav... Če se uporabi uniformo v umazane namene, jo je treba oprat :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eno al pa dve :whistle:

No super, pol morem počas začet za kako policistko lobirat.

Maš prav... Če se uporabi uniformo v umazane namene, jo je treba oprat :)

sej lahko tudi kako dohtarco pol ujagaš :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma sej jst čist zastopem tistga tipa, men se tud ne bi dopadlo da bi se mi cel cajt eni in isti z odprtimi rori gor pa dol prevažajo pred bajto.

Sej nekoč je padu dogovor, da se gre pač tam pri njemu lepo počasi, pa naslednja (glih talepa) dva ovinka kulturno in ne preveč glasno, potem pa gas naprej pa delej po hosti kar češ. To je tud sam gospod izjavil, da mu je vseeno kaj se dogaja naprej kjer itak noben ne živi.

Sam pač tega noben ne upošteva. Važen je da je lušna kelnarca gor.

Jst osebno ne hodim več gor ker je lani mal mankal da me neb en lep bel kombi snel in sem zgruntu, da mogoče pa le je mal prenevarno za tako vožnjo. Za na izlet it maš pa tud lepše lokacije.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No in, kdaj boste dons pol kej gor? :)

fantje kdaj bomo gor...jest bi sicer reku da bomo okol 5h, pol šestih oz. jest bom takrt gor za ostale bomo pa še vidl ne :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

fantje kdaj bomo gor...jest bi sicer reku da bomo okol 5h, pol šestih oz. jest bom takrt gor za ostale bomo pa še vidl ne :D

No ja jst tut enkrat takrat pridm, če pa nobenga nau bo pa vsaj cajt za še enkrat dol pa gor :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eo mau da wam pokazem kje zdej obračamo

in nwm kako jih še zmeri lahk motmo....

Fajn, da si pokazal, zdej vem kje bom naslednjič obraču.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja,ne...jz bi si pisto okoli hiše!Zmaga,kaj je sploh lahko lepšega?Me čez poletje ne bi spravil z parcele :whistle:

Spalnico si pač konkretno izoliraš vikendica v naravi pa je opcija za...

Zanimiva tema,škoda,da je mashina prišelz svojimi 10brezveznimi posti...

Se strinjam z rumenim tiskom. Nej se seli v svoje teme in se pogovarja sam s sabo (samo ideja).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ja jst tut enkrat takrat pridm, če pa nobenga nau bo pa vsaj cajt za še enkrat dol pa gor :D

pa glej da se dons USTAVŠ :P

prej pa še 2x al pa 3x gor dol :whistle:

Popravljeno . Popravil straza
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eo mau da wam pokazem kje zdej obračamo

in nwm kako jih še zmeri lahk motmo....

LOL in ŽALOSTNO obenem.

Namreč - če že, je bil zmeraj 'tehnično zanimiv' samo spodnji del, tisti od avtobusne gor do sredine ... če se pa zdej 'naganjate' od sredine do vrha, bo pa prej ali slej kaka tragedija, ker tam moraš pa res že hudo hitrost met, da je 'zanimivo' ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

LOL in ŽALOSTNO obenem.

Namreč - če že, je bil zmeraj 'tehnično zanimiv' samo spodnji del, tisti od avtobusne gor do sredine ... če se pa zdej 'naganjate' od sredine do vrha, bo pa prej ali slej kaka tragedija, ker tam moraš pa res že hudo hitrost met, da je 'zanimivo' ...

Sej 160/170 še ni taka huda hitrost :evilgrin: :P:P Hec hec :P Ja mašina res je tehnično bolj zanimiv spodnji del, ampk zakaj mislš da ga zdej spuščamo?drgač pa kšn ovnink je tut gor lep(sicer jih ni tok k spodi)dej mal pomisl kaj tuki se že ceu cajt piše????ZARADI TEGA KER PREBIVALCE MOTI!!!!!!Upam da sedaj razumeš :) Pač zgubimo najlepši del rakitne, je pa vsaj mir :) No sam zgleda, da zdj že tut gozdarje motmo :P:P Če je klicu en da ga moti, če se do ke vozmo :(

Popravljeno . Popravil Kawc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kva pa 'prbijajo'?

Če bi bral mal postov naprej sm lepo objasnu... :headbang:

Ma sej jst čist zastopem tistga tipa, men se tud ne bi dopadlo da bi se mi cel cajt eni in isti z odprtimi rori gor pa dol prevažajo pred bajto.

Sej nekoč je padu dogovor, da se gre pač tam pri njemu lepo počasi, pa naslednja (glih talepa) dva ovinka kulturno in ne preveč glasno, potem pa gas naprej pa delej po hosti kar češ. To je tud sam gospod izjavil, da mu je vseeno kaj se dogaja naprej kjer itak noben ne živi.

A vm še zmer ni jasno, da ta model sploh ni prjavu ampak nekdo drug, ker tist dan sploh nismo do dol vozil...Je Straža lepo povedu plus pokazu ti na zemljevidu... :headbang:

Popravljeno . Popravil MoTo G_P
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!