Kawc Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Fantje blo luštn dons, sam k sm biu v civilu Tko da en dan je treba tole udeležbo ponovit sam v usnju sam ne za vikend k ceu vikend delam :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Biker77 je bil ciničen ... Učiti se iz lastnih izkušenj ni lažje ... na forumu so sarkazem in cinizem detektorji že dolgo pokvarjeni aja, rakitna je fajn. gobe pa to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Hojla, sem strastno pomahala na poti gor. Na poti dol je bila klopca prazna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 hahahaha noro ane... še navijače ma tale rakitna k kr na cesto skačejo hahaha pa varnostne đipe v gmajni :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 (popravljeno) hahahaha noro ane... še navijače ma tale rakitna k kr na cesto skačejo hahaha pa varnostne đipe v gmajni :naughty: Si biu gor dons? Pa nč poklicu oz. se najavu :evilgrin: P.S. Kawc greš na pijačo zdele? :naughty: Popravljeno Julij 24, 2009. Popravil _Mihaa_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 hahahaha noro ane... še navijače ma tale rakitna k kr na cesto skačejo hahaha pa varnostne đipe v gmajni :naughty: še kdaj prid....sam pocak da bom v opremi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 men tud pri mojih letih noben ne bo nč dopovedal. Kar je tud prav. neč ni prav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Biker77 je bil ciničen ... Učiti se iz lastnih izkušenj ni lažje ... lažje ne... se pa bol usede v spomin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 mater gume držijo kda bi jih z žebli prbiu v asvalt napram prejšnim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 mater gume držijo kda bi jih z žebli prbiu v asvalt napram prejšnim Napaka! Žeblov pa gum ne smeš nikol niti omenjat skupaj. A ni to hec kolk so tastare gume zmer slabše od novih ? Poden! Če bi blo vse to res, potem po enoletni evoluciji nebi nobena nova guma sploh zmogla zdrsnit in bi vozniki morali kar prostovoljno zavit s ceste če bi že hotel dobit karto za K.C.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 dobr dan pubeci....a ma kdo namen dons it kei gor???? al se sam jutr spet widmo???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Napaka! Žeblov pa gum ne smeš nikol niti omenjat skupaj. A ni to hec kolk so tastare gume zmer slabše od novih ? Poden! Če bi blo vse to res, potem po enoletni evoluciji nebi nobena nova guma sploh zmogla zdrsnit in bi vozniki morali kar prostovoljno zavit s ceste če bi že hotel dobit karto za K.C.. jaz sem vceraj s tvojim motorjem prostovoljno zavila s ceste, ne zaradi gum, ampak ker ni hotu vžgat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 jaz sem vceraj s tvojim motorjem prostovoljno zavila s ceste, ne zaradi gum, ampak ker ni hotu vžgat Ja ti s tud ena Špela no! Naprve ti mora bit jasn de to ni dizel in moraš preden spustiš kuplungo dodat malčk gasa :naughty: No ja sej ni pene, se loh vsaj pohvalim de sem te porivu Ampak to de ne vžiga ko maš v prestavi se mi pa zdi O.K. Vsaj za take telebajske k sem jest (al pa ti ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Ja ti s tud ena Špela no! Naprve ti mora bit jasn de to ni dizel in moraš preden spustiš kuplungo dodat malčk gasa :naughty: No ja sej ni pene, se loh vsaj pohvalim de sem te porivu Ampak to de ne vžiga ko maš v prestavi se mi pa zdi O.K. Vsaj za take telebajske k sem jest (al pa ti ) LOOOOOOOOOOOOL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Ja punca no! A to pa zdaj z gatam mahaš? A greš danes spet al koko? K so se včeri varovanci predčasno splašil :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Ja ti s tud ena Špela no! Naprve ti mora bit jasn de to ni dizel in moraš preden spustiš kuplungo dodat malčk gasa :naughty: No ja sej ni pene, se loh vsaj pohvalim de sem te porivu Ampak to de ne vžiga ko maš v prestavi se mi pa zdi O.K. Vsaj za take telebajske k sem jest (al pa ti ) bo treba avtomatika kupt da ne boste preveč porival če pa že je boljše po klancu dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Ja punca no! A to pa zdaj z gatam mahaš? A greš danes spet al koko? K so se včeri varovanci predčasno splašil :lol: Če so pa gledal s klopce za mojim motorjem, pol so pa tebe zagledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Očitno so tvoje strastno mahanje dojel kot žuganje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 (popravljeno) Maš pa avtoriteto! Še hujš k smrkci, katerih pa ti ne moreš. No vidiš "Circle of life" Tvoja CBF-ka se jim je pa zdela nekam majčkena! Popravljeno Julij 25, 2009. Popravil Robertjur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Očitno so tvoje strastno mahanje dojel kot žuganje :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Maš pa avtoriteto! Še hujš k smrkci, katerih pa ti ne moreš. No vidiš "Circle of life" Če so pa bl modri od mene, od foušarije se začnem trest, ko jih zagledam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Če so pa bl modri od mene, od foušarije se začnem trest, ko jih zagledam. A pol pa tik pred zdajci pomisliš na smrkce Ja sej bol k pa de čakaš da mobi začne trest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Napaka! Žeblov pa gum ne smeš nikol niti omenjat skupaj. A ni to hec kolk so tastare gume zmer slabše od novih ? Poden! Če bi blo vse to res, potem po enoletni evoluciji nebi nobena nova guma sploh zmogla zdrsnit in bi vozniki morali kar prostovoljno zavit s ceste če bi že hotel dobit karto za K.C.. hahah a dobr no a ne razumeš asociacije?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 dobr dan pubeci....a ma kdo namen dons it kei gor???? al se sam jutr spet widmo???? jest razmišlam da bi mogoče kej gor zaviu... sam sm nekak čis brez volje :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 ewo do zdele delu...zdele pod tuš...pol se pa widmo gor...kdor pride Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se