Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 11 minutami, Joker pravi:

Guma je super, ampak verjetno ne bo za dolgo. Moja draga je imela predhodnico kot prvo vgradnjo na F850GS. "Ubila" jo je v slabih 6kkm...

No, pa sem ravno hotel gumo ki bo za več časa. 🙃 tako je, ko se zadnji čas spomni na gumo. Jutri gremo na eno furo, padaljšan vikend, pa sem včeraj videl, da s tako ni za it več nikamor. Sem jo vsaj dobil po ugodni ceni z zastonj premontažo in centriranjem...🙂

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 3 urami, vandrovec pravi:

No, pa sem ravno hotel gumo ki bo za več časa. 🙃 tako je, ko se zadnji čas spomni na gumo. Jutri gremo na eno furo, padaljšan vikend, pa sem včeraj videl, da s tako ni za it več nikamor. Sem jo vsaj dobil po ugodni ceni z zastonj premontažo in centriranjem...🙂

potem ne kupuj Bridgestonk (če te živ. doba matra). Resno, preverjeno. Sicer tudi Pirelijke niso kaj dost več dolgožive. Oboje majo pa dober grip neglede na podlago. Če montiraš nekaj za dolgo življensko dobo, boš fasal omejitve, bodisi rabi ogrevanje, bodisi, ne deluje enakomerno na različnih podlagah itd...

Včasih so rekli: ti bi ovce i novce, ma nea gre :P

• Haha 1
Objavljeno

Nobena mi ne zdrži dolgo, še najmanj mi je Mitas. Ne beležim kilometrine pa tudi menjajo tipe gum, v spominu imam, da sem včasih kar zvozil preko 10k km, zadnja leta je pa vse pod 10k km...

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno
Ob 1. 9. 2025 ob 20:17, vandrovec pravi:

Me zanima, če je Metzeler Karoo Street dobra zamenjava za Tourance katere so se hitro obrabile?

Z Metzeler Karoo Street sem naredil 15800 km letos...zdej so za menjat...vozim se dinamično,ne bom pa rekel da sem divjak,k pol bi tudi drugačen motor vozil...50% vožnje pa je bilo v dvoje polno naložen..lp

• Všeč mi je 1
Objavljeno
19 hours ago, wilier said:

Z Metzeler Karoo Street sem naredil 15800 km letos...zdej so za menjat...vozim se dinamično,ne bom pa rekel da sem divjak,k pol bi tudi drugačen motor vozil...50% vožnje pa je bilo v dvoje polno naložen..lp

obe sta ti zdržali 15800km. Kako je pa z glasnostjo pri Karoo Street

Objavljeno

Zdravo,

vozim dimezijo 110/80 r19 in 150/70 R17 (KTM 1090 ADV, super tenere 1200, crosstourer 1200x, varadero 1000),

po asfaltu v hribih/jadranka, rad odstrelim iz ovinka, navor dela svoje, tako da gume kar hitro gredo.

Tele 90:10 ADV gume kot so scorpion trail3, turance next2 in michelin anake road, obrabijo se precej hitro, zadnja se tudi hitro pregrejeje in začnejo drset.

Poskusil sem tudi mitas touring force, tam je pa prva guma precej trda, zadnja se hitro obrabi, ostalo bi bilo, samo so cene tudi že preveč dvignili, tako da nima več smisla.

Rabim neko klasično šport touring gumo, ki še nekaj zdrži, saj se nikoli ne vozim v dežju ala ROAD6.

Vidim da še kar nekaj ljudi vozi Pirelli Angel GT, cenovno so kar zanimive,

upam da se niso kaj poslabšale odkar jih delajo na kitajskem,

ima kdo trenutno gor to gumo?

Objavljeno
pred 8 urami, Pero75 pravi:

obe sta ti zdržali 15800km. Kako je pa z glasnostjo pri Karoo Street

Js jih ne slišim...tk da glede tega so ok.Tudi naslednje bodo iste.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!