KARMEN1 Objavljeno Julij 17, 2019 Opozori Objavljeno Julij 17, 2019 Nehajte že enkrat s tem DOT. Nove gume se praviloma morajo skladiščiti 6 mesecev, pred prodajo. Pravilno skladiščene, so uporabne 5 let. Jih misliš imeti na motorju, več, kot 5 let? thetruetheory, basbas, Zok in 3 others 5 1
SiM Objavljeno Julij 17, 2019 Opozori Objavljeno Julij 17, 2019 Tole so DOT2711, pa nimam občutka da so slabe sesir, thetruetheory, Kugelschreiber in 2 others 4 1
thetruetheory Objavljeno Julij 17, 2019 Opozori Objavljeno Julij 17, 2019 Ne mislim jih imeti 5 let, upam, da samo 1 leto. Nimam izkušenj zato sem za stavkom postavil vprašaj..... Moje laično mnenje je, da gume zatrdijo, zato sem vprašal manj laične motoriste... Hvala KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Julij 17, 2019 Opozori Objavljeno Julij 17, 2019 Ne, če so pravilno skladiščene, ne zatrdijo. Zatrdijo na motorju ali doma, v garaži. thetruetheory 1
Zok Objavljeno Julij 17, 2019 Opozori Objavljeno Julij 17, 2019 Zatrdijo s termicnimi cikli (topla-hladna-topla-hladna etc.). Sama starost do 5 let nima povsem nobene veze. Fantje se na Grobniku z gumami letnik 2008 dobesedno norce delajo iz drugih, ki so na gumah 2019, vsaj jaz vem za en tak primer... ...go figure. Bi pa 2011 tudi jaz dal dol - cesta je vse prej kot sklop idealnih okoliscin, navadno temperatura ter grobost asfalta v povprecju ni na nasi strani. Ravno danes sem nataknil Dunlop Sportmax GPR 300 (ko smo ze v temi Dunlop) - presenecen sem ugotovil, da so made in Japan... ...mah, za eno sezono bo OK. Pilot Power sem do indikatorja zradiral v dobrih 2000 km - upam, da bo ta drzala dlje. ukica, Kugelschreiber, DAMI34 in 1 other 4
sesir Objavljeno Julij 17, 2019 Opozori Objavljeno Julij 17, 2019 (popravljeno) pred 1 uro, KARMEN1 pravi: Zatrdijo na motorju ali doma, v garaži. Si pozabila pripisat,da tako le nabijajo?jaz sem dokazal kontra! Popravljeno Julij 17, 2019. Popravil sesir
Xebec Objavljeno September 27, 2019 Opozori Objavljeno September 27, 2019 d214, če je kdo slučajno vozil...kolk so vam zdržale? bolj me za sprednjo zanima
MitcH' Objavljeno Januar 10, 2020 Opozori Objavljeno Januar 10, 2020 A je že kdo preizkusil Dunlop Trailmax Mission? Odzivi?
MiNa Objavljeno Januar 11, 2020 Opozori Objavljeno Januar 11, 2020 (popravljeno) pred 11 urami, MitcH' pravi: A je že kdo preizkusil Dunlop Trailmax Mission? Odzivi? Tale dva jih vozita oba... je še več tega na YT. Preden kdo pri nas preizkusi in opiše občutke bo tole moralo zadostovat... Popravljeno Januar 11, 2020. Popravil MiNa MitcH' 1
CINDAPP Objavljeno Maj 1, 2020 Opozori Objavljeno Maj 1, 2020 Me zanima ali so kakšne izkušnje z Dunlop Trailmax Meridian lp
lasagna Objavljeno Junij 9, 2020 Opozori Objavljeno Junij 9, 2020 Sem moral malo počakati, da lahko povem... Kljub temu, da sem bil do sedaj zadovoljen le z Bridgestone gumami, moram Meridian zelo pohvaliti. V suhem in v dežju je skoraj enako, ogreje se hitro, še zaviram bolje. Akcija za obe je do 30. junija in ti še nakažejo 40 EUR na račun. Glede ostalih reklamnih trditev o enakomerni obrabi in trajnosti pa bom povedal precej pozneje. Na kratko - zelo se jih izplača vzeti do konca meseca in nobenih skrbi o kvaliteti (made in France). CINDAPP 1
CINDAPP Objavljeno Junij 16, 2020 Opozori Objavljeno Junij 16, 2020 On 5/1/2020 at 10:41 AM, CINDAPP said: Me zanima ali so kakšne izkušnje z Dunlop Trailmax Meridian lp Od danes naprej jih bom kar sam preizkusil,se pa po prvih 100 km kar strinjam z "lasagna" Bostjan L 1
boki brm Objavljeno Junij 18, 2020 Opozori Objavljeno Junij 18, 2020 ce komu prav pride.. https://www.bolha.com/19-colne-pnevmatike/moto-pnevmatike-dunlop-sportmax-roadsmart-iii-sprednja-in-zadnja-oglas-4165547
Guest Dejan Objavljeno Julij 9, 2020 Opozori Objavljeno Julij 9, 2020 Jaz sem pred kratkim na svojega Kawasaki Versysa 1000 dal Dunlop Mutant gume gor. Moram rect da je obcutek med voznjo zelo dober, motor je enostavno podret v ovinek, gume lepo drzijo v nagibu, tudi v dežju je oprijem zelo dober... Po mojem obcutku in laičnem mnenju odlicna izbira... Sem veliko bolj siguren v oprijem kot pri Bridgestonkah, k so bile na novem... Lp Dejan
krucymucy Objavljeno Avgust 16, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2020 On 7/17/2019 at 11:13 AM, KARMEN1 said: Nehajte že enkrat s tem DOT. Nove gume se praviloma morajo skladiščiti 6 mesecev, pred prodajo. Pravilno skladiščene, so uporabne 5 let. Jih misliš imeti na motorju, več, kot 5 let? Nehajte pocasi s tem no. V 32. tednu sem kupil gumo v trgovini izdelano v 28. tednu. Mitas. Conti sem pa po sestih tednih od izdelave ze predrl. KARMEN1, DAMI34 in Shillien 2 1
Endlich Objavljeno Avgust 16, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2020 (popravljeno) pred 11 urami, krucymucy pravi: Nehajte pocasi s tem no. V 32. tednu sem kupil gumo v trgovini izdelano v 28. tednu. Mitas. Conti sem pa po sestih tednih od izdelave ze predrl. Ocitno se Mitaske odlicno prodajajo, ker se dobi tako sveze. Tudi jaz sem jo dobil zelo mlado. Ali je slabše, če je guma stara manj kot 1 mesec? Popravljeno Avgust 16, 2020. Popravil Endlich
ukica Objavljeno Avgust 16, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2020 1 hour ago, Endlich said: Ocitno se Mitaske odlicno prodajajo, ker se dobi tako sveze. Tudi jaz sem jo dobil zelo mlado. Ali je slabše, če je guma stara manj kot 1 mesec? Ali pa imajo staro proizvodnjo in delajo s hitrostjo polza....
krucymucy Objavljeno Avgust 16, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2020 2 hours ago, Endlich said: Ali je slabše, če je guma stara manj kot 1 mesec? Ne. To tiste fore iz starih casov. V zastavi so tudi vlivali tiste gus bloke motorja pa pustili pol leta v koprivah, da popustijo notranje napetosti. Dejansko so imeli pa nestabilen proces proizvodnje oz. se jim je jebalo za proces.
bajkr88 Objavljeno Avgust 27, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2020 rs3 kje kupujete? kaka akcija kje?
Endlich Objavljeno September 11, 2020 Opozori Objavljeno September 11, 2020 Ob 27. 8. 2020 ob 22:17, bajkr88 pravi: rs3 kje kupujete? kaka akcija kje? Jaz kupujem pri Širniku. Če kupis do 30. Junija ( zapomni si za naslednje leto, ce bo se) povrnejo 20 eur na gumo, torej 40 eur za obe, vendar ti mora na racun navesti, da je tudi montiral. To Sirnik naredi, ce se zmenis. Sem dobil potem v avgustu teh 40 nazaj.
Gassa Objavljeno September 28, 2020 Opozori Objavljeno September 28, 2020 Na zju je prvovgradnja Roadsport2. Cudna guma, sicer gre lepi do roba, sam obcutek pa je, kot da bo zdaj zdaj zdrsnila. Se mi zdi, da se sploh ne ogreje. Kaksno mnenje?
DAMI34 Objavljeno September 28, 2020 Opozori Objavljeno September 28, 2020 pred eno uro, Gassa pravi: Na zju je prvovgradnja Roadsport2. Cudna guma, sicer gre lepi do roba, sam obcutek pa je, kot da bo zdaj zdaj zdrsnila. Se mi zdi, da se sploh ne ogreje. Kaksno mnenje? Sem napisal že v temi o Zju, pa testniki so tut jokali. Ni zdrsnila, da pa slabe povratne informacije in rabi dolgo da se ogreje, pred tem pač pleše zadnji konec. Komaj sem čakal, da se jih rešim.
spartanbp Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Da še podam svoje mnenje o Dunlopkah in sicer sem vozil Roadsmart II. ter III., sedaj pa imam na svojem Z-ju Sportsmart MK3. Roadsmart III. je trpežna guma, ki je bolj za touring. Drži še pa še. Po ovinkih je tudi OK, ampak jo je potrebno konkretno zagreti. Sportsmart Mk3 je zelo zelo dobra, v bistvu tako dobrih gum za cestno uporabo še nisem vozil na svojem Z-ju. Kar se tiče gripa v ovinku, kontroliranega zaviranja pred in v ovinku....ocena 5 Me je že nekajkrat "rešila" v kritičnih situacijah. Ima pa zmeraj dovolj rezerve, ne moreš priti do konca. basbas, IF7 in MARE 65 2 1
MiNa Objavljeno December 12, 2020 Opozori Objavljeno December 12, 2020 Ob 10. 1. 2020 ob 22:15, MitcH' pravi: A je že kdo preizkusil Dunlop Trailmax Mission? Odzivi? Glede na izkušnje tega uporabnika, gume za dolgoprogaše... Bostjan L in MitcH' 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se