gorazd Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 (popravljeno) Vsi, ki še niste pospravili svojih motorjev! Vabljeni na jesenko furo. Dobimo se v nedeljo, 16. oktobra ob 10. uri v Mariboru na Lentu pred staro trto. Vremenska napoved za vikend je ugodna :naughty: Skupaj se bomo odpeljali en krog po Slovenskih goricah, naredili kakšen odmor, da malo poklepetamo in si ogledamo kaj zanimivega. Na koncu še lahko skupaj malo posedimo in kaj prigriznemo. Upam, da se nas zbere čim več. Vabljeni! Popravljeno Oktober 10, 2011. Popravil gorazd
Blond Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 v osnovi sem za. Ta dan ima sicer brat rojstni dan ampak zaenkrat še ni povabil. LP Blond
gusar Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 Predlagam eno dnevni izlet po notranjski.Ljubljana,Vrhnika,Logatec,Planina,Unec.(Rakov škocjan),Cerknica,Begunje,Rakitna,Iški vintgart,Ljubljana.Datum,uro in mesto štarta bi se še dogovorili. Zbiram predloge in prijave.:notworthy::beer1::010:010
zokid Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 (popravljeno) jaz sem tudi za to varianto po slovenskih goricah, hja samo bi mi bolj pasalo v soboto Popravljeno Oktober 10, 2011. Popravil zokid
gorazd Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Če bi vam bolj ustrezalo se lahko dogovorimo tudi za soboto, vreme bo G
pjer01 Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Meni je vseeno, kdaj bo bolj toplo. LP, P
V-strom650 Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Se pridružujem, termin mi ustreza in v soboto in nedeljo! LP, Bojan.
zokid Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 v nedeljo jaz defenitivno ne morem sem spregledal termin takole če bo v soboto sem defenitivno zraven
gusar Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 PO Notranjski grem v soboto,će se bo gdo pridružu bom v sobot v restavraciji na brezovici izhod iz avto ceste za srmaforjem takoj levo štartam ob 10 uri.
mataur Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 Jest bi se ti pridružil, samo ša splaniram sobotne obveznosti... tako, lahko v soboto zdilava glede majčk, če nimaš danes kake posebne poti v Ljubljano... drugače sem s skuterjem v Ljubljani, popoldan bo lep in se vseeno lohka kje dobiva... imam, pa tudi eno idejo za sobotno kosilo (seveda če ješ odojka) malo iz začrtane fure...
gorazd Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 No, pa naj bo sobota... Vsi, ki še niste pospravili svojih motorjev! Vabljeni na jesenko furo. Dobimo se v soboto, 15. oktobra ob 10. uri v Mariboru na Lentu pred staro trto. Vremenska napoved za vikend je ugodna :naughty: Skupaj se bomo odpeljali en krog po Slovenskih goricah, naredili kakšen odmor, da malo poklepetamo in si ogledamo kaj zanimivega. Na koncu še lahko skupaj malo posedimo in kaj prigriznemo. Upam, da se nas zbere čim več. Vabljeni!
gorazd Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 No, pa naj bo sobota... Vsi, ki še niste pospravili svojih motorjev! Vabljeni na jesenko furo. Dobimo se v soboto, 15. oktobra ob 10. uri v Mariboru na Lentu pred staro trto. Vremenska napoved za vikend je ugodna :naughty: Skupaj se bomo odpeljali en krog po Slovenskih goricah, naredili kakšen odmor, da malo poklepetamo in si ogledamo kaj zanimivega. Na koncu še lahko skupaj malo posedimo in kaj prigriznemo. Upam, da se nas zbere čim več. Vabljeni! PS Vstavljen link do trase sobotne vožnje...
gorazd Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 Ta novi MS forum me nekaj zeza, bom kar tako prilepil link do sobotne vožnje.... http://maps.google.s...,12,14&t=m&z=11
pjer01 Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 (popravljeno) Pridem!!, Bo pa malo hladno... P.S. link ne dela!! Lp, P Popravljeno Oktober 12, 2011. Popravil pjer01
gorazd Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 Poglej nazaj na tisti prvi post, ko je vabilo za nedeljo in klikni na link, bi moralo delat. Neke vrocine ne bo G
Blond Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 duge gate bo treba gor dat ... se vidimo
gorazd Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 Udeležbo potrdili: - Zokid - Pjer - Blond - v-strom650 - Gorazd Se vidimo!
Blond Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 (popravljeno) Udeležbo potrdili: - Zokid - Pjer - Blond - v-strom650 - Gorazd Se vidimo! Mrzlo bo u božju mater .... ampak se ne damo Popravljeno Oktober 14, 2011. Popravil Blond
zokid Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 (popravljeno) kopriva nena tako hitro pozebe vročo vodo že nalivam v termoforje da bodo jutri zjutraj parajt aja ded torbe imam že doma ,tako da ko ti bo jih lahko prideš pogledat sprobat.... itd zjutraj lahko prej prideš do mene spijema kafe pa skupaj pičima na lent Popravljeno Oktober 14, 2011. Popravil zokid
Blond Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 nič ne obljubim .... bom vido kak se bo jutro razpletlo daj mi na ZS pošlji tvoj GSM in če bom dost zgoden te pokličem drugače pa se dobimo na lentu
pjer01 Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 zjutrak bo treba strgat let iz šajbe!! Štirkane gate gorpa gremo!! Ob 10 na Lentu ali kako drugač. Lp, P
zokid Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 meni odgovarja ob 10 popolne še imam neko letanje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se