Wilson Objavljeno Avgust 22, 2009 Deli Objavljeno Avgust 22, 2009 Kje izberem objave od zadnjega obiska? :trance_33_sleep: Ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Avgust 22, 2009 Deli Objavljeno Avgust 22, 2009 View new content, zgoraj desno pod oglasom, če to misliš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno Avgust 22, 2009 Deli Objavljeno Avgust 22, 2009 Zgodraj desno imaš en link "View new content"... hm, men ni prveč všeč tale design.. presvetlih barv, v seznamu novo odgovorjenih topicov topici niso jasno razmejeni, kot so na primer na vstopni strani foruma.. pa kam je šla čvekalnica? pa poslovenili bi tudi lahk forum:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 22, 2009 Deli Objavljeno Avgust 22, 2009 kje pa klikneš da so objavljeni tvoji prejšnji ali zadnji-e objsve ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Avgust 22, 2009 Deli Objavljeno Avgust 22, 2009 Zgodraj desno imaš en link "View new content"... hm, men ni prveč všeč tale design.. presvetlih barv, v seznamu novo odgovorjenih topicov topici niso jasno razmejeni, kot so na primer na vstopni strani foruma.. pa kam je šla čvekalnica? pa poslovenili bi tudi lahk forum:) na slovenski jezik si nastaviš na vstopni strani foruma levo spodaj... kje pa klikneš da so objavljeni tvoji prejšnji ali zadnji-e objsve ? zadnje objave pa imaš desno zgoraj -Nove vsebine/View new content... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 22, 2009 Deli Objavljeno Avgust 22, 2009 Call me nostalgic, ampak še vedno mi je bila najbolj všeč prva verzija foruma ene 5 let nazaj. Nov izgled mi seveda ni všeč. A obstajajo kakšni "skini" da lahko spreminjaš videz foruma? To bi bilo res fino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Prejšnji je bil bolši! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Prejšnji je bil bolši! Kje lahko pregledam prejeta sporočila? Hočem prejšnjega nazaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Tudi meni je bil stari bolj všeč in preglednejši, pa se bomo že morali navadit na novosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Kje lahko pregledam prejeta sporočila? Hočem prejšnjega nazaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :xx: Zgoraj desno, kjer je tvoja slika iz profila in tvoj nick, da si prijavljen, klikneš na puuščico in odpre se ti menu, kjer najdeš tudi sporočila. Meni je pa zadeva všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Kje lahko pregledam prejeta sporočila? Hočem prejšnjega nazaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sinoči so bila sporočila v zavesnem meniju profila, danes so izginila????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Sinoči so bila sporočila v zavesnem meniju profila, danes so izginila????????????????? Ja, saj so še vedno tam!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 uuu..personifikacija zmerno ok, čerpav se mi zdi oblikovno preveč prostorsko potratno.. ker mi je bilo takoj jasno kje je kaj, pa očitno funkcionira in komplicirano... samo albumov ne najdem.. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Ja, saj so še vedno tam!!!!! Kje vendar? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mouc Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Na, pa ko sem se navadil na vse funkcije starega foruma.... Sedaj pa zopet učit "jovo na novo".......:yes: Bo že čas pokazal ali je boljši in koga je boljše ! Samo, ali je sploh bilo obvestilo, da bodo posodabljali???:hmm:Ali sem ga spregledal?? Ni bilo fajn, ko sem bil na forumu, potem pa je vsega kar zmanjkalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Kako pa prideš do neprebranih tem današnjega dneva ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TSC-LABA Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 V IE8, če je vključen compatibility mode se celotna vrstica z logom Motosvet in bannerji razširi po višini na cca. dvojno višino. Banner se takrat prestavi dol, Motosvet logo ostane gor. (nekaj za Codeine-a) lp Boštjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Kje lahko pregledam prejeta sporočila? Sinoči so bila sporočila v zavesnem meniju profila, danes so izginila????????????????? za tiste, ki mogoče tega včeraj niste videli... codeine je napisal, da se pošta še konverta in da pride nazaj, ko se to dokonča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Dajte prosim porihtat, da se vidi v profilu kraj iz kod prihajaš, motor katerega voziš... To je blo kr praktično namreč!!! Pa če ti je všeč nekaj kar je nekdo napisal in želiš glasovat , ne gre, piše da si za danes porabil število glasov.. no sej to boste itak popravili... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Kako pa prideš do neprebranih tem današnjega dneva ? Desno zgoraj piše "Nova vsebina"! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Dajte prosim porihtat, da se vidi v profilu kraj iz kod prihajaš, motor katerega voziš... To je blo kr praktično namreč!!! Pa če ti je všeč nekaj kar je nekdo napisal in želiš glasovat , ne gre, piše da si za danes porabil število glasov.. no sej to boste itak popravili... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Tastari forum mi je bil veliko bolj všeč.. :glare: Glede motorja in kraja v profilu bi bilo pa res fajn uštimat.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Ni bilo fajn, ko sem bil na forumu, potem pa je vsega kar zmanjkalo Bogi, a si šel hitro na psihoterapijo? Meni je pa všeč. V zgodovini doslej se je izkazalo, da je bila vsaka nadgradnja dobra in da smo se je vsakič znova lepo privadili v nekaj dneh/tednih. Všeč mi je, da je svetlejši - to deluje malo bolj optimistično. Zanima pa me, kdaj in kako bo funkcioniralo tisto z 'ugledom'. Oziroma, jasno mi je, kako to deluje - ampak, ugibam, kako bodo to ljudje klikali ... :-) gandi in Furioso 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Neki je še napak,vendar verjamem,da se bo to uredilo! Me pa zelo moti,da pri objavah ne piše čas.Pač pa pred koliko minutami je bilo objavljeno!Sploh,če je več strani novih objav in potem,ko greš nazaj na "na nove vsebine" v bistvu ne veš kaj si že prebral.Dost boljše je bilo,ko je pisal čas-ura! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ravni Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Ej a mora res vse iti na slabše tudi forum :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se