Matori Hanzo Objavljeno September 5, 2009 Objavljeno September 5, 2009 Kot ljubiteljski grezničar opažam, da gre tudi komunikologom in žurnalistom šaflanje govna presenetljivo dobro od rok riderrgirl, Nagaya, domina in 5 others 8
Terminator Objavljeno September 5, 2009 Objavljeno September 5, 2009 Kot ljubiteljski grezničar opažam, da gre tudi komunikologom in žurnalistom šaflanje govna presenetljivo dobro od rok Ja, agreed but we are only human at the end. To je šlo res - konec.
Nagaya Objavljeno September 5, 2009 Objavljeno September 5, 2009 Kot ljubiteljski grezničar opažam, da gre tudi komunikologom in žurnalistom šaflanje govna presenetljivo dobro od rok absolutno se strinjam. skrbimo, da se na ta slikovito oblačen, v odtenke modro-sive obarvan, dela prost dan rojeva branja vredno forumsko čtivo. thumper, Alla, domina in 3 others 3 3
bmwslo Objavljeno September 6, 2009 Objavljeno September 6, 2009 Stvar je še vedno kot je bila. "Urejanje" postov ni mogoče ! A ima še kdo take težave ?? Kako ste jih pa rešili ?? Seveda, ker ne morem starega uredit, bom dodal pa novega. Tudi tisto o slikcah v podpisih je "bulšit" , ker eni jih še vedno imajo in to kar cele galerije Recimo kot tale, pa naj mi "lastnik" ne zameri. Slučajno sem na tega naletel. Nikjer nikogar halls, domina in Codeine 2 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 6, 2009 Objavljeno September 6, 2009 Uporabljam Google Chrome in z urejanjem objav nimam težav. xyznanixyz 1
a79 Objavljeno September 6, 2009 Objavljeno September 6, 2009 Nikjer nikogar V IE8 z vsemi posodobitvami se ne da urejat postov.. Pri Mozilli z urejanjem postom ni tezav...
Codeine Objavljeno September 6, 2009 Objavljeno September 6, 2009 V IE8 z vsemi posodobitvami se ne da urejat postov.. Pri Mozilli z urejanjem postom ni tezav... Poskusil z IE8 z vsemi posodobitvami in urejanje, odgovarjanje itd. dela, tako kot mora, dokler ne poskušate ponovno urejati objavo, ki ste jo pravkar že urejali. Težavo smo sporočili naprej...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 6, 2009 Objavljeno September 6, 2009 Bi bilo morda omogočiti embeddanje YouTube in podobnih storitev v objave?
Codeine Objavljeno September 6, 2009 Objavljeno September 6, 2009 Bi bilo morda omogočiti embeddanje YouTube in podobnih storitev v objave? Kdo pa pravi, da ga ne moreš :naughty: :naughty: Uporabi "Vstavi medij" in samo skopiraj URL povezavo z YouTube. Trenutno podprti: Google video, YouTube, MySpace Video, Flickr Image Set...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 6, 2009 Objavljeno September 6, 2009 Kdo pa pravi, da ga ne moreš :naughty: :naughty: Carsko! TNX
Aljaz92 Objavljeno September 9, 2009 Objavljeno September 9, 2009 Mene pa zanima kaj to pomni ko ima vsak član foruma v profilu ugled! In nekateri imajo ugled zeleno obaravno drugi pa rdeče! suhi, Alla, ImenitnaPriložnost in 1 other 4
Alla Objavljeno September 9, 2009 Objavljeno September 9, 2009 Daj malo nazaj po tej temi pobrskaj in pa v Kr'neki je cela tema namenjena samo "ugledu". :glare:
RUKI Objavljeno September 12, 2009 Objavljeno September 12, 2009 Rad bi zbrisal povezavo v svojem podpisu. Pa nikakor ne gre a mi lahko pomagate
SF Objavljeno September 12, 2009 Objavljeno September 12, 2009 Odkar sem na forumu, ta še nikoli ni imel tako nepregledne oblike.
Motorist76 Objavljeno September 13, 2009 Objavljeno September 13, 2009 Lep pozdrav Sedaj pa ne vem ali samo meni zafrkava, ali pa imam jaz kaj narobe nastavljeno v mail obvestilih o novih odgovoih mi za vsako novo obvestilo pošlje mail. Pa tui zapis je malo "hecen" Moja napaka ali ? naprimer: [Ali si bil ti?] Obvestilo o novem odgovoru Ta je čisto ok recimo ta pa je tak ? =?UTF-8?Q?[MOTOSVET=20"kro=C5=BEek"=20Maribor=20=20;-)]=20Obvestilo=20o=20n= over A to kake moje nastavitve napačne ali ? Lep pozdrav in pohvale za nov forum D. Še vedno čakam rešitev, oziroma odgovor Lep pozdrav D.
Guest Brumer Objavljeno September 13, 2009 Objavljeno September 13, 2009 Neda se mi vsega brat, rad bi samo vprasal kako si ogledas mojih zadnjih 10 objav! Prej se je dalo, zdaj pa mi nikakor neuspe.Hvala za odgovor.LP Peter! Nagaya in sesir 1 1
Jozee Objavljeno September 14, 2009 Objavljeno September 14, 2009 Neda se mi vsega brat, rad bi samo vprasal kako si ogledas mojih zadnjih 10 objav! Prej se je dalo, zdaj pa mi nikakor neuspe.Hvala za odgovor.LP Peter! Pod ikono išči imaš napisano "Nova vsebina od zadnjega obiska" klikneš in to je to:rolleyes: sesir 1
LooLekSLO Objavljeno September 14, 2009 Objavljeno September 14, 2009 Pod ikono išči imaš napisano "Nova vsebina od zadnjega obiska" klikneš in to je to:rolleyes: Mislim, da on sprašuje za svoje objave. Klikneš zgoraj na Moj profil, kjer nato klikneš na zavihek Objave.
stuhec Objavljeno September 14, 2009 Objavljeno September 14, 2009 Neda se mi vsega brat, rad bi samo vprasal kako si ogledas mojih zadnjih 10 objav! Prej se je dalo, zdaj pa mi nikakor neuspe.Hvala za odgovor.LP Peter! ej to bi tudi mene zanimalo
Guest Brumer Objavljeno September 14, 2009 Objavljeno September 14, 2009 Mislim, da on sprašuje za svoje objave. Točno tako, s tvojo pomočjo sem našel ampak pokaže se samo zadjih pet objav in je 5 X bolj komplicirano.Človek bi pričakoval, da se nove stvari poboljšajo ne pa dodatno ZAKOMPLICIRAJO!!! Vseeno hvala in LP-Brumer!
sesir Objavljeno September 14, 2009 Objavljeno September 14, 2009 (popravljeno) Neda se mi vsega brat, rad bi samo vprasal kako si ogledas mojih zadnjih 10 objav! Prej se je dalo, zdaj pa mi nikakor neuspe.Hvala za odgovor.LP Peter! Greš na svoj profil.Potem pa ti tam piše! "O meni" "Teme" "Objave" in izbereš "Objave" in se ti pod temi napisi odpre okno po katerem se premikaš!Je pa zdaj samo zadnjih 5 objav! Ker je tudi mene zanimalo a sem potem našel sem pa zasledil,da tudi drugi "pogrešate"... Za ogled današnjih objav na forumu-se pravi tudi,če označiš vse teme za prebrane,da lahko vidiš še današnje aktivne! Na vstopni stani foruma nad "aktivnimi uporabniki" je možnost "Današnje aktivne vsebine" Popravljeno September 14, 2009. Popravil sesir
ELO Objavljeno September 15, 2009 Objavljeno September 15, 2009 Daj malo nazaj po tej temi pobrskaj in pa v Kr'neki je cela tema namenjena samo "ugledu". :glare: lahko bi posredovala direkten link, povezavo do te teme... s tem bi si lahko prislužila kak zelen plusek oziroma pridobila na ugledu. ampak ne...... zdaj vsaj vemo zakaj se ne more vplivati na "ugled" moderatorjev in družbe :naughty: xyznanixyz, Noiser69 in sesir 2 1
exaGee Objavljeno November 17, 2009 Objavljeno November 17, 2009 Zadnja posodobitev statusa, zadnje aktivne teme in današnji najbolj aktivni člani... ti stolpci bi lahko bili v eni vrsti in ne v enem stolpcu, saj tako ostaja veliko neizkoriščenega prostora na uvodni strani foruma.
sesir Objavljeno November 19, 2009 Objavljeno November 19, 2009 Zadnja posodobitev statusa, zadnje aktivne teme in današnji najbolj aktivni člani... ti stolpci bi lahko bili v eni vrsti in ne v enem stolpcu, saj tako ostaja veliko neizkoriščenega prostora na uvodni strani foruma. Se strinjam!Še boljše pa bi bilo,če bi kar kategorije gor do čvekalnice "potegnili" :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se