Skoči na vsebino

Katero 125ko??

Priporočene objave

Objavljeno

impulz se strinjam s tabo da je husa in aprillia rs 06 belo črne barve 2 od najlepših 125ccm motorjev vendar če je husa najlepša pa je stvar okusa :lol:

Tralala. jst se popolnoma strinjam z impulzom. :D

Objavljeno

Morm mal skritizirat rsko...tista luč mi je uzad grda:P drgač me pa zadn zic spomonja na hayabuso pa nwm zakwa:D

Objavljeno

Sej, glih zate da vse pošraufaš pa popedenaš.

Mogoče kakšen rave ventil daš gor :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :naughty:

Pa 170 malossi kit, pa bo letel še bolj kot r125

:headbang::headbang::headbang:

Objavljeno

Sej, glih zate da vse pošraufaš pa popedenaš.

Mogoče kakšen rave ventil daš gor :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :naughty:

Pa 170 malossi kit, pa bo letel še bolj kot r125

:headbang::headbang::headbang:

hahaha...pa ajd za po polju bi blo:Ppa hotsti...sam nebi šou s tem u lublano :/

Objavljeno

Slovensko?

Ajaaaaaaaaaaa...Ti hočeš pozirat. Poj pa kakšnega super styling skuterja pa novoletne lučke si okol napel:naughty:

Objavljeno

Slovensko?

Ajaaaaaaaaaaa...Ti hočeš pozirat. Poj pa kakšnega super styling skuterja pa novoletne lučke si okol napel:naughty:

ahahahhaha:P fak stari ahahhaa:P ne noč pozirat sam nebi pa rd izpadu k kmečki fnt k pride prvič v mest:P iščem neki kar bo zgedal lepo:P novoletnih luč pa nimam več, sm jih dau že na skiro ene pa na ponija:P maš kšne za založt?

Objavljeno

ahahahhaha:P fak stari ahahhaa:P ne noč pozirat sam nebi pa rd izpadu k kmečki fnt k pride prvič v mest:P iščem neki kar bo zgedal lepo:P novoletnih luč pa nimam več, sm jih dau že na skiro ene pa na ponija:P maš kšne za založt?

Jst ti zalozim, ce se potem ta tema zapre :)

Objavljeno

Jst ti zalozim, ce se potem ta tema zapre :)

Lahko, sam z dostavo na dom:P

Objavljeno

sej ti ga ni treba takoj na začetku stisn ko prasca.

drgač je dougčas ::kva1:

Objavljeno

kup mitota

Jst zdj nagledujem enega. Sicer ga samo moram se izprosit, da da oglas na a.net, da mu bom lahko ceno zbiu. :D

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Kup mitota, nbo ti žou:worship:

seveda če ga boš uzdržou pravilnu:whistle:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Če se češ bl posrano vozt pa več na dnarju pršparat kupi yamaho r125.

Će pa želiš pospeške pa mal bol divjo vožnjo pa kupi rs 125, sam morš vedt da boš tud več dnarja vano vložu... Tud jest sm imu tak problem, ampak sm si reku kurac... uzev bom odprto rs 125 s menjano krivino in rave ventilom, pa mi ni prov nč žal :D ja sj na bencinski se pozna... sm tud po 150km mogu tankat ampkak sm ga to terov... normalno kuri ene 8-9 litrov, serijska pa 4 :P jest sm kupu 07 letnik z 3200 km od motorista in mi ni prov nč žal, čeprav me tudi yamaha še vedno mika, ampak zj k sm nabavu ne več tok.

Pa upam da navte zej vsi spamal čez mene... :P

LP!

Objavljeno

Pa upam da navte zej vsi spamal čez mene... tongue.gif

LP!

No bom jst prvi!

Avtor te teme ki ga je to zanimalo je to vprašal pred skoraj tremi meseci!

• 3 let pozneje...
Objavljeno

Lp, mene pa zanima katero 125-ko mi najbolj priporočate kupit? Seznam sem zožil na 3:

- Honda CBR 125R

- Honda CBF 125

- Yamaha YZF-R 125

Te tri so mi najbolj všeč, kaj pa mislite vi?

V oko mi je pa padel tudi tale oglas:

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7253839

Objavljeno

lahko ti povem katere ne.. cbf

je sicer bol udobna... samo u primerjavi z yzf precej počasnejša. za cbr 125 pa ne morem rečt nič ker je nisem ne videl ne probal :)

sicer pa je to samo moje mnenje. najbolje boš naredil če greš use 3 pogledat in probat :)

LP in dobrodošel na forumu :)

Objavljeno (popravljeno)

-majbolše za moje pojme je uzet yamaho ze zaradi samega izgleds ker cbr in se posebej cbf izgledajo res bogo za moje pojme

Popravljeno . Popravil rok418
Objavljeno

Uzem yamaho, testirana že doskrat, dobr motor za 4t

Objavljeno

cbf/r125 bi reku

probau že use 3, cbf-ko imam sam , druge dve pa kolega in kolegica

cbr-ka mi sploh ni všeč (sm se odločal med cbf in cbr), r125 mi ni bla všeč zaradi res tistega športnega položaja od vseh

tko, da najboljše je da sam sprobaš pa vidiš kaj ti najbolj odgovarja

Objavljeno

aha, hvala za info. Bom šel stestirat vse 3 in bom potem javil kako sem se odločil, hvala za info :D

Objavljeno

yamahe yzf 125 ne kupuj, ker imajo neko defektno mašino... Zadeva spije olje v parih km potem pa vse skupaj zariba.... Edino, če kupiš novo pa da jo do tam 20.000 km prodaš...  :BUA:   Res to ni šala...

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!