znj Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Cagiva Raptor 125. Top izbira kar se tiče naked segmenta. 2t mašina, za moje pojme se lepše sedi kot na Hyosungu...aja še 1x 2t mašina TOP mašina
Whitee Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 (popravljeno) Razen če želiš zvok, potem vzemi Hyosunga, pa odstrani dušilec in še okoli luknje navrtaj manjše --> zvok za pojest Jaz sem samo zaradi zvoka ostal na 4t BTW: ti še maš Cagivo znj? Popravljeno Maj 20, 2013. Popravil whiteghost
znj Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Hahaha lahko navrtaš luknje ampak še vedno bo končna 110 xD No offense Ja še jo imam, in jo tudi prodajam. Sem na istem kot Gasperr. Do novega motorja me loči samo še prodaja 125. Lahko bi naredili dobrodelno akcijo zbiranje sredstev za nakup novega motorja za Gasperr-ja in Znja-ja
Whitee Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 No ja glede končne se malo motiš, znaša približno 120km/h, izmerjeno s Hornet 600. Me pa zanima, koliko bi bila, če ne bi imel dodatnih lukenj... Samo res se mi že oba smilita, motorji že v prodaji skoraj eno leto, pa še kar nič. Madona še js bom prej Hyosunga prodal ko vidva tele mašince
znj Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Fuck you Ne ne, če boš prodajal veliko sreče, ker sam jo nimam. Imel sem že veliko obljub v stilu " JA BOM KUPIL 100% samo še izpit naredim, solde dobim itd"... do sedaj nič :( Jao bože...ju3 začnem klicati avtohiše, če mi kakšna vzame, itak rabim samo okoli 1.100 do novega motorja
lajbn Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Takoj bi jo kupil tvojo raptorco ampak kaj k ma sekret od dvotaktne mašine...
Gasperr Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Za sebe se brigite! Grema midva z znj-em po svoje
znj Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Takoj bi jo kupil tvojo raptorco ampak kaj k ma sekret od dvotaktne mašine... Ma kaj kurac še v življenju nisi sedel na 2t mašini kaj se oglašaš. Bodi na tvojem "japonskem" motorju kawasakiju in bodi tiho. Nikoli vas ni blo u MOTO GP in nikoli vas ne bo mater vam j****. Uživaj na japonskih jajcih mwa te imam rad ***
budacki Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 (popravljeno) Takoj bi jo kupil tvojo raptorco ampak kaj k ma sekret od dvotaktne mašine... In kaj je narobe z dotično 2 takt mašino? Vse ima svoje prednosti in svoje slabosti...in verjetno ne poznaš niti enih, niti drugih. Komentar kaže na tvojo razgledanost v tej smeri...in verjemi...slep si, kot mlada mucka. (by d mimo...ma 2 mucke za oddat...mislim sej jst ne bi nobene oddal sam pravjo, da jih ne mormo met tok pr bajti lepše so kot Jessica Alba! ) Popravljeno Maj 20, 2013. Popravil budacki
rok418 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 (by d mimo...ma 2 mucke za oddat...mislim sej jst ne bi nobene oddal sam pravjo, da jih ne mormo met tok pr bajti lepše so kot Jessica Alba! )
lajbn Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Ma kaj kurac še v življenju nisi sedel na 2t mašini kaj se oglašaš. Bodi na tvojem "japonskem" motorju kawasakiju in bodi tiho. Nikoli vas ni blo u MOTO GP in nikoli vas ne bo mater vam j****. Uživaj na japonskih jajcih mwa te imam rad *** In kaj je narobe z dotično 2 takt mašino? Vse ima svoje prednosti in svoje slabosti...in verjetno ne poznaš niti enih, niti drugih. Komentar kaže na tvojo razgledanost v tej smeri...in verjemi...slep si, kot mlada mucka. (by d mimo...ma 2 mucke za oddat...mislim sej jst ne bi nobene oddal sam pravjo, da jih ne mormo met tok pr bajti lepše so kot Jessica Alba! ) Mwahahhahaha, dobro ste se izkazali, točno tak odziv sem hotel videt. Nekoč boste zelo dobri bemvejaši. PS: najbl me je prizadelo da kawasakija nikoli nebo v moto gp....
budacki Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Mwahahhahaha, dobro ste se izkazali, točno tak odziv sem hotel videt. Nekoč boste zelo dobri bemvejaši. PS: najbl me je prizadelo da kawasakija nikoli nebo v moto gp.... BMWja nikol! Odziv si sprožil sam, ne moreš rečt, da ni bil pričakovan. V bodoče prosi po takem odzivu in ti ga, vsaj jst, podarim. Sicer se pazi, da ti burja ne odpihne vse pameti.
znj Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Se opravičujem za včerajšne izpade ... slab dan, živci zaradi šole na koncu in potem mi pride eden, ki se dela pametnega. Človeku pač poči film. Lahko pa argumentiraš zakaj ne Cagive. Drugače pa tudi sam nikoli ne bom kupil BMW-ja....bljak
lajbn Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Fantje jaz vas samo malo zajebavam k se mi zdi zabavno ker se dajete katero gre bolje po števcu po gps-u po radarju... ubistvu je pa nekje 7km/h razlike Drgač pa nimam prav nič proti Cagivi, menim celo da je zelo uredu mopedek in če bi mel keš bi si ga omislil kot drugi moped, za hodit na kafe bi bil super
budacki Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 (popravljeno) Jst sm pa lagal. Kupil bi Benflovega HPja 4 al pa RRa Pa x moto tut ni slab ^^ Motosvet se iz tržnice spreminja v forum čustvenih izlivov in priznanj! hahahaha Popravljeno Maj 21, 2013. Popravil budacki lajbn 1
rok418 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Bmw 1000rr se ga pomoje res noben nebi branu ker je motor res nor js bi pa tudi gs1200 meu pr enih 40-50 Svetsanj evo haha
znj Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Dokler ni na nivoju glasuj zame je ok Sicer pa Lajbn vidim, da si iz Vipavske doline, lahko grem kdaj na kakšno furo
lajbn Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Dokler ni na nivoju glasuj zame je ok Sicer pa Lajbn vidim, da si iz Vipavske doline, lahko grem kdaj na kakšno furo Se bomo zmenli
NinjaRider04 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Bmw 1000rr se ga pomoje res noben nebi branu ker je motor res nor js bi pa tudi gs1200 meu pr enih 40-50 Svetsanj evo haha upam da ga bom za 4leta lahko kupi ..seveda hp4!
Žan96 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 k si starejši se kupi maxiscooter, da ti ni treba tok noge dvigat
LoloMen Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=7337509 www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=7297692 www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=7031674 kaj kupiti in pa zakaj? pozna kdo zgodovino motorjev?
Gasperr Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Ja kaj bi mel enduro al 'SS' ? Najprej se moraš to odločit. Kar se tiče pa Aprilie in Yamahe...10 in 17 let stara motorja dvomim da sta ''odlično ohranjena''..kar za tak denar niti ni realno pričakovat. Sam bi se izmed teh dveh verjetno bolj nagibal k Aprilii, takole na prvi pogled..je le 7 let mlajša.
Gasperr Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Zraven motorja dobil. Sicer sem mu mogel doplačat, ker je on, kaj je že... () prodajal posebi, ampak sem pozabil koliko.
Priporočene objave