metalbike Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 jebenti pa tvoje vremenske napovedi - a me boš spet prsilu da se bom okrog vozu s ponarejeno tablico a gre kdo dons na študenta v manano?? Luka ne pozab - za dons smo zmenjeni!!!!! ja bom ja. Veš da smo zmeneni. B)
peco Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 Pa sej to ni res - zej je že za ceu konc tedna grd vreme napovedan. :cry: :cry: :cry: A kdo pozna kšn izhod v sili? :?
Zeus Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 Dobra obleka :kva2: B) Sj to se sam zajebavajo an...k da ne bo noben pogruntou da je dons 1. april... :naughty: U nedelo bo zihr lep vreme no...sm ga jst naroču :P
Blade Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 Avto mogoče. Ostaneta ti samo edn zasilna izhoda :lol1: :hmm: Ostani doma :BUA:
Zeus Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 @blade: Ti šmorn :D . Sj sploh nism vedu da si gor an...bo treba hitrej pisat :P
peco Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 No fantje kakšn pa je zdej plan za konc tedna. A se gre na morje - u dežnih kombinizonih sevede. :BUA: :BUA:
Zeus Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 Nimam lih specijalnega dežnega kombinezona :( Mam pa tiste hlače k sm jih prejšn tedn gor imu, in mal useen traja preden premočjo :afro1: Drgač pa nevem an...upam da so se vremenarji zmotil...saj za nedelo...če ne pa drugič k res ne bi rad u dežju vozu pred servisom...saj tko dolge ture ne :cry: Dons sm biu pa spet z motorjm u šol :yea2: Na Bledu je baje dž padou...saj po cesti sodeč ker je bla čist mokra k sm domu pršu...v Kranju pa je bla cesta suha. Sm pa šu tm kot smo mi šli nazaj... na Begunje :yea2:
gebre Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 No fantje kakšn pa je zdej plan za konc tedna. A se gre na morje - u dežnih kombinizonih sevede. :BUA: :BUA: Ne vem, ne vem... zdejle se neki sonček kaže, naslednjo minuto pa spet rosi <_< a ga dones kam skočmo? Killroy a si že dobu mofo s servisa :?
JerryTDM Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 (popravljeno) Jest grem zdej do rondoja (kranj), pa če bi kdo kam šu.....(čez pol ure sem tam) Dons je prov soparen :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :OK: :OK: :OK: :OK: Popravljeno April 2, 2004. Popravil JerryCBR
metalbike Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 no ja, zdele sm gledu na teletekstu napoved za jutr pa u slo nobenga dežja ne napovedujejo. Zmerno do pretežno oblačno naj bi blo, do 17*c. Kdo bi šel? Mežko, a si registriru?
peco Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 no ja, zdele sm gledu na teletekstu napoved za jutr pa u slo nobenga dežja ne napovedujejo. Zmerno do pretežno oblačno naj bi blo, do 17*c. Kdo bi šel? Ja jest sm za!! :kva2: :kva2: :kva2: Sam sm pa zato da se zutrej še tlele gor dobimo pa se zmenmo a se gre. K če bo prou oblačn nam šu vn - še zmerej kdr sm šu me je že u Kranj dž prau. :BUA:
metalbike Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 Ja jest sm za!! :kva2: :kva2: :kva2: Sam sm pa zato da se zutrej še tlele gor dobimo pa se zmenmo a se gre. K če bo prou oblačn nam šu vn - še zmerej kdr sm šu me je že u Kranj dž prau. :BUA: ja ok, se slišmo zjutri pol. sam prbližn kdaj bi pa šli če gremo pa o kje?
batzajla Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 @jerry: s cagivo sva te vidla k si se v kranj prpeljal tm pri iskri,v rdeči kii sva bla.pol sm pa tud naredu krog okol rondoja pa te nism nč vidu stopetindvajsetaki,a bo od vas kdo šu na morje?bi blo fajn če bi mi skup šli tistih 100km/h... jst še nism zihr,ampak bi blo kr fajn.sm sicr bol na nedeljo računal,ampak če bo vreme je treba izkoristit :) zdele pičimo v kranj mal požurat,k pridm domov preverim situacijo in se odločm!
gebre Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 Če je Killy že dobil motor nazaj, pa če se mu bo dal pelat, zakaj pa ne .)
peco Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 ja ok, se slišmo zjutri pol. sam prbližn kdaj bi pa šli če gremo pa o kje? Jest predlagam da vsaj po 9 uri (al pa deseti - becouse of :zzz: ). :OK: Čeprou vreme je res slab napovedan. :cry:
batzajla Objavljeno April 3, 2004 Opozori Objavljeno April 3, 2004 eh,kr doma bomo... sj za nedeljo je pa neki podobnega.pa drug teden! :yea2:
Yoldi Objavljeno April 3, 2004 Opozori Objavljeno April 3, 2004 EEE pobi! vi od motorčkov, jst pa na šihtu :cry: :cry: :cry: dober, da j sej vreme u ku**u, me le mal manj srce boli.. Drgač pa ne vem... včeraj tud ni blo preveč spodbudno vreme, pa sem vseglih drgnu do kr. pa po gostilnah nazaj :wacko: :wacko: (vmes sem še gumo naroču :yea2: ) No, do 2h sem še tle. pol mo pa vidl, če se bo kej razkadil, pa čese boste kej zmenl, pa lhk mal poškilte okol, če bo kkšn TDM kod prletu :yea2: :yea2: z mano na puklu :D Lp DRp11
gebre Objavljeno April 3, 2004 Opozori Objavljeno April 3, 2004 Na Bledu zgleda dobro! :) Nikjer ni kakšnih večjih oblakov, sonček pa počasi vstaja( zdejle ga vidim ravno polovico čez sosedovo bajto :angry: ), morebiti se je pa Tro(n)telj zmotil :OK:
Yoldi Objavljeno April 3, 2004 Opozori Objavljeno April 3, 2004 Na Bledu zgleda dobro! :) Nikjer ni kakšnih večjih oblakov, sonček pa počasi vstaja( zdejle ga vidim ravno polovico čez sosedovo bajto :angry: ), morebiti se je pa Tro(n)telj zmotil :OK: :? :? :? :? :? :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: SONCEEEE :D :D :D Mater bom težko do konc šihta počakou :blink: :cry: :wacko: A se pol kam gre donc :yea2: :devil: :yea2:
cvetoo Objavljeno April 3, 2004 Opozori Objavljeno April 3, 2004 Tudi jaz sem v službi. Piz... Počutim se kot tista, ki jo v najlepših trenutkih preseneti slaba novica. :o :( :angry: Fantje, če mislite danes jamrat zaradi vremena, dajte prej v nebo pogledat, potem mi pa povejte, kaj bi še spoloh radi :? LP
JerryTDM Objavljeno April 3, 2004 Opozori Objavljeno April 3, 2004 No kaj mislte dons :hmm: gremo al ne :notworthy: jest bom šu, pri nas zgleda super vreme :OK: NAPIŠITE KAJ MATE V PLANU ali pa pokličte 031-533 822 :OK: PS. tut tisti ki ste v službi, mogoče bi se pa lahko popoldne še kje dobil :notworthy: :OK: :notworthy: :yea2:
cvetoo Objavljeno April 3, 2004 Opozori Objavljeno April 3, 2004 Jerry my man. Če bo le do časa konec.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se