MARE 65 Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 (popravljeno) Glede na to, da imam črn dežni kombinzon, ga v dežju dam pogosto gor, pa če še tako trapasto izgleda. :( Kogar zanima: Hardmost tle se dobi ve mogoče :OK: Tole sem iskal :OK: ,ker imam jaz tudi črn dežjak (pa ne zaradi mode, kot je bilo tu nekje na forumu govora) in mislim, da bi s takimi trakovi oz. nalepkami bistveno zboljšal zadevo. A je že kdo probal, če nalepljen trak npr., zdrži na dežju ? Popravljeno Maj 31, 2006. Popravil MARE 65
Robert Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Tole sem iskal :OK: ,ker imam jaz tudi črn dežjak (pa ne zaradi mode, kot je bilo tu nekje na forumu govora) in mislim, da bi s takimi trakovi oz. nalepkami bistveno zboljšal zadevo. A je že kdo probal, če nalepljen trak npr., zdrži na dežju ? Pomoje raje elastiko kot lepilni trak. Je pa res, da ko sem leta 2002 bluzil po Dolomitih in ostalih prelazih me je iz Stelvia proti Bormiu ujela konkretna nevihta. Imel sem dežni konbinezon, ne pa pokrivala čez čevlje. Potem sem si pa kar dve merkatorjevi vreči čez čevlje nataknil :D Da mi vreče niso padle dol, sem jih na vrhu kar z rjavim lepilnim trakom zalepil, pa mi je do Bormia zdržalo .) :D Pozdrav od Roberta
Zoolo Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Za nočno vožnjo morda še celo ja, ampak po drugi strani, ... odsevne površine na jakni, odsevni trakovi za na zunanji rokav in hlačnico, .... zaenkrat imam to dovolj. :blink:
bmwslo Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Ga vozim že nekaj časa s seboj. Lani na avtocesti v Italiji v dežju in noči bi še kako prišel prav, pa ga nisem imel. Na pumpi so pa hotl met 10 € zanjga :BUA:
Frips Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Zadnjič sem videl enga nemca,ki je imel nek odsevni rumeni trak samo na sebi....tko cez rame po diagonali do pasa in okol pasa.....ful se ga je vidlo.... Takšen trak mi bolj diši kot cel jopič.....Mislim, da se ga da nabavit v Lojzu...
MDR Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Sploh ni neumno. Bi blo za nabavit - nikoli ne veš, kdaj prou pride. LP - M.
Frips Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Ekola, nekaj takšnega sem študiral, da si nabavim.... Louis Ervin93 in rebel 1 1
Port Folio Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Lahko si pa da kdo gor nase, če ga seveda moti lepota jopiča, Majico iz Lycre! Imela bo svojo funkcijo glede opaženosti sam nevem, če odseva svetlobo, je narejena prou za mokre in suhe vremenske razmere, kupiš XXL in jo lahko navlešeš preko katerega koli volumna, pa še odpade ti razmišljanje kako se bo obdržala pri veliki hitrosti! P.S. ena od IDEJ lp rebel 1
Ice Objavljeno Avgust 27, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2006 test airbag na GL 1800 proti stojecemu vw sharan z 72 km/h povezetek: z airbagom prezivi "motorist" oz. dummy samo lazje poskodovan ("samo" nogi pod koleni ima zlomljeni), medtem ko brez airbaga si dummy zlomi tilnik in zadobi smrtne poskodbe glave. vir: ÖAMTC.at
ceco Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 ADAC-ov crash testni scenarij ima žal z realnim življenjem (beri: realnim zaletavanjem) bolj malo povezave. Ampak tu deluje in varuje.
zweiradroeth Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Slikica iz navodil za naše jakne: [attachmentid=80025]
XDR Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 kje v Sloveniji se da takšno obleko kupiti? Mogoče kdo ve? :? Malo sem po netu gledal te teste in se mi zdi, da je zadeva precej vredu. Našel sem samo teste kjer je pokazano kako zadeva deluje, ko je vgrajena v motor. Nikjer pa nisem našel, oziroma sem mogoče spregledal test obleke. Kakšen link mi bi prišel prav. hvala
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 kje v Sloveniji se da takšno obleko kupiti? Mogoče kdo ve? :? Malo sem po netu gledal te teste in se mi zdi, da je zadeva precej vredu. Našel sem samo teste kjer je pokazano kako zadeva deluje, ko je vgrajena v motor. Nikjer pa nisem našel, oziroma sem mogoče spregledal test obleke. Kakšen link mi bi prišel prav. hvala sm pogledou po netu pa najdu tole: http://www.bolha.com/oglas1689930 trgovina Zweirad Roeth d.o.o.
Noise Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 v drugi polovici 2006 bo Honda poslala na tržišče Gold Winga z air bagom. Poročilo je objavljeno v aktualni številki Motorrada. No, in to so res naredili... Nemški ADAC je zadevo že testiral in zadeva se je odlično obnesla: --> http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2877 Sicer pa bi naj tudi Yamaha (za skuter Maxim 250) pripravljala airbag... No, nekaj časa nazaj se je o tem govorilo... --> http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2656
bmwslo Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Malo brskam po netu pa se tu in tam najde kaj o airbag jaknah, so pa povsem izginile iz prodaje v LOUIS-u (par let nazaj RUKA) in tudi zgornji link je mrtev. Zgleda, da se stvar ni ravno najbolje obnesla ali kaj je vzrok. Bi pričakoval, da se bodo bolj množično pojavljale te stvari v trgovinah in uporabi. :hmm:
bernardek Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Malo brskam po netu pa se tu in tam najde kaj o airbag jaknah, so pa povsem izginile iz prodaje v LOUIS-u (par let nazaj RUKA) in tudi zgornji link je mrtev. Zgleda, da se stvar ni ravno najbolje obnesla ali kaj je vzrok. Bi pričakoval, da se bodo bolj množično pojavljale te stvari v trgovinah in uporabi. :hmm: v letu 2008 prihaja na trg od dainese kombinezon, ki ima v hrbtni aerodinamični grbi vgrajen air-bag, verjetno bo kaj pisalo na njihovi strani, nisem pa še gledal...
bmwslo Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Danes sem našel Airbag telovnik v Drešinji vasi :whistle:
DAN Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 http://www.magnetix.hr/ Dobiš jih tudi tu,klikneš hit-air,2450kn Kolk so v Drešinji,telovnik al jakna,proizvajalec???
bmwslo Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Je ugodneje se mi zdi. cca 250 € , in proizvajalec se mi zdi Wintex (ne me držat za besedo) če sem prav preračunal je tale od doli cca 337 € :headbang:
DAN Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Je ugodneje se mi zdi. cca 250 € , in proizvajalec se mi zdi Wintex (ne me držat za besedo) če sem prav preračunal je tale od doli cca 337 € :headbang: Je mogoče kdo že kaj bolj natančno pogledal,na wintex pika at ni nič :?
Dohc Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Pozdravljeni! Kaj se pa vam zdi tisti varnostni pas (če ste ga opazili), ki ga je en tipson predstavlu na štantu od AS Domžale(se mi zdi). Men se to zdi kar neki, kaj pa vem no. :slap: Lp
lasagna Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Meni se zdi totalen kretenizem. Škoda, ker bo kmalu zagotovo obvezen, ker dosedaj nismo imeli kazni v tej kategoriji (nepripet varnostni pas). Nosil ga bom takrat, ko bodo imeli avtomobilisti čelade.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se