Pervy Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Danes bo predstavljena nova Honda VFR 1200 z V4 agregatom. Napovedujejo skoraj revolucijo, kaj se nam obeta pa bomo videli kmalu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jozee Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Prva uradna predstavitev nove Honde VFR, nekateri jo imajo za revolucijo v motociklistični tehniki. Tukaj se lahko prijavite na žreb za prvo testno vožnjo novembra v Španiji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Kje pa bo uradna predstavitev? Upam da bodo potem kake dobre slikce, predvsem pa tehnični podatki (TOČNI) vidni tudi nam, slovenčkom! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Kje pa bo uradna predstavitev? Upam da bodo potem kake dobre slikce, predvsem pa tehnični podatki (TOČNI) vidni tudi nam, slovenčkom! :evilgrin: brez skrbi, motosvetovci sedimo v prvi vrsti PS: kot je postalo sedaj moderno (npr. kawasaki) bo predstavitev potekala preko interneta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 brez skrbi, motosvetovci sedimo v prvi vrsti PS: kot je postalo sedaj moderno (npr. kawasaki) bo predstavitev potekala preko interneta men se zdi, de je biu Yamaha R1 prvi motor ki ga je fabrika pokazala najprej na netu. kak mesec prej so vrteli reklame, s katere se ni vidlo nič, z napisom all will be revieled on september 16. milanski salon je že precej blizu, a kdo ve, bo razstavljala Honda al samo honda italia? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 milanski salon je že precej blizu, a kdo ve, bo razstavljala Honda al samo honda italia? Honda in Yamaha ne bosta prisotni. grepavl, Nagaya in sesir 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 he he he stran se jim sesuva od obiska. zgleda bo še trajala ta predstavitev :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 SLIKE : http://www.motoblog.it/galleria/honda-vfr1200f-2010-azione-e-dettagli/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 SLIKE : http://www.motoblog.it/galleria/honda-vfr1200f-2010-azione-e-dettagli/ Nimam mnenja... Mogoče bo treba videt kaka/če bo črna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 (popravljeno) kolikor sem videl črne ni, so pa rdeča, srebrna in bela Popravljeno Oktober 8, 2009. Popravil P182 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Kaj pa vem?.....Moja mi je (in mi mora biti) lepša.......kako se bom navadil na toto Goldwing lampo, bo pa cajt pokazal.....Zaenkrat (tud če bi ga imel) me denar ne tiši kaj preveč grepavl in vuk76 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 JEBEMTI, meni pa ne zgleda švoh!! Bi jo imel za drugi motor, da bi se še moja mala bolj udobno peljala z menoj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Men je pa popolna sm se kr zaljubu, je pa res da bo predraga, ampak je pa točno to kar so(smo) vsi želeli, še boljši najboljši ST moped na svetu. Bo luštn videt tole v resnici ni kaj ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 http://www.motosvet.com/novosti-2010-honda-vfr-1200-f.html - naj se mnenja krešejo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 http://www.motosvet....vfr-1200-f.html - naj se mnenja krešejo Nea sede, saj men ne . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 predpostavljam, de je to motor za ga vozit, ne za ga gledat. sm kr prepričan de je neviđen stroj. in tud XX je biu na začetku. . khm. . čudn, da ne rečem grd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dukemb Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Meni je všeč, a lahko bi imela kakšnega KM več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Meni je všeč, a lahko bi imela kakšnega KM več. Zarad lepšega? Al zato, ker si ti v stanju izkoristit (na cesti) vseh 170 konjičev? grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 predpostavljam, de je to motor za ga vozit, ne za ga gledat. sm kr prepričan de je neviđen stroj. in tud XX je biu na začetku. . khm. . čudn, da ne rečem grd. Hehehe, seveda je za vozit, pa tudi za pogledat mora bit OK, ker motorje ponavadi nimamo zaradi nuje ampak zaradi gušta. Sam poglej polovico motoristov, ki imajo SS motorje, ki jim sploh ne paše tak način vožnje, so pa veseli, da na njih lepo zgledajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dukemb Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Zarad lepšega? Al zato, ker si ti v stanju izkoristit (na cesti) vseh 170 konjičev? Zaradi lepšega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dukemb Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Se popravljam. Dovolj ima konjev. Sem prehitro prebral in mi je v glavi ostalo 129 KM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Meni pa ni napačen le teža je kr velika, bi moral imeti vsaj 50 kg manj z vsemi tekočinami vred. Igorr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 V4 Kardan,267kg Potovalnik pa verjetno kar pravi! So šli res "čisto" v potovalne vode.Prejšnja je bila vsaj do nekje "kompromis"in se je šlo tud hitro peljat.Ta je pa kr večja "krava".Se mi zdi dost večja od XX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Hola, do zadnjega sem pričakoval ST motorček (kot je blo menda obljubljeno), ampak tole kar se je (iz)rodilo je pa ZLO daleč od kakršnegakol športa!! tole je čista "touring krava", udobna, zajetna, težka in velika - 181 cm medosna razdalja??? WTF?? to je 40 cm več kot moja Lubica, poseka pa tud kakega chopperja!! al je morda napaka in je pravilno 151 cm?? no ja, ma pa tud pluse, končno so ukinili VTEC, ki je zgolj (po)kvaril zmogljivosti in voznost stare mašine; bravo IMHO daleč od primerne zamenjave za staro VFR in XX, kvečejmu zamenjava za nevarni PanEuropean ampak kdor to voli nek izvoli, zihr je kvaliteten motor, kot vse Honde gandi, MteByKer82 in TommyP 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finkjan Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Zakaj me moti ta F na koncu :blink: . Kot da to še ni vse? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se