Kugelschreiber Objavljeno Maj 3, 2022 Opozori Objavljeno Maj 3, 2022 (popravljeno) 2 hours ago, Frenk 67 said: To more bit en hud strup! 🥴 pom moje pa bol nateg. Zdej ko ne bo več janesa, tud sadnih jogurtov ne bo. Zato sem naredil majhen tutorial. danes je z borovnicami, drug tedn kako bol eksotično sadje. Popravljeno Maj 3, 2022. Popravil Kugelschreiber Frenk 67, GregorM, ciciban in 5 others 8
Frenk 67 Objavljeno Maj 3, 2022 Opozori Objavljeno Maj 3, 2022 pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi: pom moje pa bol nateg. Zdej ko ne bo več janesa, tud sadnih jogurtov ne bo. Zato sem naredil majhen tutorial. danes je z borovnicami, drug tedn kako bol eksotično sadje. Kolk borovnic? Upam, da ne preveč, k bo treba šparat. 😂😂 Bmflar, DAMI34 in Kugelschreiber 1 2
Popularna objava Bmflar Objavljeno Maj 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 3, 2022 GoBobi, Erikcslo, DAMI34 in 12 others 1 3 11
Tedybear Objavljeno Maj 3, 2022 Opozori Objavljeno Maj 3, 2022 Informacije, da smo po indeksu medijske svobode padli za 18 mest in s tem znotraj Evrope naredili največji " skok v rikverc" na desnih portalih ne boste našli. Vam pa ponujam clanek Granate.....kam lahko pades, ko ti sovrastvo zamegli razum..... https://demokracija.si/komentar/cas-levicarske-norosti-nam-je-naplavil-vlado-instituta-8-marec/ gusar, Bmflar, ciciban in 1 other 4
Kugelschreiber Objavljeno Maj 4, 2022 Opozori Objavljeno Maj 4, 2022 (popravljeno) On 5/2/2022 at 3:30 PM, maus said: MOL nisem uspel zvedeti od kje, ampak verjetno del tudi še vedno iz Rusije MOL, lastnik INE, je nakup OMV-jevih črpalk v Sloveniji utemeljil s prostimi kapacitetami reške rafinerije. Torej lahko racunamo da je(bo) pri nas točeno gorivo predelano na hrvaškem. se pa tudi pri sosedih MOL obnaša….korporativno https://www.nacional.hr/kako-je-zbog-mol-a-rafinerija-u-rijeci-2020-preradila-pet-puta-manje-hrvatske-nafte-nego-2019/ Popravljeno Maj 4, 2022. Popravil Kugelschreiber
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2022 Opozori Objavljeno Maj 4, 2022 Čakam gdaj bodo janševci okrivili Goloba za uporabo vodnega topa in sozilca Bmflar, Scarabeo 500, ciciban in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Maj 4, 2022 Opozori Objavljeno Maj 4, 2022 ... JJjevci so ga samo sprobali, če dela... folk se je pa pred njim nastavljal.... Tolk pa spet niso butasti... je posneto na kamerah... ...ups... a sem jim dal kako idejo preveč... GregorM, Tedybear, Bmflar in 1 other 4
gusar Objavljeno Maj 4, 2022 Opozori Objavljeno Maj 4, 2022 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Čakam gdaj bodo janševci okrivili Goloba za uporabo vodnega topa in sozilca Aa ti to mene kopiru? gusar in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2022 Opozori Objavljeno Maj 4, 2022 pred 29 minutami, gusar pravi: Aa ti to mene kopiru? mal te moram, debilizmov ni nikol dovolj gusar 1
MARE 65 Objavljeno Maj 5, 2022 Opozori Objavljeno Maj 5, 2022 Ob 3. 5. 2022 ob 15:32, Frenk 67 pravi: Kolk borovnic? Upam, da ne preveč, k bo treba šparat. 😂😂 Ja, za v šnops... Mavti in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Maj 6, 2022 Opozori Objavljeno Maj 6, 2022 23 hours ago, MARE 65 said: Ja, za v šnops... Zemo..... Alkoholičaru jedan maus in MARE 65 2
maus Objavljeno Maj 6, 2022 Opozori Objavljeno Maj 6, 2022 pred 30 minutami, Bmflar pravi: Zemo..... Alkoholičaru jedan zemljaci su krumpiri MARE 65 in Bmflar 1 1
Bmflar Objavljeno Maj 6, 2022 Opozori Objavljeno Maj 6, 2022 16 minutes ago, maus said: zemljaci su krumpiri pa sej se iz krompira naredi Vodka maus in MARE 65 2
Frenk 67 Objavljeno Maj 6, 2022 Opozori Objavljeno Maj 6, 2022 pred eno uro, Bmflar pravi: pa sej se iz krompira naredi Vodka Najbrž največji Ruski dosežek. 😂 maus 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 6, 2022 Opozori Objavljeno Maj 6, 2022 Je bolezen že v vseh porah? https://www.rtvslo.si/svet/evropa/nosecnici-s-hudo-prizadetim-zarodkom-na-hrvaskem-zavracajo-umetno-prekinitev-nosecnosti/626325 komentarji pod to novico so modefrirani. Razumem. Občutljiva tema. V komentar napišem da je pri nas šlo za mišjo dlako, pa bi bili na istem kurzu. Da so so trumpovci vseeno zgubili volitve. komentar ni prestal cenzorske presoje.
maus Objavljeno Maj 6, 2022 Opozori Objavljeno Maj 6, 2022 pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi: Je bolezen že v vseh porah? https://www.rtvslo.si/svet/evropa/nosecnici-s-hudo-prizadetim-zarodkom-na-hrvaskem-zavracajo-umetno-prekinitev-nosecnosti/626325 komentarji pod to novico so modefrirani. Razumem. Občutljiva tema. V komentar napišem da je pri nas šlo za mišjo dlako, pa bi bili na istem kurzu. Da so so trumpovci vseeno zgubili volitve. komentar ni prestal cenzorske presoje. jaz bi komentarje pustil samo uradno registriranim uporabnikom s certifikatom, ker troli in koprive imajo odprtih preveč fejk profilov in nihče potem ne odgovarja za svoje besede po so pol vsi močni in pogumni Kugelschreiber 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 6, 2022 Opozori Objavljeno Maj 6, 2022 5 minutes ago, maus said: jaz bi komentarje pustil samo uradno registriranim uporabnikom s certifikatom, ker troli in koprive imajo odprtih preveč fejk profilov in nihče potem ne odgovarja za svoje besede po so pol vsi močni in pogumni to bi blo super, ampak...tud s komentatorji s polnimi FB profili ni bistveno bolše Grznica je greznica. Zgražam pa se nad "cenzorji" na mmcju. ko že o grznici, kam je pa blejtraner ranal? maus 1
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2022 Opozori Objavljeno Maj 6, 2022 ampak a ni reku: mi dobro delamo? Evo to so izjave "majstrov" in odgovor: medtem si Vizjak mane roke in prešteva koliko so zrasle delnice Petrola...banana repjublik Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Maj 7, 2022 Opozori Objavljeno Maj 7, 2022 GoBobi, DAMI34, Frenk 67 in 3 others 3 1 2
Erikcslo Objavljeno Maj 7, 2022 Opozori Objavljeno Maj 7, 2022 Post volilna realnost! GregorM, RobiRoberto, GoBobi in 3 others 1 5
Frenk 67 Objavljeno Maj 7, 2022 Opozori Objavljeno Maj 7, 2022 (popravljeno) Ob 6. 5. 2022 ob 15:45, DAMI34 pravi: ampak a ni reku: mi dobro delamo? Evo to so izjave "majstrov" in odgovor: medtem si Vizjak mane roke in prešteva koliko so zrasle delnice Petrola...banana repjublik Tip laže tko, da še sam seb ne more verjet. Takole pa dejansko zgleda struktura cene goriv (oziroma je zgledala malo nazaj), pol je pa tistih 10% naenkrat več kot pol cene. Pa se stvar začne s "Prodajna cena" ne nabavna, torej so marže že tam. Popravljeno Maj 7, 2022. Popravil Frenk 67 GregorM, C eagle, Bmflar in 2 others 3 1 1
C eagle Objavljeno Maj 7, 2022 Opozori Objavljeno Maj 7, 2022 Ma ta počepovalšek ni za crknjene mačke čuvat, ne pa kaj bolj konkretnega. Me spominja na vic: Enmu modelu ni in ni šla matematika v srednji šoli in je pogrnu in obupal ter pusril šolo... Čez par let ga sreča profesorca matematike. Model oblečen po zadnji modi, Rolex na roki, Porše na parkplacu... Profesorca ne more vrjet in ga vpraša kako je to mogoče. Pa pravi tip: "Ja od procentov živim..." Kakšnih procentov, saj tega nisi nikoli zastopu... Ma veste kaj, jaz posodim 100€ stranka mi vrne 300€; evo od teh 2% jaz živim... Bmflar, GoBobi, Erikcslo in 3 others 6
Marcel-F Objavljeno Maj 8, 2022 Opozori Objavljeno Maj 8, 2022 Se še kar užigate,....čez 1.mesec bo SVOBODA, ko bo vse perfect. Doktorja boš dobil v 30.dneh, višje bodo plače, nižji davki, benz bo spet pocen, ne bo protestov,ne bo kolesarjev pred parlamentom,ne bo več delomrznežev,, ne bomo več zaprti, ne bo več CORONE,ki jo je mimogrede naredil JJ, ...... aja,pa štrom in plin ne bosta več imela isto ceno kot do sedaj pri GEN-I....imela bosta krepko višjo---SVOBODA... BlackDoc, Kmet2, ftp in 2 others 2 1 2
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2022 Opozori Objavljeno Maj 8, 2022 samo "stranka" fani upajo, da nove vlade ne bomo kritizirali. Itak , da jo bomo, ma trenutno sranje še vedno počne stara vlada in njeni zajedalci. Za sabo bodo pustili veliko opustošenje in kup nastavljenega kadra. Ne bo lahka, da bomo prišli do svobode, GeeSXer, Frenk 67, GregorM in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se