Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno
Pravkar, ftp pravi:

Ne vem kaj ti misliš. On se je sam potunkal.

Takoj ko ga je JJ namestil na čelo Istrabenza, je prodal trgovino z naftnimi derivati in se počel finančni holding, iz katerega je odtekal denar.

ne grem v detajle, če bi bil v istem pevskem zboru kot Zorko J, bi še vedno lahko pel. Pa odpisal bi mu marsikaj. Ampak to je samo moje skromno mnenje :P

Objavljeno
5 minutes ago, DAMI34 said:

Ampak to je samo moje skromno mnenje

Res skromno. :headbang:

Podjetje kot so Istrabenz, Luka, Intereuropa, Banka koper, Droga,... so bila zelo uspešna in pomembna za lokalno skupnost do prihoda JJ na čelo države. Zgolj slučajno so takrat "veleuspešni menađerji"  alal Bavčar, Lovšin, Časar,... naredili masaker.

Pa ne mi o stricih iz ozadja :nono:

Objavljeno
pred 9 minutami, ftp pravi:

Res skromno. :headbang:

Podjetje kot so Istrabenz, Luka, Intereuropa, Banka koper, Droga,... so bila zelo uspešna in pomembna za lokalno skupnost do prihoda JJ na čelo države. Zgolj slučajno so takrat "veleuspešni menađerji"  alal Bavčar, Lovšin, Časar,... naredili masaker.

Pa ne mi o stricih iz ozadja :nono:

ja pol pa nč. Vsi gladki vsi sladki..

ps. le kdo je tem uspešnim meneđerjem tlakoval pot. Ne reci da samo JJ, ker potem si zlo podoben kontra opciji.

Aja bom tiho, stricev ni (oduzad)

Objavljeno
9 minutes ago, DAMI34 said:

ja pol pa nč. Vsi gladki vsi sladki..

ps. le kdo je tem uspešnim meneđerjem tlakoval pot. Ne reci da samo JJ, ker potem si zlo podoben kontra opciji.

Aja bom tiho, stricev ni (oduzad)

Še dobro da si nevtralen.

Kaj se je na obali dogajalo pa itak nimaš pojma.

Če ti malo poenostavim. Strici iz ozadja so desetletja razvijali omenjena podjetja, direktorji, ki so jih uspešno vodili so zelo dosti let bili na vrhu (se ni menjavalo z vsakimi volitvami) do prihoda SDS.

Ja, sem rdeč, in na našem koncu lahko ponosen, ker sem doživel kaj so drugi (beri desni) zmogli in naredili.

Objavljeno
pred 6 urami, Bmflar pravi:

Jest grem prec z Mausom v koalicijo:blush:

Pol boš mogu pa skoz za kufe dajat :whistle:

Objavljeno
pred 3 urami, ftp pravi:

Še dobro da si nevtralen.

Kaj se je na obali dogajalo pa itak nimaš pojma.

Če ti malo poenostavim. Strici iz ozadja so desetletja razvijali omenjena podjetja, direktorji, ki so jih uspešno vodili so zelo dosti let bili na vrhu (se ni menjavalo z vsakimi volitvami) do prihoda SDS.

Ja, sem rdeč, in na našem koncu lahko ponosen, ker sem doživel kaj so drugi (beri desni) zmogli in naredili.

bemti, pol je pa sam JJ problem :P

Lep komad ma Iztok Mlakar za vse v politiki 

Objavljeno
20 minutes ago, DAMI34 said:

bemti, pol je pa sam JJ problem

Ni sam, je pa največji

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 4 minutami, ftp pravi:

Ni sam, je pa največji

vem da ni sam, to tudi pravim, največjih ti niti poznaš ne.

Objavljeno

Za nas nevtralne ni važno, kdo je na vladi...se ne sekiramo, ker ni razlike.

Da ima sedaj Janša krila so krivi levi, ker so se bali izpolnit depešo iz Bruslja po discipliniranju ljudstva. Dlje kot bo corona harala, bolj bo Janša pometal z nasprotniki :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
41 minutes ago, DAMI34 said:

bemti, pol je pa sam JJ problem

v bistvu so njegovi volilci problem

9 minutes ago, DAMI34 said:

največjih ti niti poznaš ne.

Kaj pa ti veš. Saj vsi vi desni govorite o nekih stricih...

... in vsi bre imena ?

Objavljeno
pred 16 urami, ftp pravi:

Ni sam, je pa največji

Bi pritrdil....ker vse volitve v SLO, tudi lokalne, potekajo samo na relaciji ZA/PROTI Janši.

3/4 folka pred volitvami ne prebere programov strank, ne prebere in posluša tudi tistega, kar je na javnih soočenjih povedano ali prehrano med vrsticami...ampak glasujejo ZA našega Janšata, ali pa za kogarkoli, samo da ni NJIHOV Janša.

Objavljeno

...ima pa zveste volilce in jih ne razočara tako, kot pri nasprotnem taboru, kjer morajo vsakič iskati novega človeka.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 17 urami, ftp pravi:

Kaj pa ti veš. Saj vsi vi desni govorite o nekih stricih...

... in vsi bre imena ?

prosim, jaz pljuvam po vseh, si pa ne zatiskam oči da je bil včasih Tito vsega kriu, pol Kučo, pol JJ vse je ista pašta, na hitro in po domače.

pred 21 minutami, Codeine pravi:

Toliko o najbolj sposobni vladi na tem svetu...

Zakaj je Janši epidemija ušla izpod nadzora

Država je drugi val epidemije pričakala nepripravljena, le da je Janševa vlada vedela, kaj jo čaka. Prav zato mora zdaj spet najti krivca.

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/zakaj-je-jansi-epidemija-usla-izpod-nadzora-815799

sej ga najde...krivi smo sami, ker ne ubogamo :P

baje

Objavljeno
pred 45 minutami, DAMI34 pravi:

prosim, jaz pljuvam po vseh, si pa ne zatiskam oči da je bil včasih Tito vsega kriu, pol Kučo, pol JJ vse je ista pašta, na hitro in po domače.

To je narobe, če slučajno kdaj pritrdiš JJ si od levičarjev avtomatsko naci/desničar/janšist/ne vem kaj je trenutno in, če se slučajno strinjaš s kakim levim potem ti je pa Tito opral možgane ? kake komedije ej? in to ravno zagriženi privrženci ene ali pa druge strani nabijajo, zato nam pa ni dolgčas. Buhvar da bi se strinjal s stvarjo ki je ok, pa čeprav jo naredi/predlaga druga stran...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 urami, BlackDoc pravi:

To je narobe, če slučajno kdaj pritrdiš JJ si od levičarjev avtomatsko naci/desničar/janšist/ne vem kaj je trenutno in, če se slučajno strinjaš s kakim levim potem ti je pa Tito opral možgane ? kake komedije ej? in to ravno zagriženi privrženci ene ali pa druge strani nabijajo, zato nam pa ni dolgčas. Buhvar da bi se strinjal s stvarjo ki je ok, pa čeprav jo naredi/predlaga druga stran...

vem

Objavljeno
Ob 6. 10. 2020 ob 13:16, ftp pravi:

Ne vem kaj ti misliš. On se je sam potunkal.

Takoj ko ga je JJ namestil na čelo Istrabenza, je prodal trgovino z naftnimi derivati in se počel finančni holding, iz katerega je odtekal denar.

Ne laži, kot to počno tvoji partijski idoli! Bavčar je prestopil v stranko LDS in ta ga je pod vodstvom Drnovška nastavila na čelo Istrabenza. JJ pri tem ni imel nič. Če že nekaj nabijaš, vsaj resnico napiši, ne pa čisto laž po vzoru partijskih lažnivcev.

Objavljeno
pred 7 urami, Codeine pravi:

Zakaj je Janši epidemija ušla izpod nadzora

Zato, ker se narod ne drži priporočil stroke in vlade. Imam občutek, kot da se ljudje ravnajo nagonsko kot živali in ne razumsko, človeka dostojno. Nekateri so bolj zbezljani kot živali. Še živali včasih bolj ubogajo ukaze kot nekateri ljudje. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 8 urami, Tedybear pravi:

Bi pritrdil....ker vse volitve v SLO, tudi lokalne, potekajo samo na relaciji ZA/PROTI Janši.

3/4 folka pred volitvami ne prebere programov strank, ne prebere in posluša tudi tistega, kar je na javnih soočenjih povedano ali prehrano med vrsticami...ampak glasujejo ZA našega Janšata, ali pa za kogarkoli, samo da ni NJIHOV Janša.

To velja predvsem za zveste volilce leve politične opcije, ki v glavnem volijo po ključu samo da ni Janša. Kar se pa programa tiče, pa levica isto ne premore drugega, kot poudarke, samo da ni Janša. To je ves program, ki ga premore politična levica. 

Popravljeno . Popravil truckdriver
Objavljeno
Ob 5. 10. 2020 ob 22:06, truckdriver pravi:

OK, se poslavljam od komentiranja za nekaj časa. 

Mogoče se odzovem v prihodnjih dneh na morebitne odzive na moje komentarje.  

Nisi dolgo zdržal, le kaj te muči. :)

Objavljeno
Ob 6. 10. 2020 ob 18:50, ftp pravi:

Problem ste levičarji, potomci partijskih oblastnikov in ne volilci desnice.  Še danes ste namreč prepričani, da oblast samoumevno pripada samo vam, levičarjem. Pa temu še zdaleč ni tako. In vendar enkrat se bo potrebno sprijazniti, da je na slovenski politični sceni še kdo drug in ne samo levičarji. Narod pa naj na volitvah odloči, kateri stranki bo podelil večino. In tisti, ki v parlamentu pridobi najmanj 46 glasov poslancev, ima mandat za sestavo vlade. In s tem dejstvom se bo pač potrebno sprijazniti. Tudi jaz priznavam oblast leve politične opcije ,če se večina na volitvah tako odloči. In tudi levičarji boste prisiljeni spoštovati voljo večine. Tako pač funkcionira demokracija pa če je to vam všeč ali pa ne. 

pred 4 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Nisi dolgo zdržal, le kaj te muči. :)

Kaj pa tebe muči? Ne zmoreš ignorirati mojih postov?

Objavljeno
pred 7 urami, vandrovec pravi:

...ima pa zveste volilce in jih ne razočara tako, kot pri nasprotnem taboru, kjer morajo vsakič iskati novega človeka.

In z vsakim "novim" obrazom, ki ga potegnete na plano je vse slabše. 

Ob 6. 10. 2020 ob 6:38, thumper pravi:

in nehaj me žalit !! komu boš ti govoril "normalen" !!!

Nikjer v tem stavku nisem tebe omenil. Če pa si se v tem delu mojega teksta sam prepoznal, pa to ni moj, temveč tvoj problem. 

Objavljeno

Menda so se levi že naveličali opozicije in bodo kar zamenjali vlado...ko jim paše odstopijo, ko jim paše vstopijo...ubogi JJ je pa za nadomestek.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!