Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 27 minutami, truckdriver pravi:

Kaj pa tebe muči? Ne zmoreš ignorirati mojih postov?

Samo povem, da mi UDBO mafija briše poste namenjene tebi. 

Objavljeno
pred 6 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Vprašaj se, če tvoji posti namenjeni meni, zadovoljujejo osnovne kriterije kulturnega izražanja. 

Objavljeno
pred 42 minutami, truckdriver pravi:

Vprašaj se, če tvoji posti namenjeni meni, zadovoljujejo osnovne kriterije kulturnega izražanja. 

In katera beseda ne zadovoljuje temeljnih kriterijev kulturnega izražanja?

Objavljeno
pred eno uro, truckdriver pravi:

Problem ste levičarji, potomci partijskih oblastnikov in ne volilci desnice.  Še danes ste namreč prepričani, da oblast samoumevno pripada samo vam, levičarjem.

Ene parkrat sem ti že opisal svoj konkreten primer. In ta je, da imam osebno "izkušnjo" v tem smislu, da je bil moj stari fotr (dedek) po mamimi strani med ww2 pri "tabelih" oz. belogardistih. Kako in zakaj je do tega prišlo je pa druga zgodba....Pa tudi zelo dobro se še spomnim njegovih pripovedovanj, kako je tam bilo. Zato me raznorazni današnji "frizerji zgodovine" bolj slabo prepričujejo...

In ti še vedno kar vsevprek lepiš in etiketiraš vse, ki ti niso po godu kot "potomci partijskih oblastnikov". 

Daj ohladi se malo s tem tvojim gorečnim jurišništvom in ortodesničarskim navijaštvom. V bistvu si postal vodilni provokator na tem forumu.

Objavljeno
pred 9 minutami, MARE 65 pravi:

Blagor ubogim v duhu, kajti njihovo je nebeško kraljestvo...

Se popolnoma strinjam s to trditvijo.

Objavljeno
pred 7 minutami, izibajker pravi:

Daj ohladi se malo s tem tvojim gorečnim jurišništvom in ortodesničarskim navijaštvom. V bistvu si postal vodilni provokator na tem forumu.

Jasno, za tiste, ki ne zmorejo sprejeti drugačnega pogleda na politiko, kot ga imajo sami, sem provokator. Ustava RS pa mi omogoča, da lahko javno izražam svoje poglede na določeno tematiko. Če pa bi me rad kdo utišal, pa se naj zazre v ogledalo in se vpraša, koliko je v njem demokrata.

Objavljeno
pred 26 minutami, Scarabeo 500 pravi:

In katera beseda ne zadovoljuje temeljnih kriterijev kulturnega izražanja?

Ne vem, ker nisem videl tistih tvojih postov, za katere trdiš, da so izbrisani. 

Objavljeno
12 hours ago, truckdriver said:

Problem ste levičarji, potomci partijskih oblastnikov in ne volilci desnice.  Še danes ste namreč prepričani, da oblast samoumevno pripada samo vam, levičarjem. Pa temu še zdaleč ni tako. In vendar enkrat se bo potrebno sprijazniti, da je na slovenski politični sceni še kdo drug in ne samo levičarji. Narod pa naj na volitvah odloči, kateri stranki bo podelil večino. In tisti, ki v parlamentu pridobi najmanj 46 glasov poslancev, ima mandat za sestavo vlade. In s tem dejstvom se bo pač potrebno sprijazniti. Tudi jaz priznavam oblast leve politične opcije ,če se večina na volitvah tako odloči. In tudi levičarji boste prisiljeni spoštovati voljo večine. Tako pač funkcionira demokracija pa če je to vam všeč ali pa ne. 

Saj so bili na oblasti, pa so pokazali koliko no (ne)sposobni. Režultate sem že opisal.

Objavljeno
12 hours ago, truckdriver said:

Ne laži, kot to počno tvoji partijski idoli! Bavčar je prestopil v stranko LDS in ta ga je pod vodstvom Drnovška nastavila na čelo Istrabenza. JJ pri tem ni imel nič. Če že nekaj nabijaš, vsaj resnico napiši, ne pa čisto laž po vzoru partijskih lažnivcev.

Kaj govoriš??? Kdo laže??? Bavčar je res bil v LDS, ko se je stranka potopila in je na oblast prišel JJ (da sta velika prijatelja ni skrivnost) mu je prav JJ omogočil vstop v Istrabenz, tako kot Časarju v Luko, Lovšinu v Intereuropo,...

Ni vse kar ti ni všeč laž !!!

Objavljeno

Lovšin je v kufrih nosil denar v tujino (in nekaj ga je "čudežno" izginilo) . Bavčar je goljufal pri plačilu dajatev. Z ostalimi navedenemi pa nisem imel opravka.

Predvidevam pa, da so podobni poštenjaki.

lp

Objavljeno

Samo Lovšin je iz Intereurope spravil vsaj 200 miljonov eur.

Objavljeno

A niso vse državne firme šle po enakem scenariju? Elita pri koritu si je delila...

Objavljeno
10 minutes ago, vandrovec said:

A niso vse državne firme šle po enakem scenariju? Elita pri koritu si je delila...

Kar dosti. Zanimimivo pa je, da se je, na našem koncu, to na veliko začelo po kadrovanju JJ, v času njegove vlade. Zgolj slučaj :nono:

Predhodni dolgoletni direktorji Krajnc (Intereuropa), Kosmina (Istrabenz), Korelič (Luka), niso bili zastonj dolgoletni. Pod njimi so bile to odlične firme, do....

Objavljeno
pred 16 urami, vandrovec pravi:

Menda so se levi že naveličali opozicije in bodo kar zamenjali vlado...ko jim paše odstopijo, ko jim paše vstopijo...ubogi JJ je pa za nadomestek.

ta glavni đek ni JJ niti 4je mušketirji (KUL) ampak en in edini, človek 1000erih obrazov:

Kahel Ehjavec..ta bo zamajal spet slo politiko, vsi se mu bodo klanjali.

Pa prosim (nekatere) , nehite se slepiti, da so desni res desni, pa levi res levi, ker so vsi cikastokoderlajsati kakor jim paše v danem trenutku.

pred 16 urami, Scarabeo 500 pravi:

kera, leva al desna?  Naša al vaša? :P 

Objavljeno

prosim strokovnjake, da mi pojasnijo, a je avtor tega zapisa lev al desen, rdeč al bel???

Čistsmzmeden

Janśa! Nehaj jebat rajo,zdravstvo,sp-je,pa pozijaj kaj levaki delajo!!! Odnesli te bojo,pol smo ga se pa bolj najebali!!!

• Haha 2
Objavljeno
pred 6 urami, DAMI34 pravi:

kera, leva al desna?  Naša al vaša? :P 

Ja, nša ane. :lol1:

Objavljeno
pred 23 urami, truckdriver pravi:

In z vsakim "novim" obrazom, ki ga potegnete na plano je vse slabše. 

In vsakič ko vskoči tvoj idol, se ta tvoj "vse slabše" podvoji...:whistle:

Objavljeno
pred 23 urami, truckdriver pravi:

Se popolnoma strinjam s to trditvijo.

A boš zraven ?

Objavljeno

a lohk glede na to , da je to čisto demokratično privat forum , nekdo skine tega nedojebanca ?? sam prašam v imenu frenda...:naughty:

Objavljeno (popravljeno)
pred eno uro, thumper pravi:

a lohk glede na to , da je to čisto demokratično privat forum , nekdo skine tega nedojebanca ?? sam prašam v imenu frenda...:naughty:

Ni bilo potrebno veliko truda, da je partijski vzorec vsekal na plano. Zazri se v ogledalo, predno boš kjerkoli, kadarkoli in komurkoli skušal soliti pamet. 
Pred časom si pisal, kako partija po vojni ni opravila temeljitega dela (ni pobila dovolj političnih nasprotnikov) zdaj bi pa kar radiral tiste,ki ne mislimo enako kot ti. Kot kaže, si se izgubil v prostoru in času. Smo namreč v letu 2020 in ne v letu 1945. Samo v vednost. 

P.S.

Jugoslavije ni več, gre za Slovenijo. 

Popravljeno . Popravil truckdriver
Objavljeno

Juga je še vedno v srcih.

Ni pa več 3. Rajha. Ostali so le privrženci domobrancev in RKC, vojna škoda pač.

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 1 uro, Snečer pravi:

Juga je še vedno v srcih.

Ni pa več 3. Rajha. Ostali so le privrženci domobrancev in RKC, vojna škoda pač.

Jaz sem bil v rajnki JLA skupaj s Slovencem, ki je z mano govoril srbohrvaško tudi, če sva bila sama.

3x se lahko ugiba kaj je bil - štajerc :naughty:

Tko da ja, juga je še vedno v vaših srčkih :wub:

Objavljeno
pred 31 minutami, Gaunar Jokl pravi:

Jaz sem bil v rajnki JLA skupaj s Slovencem, ki je z mano govoril srbohrvaško tudi, če sva bila sama.

3x se lahko ugiba kaj je bil - štajerc :naughty:

Tko da ja, juga je še vedno v vaših srčkih :wub:

vsak dan je bil nalit? da je špraho pozabil :)

Objavljeno
pred 11 urami, truckdriver pravi:

Ni bilo potrebno veliko truda, da je partijski vzorec vsekal na plano. Zazri se v ogledalo, predno boš kjerkoli, kadarkoli in komurkoli skušal soliti pamet. 
Pred časom si pisal, kako partija po vojni ni opravila temeljitega dela (ni pobila dovolj političnih nasprotnikov) zdaj bi pa kar radiral tiste,ki ne mislimo enako kot ti. Kot kaže, si se izgubil v prostoru in času. Smo namreč v letu 2020 in ne v letu 1945. Samo v vednost. 

P.S.

Jugoslavije ni več, gre za Slovenijo. 

Ja že 30 let gre za Slovenijo, pa eni še vedno konstantno vlečejo ven dogodke po 2. svetovni vojni in opravičujejo svoja sranja...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!