GRUNF Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 A si mu moral povedat?? Drugače pa Piz Boe še vedno vozi, prav tako Piz la Illa, Col Pradat, Portados, Porta Vescovo, Col Alto... V Utii Trieste so še vedno najboljše pečene rebrce in krača z krompirčkom, bombardino še vedno gre (sicer ne vem zakaj), Jaeger tee tud....aja pa vreme je tud bilo sončno do srede....tak da je bila smučarija spet svetovna.... Škoda da vedno tako hitro mine...Zdaj pa bom imel par dni pavze na Pohorju...enostavno se mi ne da hodit gor pa podzavestno zadeve primerjat...sem preveč slabe volje.... Furioso in anja37 1 1
janih Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 tam na kronplatzu rata dolgčas po parih furah, ker to vem, sem mu pač mal pomagu :beer1: grunf, vidim , da si si dal duška, kulinarika in pijača propisno, smučarija pa verjetn tud ni izostala :yes: :yes:
GRUNF Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 tam na kronplatzu rata dolgčas po parih furah, ker to vem, sem mu pač mal pomagu :beer1: grunf, vidim , da si si dal duška, kulinarika in pijača propisno, smučarija pa verjetn tud ni izostala :yes: :yes: Je bilo propisno....pa vendar smo uspeli prevozit 292 km, 53000 višinskih metrov...tako da ja, je bilo kar nekaj rekreacije.... Rude Boy, anja37 in Furioso 2 1
biker77 Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Je bilo propisno....pa vendar smo uspeli prevozit 292 km, 53000 višinskih metrov...tako da ja, je bilo kar nekaj rekreacije.... mislim da bi bil čas da otrokom privoščiš prave škije Cufa 1
GRUNF Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 mislim da bi bil čas da otrokom privoščiš prave škije A si nor? Te mormo menjat vsi štirje..... anja37 in Furioso 1 1
janih Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 grunf, a tole ti je kaj poznano
GRUNF Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 (popravljeno) grunf, a tole ti je kaj poznano Utia Sarraghes ni, pa Utia Trieste tud ne.....Utia Las Vegas mogoče?? Zdi se mi da odzadaj vidim tisto tečno sedežnico, ki služi za povezavo proti Corvari ...pa nekak se mi zdi da je desno Sassongher.... Popravljeno Februar 24, 2010. Popravil GRUNF anja37 in Furioso 1 1
GRUNF Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 res je, las wegas , Te pa mam Alta Badio v malem prsti... Furioso in anja37 1 1
janih Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 tale drevo mi je pa ta bol :yes: tudi las wegas Furioso in GRUNF 2
KINDER_WAGEN Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 Je bilo propisno....pa vendar smo uspeli prevozit 292 km, 53000 višinskih metrov...tako da ja, je bilo kar nekaj rekreacije.... Ki..,kičasto. A zaj se boš pa po soncu vozo,po naravnem snegu,avtobanih ali kaj?? Kje pa je tu adrenalin,sej te pa je nekaj dedca. Raje bi šel na Marpurg glecherr na pisto Porca Madona smučat ,kjer vsake nekaj dni nekaj dol pade.Kaka kola ali kaj.Pa bi videl kaj je to smučarija "za dol past" p.s.Kaj zaj v Selnici samo Italiansko govorite???'
GRUNF Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 (popravljeno) Ki..,kičasto. A zaj se boš pa po soncu vozo,po naravnem snegu,avtobanih ali kaj?? Kje pa je tu adrenalin,sej te pa je nekaj dedca. Raje bi šel na Marpurg glecherr na pisto Porca Madona smučat ,kjer vsake nekaj dni nekaj dol pade.Kaka kola ali kaj.Pa bi videl kaj je to smučarija "za dol past" p.s.Kaj zaj v Selnici samo Italiansko govorite???' Maaa si.....certo ....Come stai signore Sandi??? Pa pit pa jejst tud znamo, ampak to pa po štajersko ....Ko bom late za globoki sneg pa meglo kupo, te se pa javi.... In v soboto se vidimo kaj?? Popravljeno Februar 25, 2010. Popravil GRUNF anja37 1
GRUNF Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 tale drevo mi je pa ta bol tudi las wegas Kak te to, da jaz totih šunk (alkaj so že) nisn vido?? So zgleda šli že Štajerci pred mano tam mimo..... anja37 1
klimbra Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 Pišuka....GRUNF.......ti postajaš moj idol......jaz enostavno nimam kondicije niti za en pošten KrvavC!!!!! Jap.....bili pa so časi, ko sem v enem dnevu predelal kompletno Madono....al pa Flahau s priključki.......sam....moram priznati, da sem naslednji dan več ali manj poležaval na kakšni plaži!!!! Me pa nekaj zanima.....vi poznavalci boste vedeli......a je konec aprila, pziroma začetek maja.......še sneg v Sella Nevei..........al se bom moral s kanina spustiti z gondolo......to mi je ena taka želja še za letos......upam, da bo moja draga do takrat že rehabilitirana........pa da se počiva na pomladansko soce tja, kjer je divjala najhuša vojna vihra na naših tleh! anja37 1
janih Objavljeno Februar 25, 2010 Opozori Objavljeno Februar 25, 2010 Pišuka....GRUNF.......ti postajaš moj idol......jaz enostavno nimam kondicije niti za en pošten KrvavC!!!!! Jap.....bili pa so časi, ko sem v enem dnevu predelal kompletno Madono....al pa Flahau s priključki.......sam....moram priznati, da sem naslednji dan več ali manj poležaval na kakšni plaži!!!! Me pa nekaj zanima.....vi poznavalci boste vedeli......a je konec aprila, pziroma začetek maja.......še sneg v Sella Nevei..........al se bom moral s kanina spustiti z gondolo......to mi je ena taka želja še za letos......upam, da bo moja draga do takrat že rehabilitirana........pa da se počiva na pomladansko soce tja, kjer je divjala najhuša vojna vihra na naših tleh! se zna zgodit, da boš lohk še smuču 1.maja na kaninu, če ne bo bog preveč žgat začel :naughty:
GRUNF Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Pišuka....GRUNF.......ti postajaš moj idol......jaz enostavno nimam kondicije niti za en pošten KrvavC!!!!! Jap.....bili pa so časi, ko sem v enem dnevu predelal kompletno Madono....al pa Flahau s priključki.......sam....moram priznati, da sem naslednji dan več ali manj poležaval na kakšni plaži!!!! Me pa nekaj zanima.....vi poznavalci boste vedeli......a je konec aprila, pziroma začetek maja.......še sneg v Sella Nevei..........al se bom moral s kanina spustiti z gondolo......to mi je ena taka želja še za letos......upam, da bo moja draga do takrat že rehabilitirana........pa da se počiva na pomladansko soce tja, kjer je divjala najhuša vojna vihra na naših tleh! http://www.lussarissimo.com/ Rabim kondicijo za tole (4 km paralelni veleslalom-pravijo da je najdaljši v Evropi) ....zato sem lani začel gonit MTB pa teč sem tudi začel 2-3 x na teden..... anja37 1
vapotek Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 zato sem lani začel gonit MTB pa teč sem tudi začel 2-3 x na teden..... Stari, ne pretiravaj, ker pri tvojih letih je to ful nevarno za kolke. Aja, pa da te spomnim.....oddaj vlogo za Danico Vogrinec. Furioso 1
GRUNF Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Stari, ne pretiravaj, ker pri tvojih letih je to ful nevarno za kolke. Aja, pa da te spomnim.....oddaj vlogo za Danico Vogrinec. He, he, he.......mama ti je Danica Vogrinec....... anja37 1
Rude Boy Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 pa saj je na Pobrežju OK !? Climbroid - lani so še na Krvavcu konec aprila obratovali ! so jim "pohorci" pokazali kako se sneg obdrži na progah do maja !
klimbra Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 http://www.lussarissimo.com/ Rabim kondicijo za tole (4 km paralelni veleslalom-pravijo da je najdaljši v Evropi) ....zato sem lani začel gonit MTB pa teč sem tudi začel 2-3 x na teden..... Pazi.....infarkt trofne brez opozorila :evilgrin: Vse kaže, da bo ideja o prvomajskem smučanju uresničljiva......komaj čakam!!!!! Rude Boy in anja37 1 1
kat Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 http://www.lussarissimo.com/ Rabim kondicijo za tole (4 km paralelni veleslalom-pravijo da je najdaljši v Evropi) ....zato sem lani začel gonit MTB pa teč sem tudi začel 2-3 x na teden..... napača http://www.valgardena.it/gardenissima/pista_eng.html tale je daljši .. za bore 2 km
GRUNF Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 (popravljeno) napača http://www.valgarden.../pista_eng.html tale je daljši .. za bore 2 km Pa baš i nije ......gardenissima je res 2 km daljša, vendar je samo v zgornjem strmejšem delu paralelni veleslalom, v spodnjem, ki je bolj položen, pa preide v enotno progo (pod gondolo Col Raiser), tako da se modeli na tem delu kar medsebojno prehitevajo...lahko pa voziš kombinacijo obeh... Je treba pogledat.... Popravljeno Marec 2, 2010. Popravil GRUNF nejcgs in anja37 2
Rude Boy Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 http://www.freeridebattle.com/?page_id=12&lang=sl od četrtka naprej ! :trance_27_notworthy: anja37 1
GRUNF Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 http://www.freerideb...e_id=12&lang=sl od četrtka naprej ! Nejmam ne skij.....in nej kohones... nejcgs in anja37 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se