Vale Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Ice nimam psa. Vale lj. mački ne vedo, da je v plastenki voda in jo zato ne je**jo (pa tudi ponoči se ne vidi). Smo že probali, vendar brez uspeha. Kat bom pogledal za temi kuglicami Klimbra bom poskusil z razredčenim kisom ali pa vsaj s starimi nogavicami, podobnega vonja. Ampak ali ne počno mačke to zato, da dajo ostalim vedeti, da so tu one glavne. Večja ko se poščije, večja je verjetnost da od nje ostane, ker se manjše ne upajo. Potem se itaq zmenijo s tistim kruljenjem, kdo je močnejši. Kaj, če bi se sam poscal na lastna vrata (tako, da sosedje ne bi opazili), pa da vidimo herojsko mačko, ki bo večje od mene. Sej lahko se pa tudi potem zvečer zmenimo, da ugotovimo kdo je večji (po principu »še pol ure f**am potlej grem pa spat.«). Najboljše da se sam poščiješ ja :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Leon......sam potem se ti lahko dogodi,da bo kak sosed to zavohal,pa koj še sam malo vodice primaknil,pa še kak mimoidoči.......hahahahaa....poplava Sorry.....se nisem mogel zadržat. Kaj pa če bi ....glede na to,da so mačke(kao ženski spol) kakšno sosedo nahecal,da to opravi po tvojih vratih.......????????? Sam paziti bi bilo potrebno,da ni v času ovulacije.........ker posledice znajo biti nepredstavljive!Si predstavljaš,da zjutraj ko odpreš vrata,pred njimi 6 sosedov potrpežljivo sedi in čaka damo,ki je označila tvoja vrata???????? :D :D :D :D :D :D :D :D :wink: Kilimbra, teritorij označuje moški spol ne ženski (mački, ne mačke). Sej se ve kdo svinja naokoli, a ne? :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Leon......sam potem se ti lahko dogodi,da bo kak sosed to zavohal,pa koj še sam malo vodice primaknil,pa še kak mimoidoči.......hahahahaa....poplava Sorry.....se nisem mogel zadržat. Kaj pa če bi ....glede na to,da so mačke(kao ženski spol) kakšno sosedo nahecal,da to opravi po tvojih vratih.......????????? Sam paziti bi bilo potrebno,da ni v času ovulacije.........ker posledice znajo biti nepredstavljive!Si predstavljaš,da zjutraj ko odpreš vrata,pred njimi 6 sosedov potrpežljivo sedi in čaka damo,ki je označila tvoja vrata???????? :D :D :D :D :D :D :D :D :wink: Kilimbra, teritorij označuje moški spol ne ženski (mački, ne mačke). Sej se ve kdo svinja naokoli, a ne? :twisted: :twisted: :twisted: A ni čist vseeno.....pa naj se malo vloge zamenjajo!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Kilimbra, teritorij označuje moški spol ne ženski (mački, ne mačke). Sej se ve kdo svinja naokoli, a ne? :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Kilimbra, teritorij označuje moški spol ne ženski (mački, ne mačke). Sej se ve kdo svinja naokoli, a ne? :twisted: :twisted: :twisted: A ni čist vseeno.....pa naj se malo vloge zamenjajo!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Kilimbra, teritorij označuje moški spol ne ženski (mački, ne mačke). Sej se ve kdo svinja naokoli, a ne? :twisted: :twisted: :twisted: A ni čist vseeno.....pa naj se malo vloge zamenjajo!!!!!!!!!! A si ti že kdaj videl kako mački to počnejo?!? Pol bi vedel, da ženski spol tega ne more počet :lol: Če ne ti bom mogla povedat zgodbico o čebelici in rožici :lol: :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Kilimbra, teritorij označuje moški spol ne ženski (mački, ne mačke). Sej se ve kdo svinja naokoli, a ne? :twisted: :twisted: :twisted: A ni čist vseeno.....pa naj se malo vloge zamenjajo!!!!!!!!!! A si ti že kdaj videl kako mački to počnejo?!? Pol bi vedel, da ženski spol tega ne more počet :lol: Če ne ti bom mogla povedat zgodbico o čebelici in rožici :lol: :P :lol: Vale....ti sporočam veselo novico,da lahko prav pripraven pripomoček za stoječki lulanje kupiš na Nizozemskem.......če se ne motim po novem tudi na internetu. A si lahko izračunaš,koliko denarja bi privarčevala,ko bi s to zadevico hodila lulat na moški del javnega stranišča?????????? Samo za orientacijo: moški wc................40sit ženski wc...............60sit AAAAAAAAAAAAAAAA...kaj pa na to praviš?????????? :idea: :idea: :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Upsssssssssss....ostal brez besed!!!! :!: :!: :cry: :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Leon, glede na to, da si tehnični tip in ker imamo med motosvetovci tudi elektronike (Transalp&co), ti predlagam sledeče: Home made električni pastir! :twisted: Na vrata, vogal oz. karkoli je tarča mačkov, montiraš folijo, pleh oz. podobno prevodno zadevo. Jasno na izolirane distančnike. (Prilepiš s toplotno lepilno pištolo) Tla poleg lepo ozemljiš; spet nekaj prevodnega, magari mokra cota. Na plato na vratih priklopiš el. pastirja, ga ozemljiš in na okno postaviš video kamero. Evo ti zaslužek, saj video prodaš na internetu. :twisted: MM pa v jok, pa s polenom po meni! :lol: :lol: P.S.: Okoli home made električnega pastirja smo se enkrat na 3M pogovarjali. Narediš iz stare fičotove vžigalne tuljave, rabiš še en akumulator, pa menda še nekaj da prekinja, da špule ne prekuri. Vpraši Transalpa. LP HHVulgaris :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Sem šel v trgovino z živalmi in povedal, da mi mački »ščijejo« po vratih. Mi priletna prodajalka, ki je po vsej verjetnosti zjutraj z levo nogo vstala iz postelje, ponudi Cat stop. Cena kot za D.I.D. ketten spray. No, way. Jo vprašam ali je proti she ali he (proti mačkom ali mačkam). Ja nisem jaz kriv, če nima angleščina tako jasno kot slovenščina definiran spol. Ženska misli, da jo zajebavam in mi ne odgovori. Vprašam: »Kaj pa ene kuglice za na vrata?«. Pravi: »Kar svoji dve uporabi.«. Nič grem domov brez vsega in ponoči lepo pouriniram naša vrata. Ok, ne vem sicer, če se je še kakšen maček zraven poscal, ampak definitivno je poštar nehal pošto nosit. :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Ok, ne vem sicer, če se je še kakšen maček zraven poscal, ampak definitivno je poštar nehal pošto nosit. :D :D :D :D :D To je samo kako se že reče : colateral damage :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Ok, ne vem sicer, če se je še kakšen maček zraven poscal, ampak definitivno je poštar nehal pošto nosit. :D :D :D :D :D To je samo kako se že reče : colateral damage :wink: No Leon dej pa reč če ni res :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 No pa ''Lahovega'' ni več. Preostali psi so odšli v azile Maribor, Koper in Celje. PS Vsaj dvesto kužkov našlo nov dom. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 No pa ''Lahovega'' ni več. Preostali psi so odšli v azile Maribor, Koper in Celje. PS Vsaj dvesto kužkov našlo nov dom. :D Misliš "grahovega"? :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 Misliš "grahovega"? :?: Ne, mislila sem začasni azil v Lahovem, kamor so odpeljali pse, ki so jih odvzeli MM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 PS Vsaj dvesto kužkov našlo nov dom. :D Sem bral, da samo nekaj čez sto. So že začeli nakladat. Imajo pa baje nekateri oddani cucki vedenjske motnje in jih bo treba pelat k strokovnjaku. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 Sem bral, da samo nekaj čez sto. So že začeli nakladat. Imajo pa baje nekateri oddani cucki vedenjske motnje in jih bo treba pelat k strokovnjaku. :? Če jih je bilo na začetku blizu tristo in so jih zdaj 83 odpeljali v Maribor, Koper in Celje, potem jih je dom našlo vsaj 200 (nekaj od njih je bilo odpeljanih v tujino). Nič ni čudnega, da imajo vedenjske motnje, glede na to kako so živeli. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sramezljiv Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 Sem bral, da samo nekaj čez sto. So že začeli nakladat. Imajo pa baje nekateri oddani cucki vedenjske motnje in jih bo treba pelat k strokovnjaku. :? Če jih je bilo na začetku blizu tristo in so jih zdaj 83 odpeljali v Maribor, Koper in Celje, potem jih je dom našlo vsaj 200 (nekaj od njih je bilo odpeljanih v tujino). Nič ni čudnega, da imajo vedenjske motnje, glede na to kako so živeli. :? Živeli so v čisto majhnem tropu,je blo vse lepo pošlihtano kje je kakšen. Zdaj pa kar naenkrat sam. :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 Živeli so v čisto majhnem tropu,je blo vse lepo pošlihtano kje je kakšen. Zdaj pa kar naenkrat sam. :!: :!: Kaj sem jaz videl na TV mi ni bilo čisto nič podobno pravljičnem majhnem tropu!!! In tudi samo dejstvo,da je 10, 20, 117 ali 201 pes našel nov dom, kaže na to, da je dobra teta MM pse brezciljno in brezumno zbirala!!!!! Psom dostojno pasje življenje!! lp DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 Živeli so v čisto majhnem tropu,je blo vse lepo pošlihtano kje je kakšen. Zdaj pa kar naenkrat sam. :!: :!: V pasjem tropu ni nikoli pošlihtano. Vsak dan, vsak trenutek se sproti šlihtajo in borijo za mesto na hierarhični lestvici. Ta spodnji, če niso čist tih pa v kotu, dobivajo redno porcijo ugrizov in maltretiranja! Pravljično, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 pa mladičke so menda tudi sproti pomalicali :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno December 1, 2002 Deli Objavljeno December 1, 2002 No pa ''Lahovega'' ni več. Preostali psi so odšli v azile Maribor, Koper in Celje. PS Vsaj dvesto kužkov našlo nov dom. :D Na tem naslovu si lahko ogledate pasje sirote: http://www.mojpes.net/psi/index.html LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vidmar j Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 jaz bi kupil madzarskega ovcarja,pasme pumi...ce kdo ve ,mi naj sporoci...lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se