diskow Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 noro ga vozis gor bo skalah ! svaka cast . 1A skill Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2013 Tnx. Folks, kej veste, če je ta vikend srečanje velikih endur na Nanosu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno September 9, 2013 Deli Objavljeno September 9, 2013 V soboto dopoldan, na isti lokaciji kot lani. In cesta do gor je primerna za vse mopede, ne samo endure. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno September 9, 2013 Deli Objavljeno September 9, 2013 aha, dobro je vedeti. ... bom na sosednjem griču (gričevju), če bo vse prav. Mogoče se pa mimo pripeljem, ko se bom domov guncal. rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
som Objavljeno September 9, 2013 Deli Objavljeno September 9, 2013 Tnx. Folks, kej veste, če je ta vikend srečanje velikih endur na Nanosu? v soboto 14. septembra se motosvetovci dobimo na nanosu. Joto in čaj časti Gustinčič za tiste z kuponom iz revije motosvet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2013 Mogoče pa uletimo. Ob keri uri točno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxes Objavljeno September 13, 2013 Deli Objavljeno September 13, 2013 a bo jutr al nebo, sonce bo škoda bi bilo da se nebi zepelal gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 13, 2013 Deli Objavljeno September 13, 2013 Sej bi pršu,sam za moje motorje,težke neokretne pa še kej mi lohk odpade ,ne bo šlo,mogoče bo pa en moj prjatu z Versysom pršu,ja tisto pa gre ko strela :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno September 13, 2013 Deli Objavljeno September 13, 2013 Sej bi pršu,sam za moje motorje,težke neokretne pa še kej mi lohk odpade ,ne bo šlo,mogoče bo pa en moj prjatu z Versysom pršu,ja tisto pa gre ko strela :lol: Pa dej .................... vprašaj ga - če te sabo vzame. Sam ne vem kako bosta nazaj dol pršla, če gre že gor kt strela? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 15, 2013 Deli Objavljeno September 15, 2013 v soboto 14. septembra se motosvetovci dobimo na nanosu. Joto in čaj časti Gustinčič za tiste z kuponom iz revije motosvet Huda reklama in temu primerna udeležba! Ob 13.30 sta bila pri Vojkovi koči samo 2 Tigra. Po pripovedovanju oskrbnice naj bi okoli 10h prišli štirje z motorji. Joto in klobaso pojedli v lastni režiji, spili zelo dobr čaj z vejco in se spustili v dolino. Spodaj na asfaltu srečali par GS-ov na poti v hrib.... Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno September 15, 2013 Deli Objavljeno September 15, 2013 (popravljeno) Huda reklama in temu primerna udeležba! Ob 13.30 sta bila pri Vojkovi koči samo 2 Tigra. Po pripovedovanju oskrbnice naj bi okoli 10h prišli štirje z motorji. Joto in klobaso pojedli v lastni režiji, spili zelo dobr čaj z vejco in se spustili v dolino. Spodaj na asfaltu srečali par GS-ov na poti v hrib.... Kaj pa ma vojkova koča tu zraven ? moto.si je imel srečanje pri Abramu. Popravljeno September 15, 2013. Popravil basbas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 15, 2013 Deli Objavljeno September 15, 2013 (popravljeno) Kaj pa ma vojkova koča tu zraven ? moto.si je imel srečanje pri Abramu. Hvala za post festum pojasnilo! Te podrobnosti pač nisem zasledil nikjer, pa tudi kakšne usmerjevalne table-smerokaza ne. Pa saj nima veze...., bili smo gor....na Nanosu pač. Popravljeno September 15, 2013. Popravil raza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno September 15, 2013 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2013 Pri tem dogodku, gre za to, da ga Gustinčič, ne želi resno oglaševat in iz tega delat nek motozbor. Poleg tega pri pravi organizaciji že nekdo odgovarja. Če pa napišeš le, da se dobimo gor na joti, pa ni to nobena organizacija in nobene odgovornosti. Gre le za to, da se na kupu zbere nekaj enduro somišljenikov in se kako reče in odpelje en krog. Letos mi žal ni zneslo, lani je blo pa res super vzdušje in velik folka gor. Bo kdo povedal kako je bilo pri Abramu ta vikend? basbas 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Enduraši, malo vaše pomoči bi rabil... Danes sem montiral nove gume (Mitas C17 spredaj in E09 zadaj), in mi je prepametni mehanik narobe obrnil rotacijo prednje gume. Kolikor sem iz teme našel, vas kar nekaj uporablja to gumo pa me zanima ali je lahko kaj narobe če je ne obrnem v pravo smer rotacije? Pa še to, kakšne pritiske uporabljate v gumah za cesto in kakšne za teren? Hvala za pomoč! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 15, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2013 Enduraši, malo vaše pomoči bi rabil... Danes sem montiral nove gume (Mitas C17 spredaj in E09 zadaj), in mi je prepametni mehanik narobe obrnil rotacijo prednje gume. Kolikor sem iz teme našel, vas kar nekaj uporablja to gumo pa me zanima ali je lahko kaj narobe če je ne obrnem v pravo smer rotacije? Pa še to, kakšne pritiske uporabljate v gumah za cesto in kakšne za teren? Hvala za pomoč! Bolje je če jo obrneš prav, odvisno od profila, nekateri profili so precej simetrični in je to manj pomembno. Če maš možnost obrni, če ne paa tut ne bo kaj strašnega. Glede pritiskov pa odvisno od vožnje, terena... Če imaš hevi duti zračnice, potem lahko kar zelo agresivno voziš in en boš presekal pri 1,6 bara. Za teren 1,6 če imam tranzit pa 2 do 2,2 bara. A se kdo kaj vozi? Kaka slika bi malo poživila to temo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno December 15, 2013 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno December 15, 2013 (popravljeno) Bom js začel... To turobno megleno zimsko vreme že mal najeda, pa sem se odloču da grem na motor, da se nadiham svežega zraka in mogoče poiščem kaj sonca... Štartal iz nadmorske višine 300m - po gozdnih poteh je bla megla Lepe, z listjem posute steze na 400m nmv Ha, sončna/megena meja na 600 m nmv Na 700 m nmv pa takle razgled danes Popravljeno December 15, 2013. Popravil Ni3ous BMWRIDER, hajoktejn, HyperJack in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno December 15, 2013 Deli Objavljeno December 15, 2013 Pozdravljen Ni3ous, a mi lahko poveš kakšne zračnice uporabljaš in kje jih nabavljaš. Hvala za odgovor in srečno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 15, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2013 Misliš res zračnice ali pnevmatike? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno December 15, 2013 Deli Objavljeno December 15, 2013 Misliš res zračnice ali pnevmatike? ja zračnice mislim, obstajajo neke debelostenske. Hvala za odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 15, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2013 (popravljeno) Zračnice sem zadnjič vzel pri Kermavnerju ima Heavy Duty http://www.mx-kermavner.si/kermavner/ Jaz imam trenutno tako Continental, je 4,5 mm debela stena, ko dobiš škatlo v roke, je ogromna. http://www.adventure-spec.com/default/continental-ultra-heavy-duty-tube-18inch.html Dobiš pa to v skoraj vsakem MX shopu. Drugače pa pomoje ni velik razlik v znamkah, najdi eno poceni. Ni pa to zdej za velike hitrosti in avtocesto. Bolj izjemoma, sicer se lahko pregreva. Popravljeno December 15, 2013. Popravil Ni3ous Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno December 15, 2013 Deli Objavljeno December 15, 2013 Zračnice sem zadnjič vzel pri Kermavnerju ima Heavy Duty http://www.mx-kermavner.si/kermavner/ Jaz imam trenutno tako Continental, je 4,5 mm debela stena, ko dobiš škatlo v roke, je ogromna. http://www.adventure-spec.com/default/continental-ultra-heavy-duty-tube-18inch.html Dobiš pa to v skoraj vsakem MX shopu. Hvala rrrr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Bolje je če jo obrneš prav, odvisno od profila, nekateri profili so precej simetrični in je to manj pomembno. Če maš možnost obrni, če ne paa tut ne bo kaj strašnega. Glede pritiskov pa odvisno od vožnje, terena... Če imaš hevi duti zračnice, potem lahko kar zelo agresivno voziš in en boš presekal pri 1,6 bara. Za teren 1,6 če imam tranzit pa 2 do 2,2 bara. A se kdo kaj vozi? Kaka slika bi malo poživila to temo. Hvala za info! Dober si da se še voziš v tem mrazu rrrr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 Pokliči v Bomag, če jih ima na zalogi je cena precej bolj "zanimiva" (uvoznik za Continental). lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2013 Potke moje, moje drage potke Kmet2, corser, RobiRoberto in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 28, 2013 Deli Objavljeno December 28, 2013 Ni3ous, zakaj imaš tiste fusrasterje tam pred mašino? Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se