Ni3ous Objavljeno Maj 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Yo, js sem tut spakiral šotor in vse potrebno. Sem spakiral še nekaj priboljškov, da bo prijetno v "slovenskem kampu". Tole bo lušn že vidim Z Nachotom se dobiva ob 16.30 v Dobruški vasi, potem pa greva preko Šentjerneja po stari cesti na Obrežje. Na starem prehodu v Bregani bova ob 17.15 ali 17.30. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 A bomo imeli kje kakšno zborno točko? Jaz lahko najhitrej štartam ob 15:00 do Brežic pa imam po google mapsih slabe 3h vožnje (ne po AC ker nimam vinjete) tako da mislim da mi bo uspelo priti do 18:00 vas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 8, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2014 V PM imaš moj mobi. Se slišimo, ko bomo blizu meje. Mal ga prtisn, da kmal prideš, če ne bomo z Nachotom in SF-om kje v kaki gostiln preveč spil med čakanjem. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 fajn se imejte (v kar ne dvomim) in po pameti! ne pozabit fotkat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 V PM imaš moj mobi. Se slišimo, ko bomo blizu meje. Mal ga prtisn, da kmal prideš, če ne bomo z Nachotom in SF-om kje v kaki gostiln preveč spil med čakanjem. Lp Dobro se slišimo . Upam da mi uspe kakšno uro prej uiti iz službe da bi prej štartal Ni3ous 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Jst bi najraj ze zdele startu sayo, Kmet2, miklavc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Vremensko napoved so pa konkretno zgresili nasi vremenoslovci, bilo napovedano sonce, zunaj pa lije kot iz škafa upam da se do 2 vreme popravi če ne bo moja udeležba odpadla Poslano z moje naprave HTC. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Eno plohco si fasal: http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html Se že suši! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Pri nas ga žge sonce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Izgleda da bo danes dober dan, najprej se vreme poštima nato me pa še šef prej iz službe spusti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 9, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Akcija! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Lustn za znort. Tkole smo trpel po voznji vceraj. Ni3ous, kp-kp, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava miklavc Objavljeno Maj 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Zakon vikend Namesto pisanja na dolgo in široko je bolje pokazati par slik DXR16, SLVR, gsxf750 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Divjaki... No men nažalost ni zneslo... :jezen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Ena sposojena fotka sicer, ampak avtor ne zameri Spust v neznano DXR16, gsxf750, kp-kp in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 (popravljeno) Prav težko mi je vse te slike pa filme gledat... V petek sem začel vijačiti takoj po prihodu in prenehal ob 4.30 zjutraj. Ob osmih sem nadaljeval z vijačenjem v dobri veri, da bo zadeva delala in bi nekje prestregel skupino. Ob 14.00 sem dokončno obupal in užaloščen prešaltal na pivo. Tole je lep dokaz, da ni pravice na tem svetu. Popravljeno Maj 12, 2014. Popravil SF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Ma ne sekiri se starina. Zasluzis si nagrado za vztrajnost, tehnika pa vcas odpove, se posebej pr starih mopedih. Nkol ne ves mogoce pa kdaj tud moj nepokvarljivi jodlar skripne Sej kolkr sm razumel, Bendurov ne bo se zmanjkal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 z vso ljubeznijo in spoštovanjem. JEBITE SE! KR ZELEN SM OD FOUŠIJE. Hvala in lep dan še naprej. gsxf750 in BMWRIDER 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Prav vsem prisotnim je bilo silno žal, da nisi uspel usposobiti stroja. So pa občudovali tvojo vstrajnost in prizadevnost. A vendarle se je nekaj dogajalo tudi tebi. Ni3ous, hajoktejn in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Pa še nekaj slikic iz terena. DXR16, gsxf750, ZdenkoK in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Kako se prečka potok: MVI_9481.MOV gsxf750, Ni3ous, hajoktejn in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Izgleda tako enostavno. A naj vas ne zavede. Tako grejo tisti , ki obvladajo. MVI_9483.MOV hajoktejn, Ni3ous, NAČO in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Kar najbolj dokaže naslednji filmček. Je pa ekipa prisotna in pripravljena pomagati. MVI_9484.MOV Ni3ous, NAČO, hajoktejn in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Res pa, da kamera ne more prikazati realnega stanja. Treba je biti tam in doživeti. Veseli me, da sem bil zraven!! Pozdrav ekipi!! Do naslednjega snidenja!! MVI_9503.MOV hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 (popravljeno) Kar najbolj dokaže naslednji filmček. Je pa ekipa prisotna in pripravljena pomagati. To se pa bolj nebi mogel strinjati , vedno je bil nekdo v bližini in mi pomagal pobirati mojega KLE-ja SF se je pa res dolgo matral z motorjem. Tole je bilo slikano ob 2:00 Popravljeno Maj 12, 2014. Popravil miklavc ZdenkoK, gsxf750, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se