vandrovec Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Meni dvovaljniki nič ne tresejo, ne vem ali sem samo tako neobčutljiv. TDM se pelje kot štirivaljnik, GS ima sicer manjše območje ugodnega navora, tudi enovaljniki niso tresli, še najbolj KLR 650...APN, Gilera RC, Aprilija Tuareg, MZ, Minarelli,...normalno. Kogar moti tresenje je najbolje, da si nabavi električni motocikel... MariborBMW 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Aha se pravi električni scooter je za mene,super . DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Aha se pravi električni scooter je za mene,super . Ne, želel sem povedati, da ni tako enostavno reči, da so enovaljniki tresoči in štirivaljniki uglajeni. Veliko je odvisno od posameznega motorja, kot so že drugi navedli. MTS nisem vozil in verjetno res trese, kot je tudi KLR, medtem ko drugi enovaljniki in dvovaljniki niso oz., so veliko manj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Ne, želel sem povedati, da ni tako enostavno reči, da so enovaljniki tresoči in štirivaljniki uglajeni. Veliko je odvisno od posameznega motorja, kot so že drugi navedli. MTS nisem vozil in verjetno res trese, kot je tudi KLR, medtem ko drugi enovaljniki in dvovaljniki niso oz., so veliko manj.res je ,enovaljc gs se pelje zelo lepo,sem jih mel 3 kom. :-) Pips in vandrovec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Valda, da tresejo.....tko, da bo v tebi fora Vandrovec. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Tresljaji pri mts tud priblizno niso moteci. Na f800 sem jih cutil in na rokah in na riti, kar je bilo po celem dnevu voznje motece, pri mts tega ni. Edini minus mts bi jaz dal vetrni zasciti. Tok lahkoten 'velik' motor po moje ne obstaja. Lahko pa da.... ampak me ne zanima:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 BMW RR pri 80km/h v šesti tako trese, da mi po par km desna roka popolnoma odreveni. K sreči ta omejitev pri nas ni ravno pogosta, pri 50 dela lepo umirjeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Daj Snecer zdaj pa docolj, v vseh temah si vsemogočen!!! Dejstvo je, da žig pomaga, saj tudi serviserji z žigom stojijo z vso odgovornostjo (uradno). Smeti v temi o versysu, sodeluj v temi o garminih, na katere se po moje rea spoznaš, ostalim pa pusti do besede in pravico do lastnega mnenja. Lahko pa tudi ustanoviš forum motosmet.com in tam moderiraš! Nearrain, Kmet2 in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
liliputput Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 matr so čudn tele diagrami multi.pdf zzr.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 predam se, pojma nimam :surrender: , pa čeprav mam take motorje doma :grim :grim Ti sam rec, da je skret in bo zgledal k da se u iber spoznas. Jest skoz to prakticeiram . Deluje. BTW: Multistrada je SKRET . . . do danes sem vzdrzeval empatijo do Kmetove odlocitve (nakupa) in sem bil tiho DAMI34, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Daj Snecer zdaj pa docolj, v vseh temah si vsemogočen!!! Dejstvo je, da žig pomaga, saj tudi serviserji z žigom stojijo z vso odgovornostjo (uradno). Smeti v temi o versysu, sodeluj v temi o garminih, na katere se po moje rea spoznaš, ostalim pa pusti do besede in pravico do lastnega mnenja. Lahko pa tudi ustanoviš forum motosmet.com in tam moderiraš! Tudi jaz imam lahko mnenje. Saj žig od "neuradnega" je enak glede odgovornosti. Če te moti mnenje drugih, ignoriraj. A sem kakšnemu preprečil, da kaj napiše, sploh to morem? Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enporio Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 zanima me ker bom kupil rabljeno MTS 2013 kakšna je razlika v motorju med letnikom. 2010 in 2013? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Tudi jaz imam lahko mnenje. Saj žig od "neuradnega" je enak glede odgovornosti. Če te moti mnenje drugih, ignoriraj. A sem kakšnemu preprečil, da kaj napiše, sploh to morem? Vtikaš se v vsako stvar, ki se te sploh ne tiče in oprosti, o marsikateri od njih nimaš pojma. Smetiš forum in se z uporabniki (vključno z menoj od tega posta/) spuščaš v konflikte. Ker pa pametnejši odneha, bo ignor od zdaj dalje! Kmet2 in Fritz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 zanima me ker bom kupil rabljeno MTS 2013 kakšna je razlika v motorju med letnikom. 2010 in 2013? A je bela? Prva vetrobranska šipa ima en vijak več pri 2013 in nekaj so polikali agregat ampak skoraj neopazno ostalo je isto..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 A je bela? Prva vetrobranska šipa ima en vijak več pri 2013 in nekaj so polikali agregat ampak skoraj neopazno ostalo je isto..... Tastar,ti bi lohk ta jajca prodal ze deset strani nazaj,pa bi lohk zdej ze o drugem mopedu pisu,dej neki nared. :grim builder, DAMI34, Fritz in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjotr Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 A je bela? Prva vetrobranska šipa ima en vijak več pri 2013 in nekaj so polikali agregat ampak skoraj neopazno ostalo je isto..... Razlika je v sprednji šipci, feltnah, zicu, pa na agregatu se delali spremembe tako da so vsakemu valju dodali po eno svečko za boljši izkoristek spodaj (baje naj bi se kar poznalo). Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Tastar,ti bi lohk ta jajca prodal ze deset strani nazaj,pa bi lohk zdej ze o drugem mopedu pisu,dej neki nared. :grim Lej namest da pametuješ poklič pa gremo,ob 11h smo z Damijem zmenjeni na OMW.... DAMI34 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Lej namest da pametuješ poklič pa gremo,ob 11h smo z Damijem zmenjeni na OMW.... via Plomin, pa v Moščenički dragi na vrh hriba....pol bomo pa vidli, al MTS zabrišemo v dolino al gremo naprej builder, luxsa, dlicen in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjotr Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Pričakujemo izčrpno poročilo :glare: . builder in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Lej namest da pametuješ poklič pa gremo,ob 11h smo z Damijem zmenjeni na OMW.... A na izpadanje,al na pike. Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 A na izpadanje,al na pike. oba drei luxsa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Lej namest da pametuješ poklič pa gremo,ob 11h smo z Damijem zmenjeni na OMW.... Pozabu sem ti povedat da nujno rabiš tolelele: http://www.madcogz.com/MSTD1200s/other/FATDUCo2.pdf boš rešen vseh težav. Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 (popravljeno) Danes peljal MTS 1200. Vtis preprosto nepozaben. Ducati. =) Kmet2, hvala za doživeto enkratno izkušnjo. =) Popravljeno April 6, 2015. Popravil igorkr builder in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Danes peljal MTS 1200. Vtis preprosto nepozaben. Ducati. =) Kmet2, hvala za doživeto enkratno izkušnjo. =) Končno veš kaj je pravi motor,ne pa sintisajzer igorkr in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Končno veš kaj je pravi motor,ne pa sintisajzer Kmet2, prave besede si uporabil, samo vrstni red si zgrešil. Končno vem, da je sintesajzer pravi motor. gsxf750, builder, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se