bagio Objavljeno Maj 24, 2010 Deli Objavljeno Maj 24, 2010 V sredo pa malo pogledat,če je še vse na starem mestu. Frips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 24, 2010 Deli Objavljeno Maj 24, 2010 Hmmm........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Maj 24, 2010 Deli Objavljeno Maj 24, 2010 Hmmm........ A to pomeni da se vidmo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 24, 2010 Deli Objavljeno Maj 24, 2010 Ne bi smel hudiča...ampak...mogoče... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Maj 24, 2010 Deli Objavljeno Maj 24, 2010 Ne bi smel hudiča...ampak...mogoče... No super,mal se pa moreš razmigat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezek Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 pridem tut jst. A se je gdo kj pozanimav če je frj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 pridem tut jst. A se je gdo kj pozanimav če je frj. Na žalost ni fraj sva midva z sax46 gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezek Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 Na žalost ni fraj sva midva z sax46 gor ni blema vsak ta tret krog bom tut jest vama napoto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax46 Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 ni blema vsak ta tret krog bom tut jest vama napoto. Misliš reč midva Bagiu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
colin Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 Jaz sem enkrat iz firbca meril tlak v ogreti gumi z grelci. Spredaj je bil za 0,4 bara višji, v zadnji pa 0,5 bara višji od meritev pri hladni gumi (začetni tlak 2,1 bara spredaj in 2,0 bara zadaj). Zaključke pa potegnite sami. čista fizika....adiabatna sprememba....vse tri količine se spremenijo....volumen,tlak in temperatura.... suhi in exe`FZS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 zdej enkrat pridem.. sam moram najprej laptimer naštimat na 1.10.xx -speedgirl-, ZdenkoK, Igorr in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 zdej enkrat pridem.. sam moram najprej laptimer naštimat na 1.10.xx naštimi, pa javi kdaj greš dol, da se še jest takrat pridem na tvoj laptimer poštopat O:-) . Drugač pa izpit 4.6. pol pa akcija (mrbit še kj prej, če bodo fejst kolena srbela pa bo prevoz ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 Tako... odločitev je padla. Motor je ready...gremo skint prvi letošnji junf svobodnaptica01, suzuki in casper7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax46 Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 Tako pa smo preživeli en lep dan na marofu:trance_27_notworthy: Vsaka čast tetkam v lokalu za dobre čevape:kva1: Aja Frips upam ,da si vozu kaj več kot 45 min do doma, hehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 Današnji dan je bil 1A. 20 min brušenja, 1 ura počivanja, pa spet 20 min brušenja pa ura počivanja...pa spet mal brušenja, pa ura čevapov..pa spet malo brušenja in tako dalje....lagano turistički Ehmm sax64...je bilo malo več ja....55:blush: (sem se na meji zadržal malo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 Današnji dan je bil 1A. 20 min brušenja, 1 ura počivanja, pa spet 20 min brušenja pa ura počivanja...pa spet mal brušenja, pa ura čevapov..pa spet malo brušenja in tako dalje....lagano turistički Ehmm sax64...je bilo malo več ja....55:blush: (sem se na meji zadržal malo) Haha,kaj so to eni penzonisti da 20 minut delajo,pa eno uro počivajo,a vam še niso povedal da je socializma konec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 27, 2010 Deli Objavljeno Maj 27, 2010 ...so mi starejši bili vedno za vzgled Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trdonja Objavljeno Maj 27, 2010 Deli Objavljeno Maj 27, 2010 Danes soncno in uzivantsko suhi, -speedgirl-, tomazinjo in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trdonja Objavljeno Maj 27, 2010 Deli Objavljeno Maj 27, 2010 (popravljeno) ... in še kdaj Popravljeno Maj 27, 2010. Popravil Trdonja casper7, gsx750f in suhi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trdonja Objavljeno Maj 27, 2010 Deli Objavljeno Maj 27, 2010 Slučajno prelistal zadnjih nekaj strani te teme, pa ne morem brez komentarja, kljub temu, da sem se jih z leti na takšnih in drugačnih domačih/tujih forumih napolnjenih z egocentrizmom ter samovšečnostjo bolj kot ne odvadil. Mater sem bil danes drugič tle guor, pa ne vem al bi moral na list napisat, da sem penzionist k sem bol turist tle gor s cajtom 1,23 to ni za nkamor. A b mogu kam napisat da sem bol frisen na tej pisti pa da mam nejkeda al kaku? To vi rejserji k grejete supr dupr gume mate un fen z merkura, al mate to n plin narjen? Kaku pa pol tu en drzi u luft en kulu pa ta drug vrti prej pa da u ler pa s fenom segreje? A te tune mate kak posebne serije al kam date te kunzerve? Al je tokaka ribja mast k se kj namaže? A če maš cestne navadne michelinke morš dat nenavadne mcelerke gor al kaku je s tem?A sava je tut ukej? a napumpat tut morš tko da je glih prou al lahk tut drgač? ......... BIZIXXX, ImenitnaPriložnost, biker77 in 15 others 6 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 S takšnim komentarjem si pa opravičil svoje ime. SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 @Trdonja: V čem je tvoj problem...izpovej se:surrender: SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trdonja Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 Forumski problemi ne obstajajo. Imel sem srečo in naletel na bedast odziv o nekem doseženem času. Ker se naj bi spodbujalo vožnjo in norenje po pistah ne na cesti, je potrebno občasno dati cinično protiutež, tako da tja pridejo vsi, čeprav se jih kakšen poniževalen odziv lahko dotakne. Pa ne mene, sem trd. .) Bo ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 (popravljeno) @Trdonja: V čem je tvoj problem...izpovej se:surrender: Menda gume pa motor niso vredu Popravljeno Maj 28, 2010. Popravil bikez Trdonja in Frips 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 čeprav se jih kakšen poniževalen odziv lahko dotakne. Pa ne mene, sem trd. .) Bo ok? Če si kompletna oseba, se te ne dotakne, pista je pač za znoret se..tako ali drugače Bo v redu...hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se