m@dness Objavljeno Avgust 9, 2010 Deli Objavljeno Avgust 9, 2010 no, za vse tiste ki ste mislili včeraj prit pa vam ni uspelo... naj vas potolažim da niste nič zamudili.. razen tega da je bilo vreme idilično, na pisti brez gužve (kakih 8 motoristov) in 1 gokard tu pa tam, brez padcev in z tačkami krajšimi za kak cm... Ervin93 in Kor13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Včeraj bil prvič gor... pa definitivno ne zadnjič. Proga itak super, presenečen nad gostoljubnostjo, gužve nobene, itak smo bli pa sami Slovenci. Sicer je blo na začetku (oz. bolj pred udeležbo) malo straha, da bi bil bolj kot ne ovira na stezi, ampak je šlo kar lepo. Na začetku seveda še počasneje, kasneje pa (ok, zame ) že precej hitro. Na koncu so bli tudi kolenski drsniki (prvič! O:-) ) poleg tistih na škornjih (pa tačk tud - ER6, jbg ) lepo podrsani. Aja, zdej pa sam še čakam kako "in action" slikco... Baje so tud mene neki poslikal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brancisv Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 (popravljeno) lep pozdrav v kratkem se nameravam prvic kaj oglasiti na novem marofu in me zanima par osnovnih podatkov - DELOVNI CAS - CENA - KAJ RABIM DA PRIDEM NA DIRKALISCE(IZPIT...) - KJE SE VOZITE DO MAROFA CE GRESTE NA MEJNI PREHOD DOBOVEC vesel bi bil tudi kaksnih drugih koristnih informacij Popravljeno Avgust 11, 2010. Popravil brancisv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 (popravljeno) lep pozdrav v kratkem se nameravam prvic kaj oglasiti na novem marofu in me zanima par osnovnih podatkov - DELOVNI CAS-10.00-18.00 - CENA-27€, cel dan - KAJ RABIM DA PRIDEM NA DIRKALISCE(IZPIT...)-opremo, motor...izpita vrjetno ne - KJE SE VOZITE DO MAROFA CE GRESTE NA MEJNI PREHOD DOBOVEC vesel bi bil tudi kaksnih drugih koristnih informacij Če sem se kje zmotil, me popravite. Popravljeno Avgust 11, 2010. Popravil macak333 Vitek 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Izpita ne rabiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vitek Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Če sem se kje zmotil, me popravite. delovni čas od 11h - 19h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Če sem se kje zmotil, me popravite. Po AC direktno do Marofa. Trenutno, poletna turistična sezona, se gre čez mali mejni prehod Bregana, ker ni gužve, pa še plačilu 5kn se ogneš, ker je vstop na AC za cestninsko postajo. Vse ostalo, če je start v okolici Lj, je mučneje. Na stezo moraš prit spočit. Ti ne da počivat. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 12, 2010 Deli Objavljeno Avgust 12, 2010 Je mogoče kdo zaineresiran za nedeljo, 15.8? Imam možnost najeti kombi, po razmeroma ugodni ceni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brancisv Objavljeno Avgust 13, 2010 Deli Objavljeno Avgust 13, 2010 Po AC direktno do Marofa. Trenutno, poletna turistična sezona, se gre čez mali mejni prehod Bregana, ker ni gužve, pa še plačilu 5kn se ogneš, ker je vstop na AC za cestninsko postajo. Vse ostalo, če je start v okolici Lj, je mučneje. Na stezo moraš prit spočit. Ti ne da počivat. Lp mam 10km do dobovca tako da mislim da bom kr čez zabok sel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Avgust 13, 2010 Deli Objavljeno Avgust 13, 2010 Se vidimo v nedeljo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazinjo Objavljeno Avgust 13, 2010 Deli Objavljeno Avgust 13, 2010 Kako pa kaže z vremenom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Avgust 13, 2010 Deli Objavljeno Avgust 13, 2010 Kako pa kaže z vremenom? tale napoved dokaj dobro zadeva. izgleda da bo ok http://www.wetter24.de/de/home/wetter/weltwetter/ortewetter/stadt/385X532/novi-marof/3.html?cityID=385X532. lepo se mejte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Avgust 13, 2010 Deli Objavljeno Avgust 13, 2010 Oj, tudi jz sem se odločo da peljem konje na marof. Lahko kdo preveri ali je steza v ponedeljek 16.8. fraj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brancisv Objavljeno Avgust 13, 2010 Deli Objavljeno Avgust 13, 2010 kje ste danes bli? bil sam na stezi celo popoldne. koliko kaj naredite kilometrov cez dan na marofu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Avgust 13, 2010 Deli Objavljeno Avgust 13, 2010 tale napoved dokaj dobro zadeva. izgleda da bo ok http://www.wetter24....cityID=385X532. lepo se mejte zgleda dobro kšnga fotografa se pa tut nebi branil? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Avgust 14, 2010 Deli Objavljeno Avgust 14, 2010 gre kdo jutr gor in ma plac še zame? ustov sm brez prevoza... to je to če te kolega zajeba in to zle, pa use sm mev že zrihtan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Avgust 14, 2010 Deli Objavljeno Avgust 14, 2010 (popravljeno) kje ste danes bli? bil sam na stezi celo popoldne. koliko kaj naredite kilometrov cez dan na marofu? Delat blo treba . Še dobr da gremo u tork mal kolena počohat in spoznat še kako novo pisto . Največ sem jih naredila nekaj čez 230 km v enem dnevu, ponavadi mi rata tam okrog 100 krogov (160 km), če so 3 skupine, potem pa manj. Popravljeno Avgust 14, 2010. Popravil svobodnaptica01 Ervin93 in Igorr 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Avgust 14, 2010 Deli Objavljeno Avgust 14, 2010 gre kdo jutr gor in ma plac še zame? ustov sm brez prevoza... to je to če te kolega zajeba in to zle, pa use sm mev že zrihtan če se kašna dobra duša najde me lohka pokliče tut ob 3h zjutri: 040 737 028 ker mam res že use pripravlen, tut dnarja za potne stroške mi ni škoda, kolkr bo!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 Oj mogoče kdo ve če je danes steza prosta? Kličem na številko objavljeno v naslovu pa je izključena. Nevem naj štartam proti marofu .........????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 prosta je skoraj sigurno, tak da če imaš v planu se kr opogumi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 16, 2010 Deli Objavljeno Avgust 16, 2010 prosta je skoraj sigurno, tak da če imaš v planu se kr opogumi... kaj pa misli kdo jutri it ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maticsan Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 Ali gre kdo ta teden na Marof izl Lj in ima kakšno prosto mesto na prikolici oz. kombiju? Naj mi pošlje PM, ali pa odgovori tukaj. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 Tako, pa sem tudi jaz naredil kar nekaj krogov po Marofu. Po poti do tja me je lepo opralo :angry: , potem sem nekaj časa križaril po mokri pisti, ki pa se je kaj hitro sušila in že je bilo pravljično doživetje :notworthy: Bil sem navdušen nad urejenostjo proge in pa samega ambijenta.Definitivno še ponovim, naslednjič tudi z kakšnimi navijači in "tekmeci" na progi. Za prvič sem cel dan kar sameval. Pa še nekaj Lp,Gregor Igorr in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno Avgust 18, 2010 Deli Objavljeno Avgust 18, 2010 je že kdo kaj preverjal, v soboto je frej? vreme bo, taka...akcija:music4: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Avgust 18, 2010 Deli Objavljeno Avgust 18, 2010 je že kdo kaj preverjal, v soboto je frej? vreme bo, taka...akcija:music4: Upam da je:) Sm meu namen u nedelo pridt ampak se je iz učer na dons clo za soboto izbolšal, tko da se vidmo u soboto, če je frejB) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se