Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, KARMEN1 pravi:

Jaz z zimskimi tako težko vozim :sleep2:? V njh imam šape kot medvedka :blush:?

Kaj bi dala za ene tanke, a zelo tople.

Kakšne si naročil?

Res je to tudi jaz iščem že 3ojne sem kupil vendar vse so predebele ali preveč nerodne, sploh ker imam kratke prste.

zdej sem naročil tašne.... bomo videli kaj pride... če ne pa pač bom nosil podrokavice in moje usnjene letne čez :D 

milano-a-pro-guanto-glov.jpg

Popravljeno . Popravil jany
Objavljeno

Podrokavice mene  nič ne grejejo.Mi boš te pokazal, ko jih dobiš.

Objavljeno

Za dež imam gumijaste rokavice iz Bauhausa, ki jih nataknem kar čez motoristične. V njih je v dežju zelo vroče, mogoče bi delovalo tudi v mrazu. Videti je pa grdo. Moje so živahno zelene.

Objavljeno
Pravkar, Igi Pop pravi:

Za dež imam gumijaste rokavice iz Bauhausa, ki jih nataknem kar čez motoristične. V njih je v dežju zelo vroče, mogoče bi delovalo tudi v mrazu. Videti je pa grdo. Moje so živahno zelene.

Take imam tudi jaz so pa modre od vilede za čistilke :D  sem videl v službi da se da dobit tudi črne, na dolge ture sigurno so okej, za it na kafe kam na hitro pa nevem če bi si vlačil tole gor :D 

Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

brezveze :ras:

:jezik:

Čisto res brezveze

:ras:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 16 minutami, DAMI34 pravi:

Čisto res brezveze

Moram se strinjat :P

Objavljeno (popravljeno)
3 hours ago, KARMEN1 said:

WMa ti prav vztrajaš na hornetki?

Ja :kva2:.

Honda_Hornet_900_4.jpg

Fetiš na okroglo luč in da ni podhranjeno. Če je to honda pa še boljš. za cb1300 sem prekratek in bi jo tudi imel a mi bo iskreno povedano 900-ka bolje odgovarjala večinoma. Pravzaprav je mel šanse še bandit 1250 a bo hornetka lih prava stvar. Sej kak fz1 pa z1000 niso napačni, ampak luč od "fičota" zagreje moje srce najbolj. Pač modernejši retro je moja skodelica kave. :D

Že od 16 leta sem sii želel cbr 900 fireblade in to je najboljši približek ki lahko privlečem domov brez da me skalpirajo ali če si sposodim starega Willisovega Brusa... i'm too old for this shit. :D

No kar iščite zdej. :D (najraje ne modra)

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Objavljeno
pred 5 minutami, Kmet2 pravi:

Moram se strinjat :P

Kaj si pa prodal najboljši moped :ras:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

Kaj si pa prodal najboljši moped :ras:

Bolje kot da ga razbijem :jezik:

Objavljeno
pred 2 minutami, StaraFeltna pravi:

Ja :kva2:.

Honda_Hornet_900_4.jpg

Fetiš na okroglo luč in da ni podhranjeno. Če je to honda pa še boljš. za cb1300 sem prekratek in bi jo tudi imel a mi bo iskreno povedano 900-ka bolje odgovarjala večinoma. Pravzaprav je mel šanse še bandit 1250 a bo hornetka lih prava stvar. Sej kak fz1 pa z1000 niso napačni, ampak luč od "fičota" zagreje moje srce najbolj. Pač moderjenjši retro je moja skodelica kave. :D

Že od 16 leta sem sii želel cbr 900 fireblade in to je najboljši približek ki lahko privlečem domov brez da me skalpirajo ali če si sposodim starega Willisovega Brusa... i'm too old for this shit. :D

No kar iščite zdej. :D (najraje ne modra)

Edini ki mu paše okrogla luč je tastar ducati monster :-D 

Objavljeno
Pravkar, Kmet2 pravi:

Bolje kot da ga razbijem :jezik:

Tebi bi itak razpadu zaradi mikropok. :ras:

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

Tebi bi itak razpadu zaradi mikropok. :ras:

No sej pravm ,bolje prodat ,čeprav mal prehitro :P

Objavljeno
36 minutes ago, jany said:

Res je to tudi jaz iščem že 3ojne sem kupil vendar vse so predebele ali preveč nerodne, sploh ker imam kratke prste.

zdej sem naročil tašne.... bomo videli kaj pride... če ne pa pač bom nosil podrokavice in moje usnjene letne čez :D 

milano-a-pro-guanto-glov.jpg

Takole ti povem glede a-pro. Palec kratek ostali prsti pa precej dolgi. Sam imam cele iz usnja. Sem jih impregniral in če ni sodni dan vzdržijo brez težav. Za kolcanje po dežju morda še so a nisem zaupljiv do tekstilnih... velik plus je to da se vsaj posušijo v uglednem času in če so kolikortoliko pravilno narejene se ne napijejo vode. Poročaj. Trgovec je kar faca (sklepam da sonic-moto)

7 minutes ago, jany said:

Edini ki mu paše okrogla luč je tastar ducati monster :-D 

Eh tisto je za take ko majo delavnico in radi strašijo otroke. :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 urami, 5413lvl3145 pravi:

Samo zato ker nimamo potrebe po temu da se v skupini treh nadebudnežev dnevno slikarimo še ne pomeni da smo neaktivni.

ti imaš resne probleme!

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Hahahahaha, je bila neka posebna polna luna :010.

Objavljeno
pred 44 minutami, KARMEN1 pravi:

Hahahahaha, je bila neka posebna polna luna :010.

a si tulila u luno, ker te je zeblo :ras: 

če me boste črnokalci razjezili, vam bom belo snežinko zapeu :ras: ... clo naglas :ras: 

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Jooooooj, obožujem Belo snežinko. Jo znam na pamet :grupni:.

Objavljeno
pred 3 minutami, KARMEN1 pravi:

Jooooooj, obožujem Belo snežinko. Jo znam na pamet :grupni:.

in si jo samo zase brundej ... prou :mad: 

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Ne, jo bom z veseljem zapela tudi tebi :winkiss:!

Komaj čakam :010.

Popravljeno . Popravil KARMEN1
Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, maus pravi:

a si tulila u luno, ker te je zeblo :ras: 

če me boste črnokalci razjezili, vam bom belo snežinko zapeu :ras: ... clo naglas :ras: 

A to lahko izberemo kdaj ? Lepo bi blo da v četrtek 31. zapoješ to za zaključek sezone, v petek 1.1 bi pa lahko že kakšno spomladno za otvoritev sezone ? Backvokal pa ninja ? Za večji šhow pa kolenske iskrice ? :-D 

:-D 

Popravljeno . Popravil jany
Objavljeno

Za otvoritev sezone pa Čuk se je oženil :ras:.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 54 minutami, jany pravi:

A to lahko izberemo kdaj ? Lepo bi blo da v četrtek 31. zapoješ to za zaključek sezone, v petek 1.1 bi pa lahko že kakšno spomladno za otvoritev sezone ? Backvokal pa ninja ? Za večji šhow pa kolenske iskrice ? :-D 

:-D 

Prid me iskat da Tracerja stestiramo še ko je polno obremenjen :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!