maus Objavljeno September 19, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2014 čakal so dukatiste ... zihr vsi motorji niso za nagnt ... k sm pred leti enga čoperja mal nagnu, so mi tačke dvignile zadn kolo ... komi sm se ujeu igor0203 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 19, 2014 Deli Objavljeno September 19, 2014 Sm vozu po omejitvah ker sem mel brata s sabo in je začetnik :grim norc škorenj je tisto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 19, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2014 itak se je treba vozt po omejitvah... kako pa drugač mogoče bo v soboto POČK igor0203 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 19, 2014 Deli Objavljeno September 19, 2014 .... jest se tok po omejitvah skoz vozm, da se mi zdi da sem včas na momente že kar mal omejen ... gsxf750, maus, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 19, 2014 Deli Objavljeno September 19, 2014 .... jest se tok po omejitvah skoz vozm, da se mi zdi da sem včas na momente že kar mal omejen ... ŠE dobr da maš take prjatle da se ta omejenost zabriše ko si z njimi:-)talkrat zgledaš normalno:-) maus, igorkr, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 21, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2014 POČK DAMI34, Kmet2 in igor0203 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 26, 2014 Deli Objavljeno September 26, 2014 Pock DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Eko samo evropejci zgleda da se japoncki po servisih skrivajo Kmet2, goggy99, Kras in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2014 POČK igor0203 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 (popravljeno) Vrei je blo. Popravljeno September 28, 2014. Popravil KeC maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 29, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2014 včeraj POČK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 POČK. Če kdo najde en inox šrauf, je moj. :wacko: Ga je Yamaha zgubila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 A spet ,mogoče si ga zbrusil........diujak igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 A spet ,mogoče si ga zbrusil........diujak Pa se jst ne diujam. Zgolj lagano sportski po omejitvah sem šel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 (popravljeno) počk v nasprotju z ardečo jamaho nism nobega šraufa zgubu Popravljeno Oktober 4, 2014. Popravil DAMI34 igor0203, igorkr in HyperJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 počk v nasprotju z ardečo jamaho nism nobega šraufa zgubu Tvoja sporoča da se takoj spoki v avto in jo pridi na črni kal iskat če nočeš do konc življenja na kavču spat DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 POČK. Če kdo najde en inox šrauf, je moj. :wacko: Ga je Yamaha zgubila. Šrauf gor al dol, sam da se vidva nista zgubila...samo bogi un, k bo ta šrauf vlekel iz gume, pa klel, katermu prokletmu italjanu je to odpadlo...ko bi vedel, da ni italjan ... Scarlett, DAMI34, DXR16 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 Šrauf gor al dol, sam da se vidva nista zgubila...samo bogi un, k bo ta šrauf vlekel iz gume, pa klel, katermu prokletmu italjanu je to odpadlo...ko bi vedel, da ni italjan ... HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 Ti se kr smej jaz se bom pa junija....nam je vedno govorila tršica za matematiko... igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 Danes je tolko naroda gor da sem pričakoval da bo kaj zastonj Upam da bo novembra spet tako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 (popravljeno) Zdej ni nc kej boljse haha Zaenkrat vidu Cikadino z boljso polovico, pa upam da se koga prepoznam razen tistih s kirimi s zmenjen Evo mislim da je lih Ludiluka mlajsi prsu Popravljeno Oktober 5, 2014. Popravil Bear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 Zdej ni nc kej boljse haha Zaenkrat vidu Cikadino in Lajbna maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 5, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 POČK igor0203 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 Avtovleka mela nalozenega razbitega chopperja, KP tablica, kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 Ta chopper sem vidu js v divaci,in nazalost ko sem se vracal sem videl med smarjami pr sezani in krizem sveco ob cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se