anja37 Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Včeraj na Črnem kalu že prav prijetno "toplo" :naughty: Aja, koko je že treba napisat...POČK Sem te videla :naughty: Ervin93 in rebel 1 1
Andro82 Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Sem te videla :naughty: Ti maš pa dobr spomin za 10 dni nazaj A si se mem pelala? rebel in Ervin93 1 1
anja37 Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Ti maš pa dobr spomin za 10 dni nazaj A si se mem pelala? Ne mimo,zraven....
Ninč Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 včeraj in danes POČK rebel in Ervin93 1 1
kewo Objavljeno April 10, 2011 Opozori Objavljeno April 10, 2011 en prehitr POČK z nezaželenim spremstvom Ervin93, kaya, Kawc in 3 others 4 2
thumper Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 počk 2x ... dol in nazaj grede ... pa vragec in ikar v četrtek rebel in bentley 1 1
prebacevka Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 POČK en postank u Vikiju :notworthy: maus, mojamiska, sergini in 1 other 3 1
cikadina Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 tudi midva z igorjem sva nrdila nujen postanek pr vikiju. vidla sva prebacevko in veiko drugih. kafe je blo super, kot vedno. najbolj pa me je navdušu moto maček valter , simpaticni kosmatinček. prebacevka 1
fazerčk Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Srečou Treborja s familijo pri Vikiju, še enkrat hvala za kufe
trebor Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Srečou Treborja s familijo pri Vikiju, še enkrat hvala za kufe Ni za kaj, hehe. Me veseli, da sem te spoznal . Je bilo prav lepo videti nekoga, ki se je kulturno pripeljal mimo Vikija in obrnil tam, kjer je dovoljeno :yes: . Da ne bom . Sicer ne vem, če velja, da prideš z avtom, bom pa vseeno napisal POČK :grim . LP Robert
LAIBACHDR Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 prid s službeno trolo gor pa boš carrrr.ha ha trebor, grepavl, oks in 1 other 3 1
Mutika Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Dey-Zi Days 18. maj 2011 Pannonia Ring - Madžarska Organizirane skupine pod vodstvom izkušenih inštruktorjev, prosti treningi, dirka in privlačne nagrade za najhitrejše! Prireditev je edini slovenski motoristični dan na Pannonia Ringu, ponuja pa obilo možnosti tako za najhitrejše in redne obiskovalce motorističnih stez kot za tiste brez dirkaških ambicij, ki pa bi se vseeno želeli preizkusiti na motoristični pisti. Predvsem je Dey-Zi Days edina tovrstna prireditev, ki namenja enako pozornost tistim, ki želijo v varnem okolju motoristične steze izpopolniti tehniko vožnje kot tistim, ki se želijo preizkusiti na pravi motoristični tekmi. Enakovredno razporejene vožnje vodenih skupin kot prostih treningov omogočajo enim in drugim obilo možnosti za uživanje v vožnji brez prometne gneče, brez vseh nevarnosti, ki prežijo ob cestah. Redka priložnost za vse tiste motoriste, ki nimajo športnih motorjev, bi pa želeli okusiti vožnjo po pisti in jim je na razpolago odmerjen čas skozi ves dan. Manjše vodene skupine omogočajo individualen pristop inštruktorja in s tem tudi boljšo možnost za izpopolnjevanje. Na forumu nas najdete v kategoriji "Športni motociklizem", v temi PANNONIA RING - DeyZi-Days, obiščite pa nas tudi na naši spletni strani http://pannonia2011.gody.si/ kjer boste našli kup uporabnih podatkov in vse informacije. Vabljeni!
maus Objavljeno Maj 5, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Srečou Treborja s familijo pri Vikiju, še enkrat hvala za kufe js sm biu tud u ponedeljek pri Vikiju :yes:
maus Objavljeno Julij 28, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 28, 2011 Včeraj, po dolgem času, kava na Črnem kalu krucymucy 1
actarus16 Objavljeno Julij 28, 2011 Opozori Objavljeno Julij 28, 2011 Sem malo pozabu na to temo....počk,počk,počk,počk,počk,počk.....za nazaj
GKeko Objavljeno Julij 28, 2011 Opozori Objavljeno Julij 28, 2011 Včeraj, po dolgem času, kava na Črnem kalu Jaz sm tud šel včeraj tam mimo počk počk
krucymucy Objavljeno Julij 28, 2011 Opozori Objavljeno Julij 28, 2011 Včeraj, po dolgem času, kava na Črnem kalu Jst sem bil prvič letos ravno včeraj :naughty: Hvala ker si me vzel sabo maus 1
maus Objavljeno Julij 29, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2011 počk js tut krucymucy in bajkr88 1 1
GKeko Objavljeno Avgust 1, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2011 (popravljeno) počk Popravljeno Avgust 1, 2011. Popravil GKeko
a79 Objavljeno Avgust 2, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2011 Zakaj pa pock in ne fock?? No kokrkol, dans sm bil tm..
GKeko Objavljeno Avgust 2, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2011 Zakaj pa pock in ne fock?? No kokrkol, dans sm bil tm.. na prvi strani je citirano PO Črnem Kalu
Stevie Objavljeno Avgust 2, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2011 Ja... POČK kratico sem razumel.... FOČK.... pa še dan danes ne razumem. Sem tuhtal ma mi ne pride....
simonsi Objavljeno Avgust 2, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2011 Sem tuhtal ma mi ne pride.... Se bo treba v roke vzet, ccc trebor in Stevie 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se