Ciko86 Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 Vozu za mislim da fz 8 in cb 1000r,fz 8 mela sopotnica kawasaki nahrbtnik,ce je kdo od tle dobro ste se zvlekli iz tistega ovinka brez padca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 Lačen Počk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sti04 Objavljeno Oktober 5, 2014 Deli Objavljeno Oktober 5, 2014 Je prsu ludiluka mlajsi ja, me težko zgrešiš s florescentno celado igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoman98 Objavljeno Oktober 10, 2014 Deli Objavljeno Oktober 10, 2014 neki nouga... DXR16, vidmar j, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Oktober 10, 2014 Deli Objavljeno Oktober 10, 2014 Zdej vem kdo se je ganjou gor pa dol danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoman98 Objavljeno Oktober 11, 2014 Deli Objavljeno Oktober 11, 2014 čisto malo sm biu u trenirki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Oktober 11, 2014 Deli Objavljeno Oktober 11, 2014 počk, počk na planini in pozdrav vsem tistim ki so me čudno gledali ko sm žalostno stal na pločniku ob mojem mlinčku ki se je odloču da obrati ne bojo šli pod 7000. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
germek Objavljeno Oktober 19, 2014 Deli Objavljeno Oktober 19, 2014 18.10. 2014 video mi je blo malo dougcajt pa sm šou snemat že če mi ktm nedela DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Oktober 19, 2014 Deli Objavljeno Oktober 19, 2014 se mene si ujel :grim 3:27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2014 POČK DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 21, 2014 Deli Objavljeno Oktober 21, 2014 Ja golf na zacetku videa res obvlada... bravo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Sej z golfom dost' dr'gač čez takle ovin'k tud peljat ne more... to je vendar "ponos slovenskih kmetij" - skratka, k't en traktor, ki ima vsa štiri kolesa enako velika. KeC in maxxa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 :mellow: torej meniš da je pravilno zvozu ovinek ker pač drugač ni mogu , super Me pa zanima ker avto maš ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Ja po čem pa sklepaš, da menim, da je pravilno zvozil? :grrr Sem lepo napisal, da je peljal tako,. ker drugače pač ni šlo...z golfom... Moj avto? Ni golf. (in ne bo, če ne bo višje sile, ki bi me pripravila do tega, da si ga omislim). Trenutno imam SUV-a. In ja, tudi ta ni za "noret" čez ovinke, ampak tegale na Črnem Kalu pa z njim z lahkoto pravilno zvozim, in tudi občutno hitreje od tegale golfiča.... Preizkušeno. :naughty: Aja - a maš ti mogoče golfa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 (popravljeno) Ja lihtazga.... sam da je dizl... ne sej da ne bos mislu da si me uzalil... men je prou vseen mnenje posameznikov o avtih itak vsak neki svoje tisi kot vedno, vazn da sm js zadovoln... sam ko si reku da je avto kriv da je tko zvozu ovink itd... ni smesno ker ce bi prsu moped nasprot bi blo loh jok in stok... pol pa slislis k so vsi pametni ko se ker motorist ubije...ah sej si je sam kriu... nj si pogledajo kako eni z avti vozjo ne sam motoristov pa se bojo hit zamisl.... N zdj sm se pa razpizdu Popravljeno Oktober 23, 2014. Popravil Rogerg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Ej, Rogerg, cool down! Ma menda razumeš, da sem se zafrkaval, ne? Kar pa se tiče vožnje kot take - definitivno ti dam prav! Moje osebno mnenje je, da bi takemu morali takoj permanentno vzet vozniško ravno iz razlogov, ki si jih napisal - to pravim iz osebnih izkušenj (na srečo sem imel srečo). Glede avta pa: vsak ima svoj okus in prav je tako (saj konec koncev enako velja za motorje, ne?). In vsak naj si omisli avto v skladu s svojimi željami. In zmožnostmi. In glede na to, kaj pravi žena (jih poznam tudi par takih)... maxxim in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Ej, Rogerg, cool down! Ma menda razumeš, da sem se zafrkaval, ne? Kar pa se tiče vožnje kot take - definitivno ti dam prav! Moje osebno mnenje je, da bi takemu morali takoj permanentno vzet vozniško ravno iz razlogov, ki si jih napisal - to pravim iz osebnih izkušenj (na srečo sem imel srečo). Glede avta pa: vsak ima svoj okus in prav je tako (saj konec koncev enako velja za motorje, ne?). In vsak naj si omisli avto v skladu s svojimi željami. In zmožnostmi. In glede na to, kaj pravi žena (jih poznam tudi par takih)... Pr men ma žena besedo pri avtu ,pri motorjih pa jaz pa imava sklenjen lep kompromis.................ma pa žena okus tudi za avto moram priznat igor0203 in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Pr men ma žena besedo pri avtu ,pri motorjih pa jaz pa imava sklenjen lep kompromis.................ma pa žena okus tudi za avto moram priznat Kaj sta vidva super Moja ma tudi dober okus, čeprav sem jo jaz zasvojil z italjani, mal še pogleduje za enim posebnim nemcom , ampak verjetno še dolgo ne bo nemca pr bajt, če mislijo tako crkovat. Ker ni hujega ko ti crkne nemc. Če ti Italjan, se lažje sprijazniš...vsaj crkne dostojanstveno, grem tistih zadnjih nekaj metrov kot nič na tem svetu =) igor0203, '.' in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Kaj sta vidva super Moja ma tudi dober okus, čeprav sem jo jaz zasvojil z italjani, mal še pogleduje za enim posebnim nemcom , ampak verjetno še dolgo ne bo nemca pr bajt, če mislijo tako crkovat. Ker ni hujega ko ti crkne nemc. Če ti Italjan, se lažje sprijazniš...vsaj crkne dostojanstveno, grem tistih zadnjih nekaj metrov kot nič na tem svetu =) Lej posluš svojo k ti itak nimaš okusa nemc pa crkuje največ tistim ki ga nimajo Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Lej posluš svojo k ti itak nimaš okusa nemc pa crkuje največ tistim ki ga nimajo Še najbolj pa tistim, ki ga imajo. Jaz se raje učim na napakah drugih. Isto za KTM 1190 lepo bom počakal, da minejo vse porodne težave, pol ga pa nabavim...al pa multistrado, sej nevem... no pol pa pridem spet mal na črni kal...na en burger =P Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Dejstvo je da za vsak nakup bi mel najslajsi okus... sam kaj k denarnica zagreni... Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Še najbolj pa tistim, ki ga imajo. Jaz se raje učim na napakah drugih. Isto za KTM 1190 lepo bom počakal, da minejo vse porodne težave, pol ga pa nabavim...al pa multistrado, sej nevem... no pol pa pridem spet mal na črni kal...na en burger =P Kolikor vem nima 1190 nobenih problemov,jaz se vozim od Grčije dalje,a ti veš za kakšne drastične probleme ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Kolikor vem nima 1190 nobenih problemov,jaz se vozim od Grčije dalje,a ti veš za kakšne drastične probleme ? Vem ja, za enega velikega, prav zaradi tega razloga še nimam tega motorja. in to je, da ni dovolj financ, za nakup KTM.ja, ...sicer pa lepo počasi, vse ob svojem cajtu =) igor0203, Kmet2 in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 24, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 ne glede na avto ... ne vozi se tko skozi ovinke po prometni cesti :krneki: igorkr, Efendi in bajkr88 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Oktober 24, 2014 Deli Objavljeno Oktober 24, 2014 Vi ne razumete, da je to golf gti z dsg menjalnikom in oni vse lahko...isto k james bond. Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se