Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

učeri PO-ČK-PO :) pa dns bo tud :)

Objavljeno

Se bo treba v roke vzet, ccc :P

Jebiga simonsi. Dan danes roke niso več to kar bi morale bit. Bi potreboval kej bolj konkretnega :naughty:

Verjemi da sem tuhtal. Ampak raje se nebi osmešil z varijantami s katerimi sem prišel... Če bi bil kdo tako prijazen pa mi to kratico razložil... kajti... Fini Ovinki Čez Klanec sigurno se ne sliši prav :baa:

Kaj češ... mi ob morju smo malo v k....

Še posebi sredi turistične sezone :P

Objavljeno

Stevie, ti si z morja ? Mislim obale? Jebemu, jaz pa gledam kje bom koga najdo za kak giro :D

Objavljeno

Stevie, ti si z morja ? Mislim obale? Jebemu, jaz pa gledam kje bom koga najdo za kak giro :D

:D Hehe... veš da... vsak dan lahko. Jaz grem ponavadi vedno po službi vsaj do Vikija en giro.

Samo meni se ne da pisat POČK za vsakič ko grem ker pol bi bila tema preveč polna z komentarji enega in istega uporabnika.

Ponavadi 15:30 in 16:00 sem nekje počk :P

Danes bom tudi. Jutri tudi... Pojutrišnjem tudi....

Ti samo uleti! :yea1:

Objavljeno

:D Hehe... veš da... vsak dan lahko. Jaz grem ponavadi vedno po službi vsaj do Vikija en giro.

Samo meni se ne da pisat POČK za vsakič ko grem ker pol bi bila tema preveč polna z komentarji enega in istega uporabnika.

Ponavadi 15:30 in 16:00 sem nekje počk :P

Danes bom tudi. Jutri tudi... Pojutrišnjem tudi....

Ti samo uleti! :yea1:

Ja se treba zmenit. Jaz bi tud šel, samo nevem do kolkih bom delal :D Kak motor maš, da če te vidim, da prisedem in da me počastiš s kafejom :D

Objavljeno

Burger pri Vikiju je še vedno tok dober kot nazadnje, pa natakarice so tut :boobies: POČK :yea1:

Objavljeno

Ja se treba zmenit. Jaz bi tud šel, samo nevem do kolkih bom delal :D Kak motor maš, da če te vidim, da prisedem in da me počastiš s kafejom :D

Lepi zelen Kawasaki Z750R (2011 letnik)... Imam te na očeh... čim uvidim rdečo Hondo VFR bom mahal ko blesav :D

@Sergini: Ja... burger je fantastičen... pa tudi še marsikej druzga kar se tiče glede jedi.... kelnarce pa.... da ne govorimo. :naughty:

Jih par poznam.... eno pa zelo dobro.......... nič posebnega, da se razume... :P

Objavljeno

POČK gor in dol brez vikija, kelnarc še ne poznam.

Objavljeno

Lepi zelen Kawasaki Z750R (2011 letnik)... Imam te na očeh... čim uvidim rdečo Hondo VFR bom mahal ko blesav :D

Ma ke lepo. Danes grem menda gor dol nekam proti sežani...

Objavljeno

Mogoče pa danes POČK :P

Objavljeno

Mogoče pa danes POČK :P

maus povej kdaj pa da se dobimo na kafeju? :D

Objavljeno

POČK z GKeko-tom. Lepi sonček in veliko motoristov.

@Gkeko se bo treba zmenit za kako furo. Počk pa sigurno pade še kdaj.

In naslednjič jaz plačam kavico!

Objavljeno

POČK z GKeko-tom. Lepi sonček in veliko motoristov.

@Gkeko se bo treba zmenit za kako furo. Počk pa sigurno pade še kdaj.

In naslednjič jaz plačam kavico!

velja!! :D

Objavljeno

Počk... popapal burger pri Vikiju :smoke: in gas proti ridam... :yea2:

Objavljeno

Danes je na Črnem kalu na zgornjem ovinku stal mož z fotoaparatom ter fotkal mimoidoče motoriste.

Proti večeru... mislim da nekje med 18:00 in 19:00.

Če je kod od tu ali če kdo ve kdo je ta mož naj se prosim javi. Bi rad kakšno fotko... sebe seveda :naughty:

Objavljeno

Počk zjutraj (kava v Vickyu...nobenega motorista) in počk popoldan za nazaj...kr nekaj motorčkov tam :D

Objavljeno

Petek, nedelja in ponedeljek ... POČK :P

Objavljeno

Petek, nedelja in ponedeljek ... POČK :P

Inventar si dol..

Objavljeno

Inventar si dol..

Pol me ni treba iskat... veš kje lahko kavo plačaš :lol:

Objavljeno

Pol me ni treba iskat... veš kje lahko kavo plačaš :lol:

a je nimaš še zastonj???

Objavljeno

a je nimaš še zastonj???

Itak bo zame zastojn ... sj boš ti plaču :P

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Itak bo zame zastojn ... sj boš ti plaču :P

bom, če dobim dovoljenje za pelat se ;)

Objavljeno

Sem moral kupit vinjeto, tako da ne vem, če bo še kaj POČK

Objavljeno

Sem moral kupit vinjeto, tako da ne vem, če bo še kaj POČK

Veš kaj... ti se kar vozi po ravnih, dolgočasnih, dooooolgiiiiih ovinkih.... Črni kal bo vedno tam in verjemi.... da ti bo prej al slej zaluštalo da se nagneš malo bolj kot tistih 20° na avtocesti.

Mi pa te bomo čakali.... Vendar vsaj pir :beer1: boš mogu plačat ker si se nam izneveril.... ti, ti....! :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

Veš kaj... ti se kar vozi po ravnih, dolgočasnih, dooooolgiiiiih ovinkih.... Črni kal bo vedno tam in verjemi.... da ti bo prej al slej zaluštalo da se nagneš malo bolj kot tistih 20° na avtocesti.

Mi pa te bomo čakali.... Vendar vsaj pir :beer1: boš mogu plačat ker si se nam izneveril.... ti, ti....! :evilgrin:

OK, naslednjič, ko se peljem h tašči. :beer1: Sicer pa moji vsakodnevni še hujši ovinki po Grinjanu gor in dol.

Popravljeno . Popravil gazoja

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!