Stevie Objavljeno Avgust 3, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2011 Se bo treba v roke vzet, ccc Jebiga simonsi. Dan danes roke niso več to kar bi morale bit. Bi potreboval kej bolj konkretnega :naughty: Verjemi da sem tuhtal. Ampak raje se nebi osmešil z varijantami s katerimi sem prišel... Če bi bil kdo tako prijazen pa mi to kratico razložil... kajti... Fini Ovinki Čez Klanec sigurno se ne sliši prav Kaj češ... mi ob morju smo malo v k.... Še posebi sredi turistične sezone
GKeko Objavljeno Avgust 3, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2011 Stevie, ti si z morja ? Mislim obale? Jebemu, jaz pa gledam kje bom koga najdo za kak giro
Stevie Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Stevie, ti si z morja ? Mislim obale? Jebemu, jaz pa gledam kje bom koga najdo za kak giro Hehe... veš da... vsak dan lahko. Jaz grem ponavadi vedno po službi vsaj do Vikija en giro. Samo meni se ne da pisat POČK za vsakič ko grem ker pol bi bila tema preveč polna z komentarji enega in istega uporabnika. Ponavadi 15:30 in 16:00 sem nekje počk Danes bom tudi. Jutri tudi... Pojutrišnjem tudi.... Ti samo uleti!
GKeko Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Hehe... veš da... vsak dan lahko. Jaz grem ponavadi vedno po službi vsaj do Vikija en giro. Samo meni se ne da pisat POČK za vsakič ko grem ker pol bi bila tema preveč polna z komentarji enega in istega uporabnika. Ponavadi 15:30 in 16:00 sem nekje počk Danes bom tudi. Jutri tudi... Pojutrišnjem tudi.... Ti samo uleti! Ja se treba zmenit. Jaz bi tud šel, samo nevem do kolkih bom delal Kak motor maš, da če te vidim, da prisedem in da me počastiš s kafejom
sergini Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Burger pri Vikiju je še vedno tok dober kot nazadnje, pa natakarice so tut POČK
Stevie Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Ja se treba zmenit. Jaz bi tud šel, samo nevem do kolkih bom delal Kak motor maš, da če te vidim, da prisedem in da me počastiš s kafejom Lepi zelen Kawasaki Z750R (2011 letnik)... Imam te na očeh... čim uvidim rdečo Hondo VFR bom mahal ko blesav @Sergini: Ja... burger je fantastičen... pa tudi še marsikej druzga kar se tiče glede jedi.... kelnarce pa.... da ne govorimo. :naughty: Jih par poznam.... eno pa zelo dobro.......... nič posebnega, da se razume...
gazoja Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 POČK gor in dol brez vikija, kelnarc še ne poznam.
GKeko Objavljeno Avgust 5, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 Lepi zelen Kawasaki Z750R (2011 letnik)... Imam te na očeh... čim uvidim rdečo Hondo VFR bom mahal ko blesav Ma ke lepo. Danes grem menda gor dol nekam proti sežani...
GKeko Objavljeno Avgust 5, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 Mogoče pa danes POČK maus povej kdaj pa da se dobimo na kafeju?
Stevie Objavljeno Avgust 5, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 POČK z GKeko-tom. Lepi sonček in veliko motoristov. @Gkeko se bo treba zmenit za kako furo. Počk pa sigurno pade še kdaj. In naslednjič jaz plačam kavico!
GKeko Objavljeno Avgust 5, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 POČK z GKeko-tom. Lepi sonček in veliko motoristov. @Gkeko se bo treba zmenit za kako furo. Počk pa sigurno pade še kdaj. In naslednjič jaz plačam kavico! velja!!
Stevie Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 Počk... popapal burger pri Vikiju in gas proti ridam...
Stevie Objavljeno Avgust 14, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2011 Danes je na Črnem kalu na zgornjem ovinku stal mož z fotoaparatom ter fotkal mimoidoče motoriste. Proti večeru... mislim da nekje med 18:00 in 19:00. Če je kod od tu ali če kdo ve kdo je ta mož naj se prosim javi. Bi rad kakšno fotko... sebe seveda :naughty:
actarus16 Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Počk zjutraj (kava v Vickyu...nobenega motorista) in počk popoldan za nazaj...kr nekaj motorčkov tam
maus Objavljeno Avgust 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Petek, nedelja in ponedeljek ... POČK
biker77 Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Petek, nedelja in ponedeljek ... POČK Inventar si dol..
maus Objavljeno Avgust 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Inventar si dol.. Pol me ni treba iskat... veš kje lahko kavo plačaš :lol:
biker77 Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Pol me ni treba iskat... veš kje lahko kavo plačaš :lol: a je nimaš še zastonj???
maus Objavljeno Avgust 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 a je nimaš še zastonj??? Itak bo zame zastojn ... sj boš ti plaču Gasperr, Frips in bajkr88 2 1
biker77 Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Itak bo zame zastojn ... sj boš ti plaču bom, če dobim dovoljenje za pelat se maus in P182 1 1
gazoja Objavljeno Avgust 16, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2011 Sem moral kupit vinjeto, tako da ne vem, če bo še kaj POČK Ervin93 1
Stevie Objavljeno Avgust 16, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2011 Sem moral kupit vinjeto, tako da ne vem, če bo še kaj POČK Veš kaj... ti se kar vozi po ravnih, dolgočasnih, dooooolgiiiiih ovinkih.... Črni kal bo vedno tam in verjemi.... da ti bo prej al slej zaluštalo da se nagneš malo bolj kot tistih 20° na avtocesti. Mi pa te bomo čakali.... Vendar vsaj pir :beer1: boš mogu plačat ker si se nam izneveril.... ti, ti....! :evilgrin: Ninč 1
gazoja Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 (popravljeno) Veš kaj... ti se kar vozi po ravnih, dolgočasnih, dooooolgiiiiih ovinkih.... Črni kal bo vedno tam in verjemi.... da ti bo prej al slej zaluštalo da se nagneš malo bolj kot tistih 20° na avtocesti. Mi pa te bomo čakali.... Vendar vsaj pir :beer1: boš mogu plačat ker si se nam izneveril.... ti, ti....! :evilgrin: OK, naslednjič, ko se peljem h tašči. :beer1: Sicer pa moji vsakodnevni še hujši ovinki po Grinjanu gor in dol. Popravljeno Avgust 17, 2011. Popravil gazoja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se