lo1ma Objavljeno Julij 30, 2008 Deli Objavljeno Julij 30, 2008 med Tivatom in Kotorjem / Stoliv, kamp Jadran 9 eur za dve osebi in prevozno sredstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 Pozna kdo kakšen lušten kamp v Črni gori? Zanimata me Durmitor in predvsem obala. Hvala in lep dan, Matjaž http://www.etno-turizam.com/ Tole preglej. Bratje Blagojević so super, imaš spanje, možnost jeep safarija, pa raft na Tari. Mi smo bli prejšnji mesec tam. Mir, tišina, odlična hrana, prijazni ljudje in pa poceni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 Pozna kdo kakšen lušten kamp v Črni gori? Zanimata me Durmitor in predvsem obala. Kamp tara drugače pa kot je napisal Rocky je čist res :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 pejd brez nje, pa boš polej napisal kako in kaj S tem si mislil da more bit gor ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 S tem si mislil da more bit gor ? slej ko prej se najde en, ki se bo vpiknil v to, pa bo jeba.............. ne wem, vas je sram nalepit SLO nalepko na motor ali kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 slej ko prej se najde en, ki se bo vpiknil v to, pa bo jeba.............. ne wem, vas je sram nalepit SLO nalepko na motor ali kaj ja :unsure: mam lahko na rezervarju magnetno ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 men je vseeno :closedeyes: sicer je pa tole tema, da kdo kaj pametnega napiše o Črni Gori in ne nalepkah......................... da ne bom čist :topic: meni je ČG zakon tudi zaradi "tehnike", ki je pri nas človek ne vidi več :grrr ewo tule je npr. ena še vedno odlično delujoča Scania (moj letnik) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 men je vseeno :closedeyes: sicer je pa tole tema, da kdo kaj pametnega napiše o Črni Gori in ne nalepkah......................... da ne bom čist :topic: meni je ČG zakon tudi zaradi "tehnike", ki je pri nas človek ne vidi več :grrr ewo tule je npr. ena še vedno odlično delujoča Scania (moj letnik) :whistle: objavim slike ko se vrnem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Midva sva v Budvi videla avtomobil iz lesa (se je vozil po cesti) in res je hudo izgledal :worship: Drugače sva bila pa bolj razočarana nad samo ČG. Edino kar lahko pohvalim je življenje ponoči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 A gre kdo za vikend proti Črni Gori ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 A gre kdo za vikend proti Črni Gori ? Naslednji vikend...čez Sarajevo do Durmitorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Naslednji vikend...čez Sarajevo do Durmitorja Jaz že malo prej, poklič, ko boš na žabljaku... :yea1: boš dal za :beer2: razen, če ne bom raftal... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Jaz že malo prej, poklič, ko boš na žabljaku... :yea1: boš dal za :beer2: razen, če ne bom raftal... :naughty: Nič izgovorov nikamor. Te pa naj vlije dva pira v reko (z mojo :wub: si bova enega delile, drugi zate :whistle: ). :010 :beer2: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Nič izgovorov nikamor. Te pa naj vlije dva pira v reko (z mojo :wub: si bova enega delile, drugi zate :whistle: ). :010 :beer2: :010 Dogovorjeno... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Jaz že malo prej, poklič, ko boš na žabljaku... :yea1: boš dal za :beer2: razen, če ne bom raftal... :naughty: Ja, velja. Itak! 18-19.8 sem na Žabljaku. A maš kako pametno ceno za raftanje? Enodnevno. LP, M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Nič izgovorov nikamor. Te pa naj vlije dva pira v reko (z mojo :wub: si bova enega delile, drugi zate :whistle: ). :010 :beer2: :010 :-) Velja! ampak, da ne boste čudno gledali, ko bo v reki kar naenkrat polno plavalcev. No, temperaturo že ima tako, kot dobro pivo, okus pa bomo še zrihtal ;) LP, M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 Ja, velja. Itak!18-19.8 sem na Žabljaku. A maš kako pametno ceno za raftanje? Enodnevno. LP, M. mi smo se dve leti nazaj zmenili kar tam pri mostu čez Taro v tisti oštariji...se mi zdi, da je blo cca 40 EUR7komadu z južno samo ne hodit na zgornji tok Tare, ker je beda :doze: nobenga adrenalina, tak kt bi se po Kolpi fural, obvezno spodnji del tare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 mi smo se dve leti nazaj zmenili kar tam pri mostu čez Taro v tisti oštariji...se mi zdi, da je blo cca 40 EUR7komadu z južno samo ne hodit na zgornji tok Tare, ker je beda :doze: nobenga adrenalina, tak kt bi se po Kolpi fural, obvezno spodnji del tare Aha, se pravi od mosta navzdol? THNX! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 :grim pa obilo užitkov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 še ena fajn wwwstran destination-montenegro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belcebup Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 Lp. Letos imam namen z motorjem cez bosno do crne gore preko durmitorja pa do budve in nazaj po jadranski magistrali...zanima me samo okvirno ceno potovanja za priblizno 10 dni nekje v mesecu juliju ali avgustu, ce ima mogoce kdo kaksne izkusnje bi bil hvalezen...lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 (popravljeno) Vse izkušnje so opisane v tehle 33 straneh, pa še v kakšni drugii temi boš kaj našel. Malo pobrskaj in preberi! Popravljeno Februar 18, 2009. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 Za tako pot boš porabil v 10 dneh cca 600€. Pa ne bo treba varčevat na pivu. Videti se da veliko. Mi smo lani porabili za 6 dni 400€, res pa je da smo spali večinoma po kampih, ki so zelo poceni 3-5€ na noč. Hrana in pijača je tudi ceneje kot pri nas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Februar 18, 2009 Deli Objavljeno Februar 18, 2009 Monte Negro je ful lepa. Že par let je tega, kar so umaknili vojno napoved Japonski, tako da se tudi s Hondo sme tja. Bodite pa previdni, saj so že mnoge nič hudega sluteče popotnike posilile 1,90 metrske črnogorke in jim reciklirale kondome. Pizzeria Pulena je dobro izhodišče, če potrebujete iniciativo in vodenje po vukoyebinah ali pa popivanje do jutra. Pa posilstev se ahtajte. Aja, pa posilstev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 Monte Negro je ful lepa. Že par let je tega, kar so umaknili vojno napoved Japonski, tako da se tudi s Hondo sme tja.Bodite pa previdni, saj so že mnoge nič hudega sluteče popotnike posilile 1,90 metrske črnogorke in jim reciklirale kondome. Pizzeria Pulena je dobro izhodišče, če potrebujete iniciativo in vodenje po vukoyebinah ali pa popivanje do jutra. Pa posilstev se ahtajte. Aja, pa posilstev. Kaj ti pomaga Pulena, ko te pa tam Gasho pričaka na vratih... :lol1: No Limit Bikers da se upozna momke i one velike crnogorke... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se