Skoči na vsebino

Črna Gora - Žabljak, Durmitor

Leteči

Priporočene objave

Pozna kdo kakšen lušten kamp v Črni gori?

Zanimata me Durmitor in predvsem obala.

Hvala in lep dan,

Matjaž

http://www.etno-turizam.com/

Tole preglej. Bratje Blagojević so super, imaš spanje, možnost jeep safarija, pa raft na Tari. Mi smo bli prejšnji mesec tam. Mir, tišina, odlična hrana, prijazni ljudje in pa poceni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozna kdo kakšen lušten kamp v Črni gori?

Zanimata me Durmitor in predvsem obala.

Kamp tara

drugače pa kot je napisal Rocky je čist res :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S tem si mislil da more bit gor ?

slej ko prej se najde en, ki se bo vpiknil v to, pa bo jeba..............

ne wem, vas je sram nalepit SLO nalepko na motor ali kaj

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

slej ko prej se najde en, ki se bo vpiknil v to, pa bo jeba..............

ne wem, vas je sram nalepit SLO nalepko na motor ali kaj

ja :unsure: mam lahko na rezervarju magnetno ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

men je vseeno :closedeyes:

sicer je pa tole tema, da kdo kaj pametnega napiše o Črni Gori in ne nalepkah.........................

da ne bom čist :topic:

meni je ČG zakon tudi zaradi "tehnike", ki je pri nas človek ne vidi več :grrr

ewo tule je npr. ena še vedno odlično delujoča Scania (moj letnik) :whistle:

post-5241-1218037630_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

men je vseeno :closedeyes:

sicer je pa tole tema, da kdo kaj pametnega napiše o Črni Gori in ne nalepkah.........................

da ne bom čist :topic:

meni je ČG zakon tudi zaradi "tehnike", ki je pri nas človek ne vidi več :grrr

ewo tule je npr. ena še vedno odlično delujoča Scania (moj letnik) :whistle:

post-5241-1218037630_thumb.jpg

objavim slike ko se vrnem :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Midva sva v Budvi videla avtomobil iz lesa (se je vozil po cesti) in res je hudo izgledal :worship:

Drugače sva bila pa bolj razočarana nad samo ČG. Edino kar lahko pohvalim je življenje ponoči.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naslednji vikend...čez Sarajevo do Durmitorja

Jaz že malo prej, poklič, ko boš na žabljaku... :yea1: boš dal za :beer2: razen, če ne bom raftal... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz že malo prej, poklič, ko boš na žabljaku... :yea1: boš dal za :beer2: razen, če ne bom raftal... :naughty:

Nič izgovorov nikamor. Te pa naj vlije dva pira v reko (z mojo :wub: si bova enega delile, drugi zate :whistle: ).

:010 :beer2: :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nič izgovorov nikamor. Te pa naj vlije dva pira v reko (z mojo :wub: si bova enega delile, drugi zate :whistle: ).

Dogovorjeno... :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, velja. Itak!

18-19.8 sem na Žabljaku.

A maš kako pametno ceno za raftanje? Enodnevno.

LP, M.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:-) Velja!

ampak, da ne boste čudno gledali, ko bo v reki kar naenkrat polno plavalcev. No, temperaturo že ima tako, kot dobro pivo, okus pa bomo še zrihtal ;)

LP, M.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, velja. Itak!

18-19.8 sem na Žabljaku.

A maš kako pametno ceno za raftanje? Enodnevno.

LP, M.

mi smo se dve leti nazaj zmenili kar tam pri mostu čez Taro v tisti oštariji...se mi zdi, da je blo cca 40 EUR7komadu z južno

samo ne hodit na zgornji tok Tare, ker je beda :doze: nobenga adrenalina, tak kt bi se po Kolpi fural, obvezno spodnji del tare

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mi smo se dve leti nazaj zmenili kar tam pri mostu čez Taro v tisti oštariji...se mi zdi, da je blo cca 40 EUR7komadu z južno

samo ne hodit na zgornji tok Tare, ker je beda :doze: nobenga adrenalina, tak kt bi se po Kolpi fural, obvezno spodnji del tare

Aha, se pravi od mosta navzdol?

THNX!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:grim

pa obilo užitkov

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 6 mesecev pozneje...

Lp. Letos imam namen z motorjem cez bosno do crne gore preko durmitorja pa do budve in nazaj po jadranski magistrali...zanima me samo okvirno ceno potovanja za priblizno 10 dni nekje v mesecu juliju ali avgustu, ce ima mogoce kdo kaksne izkusnje bi bil hvalezen...lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vse izkušnje so opisane v tehle 33 straneh, pa še v kakšni drugii temi boš kaj našel. Malo pobrskaj in preberi!

Popravljeno . Popravil MiNa
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za tako pot boš porabil v 10 dneh cca 600€. Pa ne bo treba varčevat na pivu. Videti se da veliko. Mi smo lani porabili za 6 dni 400€, res pa je da smo spali večinoma po kampih, ki so zelo poceni 3-5€ na noč. Hrana in pijača je tudi ceneje kot pri nas.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Monte Negro je ful lepa. Že par let je tega, kar so umaknili vojno napoved Japonski, tako da se tudi s Hondo sme tja.

Bodite pa previdni, saj so že mnoge nič hudega sluteče popotnike posilile 1,90 metrske črnogorke in jim reciklirale kondome.

Pizzeria Pulena je dobro izhodišče, če potrebujete iniciativo in vodenje po vukoyebinah ali pa popivanje do jutra.

Pa posilstev se ahtajte. Aja, pa posilstev.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Monte Negro je ful lepa. Že par let je tega, kar so umaknili vojno napoved Japonski, tako da se tudi s Hondo sme tja.

Bodite pa previdni, saj so že mnoge nič hudega sluteče popotnike posilile 1,90 metrske črnogorke in jim reciklirale kondome.

Pizzeria Pulena je dobro izhodišče, če potrebujete iniciativo in vodenje po vukoyebinah ali pa popivanje do jutra.

Pa posilstev se ahtajte. Aja, pa posilstev.

Kaj ti pomaga Pulena, ko te pa tam Gasho pričaka na vratih... :lol1: No Limit Bikers da se upozna momke i one velike crnogorke... :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!