Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

V soboto jo dva iz Posavja pičiva proti Črni gori, verjetno skozi Sarajevo, kjer je plan za prespat iz sobote na nedeljo, potem pa naprej. Turistički/adventure tempo (hitrej kot čoperji, počasnej od tistih, ki zbirajo pike v naseljih).

Če koga zanima, se lahko za del ali celo pot (5 dni) pridruži. Organizirano še ni nič, bomo sproti vse zrihtal.

Nas bo nekaj v isotčnem Sarajevu na moto zboru,sam pol gremo naprej proti Beogradu.
Objavljeno

llahko si ogledaš pivski manastir

ni da ni....povsod je kaj za videt, le oči moraš imeti odprte.

Lahko piješ pivo iz snjega

Če ne drugega je že to zanimivo,da so ga kos za kosom prenesli na to lokacijo iz dela,ki je poplavljen,ko so naredili Pivsko jezero

Objavljeno

10476069_711822648887290_186865392099569

kdo pa je nabritež s pastorkom :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

10476069_711822648887290_186865392099569

kdo pa je nabritež s pastorkom :)

:bum:  :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Sergi, kdaj boš pa kaj svojega tkole vozu? :D

Objavljeno

Sergi, kdaj boš pa lkaj svojega tkole vozu? :D

pa da morem pol še mulcu ktm kupit,ne ne dost je en invalid :-P
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

ja so....prav v Plužinah je en tak fajn bar restorančič z nazivom Zvono, kjer se vrti lepa JAZZ muska, kjer majo wifi....pa fajn se je. Men je bila tale:

10407023_711825688886986_484007634502301

srcu :P

pri srcu ... globoko v srcu ...  :wub:   :wub:   :wub:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

pri srcu ... globoko v srcu ...  :wub:   :wub:   :wub:

sm vedu da ti bo tale slika "izbila suze na oči" :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

sm vedu da ti bo tale slika "izbila suze na oči" :P

... ja kaj no ...  :krneki:

... če imam pa mehko srce ...  :P

Objavljeno (popravljeno)

... ja kaj no ...  :krneki:

... če imam pa mehko srce ...  :P

Še kakšno leto ali dve pa bo mehko tud kaj drugega............. :D tolažiš se lahko edino ,da gre,mo vsi za tabo  :lol:

Popravljeno . Popravil Kmet2
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Še kakšno leto ali dve pa bo mehko tud kaj drugega............. :D tolažiš se lahko edino ,da gre,mo vsi za tabo  :lol:

Tale gre,mo kaže malo neodločnosti pri tem dejanju ... :-)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

ja, on se še ni sprjaznil z usodo....

• Všeč mi je 2
Objavljeno

A so to refleksije  :hmm:  :P

A takole

bodybuilder.jpg

Kaj a ta je Črnogorc  :lol:

Objavljeno

ena luštna mapa:

mapa.jpg

Pri Šavniku v dolini Komarnice, nekaj km od ceste Žabljak - Nikšič je tudi Etno selo. 

• Všeč mi je 2
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pri Šavniku v dolini Komarnice, nekaj km od ceste Žabljak - Nikšič je tudi Etno selo. 

Prejšnji teden sem imel 4 dni časa (stari dopust za porabiti), pa sem šel z mojim KLE 500 do Črne gore (prvič).

1.dan: Ljubljana-Rijeka-po jadranski magistrali do Tučepov

2.dan: Tučepi-Dubrovnik-Trebinje-Nikšič-Plužine-Durmitor-Žabljak-Biogradska gora-Sutomore

3.dan: Sutomore-Kotor-Lovčan-Cetinje-Danilograd (Ostrog)-Nikšič-Trebinje-Mostar-Tomislavgrad

4.dan: Tomislavgrad-Split-Rijeka-Novigrad

Skupaj: 2300 km

Odlično vreme, razen nekaj malega dežja. Ceste v Črni gori nad pričakovanjem, pri tunelih pa je potrebno veliko previdnosti!!! So neosvetljeni, zelo "natur".

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Aja, na Kosovo me niso spustili (na meji je bilo treba obrnit).

Zatrdili so da ne zato, ker smo jim Slovenci čopili premiera Haradinaja ampak da zato, ker naše osebne brez telemtrijskega čipa niso veljavne za prehod meje. S pasošem pa je šlo čez (kdor ga je pač imel s sabo - jaz ne).

Veliko se zaradi tega nisem sekiral - na Kosovu sem bil že 2x.

Objavljeno

Aja, na Kosovo me niso spustili (na meji je bilo treba obrnit).

Zatrdili so da ne zato, ker smo jim Slovenci čopili premiera Haradinaja ampak da zato, ker naše osebne brez telemtrijskega čipa niso veljavne za prehod meje. S pasošem pa je šlo čez (kdor ga je pač imel s sabo - jaz ne).

Veliko se zaradi tega nisem sekiral - na Kosovu sem bil že 2x.

bil  sem 3x na kosovu par dni  , ljudje prijazni , dobri , gostoljubivi , nisem niti placal takse za vhod v kosovo , zdaj pa zaradi barab politicarov  enih ali drugih imamo posteni motoristi tezave z vstopom na kosovo , tudi letos sem mislil par dni preziveti tam ( sem spremeno plan ) --- zalostno --- mi slovenci smo hlapci enih ali drugih --- ne vem kaj mislijo nasi kosovski prijatelji , ki zivijo v sloveniji o tem ( njim gre v sloveniji zelo dobro ), ali se strinjajo  s tem ukrepom , oni so tiho , ker jim je v sloveniji zelo , zelo dobro !!!!!!!!!!!!! skoda , da politika kroji nasa potovanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno

Aja, na Kosovo me niso spustili (na meji je bilo treba obrnit).Zatrdili so da ne zato, ker smo jim Slovenci čopili premiera Haradinaja ampak da zato, ker naše osebne brez telemtrijskega čipa niso veljavne za prehod meje. S pasošem pa je šlo čez (kdor ga je pač imel s sabo - jaz ne).Veliko se zaradi tega nisem sekiral - na Kosovu sem bil že 2x.

Tele tvoje lepe potke prevozim v naslednjem tednu - 6 dni notranjosti, raft na Drni, čez ČG z dni z izhodom na morje, čez Hvar pa po Jadranki proti domu. Hvala za namige..

Objavljeno (popravljeno)

bil  sem 3x na kosovu par dni  , ljudje prijazni , dobri , gostoljubivi , nisem niti placal takse za vhod v kosovo , zdaj pa zaradi barab politicarov  enih ali drugih imamo posteni motoristi tezave z vstopom na kosovo , tudi letos sem mislil par dni preziveti tam ( sem spremeno plan ) --- zalostno --- mi slovenci smo hlapci enih ali drugih --- ne vem kaj mislijo nasi kosovski prijatelji , ki zivijo v sloveniji o tem ( njim gre v sloveniji zelo dobro ), ali se strinjajo  s tem ukrepom , oni so tiho , ker jim je v sloveniji zelo , zelo dobro !!!!!!!!!!!!! skoda , da politika kroji nasa potovanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kdo ma problem?

ne sanjat .... nobenega problema ni za vstop, samo slovenci so zmer pametni in zato imamo potem drugi probleme, ker nekateri mislijo da lahko z vozniško in osebno se sprehajajo vsepovsod in da za njih pravila ne veljajo.....

obstaja potni list s katerim se lahko potuje vsepovsod....in zato so mu tudi dali tako ime :)

takso imajo pa že leta, ravno tako jo preverijo pri izstopu. Ne vem zakaj taka panika, kdo pa koga sili da gre kam?

če vam je pa 10 eur za takso veliko, glede na njihove ostale cene (in teh 10 pri prvem kosilu dobiš nazaj) potem pa res boljš da se vozite po jadranki :D

btw od vseh držav največ problemov letos v Črni gori.... bljak

Popravljeno . Popravil pajkica

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!