zmilan Objavljeno Junij 15, 2015 Opozori Objavljeno Junij 15, 2015 V soboto jo dva iz Posavja pičiva proti Črni gori, verjetno skozi Sarajevo, kjer je plan za prespat iz sobote na nedeljo, potem pa naprej. Turistički/adventure tempo (hitrej kot čoperji, počasnej od tistih, ki zbirajo pike v naseljih). Če koga zanima, se lahko za del ali celo pot (5 dni) pridruži. Organizirano še ni nič, bomo sproti vse zrihtal. Nas bo nekaj v isotčnem Sarajevu na moto zboru,sam pol gremo naprej proti Beogradu.
zmilan Objavljeno Junij 15, 2015 Opozori Objavljeno Junij 15, 2015 llahko si ogledaš pivski manastir ni da ni....povsod je kaj za videt, le oči moraš imeti odprte. Lahko piješ pivo iz snjega Če ne drugega je že to zanimivo,da so ga kos za kosom prenesli na to lokacijo iz dela,ki je poplavljen,ko so naredili Pivsko jezero
UnionJack Objavljeno Junij 15, 2015 Opozori Objavljeno Junij 15, 2015 kdo pa je nabritež s pastorkom DAMI34 in pik1 2
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2015 Opozori Objavljeno Junij 15, 2015 kdo pa je nabritež s pastorkom DAMI34 in UnionJack 2
Danilo D Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 Sergi, kdaj boš pa kaj svojega tkole vozu? Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 Sergi, kdaj boš pa lkaj svojega tkole vozu? pa da morem pol še mulcu ktm kupit,ne ne dost je en invalid :-P DAMI34 in SEBA33 2
pik1 Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 ja so....prav v Plužinah je en tak fajn bar restorančič z nazivom Zvono, kjer se vrti lepa JAZZ muska, kjer majo wifi....pa fajn se je. Men je bila tale: srcu pri srcu ... globoko v srcu ... DAMI34 in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 pri srcu ... globoko v srcu ... sm vedu da ti bo tale slika "izbila suze na oči" pik1 in Kmet2 2
pik1 Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 sm vedu da ti bo tale slika "izbila suze na oči" ... ja kaj no ... :krneki: ... če imam pa mehko srce ... DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 (popravljeno) ... ja kaj no ... :krneki: ... če imam pa mehko srce ... Še kakšno leto ali dve pa bo mehko tud kaj drugega............. tolažiš se lahko edino ,da gre,mo vsi za tabo :lol: Popravljeno Junij 17, 2015. Popravil Kmet2 Whiskey in DAMI34 2
Robson Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 Še kakšno leto ali dve pa bo mehko tud kaj drugega............. tolažiš se lahko edino ,da gre,mo vsi za tabo :lol: Tale gre,mo kaže malo neodločnosti pri tem dejanju ... :-) Robson in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 Tale gre,mo kaže malo neodločnosti pri tem dejanju ... :-) ja, on se še ni sprjaznil z usodo.... Robson in Kmet2 2
sayo Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 ja, on se še ni sprjaznil z usodo.... A takole Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 Tale gre,mo kaže malo neodločnosti pri tem dejanju ... :-) A so to refleksije A takole Kaj a ta je Črnogorc :lol:
Fantocci Objavljeno Junij 18, 2015 Opozori Objavljeno Junij 18, 2015 no way, če bi bil, bi zalegno... Kmet2 1
ataIBA Objavljeno Junij 18, 2015 Opozori Objavljeno Junij 18, 2015 ena luštna mapa: Pri Šavniku v dolini Komarnice, nekaj km od ceste Žabljak - Nikšič je tudi Etno selo. sayo in Kmet2 2
KLE 500 Objavljeno Junij 28, 2015 Opozori Objavljeno Junij 28, 2015 Pri Šavniku v dolini Komarnice, nekaj km od ceste Žabljak - Nikšič je tudi Etno selo. Prejšnji teden sem imel 4 dni časa (stari dopust za porabiti), pa sem šel z mojim KLE 500 do Črne gore (prvič). 1.dan: Ljubljana-Rijeka-po jadranski magistrali do Tučepov 2.dan: Tučepi-Dubrovnik-Trebinje-Nikšič-Plužine-Durmitor-Žabljak-Biogradska gora-Sutomore 3.dan: Sutomore-Kotor-Lovčan-Cetinje-Danilograd (Ostrog)-Nikšič-Trebinje-Mostar-Tomislavgrad 4.dan: Tomislavgrad-Split-Rijeka-Novigrad Skupaj: 2300 km Odlično vreme, razen nekaj malega dežja. Ceste v Črni gori nad pričakovanjem, pri tunelih pa je potrebno veliko previdnosti!!! So neosvetljeni, zelo "natur". UnionJack in MiNa 2
Popularna objava KLE 500 Objavljeno Junij 28, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 28, 2015 Prejšnji teden sem imel 4 dni časa (stari dopust za porabiti), pa sem šel z mojim KLE 500 do Črne gore (prvič). 1.dan: Ljubljana-Rijeka-po jadranski magistrali do Tučepov 2.dan: Tučepi-Dubrovnik-Trebinje-Nikšič-Plužine-Durmitor-Žabljak-Biogradska gora-Sutomore 3.dan: Sutomore-Kotor-Lovčan-Cetinje-Danilograd (Ostrog)-Nikšič-Trebinje-Mostar-Tomislavgrad 4.dan: Tomislavgrad-Split-Rijeka-Novigrad Skupaj: 2300 km Odlično vreme, razen nekaj malega dežja. Ceste v Črni gori nad pričakovanjem, pri tunelih pa je potrebno veliko previdnosti!!! So neosvetljeni, zelo "natur". Še nekaj fotk: DAMI34, aders, Keiko in 12 others 15
Popularna objava Fantocci Objavljeno Junij 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Varijacija na podobno temo, najprej ruta: Udeleženci, Slunj: Že precej globoko v vzhodni Bosni, nekje pred Bilečo: V RSK (Gacko) imajo Mladića radi: Ugane kdo, kje je to slikano? Tu je vhod v nacionalni park: Demolirani hotel v Dolini kraljeva pardon heroja: (ljudska glupost je neuništiva, hotel je bil star nepolnih 10 let, ko so ga razni osvobodioci opljačkali) Tjentište - muzej je bil zaprt: Okoli spomenika je še kar urejeno, se pa več ne blešči tako kot nekdaj, ko so ga vzorno čistili, da je sijal v beli barvi že od daleč. Vodnar, aders, Keiko in 10 others 13
Popularna objava Fantocci Objavljeno Junij 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Meja BiH-CG med Fočo in Plužinami: Vsaka čast za vsak meter ceste v tem terenu: HE na Pivi: Najlepši del poti - Nacionalni park Durmitor: Đurđević Tara: pogled iz mosta: Črnogorci imajo glavne ceste in magistrale presenetljivo dobro porihtane, se pa zgodi tudi kakšna sitnost: V ozadju Prokletije na meji z Albanijo: Manastir Ostrog, tu se je baje en čas skrival tudi Karadžić Bolj od blizu: bajkr88, Joker, Robson in 10 others 13
Popularna objava Fantocci Objavljeno Junij 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 (popravljeno) Plevlja - dnevni kop za bližnjo TE, ob takšni količini lahko pridobljenega energenta ne rabijo nobene nuklearke: Reklama za spust po Drini v Bajini bašti - sem se vrnem v juliju: ...in tu bom spet spal: Vrnitev nizvodno ob Drini: Pogled na prečansko stran (prekodrinski Srbi v BiH to jest v R Srpski): Doboj - tu je lani med poplavami bilo tri metre vode, sedaj je pa že prav lepo urejeno: Banja Luka ni trpela v vojni in je prav luštno mesto. Imajo tudi džamijo, čeprav muslimanov ne vidiš nikjer. Popravljeno Junij 30, 2015. Popravil Fantocci Kras, UnionJack, MiNa in 15 others 18
Fantocci Objavljeno Junij 30, 2015 Opozori Objavljeno Junij 30, 2015 Aja, na Kosovo me niso spustili (na meji je bilo treba obrnit). Zatrdili so da ne zato, ker smo jim Slovenci čopili premiera Haradinaja ampak da zato, ker naše osebne brez telemtrijskega čipa niso veljavne za prehod meje. S pasošem pa je šlo čez (kdor ga je pač imel s sabo - jaz ne). Veliko se zaradi tega nisem sekiral - na Kosovu sem bil že 2x.
milan11 Objavljeno Julij 1, 2015 Opozori Objavljeno Julij 1, 2015 Aja, na Kosovo me niso spustili (na meji je bilo treba obrnit). Zatrdili so da ne zato, ker smo jim Slovenci čopili premiera Haradinaja ampak da zato, ker naše osebne brez telemtrijskega čipa niso veljavne za prehod meje. S pasošem pa je šlo čez (kdor ga je pač imel s sabo - jaz ne). Veliko se zaradi tega nisem sekiral - na Kosovu sem bil že 2x. bil sem 3x na kosovu par dni , ljudje prijazni , dobri , gostoljubivi , nisem niti placal takse za vhod v kosovo , zdaj pa zaradi barab politicarov enih ali drugih imamo posteni motoristi tezave z vstopom na kosovo , tudi letos sem mislil par dni preziveti tam ( sem spremeno plan ) --- zalostno --- mi slovenci smo hlapci enih ali drugih --- ne vem kaj mislijo nasi kosovski prijatelji , ki zivijo v sloveniji o tem ( njim gre v sloveniji zelo dobro ), ali se strinjajo s tem ukrepom , oni so tiho , ker jim je v sloveniji zelo , zelo dobro !!!!!!!!!!!!! skoda , da politika kroji nasa potovanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robson Objavljeno Julij 1, 2015 Opozori Objavljeno Julij 1, 2015 Aja, na Kosovo me niso spustili (na meji je bilo treba obrnit).Zatrdili so da ne zato, ker smo jim Slovenci čopili premiera Haradinaja ampak da zato, ker naše osebne brez telemtrijskega čipa niso veljavne za prehod meje. S pasošem pa je šlo čez (kdor ga je pač imel s sabo - jaz ne).Veliko se zaradi tega nisem sekiral - na Kosovu sem bil že 2x. Tele tvoje lepe potke prevozim v naslednjem tednu - 6 dni notranjosti, raft na Drni, čez ČG z dni z izhodom na morje, čez Hvar pa po Jadranki proti domu. Hvala za namige..
pajkica Objavljeno Julij 1, 2015 Opozori Objavljeno Julij 1, 2015 (popravljeno) bil sem 3x na kosovu par dni , ljudje prijazni , dobri , gostoljubivi , nisem niti placal takse za vhod v kosovo , zdaj pa zaradi barab politicarov enih ali drugih imamo posteni motoristi tezave z vstopom na kosovo , tudi letos sem mislil par dni preziveti tam ( sem spremeno plan ) --- zalostno --- mi slovenci smo hlapci enih ali drugih --- ne vem kaj mislijo nasi kosovski prijatelji , ki zivijo v sloveniji o tem ( njim gre v sloveniji zelo dobro ), ali se strinjajo s tem ukrepom , oni so tiho , ker jim je v sloveniji zelo , zelo dobro !!!!!!!!!!!!! skoda , da politika kroji nasa potovanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kdo ma problem? ne sanjat .... nobenega problema ni za vstop, samo slovenci so zmer pametni in zato imamo potem drugi probleme, ker nekateri mislijo da lahko z vozniško in osebno se sprehajajo vsepovsod in da za njih pravila ne veljajo..... obstaja potni list s katerim se lahko potuje vsepovsod....in zato so mu tudi dali tako ime takso imajo pa že leta, ravno tako jo preverijo pri izstopu. Ne vem zakaj taka panika, kdo pa koga sili da gre kam? če vam je pa 10 eur za takso veliko, glede na njihove ostale cene (in teh 10 pri prvem kosilu dobiš nazaj) potem pa res boljš da se vozite po jadranki btw od vseh držav največ problemov letos v Črni gori.... bljak Popravljeno Julij 1, 2015. Popravil pajkica
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se