Bela81 Objavljeno Julij 23, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2011 ŽENSKE SO ZAKON TAKO JE BILO JE IN BO........ Dec,ki ve,kako se kugla obraca,he he he Hvala Vinko S taksnimi kot si ti se bi marsikatera (resnicna)mnenja o 'Nas' spremenila....je pa svet zanimiv prav zato,ker je barvit,a ne???? Je pa tema malo zablokirala, dejte se bolj potrudit...po navadi smo v vasi druzbi glavna tema....za motorji seveda... Upam,da se letos vec peljete kot lani ...in uzivate kok'r se da....
vinko40 Objavljeno Julij 23, 2011 Opozori Objavljeno Julij 23, 2011 Dec,ki ve,kako se kugla obraca,he he he Hvala Vinko S taksnimi kot si ti se bi marsikatera (resnicna)mnenja o 'Nas' spremenila....je pa svet zanimiv prav zato,ker je barvit,a ne???? Je pa tema malo zablokirala, dejte se bolj potrudit...po navadi smo v vasi druzbi glavna tema....za motorji seveda... Upam,da se letos vec peljete kot lani ...in uzivate kok'r se da.... No Bela jaz mislim,da ima večina moških tako mnenje o ženskah razen seveda majnšina moških ki je imelo problema v vezah in niso sposobni iti preko prejšnih problemov in doživljajo vse ženske kot nekaj negativnega. Moški iskat je treba in boste našli kot sem tudi jaz. kdo išče ta najde samo vtrajat je treba. Za vsakega je nelkje sorodna duša samo najt se moramo. To velja za vse. anja37 in wanesska 2
hajoktejn Objavljeno Julij 24, 2011 Opozori Objavljeno Julij 24, 2011 Kaj si mislim o ženskah... hm; tko kot je nas moških X karakterjev, X zunanjih izgledov, X razlik v duši; ravno to velja tud za ženske. Vsaka je po svoje posebna, dve nista enaki, stvari ki so jim všeč so ravno tko drugačne, reagirajo ravno tko ne-enako; nekatere stvari veljajo za vse moške, ravno tko nekatere veljajo tud za vse ženske; pa vseeno daleč od tega da bi lahko posploševal. Ženska zame (da ne govorim o vseh moških in se tko izognem posploševanju) je nekaj nepogrešljivega v življenju; doda oziroma doprinese tisti del, ki ga sam ne morem. Brez nje lahko obstajam, živim in počnem pravzaprav (skoraj ) vse, pa vendar jo potrebujem na nek način; z njo je življenje drugačno, barvni spekter pa popoln, ob njej začutim "svoj pravi namen obstoja", začutim in postanem moški. Iskanje ženske se nikoli ne obnese, ženska pride (tako kot ljubezen) takrat ko si "pripravljen" in nikakor takrat ko "na silo" iščeš. Brez žensk(e) si pač ne predstavljam življenja. Keiko, wanesska, Gabry18 in 6 others 7 2
Bela81 Objavljeno Avgust 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2011 Kaj si mislim o ženskah... hm; tko kot je nas moških X karakterjev, X zunanjih izgledov, X razlik v duši; ravno to velja tud za ženske. Vsaka je po svoje posebna, dve nista enaki, stvari ki so jim všeč so ravno tko drugačne, reagirajo ravno tko ne-enako; nekatere stvari veljajo za vse moške, ravno tko nekatere veljajo tud za vse ženske; pa vseeno daleč od tega da bi lahko posploševal. Ženska zame (da ne govorim o vseh moških in se tko izognem posploševanju) je nekaj nepogrešljivega v življenju; doda oziroma doprinese tisti del, ki ga sam ne morem. Brez nje lahko obstajam, živim in počnem pravzaprav (skoraj ) vse, pa vendar jo potrebujem na nek način; z njo je življenje drugačno, barvni spekter pa popoln, ob njej začutim "svoj pravi namen obstoja", začutim in postanem moški. Iskanje ženske se nikoli ne obnese, ženska pride (tako kot ljubezen) takrat ko si "pripravljen" in nikakor takrat ko "na silo" iščeš. Brez žensk(e) si pač ne predstavljam življenja. Tako odkritega in neznega odgovora pa ze dolgo nisem prebrala. papez47 in umetnica51 1 1
papez47 Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Zadnje čase ................. zmeri manj................... če sploh kej umetnica51 in anja37 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 I love vse ženske. (brez mislt) kiki89, umetnica51, papez47 in 1 other 2 2
anja37 Objavljeno September 7, 2011 Opozori Objavljeno September 7, 2011 ...papež,dami anja37, umetnica51 in Bremzer 3
Dr_Jakob Objavljeno September 7, 2011 Opozori Objavljeno September 7, 2011 Vse babe so svinje, razen tistih, k mi dajo. Une so pa kurbe! simonsi, madkupe, Bremzer in 2 others 3 2
papez47 Objavljeno September 8, 2011 Opozori Objavljeno September 8, 2011 ...papež,dami a kaj morda ni v redu ........... al kaj .) umetnica51 in anja37 2
DAMI34 Objavljeno September 8, 2011 Opozori Objavljeno September 8, 2011 ...papež,dami papež ne da ti! anja37 in Kor13 2
Robertjur Objavljeno September 8, 2011 Opozori Objavljeno September 8, 2011 Drugač pupe so zabava in pol Čeprav se izkaže da gre za zlo drag hec Problem je ker ženske danes niti prbližno ne vedo kaj hočejo!! Še večji problem pa je da hočjo to TAKOJ ! ............ madkupe, DAMI34, anja37 in 3 others 4 2
papez47 Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 papež ne da ti! :angry: A ti res mislš - da se vse vrti sam okol , pa , pa ? Če bi tle gor in iskal ................. bi verjetno bl po redko - če sploh! anja37 1
papez47 Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Drugač pupe so zabava in pol Čeprav se izkaže da gre za zlo drag hec Problem je ker ženske danes niti prbližno ne vedo kaj hočejo!! Še večji problem pa je da hočjo to TAKOJ ! ............ To si pa tako zgoščeno in globokoumno povzel, da ni kaj za dodat! Svaka čast! Maš :beer1: :beer1: :beer1: u dobrem - prvič k se vidva. anja37 1
wanesska Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Drugač pupe so zabava in pol Čeprav se izkaže da gre za zlo drag hec Problem je ker ženske danes niti prbližno ne vedo kaj hočejo!! Še večji problem pa je da hočjo to TAKOJ ! ............ hehe, na nek način se strinjam s to izjavo kratka in jedrnata.... ampak kar se pa moških tiče je pa tkole: tisti ta najbol skulitani in uravnovešeni, s cilji v življenju, so večinoma že pobrani.. ostali (teh je največ) pa imajo eno slabo ljubezensko izkušnjo, zato se ne upajo več tvegati, da bi bili še kdaj prizadeti in je njihovo mnenje o ženskah bol slabo, mislijo, da nas ne rabijo. :grrr najde se tudi kaka izjema, ki pa seveda le potrjuje, kar sem napisala zgoraj.. Bremzer 1
wanesska Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 mogoče sem se mal neustrezno izrazla.. se izogibajo naravni potrebi po tem, da imajo nekoga ob sebi, oz. so se odločiti, da bojo pač sami. rabiš verjetn ne, je pa fajn imet nekoga. Bremzer in bentley 2
Alla Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Jaz pa rabim dedca. Da bi mi zvlekel v moj brlog ene 3 kose pohištva. K se men ne da matrat. Pol ga pa spet ne rabim več. :closedeyes:
wanesska Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 bolš ne bi mogl povedat, zakaj kdo koga rab..
DAMI34 Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Zakaj bi kdo koga "rabil"? Sam res! anja37 in umetnica51 1 1
DAMI34 Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Jaz pa rabim dedca. Da bi mi zvlekel v moj brlog ene 3 kose pohištva. K se men ne da matrat. Pol ga pa spet ne rabim več. :closedeyes: temu se reče "trenutna potreba" in velja za oba spola v določenih primerih. umetnica51 in anja37 1 1
papez47 Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Jaz pa rabim dedca. Da bi mi zvlekel v moj brlog ene 3 kose pohištva. K se men ne da matrat. Pol ga pa spet ne rabim več. :closedeyes: Za to pa res ne rbiš DESCA ???? :naughty: En telefonček ........ SELITVE s.p., (Franc pr Močeh ) :yes: pa je. iom 1
papez47 Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 (popravljeno) Zakaj bi kdo koga "rabil"? :notworthy: Tole je pa vredno vse pohvale in vsaj enega :beer1: in enega dvojnega . Prav zares ja ...... rabil - za kaj že? Popravljeno September 9, 2011. Popravil papez47
wanesska Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 kaj ste se na eno besedico obesl.. sj, če ne rabiš, ne rabiš. tisti ki rabi bo našel, tisti, ki pa ne, pa ne bo, a ne? vsak po svoje.. bentley 1
papez47 Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 kaj ste se na eno besedico obesl.. sj, če ne rabiš, ne rabiš. tisti ki rabi bo našel, tisti, ki pa ne, pa ne bo, a ne? vsak po svoje.. Ma - rabiti - je ena taka čudna beseda. Je pa res fino, če ima človek ob sebi - kako bi rekel - "nekoga pač", s katerim se lahko pogovori o vseh stvareh, nekoga, ki ga nenazadnje razume in ve kako "diha", kakšen je in kaj si tisti prvi želi ali kakšni so njegovi življenski interesi in cilji. Seveda je "zaželjeno", da je v obratni smeri enako. Potem - se da, sobivat in živet. Če pa "desca" RABŠ :angry: za kostne prelagat, pol pa "adijo" - al pa če "dec" "babo" nuca, da mu pere in kuha, občasno pa jo še , če se mu glih da ........ pol pa naj gre vse skup u ................. PM. gsx750f, umetnica51, wanesska in 4 others 7
wanesska Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 ma, papež, se ne bi mogla bolj strinjat s tabo... res si lepo tole povedal... ti si zih iz une kategorije uravnovešenih, vendar srečno zasedenih fantičev.. :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se