maxiscooter Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 1. Gobova juha, mešano meso, pečen krompir, solata, pecivo 15 € 2. Goveja juha, postrv na žaru, priloga, sladoled 13 € 3. Zelenjavna juha, divjačinski golaž s polento, solata , zavitek 15 € Ker je potrebno naročiti menuje bi prosil, da javite ( do petka ) kateri meni bi jedli .. 1.Burgman650E ........ ..... meni 1 2. Koma 1 ......... .....meni 1 (2x) 3. maxiscooter ......... .....meni 1 4. Bojan Bonin ................meni 1 5. Oljka ........... meni ? 6. Boštjan P. .... meni ? 7. Adriano......... meni 1 8.Piaggio x9....................meni 1
oljka Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 lp sem sem ti napisal, jaz in boštjan bomo prvi menu ( 1. Gobova juha, mešano meso, pečen krompir, solata, pecivo 15 € )
maxiscooter Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 1. Gobova juha, mešano meso, pečen krompir, solata, pecivo 15 € 2. Goveja juha, postrv na žaru, priloga, sladoled 13 € 3. Zelenjavna juha, divjačinski golaž s polento, solata , zavitek 15 € Ker je potrebno naročiti menuje bi prosil, da javite ( do petka ) kateri meni bi jedli .. 1.Burgman650E ........ ..... meni 1 2. Koma 1 ......... .....meni 1 (2x) 3. maxiscooter ......... .....meni 1 4. Bojan Bonin ................meni 1 5. Oljka ........... meni 1 6. Boštjan P. .... meni 1 7. Adriano......... meni 1 8.Piaggio x9....................meni 1 9.Dragan........................meni 1
Burgman650E Objavljeno April 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2012 1. Gobova juha, mešano meso, pečen krompir, solata, pecivo 15 € 2. Goveja juha, postrv na žaru, priloga, sladoled 13 € 3. Zelenjavna juha, divjačinski golaž s polento, solata , zavitek 15 € Ker je potrebno naročiti menuje bi prosil, da javite ( do petka ) kateri meni bi jedli .. 1.Burgman650E ........ ..... meni 1 2. Koma 1 ......... .....meni 1 (2x) 3. maxiscooter ......... .....meni 1 4. Bojan Bonin ................meni 1 5. Oljka ........... meni 1 6. Boštjan P. .... meni 1 7. Adriano......... meni 1 8. Piaggio x9....................meni 1 9. Dragan........................meni 1 10. Iztok Bremec ............. meni 1
oljka Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 lp bi prijavil še nega kolega, ki bi prišel zraven @Renič in je rekel da bi 3. menu (3. Zelenjavna juha, divjačinski golaž s polento, solata , zavitek 15 €) p.s. upam da ne bomo preveč divjali ker je začetnik maxiscooterist
maxiscooter Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 lp bi prijavil še nega kolega, ki bi prišel zraven @Renič in je rekel da bi 3. menu (3. Zelenjavna juha, divjačinski golaž s polento, solata , zavitek 15 €) p.s. upam da ne bomo preveč divjali ker je začetnik maxiscooterist Bravo, tako se dela, več kot nas je bolj bo. Brez skrbi, ga bomo postavili na drugo mesto in se mu bomo prilagajali ( kot ponavadi ), ko imamo friške med nami.
Burgman650E Objavljeno April 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2012 1. Gobova juha, mešano meso, pečen krompir, solata, pecivo 15 € 2. Goveja juha, postrv na žaru, priloga, sladoled 13 € 3. Zelenjavna juha, divjačinski golaž s polento, solata , zavitek 15 € Ker je potrebno naročiti menuje bi prosil, da javite ( do petka ) kateri meni bi jedli .. 1.Burgman650E ........ ..... meni 1 2. Koma 1 ......... .....meni 1 (2x) 3. maxiscooter ......... .....meni 1 4. Bojan Bonin ................meni 1 5. Oljka ........... meni 1 6. Boštjan P. .... meni 1 7. Adriano......... meni 1 8. Piaggio x9....................meni 1 9. Dragan........................meni 1 10. Iztok Bremec ............. meni 1 11. Renič ..........meni 3
Burgman650E Objavljeno April 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2012 lp bi prijavil še nega kolega, ki bi prišel zraven @Renič in je rekel da bi 3. menu (3. Zelenjavna juha, divjačinski golaž s polento, solata , zavitek 15 €) p.s. upam da ne bomo preveč divjali ker je začetnik maxiscooterist ojla.. odlično .. le v informacijo .. upam da z menijem 3 ne bo problemov, glede na to, da imamo vsi meni 1 .. a se bom skušal dogovoriti.. upam da bo ok.. ( meni je prirejen za večje število .. ponavadi to ponudijo .. )
oljka Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 lp če ne bo menija 3 se bo jedlo meni 1, ni panike. lačni ne bomo in verjetno ne bomo niti shujšali maxiscooter in trebor 2
koma1 Objavljeno April 27, 2012 Opozori Objavljeno April 27, 2012 jao kakva deca,..evo da se dokažem koliko mogu pojest..(više od maxiscoterja)....zvanično mi upišite 3 X pod menu številka 1 inače kad smo saznali na Rabu da je voditelj maxiscooter...primorani smo obaviti shoping u Novome i par kavica po putu da ne čakamo na Grobniku 3 ure ekipu iz primorske :grim maxiscooter in trebor 2
hoyla Objavljeno April 28, 2012 Opozori Objavljeno April 28, 2012 A gre kdo iz LJ na ta izlet? Jest grem v nedeljo iz LJ proti Kočevju okoli 9.30 ure.
maxiscooter Objavljeno April 28, 2012 Opozori Objavljeno April 28, 2012 1. Gobova juha, mešano meso, pečen krompir, solata, pecivo 15 € 2. Goveja juha, postrv na žaru, priloga, sladoled 13 € 3. Zelenjavna juha, divjačinski golaž s polento, solata , zavitek 15 € Ker je potrebno naročiti menuje bi prosil, da javite ( do petka ) kateri meni bi jedli .. 1.Burgman650E ........ ..... meni 1 2. Koma 1 ......... .....meni 1 (3x) 3. maxiscooter ......... .....meni 1ali 3..mogoče oba 4. Bojan Bonin ................meni 1 5. Oljka ........... meni 1 6. Boštjan P. .... meni 1 7. Adriano + sopotnik......... meni 1+ 3 8. Piaggio x9....................meni 1 9. Dragan........................meni 1 10. Iztok Bremec ............. meni 1 11. Renič ..........meni 3
Pepos Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 1. Gobova juha, mešano meso, pečen krompir, solata, pecivo 15 € 2. Goveja juha, postrv na žaru, priloga, sladoled 13 € 3. Zelenjavna juha, divjačinski golaž s polento, solata , zavitek 15 € Ker je potrebno naročiti menuje bi prosil, da javite ( do petka ) kateri meni bi jedli .. 1.Burgman650E ........ ..... meni 1 2. Koma 1 ......... .....meni 1 (3x) 3. maxiscooter ......... .....meni 1ali 3..mogoče oba 4. Bojan Bonin ................meni 1 5. Oljka ........... meni 1 6. Boštjan P. .... meni 1 7. Adriano + sopotnik......... meni 1+ 3 8. Piaggio x9....................meni 1 9. Dragan........................meni 1 10. Iztok Bremec ............. meni 1 11. Renič ..........meni 3 Hm, kdaj je start iz npr Kopra, prehod meje Podgorje.
maxiscooter Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Hm, kdaj je start iz npr Kopra, prehod meje Podgorje. Iz Kopra štartamo približno on 8,15. Od Kopra do meje Podgorje potrebujemo približno 30 min.
Pepos Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Iz Kopra štartamo približno on 8,15. Od Kopra do meje Podgorje potrebujemo približno 30 min. Ok, hvala. Upam. da me boste pobrali v Podgorju. V vasi počakam nekje ob cesti. Tam bom pred 9. Verjetno vaši skuterji ne bodo kar tako šli mimo viki-burgerja.
maxiscooter Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Ok, hvala. Upam. da me boste pobrali v Podgorju. V vasi počakam nekje ob cesti. Tam bom pred 9. Verjetno vaši skuterji ne bodo kar tako šli mimo viki-burgerja. Nič se ne vstavljamo na Vikiju. Morda za nazaj za naprej pa sigurno ne, ker nas bo čakala ekipa iz Raba na Grobniku.
Pepos Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Nič se ne vstavljamo na Vikiju. Morda za nazaj za naprej pa sigurno ne, ker nas bo čakala ekipa iz Raba na Grobniku. Ni problema, malo po 8 startam iz Divače, na Kozini pa še tankam.
hoyla Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Danes je bil prijetno preživet dan v dobri družbi in tudi novih spoznastev je bilo nekaj. Tudi tura je bila lepa, sem bil prvič v teh krajih in moram rečt da je bila pokrajina. Upam da se vidimo še kdaj, če prej pa ko se srečamo v Celju.
Burgman650E Objavljeno April 29, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 29, 2012 Izlet obalnih maxijev pripeljan h koncu .. izredni sodelujoči, družba kot vedno na nivoju .. odlično počutje in tu je nekaj utrinkov -.-.. RobiRoberto 1
koma1 Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Nič se ne vstavljamo na Vikiju. Morda za nazaj za naprej pa sigurno ne, ker nas bo čakala ekipa iz Raba na Grobniku. a hahahahahahaha.........kakva provokacija maxiscooter 1
maxiscooter Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 No, pa naj dodam še jaz nekaj malega. Izlet in druženje je uspelo v popolnosti, po zaslugi ljubiteljev maxiscoterjev iz obale, notranjosti Slovenije, Raba, Rijeke in Zagreba. Trasa in kompletno vodenje je bila v domeni našega " velikega " ampak dobesedno velikega maxiscooterista @Burgman 650E. Jaz kot ponavadi pa na začelje kolone Trasa je bila dolga cca 290 km s štartom v Kopru. Tu smo se zbrali zjutraj ob 8,00 uri in zelo presentljivo v roku 15 minut že bili pripravljeni za potovanje. Kot rečeno, kavico smo eksali in šli. Pot nas je vodila preko mejnega prehoda Podgorje. Po uradnih formalnostih na mejnem prehodu smo pot nadeljevali proti Vele Mune ( Cro ). Tu so nas ob cesti pričakali naši prijatelji iz Trsta, kateri so se odločili, da bi nekaj kilometrov se skupaj peljali. Kilometri so kar tekli in že smo bili nad Matulji pri Rijeki. Tu smo za kratek čas zapeljali na avtocesto, da smo se izognili mestnemu vrvežu, še posebno ker smo se zavedali, da predstavljamo veliko kolono in zato bi lahko ovirali promet. Kot bi trenili smo že bili pred gostilno na Grobniku. Tu je bilo dogovorjeno zbirno mesto s prijatelji iz Rijeke in Raba. Pred njimi se nam je še pridružil @Pepos. Po dolgem "čakanju" posebno na @koma1, ki se je ukvarjal z plavanjem iz otoka na kopno :grim :grim je končno napočil trenutek snidenja. Po pozdravljanju in objemanju je takoj padla z okusom Grapefruit. Med hlajenjem in odžejanjem smo se dogovorili, da bi se zapeljali še na dirkališče Grobnik z namenom ogledovanja ljubiteljev hitrosti. V nekaj minutah smo že bili na dirkališču, kjer smo se tisti "mlajši " spominjali dirkanja Mamole, Lawsona.... Na tribuni je sonce zelo pripekalo, zato se nismo kaj dosti zadržali. Pot smo nadaljevali naprej proti Delnicam, kjer se nam je pridružil še prijatelj iz Zagreba, a med tem so nas zapustili prijatelji iz Trsta, kateri so v solo vožnji nadeljevali proti Pavličevemu sedlu :krneki: . Po lepi ovinkasti cesti je bil užitek voziti med zelenjem in bujnimi velikimi drevesi. Dugačna zgodba pa nas je čakala na delu poti od Delnic proti Brod na Kupi (Cro), kjer je bilo dogovorjeno z gostincem, da bomo kosilali. V prijetnem zavetju bujnih in velikih lipovih dreves, smo se okrepčali. O hrani ne bom nič komentiral...... :grim , da ne bo kdo pomislil, da se vozimo samo, da bi jedli :grrr :grrr . No, morda pa je tudi v tem kaj resnice Po dolgem kosilu in sprehodu ob reki Kolpi, je napočil čas za odhod. Pot smo nadeljevali proti Osilnici in od tu na točko, kjer smo se poslovili od prijateljev iz Hrvaške. V Čabru smo se poslovili in dogovorili, da se v še večjem številu dobimo na srečanju "Štajerska 2012". Pot smo nadeljevali po deželi Petra Klepca, kjer nas je iskal in pripeljal nasproti scooterist iz obale @prisley . Vročina je pripekala, zato se je bilo potrebno v Cerknici še enkrat ohladiti. Za mesto ohlajanja smi izbrali lokal z zelo zanimivim imenom (Debeli lokal :grim ). Počasi se je dan iztekal in kilometri tekli naprej, a le do Črnega Kala. Tu je bila še zadnja postojanka pred zaključkom izjemnega izleta, na katerem se je v določenem trenutku udeležilo 19 vozil in cca 26 oseb. Hvala ekipa za prijetno druženje! brancin, trebor in RobiRoberto 3
oljka Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 lp v glavnem je bilo super, vožnja, družba, kosilo, vreme, ,..... :OK: :grim :OK: trebor 1
maxiscooter Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 ....še drugi sklop slik,,,,, Port Folio, Nikii, Kmet2 in 3 others 6
maxiscooter Objavljeno Avgust 5, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2012 Maxičrepnja - Maxipodpeka........ Termperatura zraka 33°C. Ob veliki vročini ne paše niti na motor, zato smo se odločili za enodnevno namkanje v bazenu in večerni pojedini. Za lokacijo dogodka s pomočjo našega prijatelja je bil izbran Osp pri Črnem Kalu. Tu so nas Maxigostitelji razvajali..... Dan je potekal v popolnem relaxu in odlični gastronomiji................ RobiRoberto, Mavti in zokid 3
pjer01 Objavljeno September 10, 2012 Opozori Objavljeno September 10, 2012 Ali je kdo za dvodnevno potepanje po Bosni. ( 15.9, 16.9 ) možen tudi kak drug termin. Posneti izrezek zaslona 10.9.2012 1303.pdf bosna.doc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se