črnolaska Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 :hmm: pa ka ste na furi al na debatnem krožku ? Na furi :krneki: :headbang: sicer pa ka te briga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Kaj si pa nataknjena?! Samo izražam svoje mnenje kakor ga tudi ti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 Kaj si pa nataknjena?! Mogoče je pa suša :evilgrin: Drgač se je pa treba tolk hitr s sopotnico pelat, da ona nima časa razmišljat, kaj šele usta odpirat :lol1: No ja, back to the point: čepki so IMHO super stvarca :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 10, 2007 Deli Objavljeno Oktober 10, 2007 (popravljeno) Čez "švedsko vato" ga ni. Problem pa je, ker jo nikjer več ne dobim. Zatesni ropot, se prilega in poceni je! Mismo jo včasih uporabljali v klepariji. :yes: Če jo kdo "najde", naj pove! :worship: Popravljeno Oktober 10, 2007. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MteByKer82 Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Mam tak fajn čelado, da se hrup ne čuje tako ubijalsko. Drugače si dam pa ponavadi v eno uho slušalko od mobitela (da ni treba za vsak k hočeš kam klicat al pa če kir kliče čelade dol dat, pa še malo zaduši zvok), pa še podkapo gor in ni potem nobene panike, je lih prav zvok. Kero čelado pa imaš? Sam kuk js vem so prov race čelade dosti bol glasne kot ostale, ker z njo si več ali manj skrit za oklepom.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
constraint Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 A drugač so varni tele glušniki (za spanje), ki jih izdelajo v firmi: GATTON INTERNATIONAL d.o.o.Tbilisijska 59, 1000 Ljubljana? Mislim, če so pol kaki problemi s sluhom slučajn? Vidim, da je nekdo omenjal to firmo, tko da se priporačam za izkušnje z njihovimi glušniki (za spanje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Mislim, če so pol kaki problemi s sluhom slučajn? in kaksne probleme bi naj imel ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Ko maš čepke not, maš probleme s sluhom, premalo slišiš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 A drugač so varni tele glušniki (za spanje), ki jih izdelajo v firmi: GATTON INTERNATIONAL d.o.o.Tbilisijska 59, 1000 Ljubljana? Mislim, če so pol kaki problemi s sluhom slučajn? Vidim, da je nekdo omenjal to firmo, tko da se priporačam za izkušnje z njihovimi glušniki (za spanje) probleme s sluhom? jah če si ne čistiš ušes, se ti zna zgoditi, da si s čepki porineš ušesno maslo v globino in se naredi čep in imaš kar "domače čepke"..... sicer pa ob uporabi čepkov res le malo slabše slišiš... nič drugega.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
constraint Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 in kaksne probleme bi naj imel ?! Sem mislu, če se slučajn pojavijo kaki problemi v primeru pogoste uporabe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Sem mislu, če se slučajn pojavijo kaki problemi v primeru pogoste uporabe WMJ (World Medical Journal) je pred kratkim objavil obsežen članek o čepkoholizmu (patološki odvisnosti od čepkov) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 WMJ (World Medical Journal) je pred kratkim objavil obsežen članek o čepkoholizmu (patološki odvisnosti od čepkov) Izredno zanimiv članek, vreden pozornosti. Človek si nikoli ne bi mislil, kakšne grozne posledice lahko to povzroči!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 probleme s sluhom? jah če si ne čistiš ušes, se ti zna zgoditi, da si s čepki porineš ušesno maslo v globino in se naredi čep in imaš kar "domače čepke"..... sicer pa ob uporabi čepkov res le malo slabše slišiš... nič drugega.... Ampak potem ti z vapotom spucajo ušesa in slišiš, ko sam satan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 kar nekaj hudih primerkov je pisalo tudi na tem forumu žal jih ni več med nami.... Slava jim ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Izredno zanimiv članek, vreden pozornosti. Človek si nikoli ne bi mislil, kakšne grozne posledice lahko to povzroči!!! Posebej, če uporabljaš čepke v povezavi z alkotom. Ni rešitve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 sam sem jih tud imel namen uporabit vendar sem si po objavljenem članku hitro premislil :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 se da dobit kakšen članek do tega linka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 se da dobit kakšen članek do tega linka? To pa ne bo tako enostavno. Predvidevam pa, da se da veliko lažje dobiti kakšen link do tega članka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 To pa ne bo tako enostavno. Predvidevam pa, da se da veliko lažje dobiti kakšen link do tega članka. hehe, se opravičujem.....je zajebano če prsti prehiitevajo možgane :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 ..... sicer pa ob uporabi čepkov res le malo slabše slišiš... nič drugega.... imho nekako je to funkcija cepkov......... ali pac ne ?! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jakey Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 v čem je poanta, da bi utišal svojemu jeklenemu konjičku ta prečudovit zvok? sicer pa mislim, da se dajo nabaviti podkape z glušniki...mislim da sem jih videl na nekem sejmu v LJ ali CE.. :hmm: ...nevem točnokje , mal prečekiraj mr. Googla .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 v čem je poanta, da bi utišal svojemu jeklenemu konjičku ta prečudovit zvok? sicer pa mislim, da se dajo nabaviti podkape z glušniki...mislim da sem jih videl na nekem sejmu v LJ ali CE.. :hmm: ...nevem točnokje , mal prečekiraj mr. Googla .) Meni po pol urni furci pol ure zvoni v ušesi, eno urni eno uro in to ni tok zlo fajn :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 v čem je poanta, da bi utišal svojemu jeklenemu konjičku ta prečudovit zvok? sicer pa mislim, da se dajo nabaviti podkape z glušniki...mislim da sem jih videl na nekem sejmu v LJ ali CE.. :hmm: ...nevem točnokje , mal prečekiraj mr. Googla .) Pri meni ni tok problem zvok samega motorja kot zvok vetra. Ja bo treba tud čelado počas zamenjat :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triler Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 v čem je poanta, da bi utišal svojemu jeklenemu konjičku ta prečudovit zvok? sicer pa mislim, da se dajo nabaviti podkape z glušniki...mislim da sem jih videl na nekem sejmu v LJ ali CE.. :hmm: ...nevem točnokje , mal prečekiraj mr. Googla .) Mene zvok motorja ne moti. Zvok zraka okol celade nad 120 pa zelo, ker mam tako celado da prov bobni.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 imho nekako je to funkcija cepkov......... ali pac ne ?! :whistle: pravilno razmišljaš :worship: je bilo pa napisano le malce cinično na tako "glupo" vprašanje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se