Cartman Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 Ker je recesija prehuda za zidarijo , bom pa mal pohajal plan=col de la bonnete. pa sendvič u monte carlu hehe DAMI34, malakai in bajkr88 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 Konec julija s kolegi do Črne gore po Jadranski magistrali Zadnji teden julija prvi teden avgusta - Jadranska magistrala in nekaj otokov - Črna Gora - nazaj še ni dorečena pot, po vsej verjetnosti Bosna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 Zadnji teden julija prvi teden avgusta - Jadranska magistrala in nekaj otokov - Črna Gora - nazaj še ni dorečena pot, po vsej verjetnosti Bosna. mogoče se srečamo in kakšno rečemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Marec 15, 2011 Deli Objavljeno Marec 15, 2011 Vec se vozit, kot zadnja tri leta skupaj. In to v dvoje, nasa pravi, da so otroci ze dovolj veliki. No, da ne bo prevec skromno, nekaj dni Dolomitov tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Marec 15, 2011 Deli Objavljeno Marec 15, 2011 Stopničke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Marec 15, 2011 Deli Objavljeno Marec 15, 2011 Evo ena slika iz Dolomitov, lani konec julija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Marec 15, 2011 Deli Objavljeno Marec 15, 2011 @snoopek: Pa si ti čisto ziher, da je bilo to lani konec julija? Sam sem se lani potepal po Dolomitih v začetku julija. Vsi prelazi krepko nad 2.300m so bili goli. Snega ni bilo niti za eno kepo. Drugače pa Stelvio ne spada pod Dolomite :surrender: jupiter in basbas 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Marec 15, 2011 Deli Objavljeno Marec 15, 2011 (popravljeno) Sem hotel predhodni post malo dopolniti, pa ni šlo več. Še tole bi vprašal. Za "1. Maja" se bova z najdražjo vozila po Siciliji. V Messino pridem 24.4. zvečer. Naprej pa po severni strani do Scopella. Potem naprej do Sciacce, Nota, vznožja Etne, Taormine in 30.4. zvečer nazaj v Bari na trajekt za Dubrovnik. Če bo kdo od naših na tej relaciji, se lahko kje zmenimo za kakšen "kofič"? Popravljeno Marec 15, 2011. Popravil Whiskey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Marec 15, 2011 Deli Objavljeno Marec 15, 2011 @snoopek: Pa si ti čisto ziher, da je bilo to lani konec julija? Sam sem se lani potepal po Dolomitih v začetku julija. Vsi prelazi krepko nad 2.300m so bili goli. Snega ni bilo niti za eno kepo. Drugače pa Stelvio ne spada pod Dolomite :surrender: Ja lani je blo tole konec julija nisem šel jaz pač pa kolega in to je tud slika, ki jo je on naredu Tle čez so hotli it, čez ta prelaz, pa je bil zaprt, ker je bil sneg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Marec 15, 2011 Deli Objavljeno Marec 15, 2011 Ja lani je blo tole konec julija nisem šel jaz pač pa kolega in to je tud slika, ki jo je on naredu Tle čez so hotli it, čez ta prelaz, pa je bil zaprt, ker je bil sneg V Alpah te lahko sneg preseneti v kateremkoli obdobju (tudi avgusta). Še najmanj možnosti je prav julija in avgusta, čeprav se da uloviti idealno vreme že tudi za prvomajske praznike pa tudi v septembru ali oktobru. Spremljati je pač potrebno srednje in kratkoročne vremenske napovedi in prilagajati pot razmeram. So pa ceste po Alpah praviloma zelo dobro vzdrževane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Marec 15, 2011 Deli Objavljeno Marec 15, 2011 V Alpah te lahko sneg preseneti v kateremkoli obdobju (tudi avgusta). Še najmanj možnosti je prav julija in avgusta, čeprav se da uloviti idealno vreme že tudi za prvomajske praznike pa tudi v septembru ali oktobru. tole je v tistih koncih 'lahko čez noč' (31.8.-03.9.2010) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Marec 16, 2011 Deli Objavljeno Marec 16, 2011 Ja lani je blo tole konec julija nisem šel jaz pač pa kolega in to je tud slika, ki jo je on naredu Tle čez so hotli it, čez ta prelaz, pa je bil zaprt, ker je bil sneg Sem mislil, da si bil zraven, vsaj tako je bilo razumeti. Mene je samo zmotil snežni plaz čez cesto katerega se vidi nekje desno na sredini slike. Malo neobičajno za konec Julija je tudi količina snega??? To, da zapade sneg v visokogorju tudi avgusta ni pa nič novega. Na Stelviu sem bil že 4x. Julija ali avgusta nisem nikoli videl tako visoke snežne odeje! Povprašaj prijatelja, da ni slika iz kakšnega drugega obdobja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Marec 16, 2011 Deli Objavljeno Marec 16, 2011 Sem mislil, da si bil zraven, vsaj tako je bilo razumeti. Mene je samo zmotil snežni plaz čez cesto katerega se vidi nekje desno na sredini slike. Malo neobičajno za konec Julija je tudi količina snega??? To, da zapade sneg v visokogorju tudi avgusta ni pa nič novega. Na Stelviu sem bil že 4x. Julija ali avgusta nisem nikoli videl tako visoke snežne odeje! Povprašaj prijatelja, da ni slika iz kakšnega drugega obdobja. Nisem bil zraven So pa to slike od lani julija tko ko sem reku Rekel je, da so hotli tle čez it in da je bil snežni plaz, tako da niso mogli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Julij 17, 2011 Deli Objavljeno Julij 17, 2011 Če ima kdo čas se mi lahko pridruži oz. se mu jest pridružim na poti do splita, tam je kemp zastonj od jutri dalje do nedelje, od cetrtka dalje se odvija motozbor. Lokacija je idealna za ogled slapov krke, reke cetine, itd. lp Urko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostjany Objavljeno Julij 19, 2011 Deli Objavljeno Julij 19, 2011 Pozdravljeni! Moj načrt za sezono 2011 je že pod streho. Nekaj dni nazaj sem prišel nazaj iz 3 mesečnega moto potepanja po Australiji. Plan za 2012 pa tud že skoraj imam Lowrenc, Nikii, dotem in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 19, 2011 Deli Objavljeno Julij 19, 2011 (popravljeno) Pozdravljeni! Moj načrt za sezono 2011 je že pod streho. Nekaj dni nazaj sem prišel nazaj iz 3 mesečnega moto potepanja po Australiji. Plan za 2012 pa tud že skoraj imam Pa ne, da je že tri mesece mimo?? Saj mi je Lowrenc šele pred "dobrim mesecem" rekel, da si se zakopal v Outback... Popravljeno Julij 19, 2011. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Julij 19, 2011 Deli Objavljeno Julij 19, 2011 Pozdravljeni! Moj načrt za sezono 2011 je že pod streho. Nekaj dni nazaj sem prišel nazaj iz 3 mesečnega moto potepanja po Australiji. Plan za 2012 pa tud že skoraj imam Upam, da bo hitro sledilo poročilo sicer se bom(o) "utopil(i) v lastni slini" :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostjany Objavljeno Julij 19, 2011 Deli Objavljeno Julij 19, 2011 uf, tri mesece je šlo kot strela. Moto rider tebi pa HVALA za vse nasvete in usmeritve, ki si mi jih dal Slike sem pa tudi nekaj že prlimal na motosvet.... Skratka, ne najdem besed za opis...bilo je megabombastično malakai, dotem, Lowrenc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Julij 19, 2011 Deli Objavljeno Julij 19, 2011 (popravljeno) uf, tri mesece je šlo kot strela. Moto rider tebi pa HVALA za vse nasvete in usmeritve, ki si mi jih dal Slike sem pa tudi nekaj že prlimal na motosvet.... Skratka, ne najdem besed za opis...bilo je megabombastično Pregledal slike in ti verjamem, da je to nora dogodivščina A motor ti je celo pot dobro služil? Kakšen gumi defekt? Popravljeno Julij 19, 2011. Popravil CPU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostjany Objavljeno Julij 19, 2011 Deli Objavljeno Julij 19, 2011 Hm...glede motorja bi pa lahko tud eno gajbo spil, pa nebi pršli do konca:) je blo kar neklaj komedij, niti ni bil vzrok na samem motorju Ampak ja načeloma je blo vse ok, sm pa 3 zadnje gume zamenal in 2 prednje, ter 3 servise naredu (olje in filter) dotem in Lowrenc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Julij 20, 2011 Deli Objavljeno Julij 20, 2011 Pozdravljeni! Moj načrt za sezono 2011 je že pod streho. Nekaj dni nazaj sem prišel nazaj iz 3 mesečnega moto potepanja po Australiji. Plan za 2012 pa tud že skoraj imam To pa je dogodivščina ... vsaka čast. Slike so pa prav orgazmične!! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Julij 20, 2011 Deli Objavljeno Julij 20, 2011 @bostjany: A to si delal Ausi krog? A ni bil na sporedu že pred kakim letom? Kam si pa slike napopu? Iščem, pa ne najdem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Julij 20, 2011 Deli Objavljeno Julij 20, 2011 (popravljeno) Ups. Najdu med Albumi. Res fino! Vidm, da si zavil tudi v Kakadoo. Če se ne motim, si objavu tudi sliko slapu Jim Jim. Ko smo mi bili tam v sušnem obdobju, ni bilo niti kapljice vode. Kako je bilo prvič prečkat krokodiljo reko Popravljeno Julij 20, 2011. Popravil Whiskey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostjany Objavljeno Julij 20, 2011 Deli Objavljeno Julij 20, 2011 Hja vse je enkrat prvič. Občutki so pa fenomenalni, ko prideš čez, vmes te pa mal stiska. Upam, da se ne bo kdo oglasu, ker smo totalno zašli iz teme. V planu imam en potopis enkrat jeseni v našem kraju. tilingerossi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 20, 2011 Deli Objavljeno Julij 20, 2011 (popravljeno) Hja vse je enkrat prvič. Občutki so pa fenomenalni, ko prideš čez, vmes te pa mal stiska. Upam, da se ne bo kdo oglasu, ker smo totalno zašli iz teme. V planu imam en potopis enkrat jeseni v našem kraju. Končno ena resna tema. Odlično, bostjany! . Popravljeno Julij 20, 2011. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se