Sanda7 Objavljeno December 31, 2010 Opozori Objavljeno December 31, 2010 Od jutr naprej števc na nulo IN GREMOO.. Želim vam čim več lepih kilometrov, sončnega vremena,pocen bencina:)predvsem pa brez pizdarij,in čim več vtisov v tej rubriki
thumper Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 domžale mghva - trojane sonček - celje - žalec - trojane - vaški - kamnik - vaški - domov .... večkratno občasno spremstvo sedanjih in bodočih rilčkarjev ... nekaj časa sem bežal pred njimi , nekaj časa pa sem jih lovil .. božjastnih 150 km ... a mraz ?? skor taprav... :lol: rdeci_vragec, DAMI34, DINAMIK in 8 others 10 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 celje trojane celje zalec domzale tuhinjska celje. Matr, se furam ko da sem tramvajist, ej!! Mraz? No ja, enmal pa ga je vseeno blo, ampak nic hujsega. Ervin93, ninjaxx, wolkec in 6 others 7 2
halls Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 domžale mghva - trojane sonček - celje - žalec - trojane - vaški - kamnik - vaški - domov .... večkratno občasno spremstvo sedanjih in bodočih rilčkarjev ... nekaj časa sem bežal pred njimi , nekaj časa pa sem jih lovil .. božjastnih 150 km ... a mraz ?? skor taprav... :lol: Nimam besed!!!!!!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: ninjaxx, thumper, Dr_Jakob in 2 others 4 1
avtomoto Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 (popravljeno) celje trojane celje zalec domzale tuhinjska celje. Matr, se furam ko da sem tramvajist, ej!! Mraz? No ja, enmal pa ga je vseeno blo, ampak nic hujsega. Si dec ali nisi ? (nema zime za eskime) Popravljeno Januar 1, 2011. Popravil avtomoto Dr_Jakob in wolkec 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 Si dec ali nisi ? (nema zime za eskime) ENMAL ga je blo, no. Da ne bojo rekl, da lazem... cepidlakec Kölm, damjanus, wolkec in 1 other 2 2
bajsi Objavljeno Januar 8, 2011 Opozori Objavljeno Januar 8, 2011 Pa koja jim je to fora....?! Danes zjutraj sem šel v službo z motorjem. Kljub prižgani kratki luči so mi v jutranji temi (ob 5.30) nasproti prihajajoči avtomobilisti veselo blendali (pa nobene policije nikjer), kot da ni že zadosti težko vozit po mrzli in mokri cesti. Še bleščat se mi mora.... skozi umazan vizir. Mogoče so me pa pozdravljali pol pa svizec.... LP bajsi trebor, wolkec, ataIBA in 4 others 7
thumper Objavljeno Januar 8, 2011 Opozori Objavljeno Januar 8, 2011 Pa koja jim je to fora....?! Danes zjutraj sem šel v službo z motorjem. Kljub prižgani kratki luči so mi v jutranji temi (ob 5.30) nasproti prihajajoči avtomobilisti veselo blendali (pa nobene policije nikjer), kot da ni že zadosti težko vozit po mrzli in mokri cesti. Še bleščat se mi mora.... skozi umazan vizir. Mogoče so me pa pozdravljali pol pa svizec.... LP bajsi včasih moraš misliti z njihove strani... dobrohotni , ki so ti blendali , so verjetno mislili da ti na avtu ena luč ne dela.. zdaj odvisno kje si se vozil so eni mislili za levo eni pa za desno ... :naughty: malakai, wolkec, anja37 in 1 other 3 1
gumby Objavljeno Januar 8, 2011 Opozori Objavljeno Januar 8, 2011 Takole... 171 delno sončnih km je zabeleženih za začetek sezone. Tele precej tople januarske dneve je pač treba izkoristit dotem in wolkec 2
MilanAndonovski Objavljeno Januar 9, 2011 Opozori Objavljeno Januar 9, 2011 (popravljeno) No...danes zjutraj sem se odločo, da malo motor zalaufam, naredim par km do tankštele, ker je bil tank prazen da podmažem ketno in da pospravim motor. Štart v Prevaljah kjer so ceste mokre ko da je deževalo 3 dni zaporedoma (kar ni) in ker se mi ni lublo domov kr takoj, sem se odločo da potegnem do Dravograda. Tam sem opazo da so ceste vedno bol suhe in sem si reko "pa se pelji še malo". Pa me je cesta privedla do MB , kjer je blo prijetnih 10°C ali celo več. Naredim krog čez mesto, na kolodvoru pogledam na uro ki je kazala 12:50. Se spomnim da je ob 13:30 kosilo in sem ga stisno nazaj proti domu Nazaj grede sem še naletel na enega "jajcarja", kateremu je padel ego ko sem ga prehitel in me je začel lovit . V glavnem pa je bla super furca na kateri je padlo 156km. Zdaj pa je motor spucan in čaka na naslednji lep dan Popravljeno Januar 9, 2011. Popravil MilanAndonovski wolkec, trebor, MowzancR in 2 others 5
Strominator Objavljeno Januar 9, 2011 Opozori Objavljeno Januar 9, 2011 mb - ptuj - macelj - krapina - zagreb - zaprešiči - bizeljsko - podčetrtek - lemberg - poljčane - mb mislim da je bilo skupaj okrog 250 km ali tam nekje. v zagrebu zelo toplo in suhe ceste thumper, ataIBA in wolkec 3
nejcgs Objavljeno Januar 9, 2011 Opozori Objavljeno Januar 9, 2011 danes šel na Trojane po vinjeto, pa je tam niso imeli in sem zato vzel krofe, potem hotel it v Komendo k U51 na kofe pa se ni izslo, in jo nato ucvrl v Logatec po vinjeto. Je niso imeli in sem zato obrnil proti domu, kjer so imeli vinjeto na pumpi, ki je 2 km stran od stanovanja. Bila lepa fura, +10°c, nobene gnece (tako avtomobilistov kot motoristov /srecal samo 2motorista/). V Logatcu se zmeraj disi po cokoladi :-)) Guma se presenetljovo dobro drzi - tako da lahko se pocaka na menjavo. wolkec, thumper, anja37 in 2 others 3 2
Electric Objavljeno Januar 10, 2011 Opozori Objavljeno Januar 10, 2011 mb - ptuj - macelj - krapina - zagreb - zaprešiči - bizeljsko - podčetrtek - lemberg - poljčane - mb mislim da je bilo skupaj okrog 250 km ali tam nekje. v zagrebu zelo toplo in suhe ceste Pridn, nalednjič se mormo zmenit pa da skočimo skupaj do rogle, no meni ni uspelo je bila cela cesta ledena 5 km do rogle ampak je pa pasalo za prvič letos ataIBA in Kölm 1 1
Kölm Objavljeno Januar 13, 2011 Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 (popravljeno) 12.1. Zakurblu. Ugreu. Gasa. Na petroli gume napumpu. Gasa. Kolona. Prehitevanje, prehitevanje, prehitevanje,... uau 500 metrov brez automobila pred nosom - divota za dušo. Prehitevanje, prehitevanje, obupu s prehitevanjem. Vozu za avti. Vozili 40. Jupijo jupije. Čez hribe. Prazna cesta, sam mokra in šudar. Spet v dolino. Kulona, kulona... 40 - dej pi*ka posrana kup si raj letno vozovnco za autobus pa ulak ne pa puntota. Vsak let več prometa in vsak bedak lahko naredi izpit. Ma brezveze. Gremo na 6 pirov pa spat. Zebl me je pa že polet večkrat bolj kot učeri... pa Pojma nimam kolk brezveznih km je padl. lp Popravljeno Januar 13, 2011. Popravil Kölm dobravec, rdeci_vragec, BLACKACES in 11 others 7 7
Dr_Jakob Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Dons sm se odlocu za en obisk pri babici, ki je v KC, pa sm pogledal ven in vidu soncek, torej gremo z motorjem. Ce-Lj. Ceste suhe in normalno prevozne. oks 1
Whiskey Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Ker je vreme danes bilo spomladansko, sem jo potegnil do semle: ... no tudi jadranski kalamari s krompirjem in štorovkami v pečici so dodali svoje :evilgrin: Je bilo precej bajkerjev na cesti proti morju. Škoda, ker je bila meglena koprena skoraj ves čas nad našim primorjem, povsod drugje pa sonček. Skupaj okoli 280 km. molotov, blu, DESIM in 1 other 2 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Danes sva s Treborjem tuhtala, kam bi jo mahnila, pa je bil za urzah dovolj dober kar Louis v Gradcu pa ene par neumnosti za druge za kupit. Pa sva sla in srecno tudi prispela nazaj. Od Mb do Celja nama je delal druzbo tudi velecenjeni KUKc. trebor 1
trebor Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Danes sva s Treborjem tuhtala, kam bi jo mahnila, pa je bil za urzah dovolj dober kar Louis v Gradcu pa ene par neumnosti za druge za kupit. Pa sva sla in srecno tudi prispela nazaj. Od Mb do Celja nama je delal druzbo tudi velecenjeni KUKc. In pri meni je števec pokazal novih 395 km, letoš že 445 km. Za dva dneva vožnje kar nekaj . LP Robert Maximus 1
Lencdo Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 včeraj naredil prvih 100km v letu 2011...Srečal 10 nadobudnih motoristov, ki niso mogli skrivati nasmeha iz čelade kot jaz . Danes pa rahel muskelfibr v levem zapestju, bo treba mal na kondiciji delat malakai in MowzancR 1 1
suhi Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 (popravljeno) Tudi jz sm otvoril sezono juhuhu Fajn je blo da že dolgo ne tako, ceste sploh niso tako zelo slabe (pesek, sol, blato, gnoj... ) in se je dalo že kar solidno peljat. Od Krškega do Kostanjevice se je naredil čudovit sonček in sem malce bolj stisnil na gas, da motorček ne pozabi čamu je namenjen. Tako da tudi zame prvih sicer skromnih 67km v 2011! ajd Popravljeno Januar 15, 2011. Popravil suhi blu, trebor in thumper 3
ciciban Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 Tudi jz sm otvoril sezono juhuhu Fajn je blo da že dolgo ne tako, ceste sploh niso tako zelo slabe (pesek, sol, blato, gnoj... ) in se je dalo že kar solidno peljat. Od Krškega do Kostanjevice se je naredil čudovit sonček in sem malce bolj stisnil na gas, da motorček ne pozabi čamu je namenjen. Tako da tudi zame prvih sicer skromnih 67km v 2011! ajd Vidim, da sva imela enako otvoritev sezone. BTW te rufnem kaj v LJ :naughty:
jami65 Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 Ja tole "spomladansko" sonce pa res prebudi človeka, tako da sem tudi jaz danes naredu prvih 100 km in šel pogledat kako zgleda morje pri sosedih. Sonce je naredilo res svoje, saj sem srečal kar nekaj motoristov. To je bilo res nekaj za dušo po dolgem času. malakai, thumper in blu 3
Popularna objava suzuki Objavljeno Januar 15, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 (popravljeno) Hola, danes je bil spet tako lep sonček, da je blo nujno treba naredit otvoritev letošnje sezone, k je že glih včeraj nisem mogel zaradi službe takoj ko se je pokazal sonček sem na Lubico namontiral zadnji sedež, Lubica je po dveh mesecih in pol zimskega spanja vžgala v prvo in z Me2You sva jo kljub slabši napovedi veselo mahnila morčku nasproti v krasnem sončku sva se pripeljala po večinoma vlažni cesti skozi ride in Postojno skoraj do Senožeč, kjer se je najprej skril sonček, sem in tja vlažna cesta se je spremenila v mokro, malo za Senožečami pa se je začela še huda, gosta megla: vidljivost morda 15m, pa kakšen mrazzz!! noge v dirkalno naluknjanih TCXovih škornjih so mi že skoraj otrpnile, a vseeno smo se počasi in odločno prebijali naprej, dokler nisem začutil da se medvedek za mano trese ko šiba na vodi in mi kaže naj ustavim povedala mi je da jo zebe ko mačko, in, ker imam rad živalce (ja no, tudi svoje noge - sej ne da so bogvekaj, ampak drugih ne bom dobil), sem obrnil nazaj proti sončku na OMV črpalki v Postojni sva se hitro pogrela s sladoledom in čajem, ki nama je povrnil moči in voljo, da ne bi šla še domov, zato sva v toplem sončku zavila proti Ilirski Bistrici cesta je bila veliko bolj suha kot tista proti morčku, zato sta narasla tudi veselje in radost v vožnji saj se je dalo fajn peljat tudi skozi ovinke pred odcepom za Knežak je bil znak da je cesta zaprta, zato sva šla naokoli, po "stari" cesti; na črpalki sva obrnila, in se v rahlem LS drncu veselo odpravila domov vmes sva se ustavila še na parkirišču na ridah, kjer sva srečala dobršen del ridaške jate in potem še pri Tarumenem, kjer sva si od blizu ogledala novo Rumeno Zverinico - čestitke!! evo toliko o letošnji prvi vožnjici - mislim da vse povem če napišem da težko tipkam ker roke moti širok nasmešek kmjčkov ni blo glih veliko (zdele se mi ne da it v garažo pogledat točno koliko je bilo), omembe vredne pa so Dunlopove SportSmartke, ki mi sicer niso glih najbolj všeč, a so se tokrat izkazale na mrzlem, slanem in mokrem asfaltu in še last but not least: jakna je zakon!! še vedno prevelika, kljub temu da sem jo oblekel čez usnje, ampak zeblo pa ni nič!! hvala, stari morček (in "tapravi" sladoled) pa morda jutri... Popravljeno Januar 15, 2011. Popravil suzuki She, TOMTECH, gandi in 11 others 12 2
Whiskey Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 Danes (hmmm učeri) super družba in dodatnih tristo. Jutr (danes) smer Dolenjska. SharpNinja 1
Gegi12 Objavljeno Januar 16, 2011 Opozori Objavljeno Januar 16, 2011 (popravljeno) Včeraj lepa turca iz Prlekija do Goričkega na Grad in pa do tromeje z madžarsko in avstrijo ogledat spomenik in še malo po avstrijski strani do Gornje Radgone ter domov. Danes pa po avstrijski strani do Šentilja in do razglednega stolpa na Plačkem vrhu, priporočam ZELO vidi se vse do hrvaške, samo danes je bila nažalost malo meglica v daljavah, potem pa do MBja in nazaj proti Prlekiji Popravljeno Januar 16, 2011. Popravil Gegi12 thumper, SharpNinja in dotem 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se