Dr_Jakob Objavljeno Januar 16, 2011 Deli Objavljeno Januar 16, 2011 Danasnja furca dolga samo par km, sam so bili pa zato prav adrenalinski... Celje-Celjska koca-Store-Celje. Druzbo delala KUKc in NejcGS. Nejc je posnel ta video. Komentar? Ka se pa tko vlecete? SharpNinja in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jozee Objavljeno Januar 16, 2011 Deli Objavljeno Januar 16, 2011 Danes sem otvoril moto sezono, kratkih a sladkih 102 km. Srečal sem kar precej motoristov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 V soboto smo šli en giro ... , iz Ljubljane do Zagorja , čez izlake in obvezne Trojanske krofe , potem pa še postojanka MK Vaški Boysi ... Prvih lepih 100 km. Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 Tudi jaz naredil prvi 100 km letos. Temperatura je bla tam od 5 pa do 10 stopinj, sonček, prav prijetno za pelat se ... za konec tedna pa spet slabše vreme napovedujejo Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 Tudi jaz naredil prvi 100 km letos. Temperatura je bla tam od 5 pa do 10 stopinj, sonček, prav prijetno za pelat se ... za konec tedna pa spet slabše vreme napovedujejo Vremenoslovci "strašijo" s snegom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 Danasnja furca dolga samo par km, sam so bili pa zato prav adrenalinski... Celje-Celjska koca-Store-Celje. Druzbo delala KUKc in NejcGS. Nejc je posnel ta video. Komentar? Ka se pa tko vlecete? Najs muving! Kölm in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 Vremenoslovci "strašijo" s snegom. Kake majo. Sneg pozimi ?!? Urbii in malakai 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 Kake majo. Sneg pozimi ?!? Butaste a ne!? Sredi januarja sneg ... pa to ni res! Hehehe ... škoda pač, ker so nekateri že začeli z sezono. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 Moji vtisi vožnje v soboto in nedeljo ... na kratko :lol: SUPER JONI 46 in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 (popravljeno) To je pa en najlepših video kar sem jih do sedaj vidu!!! Popravljeno Januar 17, 2011. Popravil kucin Kölm, Ervin93, nejcgs in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Whiskey Objavljeno Januar 18, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 18, 2011 Vremenska je bolj za sankat tale vikend, pa sem raj izkoristu sončen dan za krajši moto izlet (bom delu v soboto :evilgrin:). Sej bi lohka šel smučat, pa ni blo kandidatke :closedeyes: Ja no, do Ribnce ni blo najbl vroče, pol do Petrine in Osilnice se je že spodobno segrel: Je blo treba peš v klanček grist, da sem prisopihal do Sv. Ane manj kot 10-ta serpentina v smeri Kočevske Reke ... spodaj je še precej makadama lep izziv za navzgor ... ne sedaj ker je polno peska čez celo cesto! še kratek pozdrav Snežniku imel sem namen nadaljevati z vrha klanca proti Dragi ... ca. 16,8 km makadama. Samo do 8,2 km sem se uspel prebiti, naprej z EXP ni šlo več. Z drugimi moto copatki bi morbit še šlo. V napoto je bil pomrznjen sneg dolžine čez 200m (+?), pa sem raje obrnil nazaj. Skupno 230km. Bo treba na pomladi pr ponovitvi pazit, ker je to območje medveda riderrgirl, trebor, domina in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Januar 25, 2011 Deli Objavljeno Januar 25, 2011 (popravljeno) Vtisi iz janurarske vožnje: 3 pike in 250 eur. Recmo de je to vse kar sem prispeval državni bandi za letos. Lepe slike Wiski. LP Popravljeno Januar 25, 2011. Popravil vrho1679 GrCaR, Kor13, malakai in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Januar 25, 2011 Deli Objavljeno Januar 25, 2011 Čestitam, Pahor te bo vesel, sej veš da je luknja v proračunu, treba pomagat da ne bomo kot Grčija in Irska, jst če se le da vedno prispevam tko kot ti. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 25, 2011 Deli Objavljeno Januar 25, 2011 Vtisi iz janurarske vožnje: 3 pike in 250 eur. Recmo de je to vse kar sem prispeval državni bandi za letos. Lepe slike Wiski. LP Hudiča, js mam tudi enake vtise, znesek isti samo pik mal več! Gasperr in Port Folio 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 Hudiča, js mam tudi enake vtise, znesek isti samo pik mal več! OK! In kakšni so bili razlogi za darilni bon? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 OK! In kakšni so bili razlogi za darilni bon? 74 kmjčku, sam jim je bilo dolgčas, pa žive duše ne na cesti....sm vozu počasi in nisem bil pozoren na plave...in ne na table...5pik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Februar 1, 2011 Deli Objavljeno Februar 1, 2011 (popravljeno) 74 kmjčku, sam jim je bilo dolgčas, pa žive duše ne na cesti....sm vozu počasi in nisem bil pozoren na plave...in ne na table...5pik Se bi moral pisat Kresal ali Pahor, pa te nebi kaznovali... No ja, saj zakoni in kazni so za nas navadne ljudi ne za super junake v našem parlamentu. Nič, če se bomo hoteli brez kazni vozit bomo morali kandidirat za poslanski stolček... Ali pa blokirat ročico gasa Popravljeno Februar 1, 2011. Popravil rookie007 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Februar 1, 2011 Deli Objavljeno Februar 1, 2011 problem je da po novem zakonu ki naj bi začel veljat letos, boš za 1km več že kasiral pike in kazen, pa v mestu te bo za to lahko tudi redar oglobu. kar je itak . DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gegi12 Objavljeno Februar 1, 2011 Deli Objavljeno Februar 1, 2011 za nedeljo napovedanih toplih 12 stopinj, bo padla kaka turca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Februar 1, 2011 Deli Objavljeno Februar 1, 2011 za nedeljo napovedanih toplih 12 stopinj, bo padla kaka turca? seveda da bo. Sam upam da se napoved obdrži! Gegi12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gegi12 Objavljeno Februar 1, 2011 Deli Objavljeno Februar 1, 2011 seveda da bo. Sam upam da se napoved obdrži! Jas mam v planu Rigersburg, tako da jas tudi držim pesti da bo res okol 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava suzuki Objavljeno Februar 5, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 5, 2011 Hola, danes kratka furca... ni besed, dragi moji, ni besed... benny0104, TommyP, BIZIXXX in 17 others 18 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Februar 5, 2011 Deli Objavljeno Februar 5, 2011 Z mojo sva danes naredla cca 150 km, termometer je vmes kazal tudi 15 stopinj. V Ljutomerju sva srečala, kar nekaj motoristov,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Februar 5, 2011 Deli Objavljeno Februar 5, 2011 (popravljeno) na Golici ) Popravljeno Februar 5, 2011. Popravil nejcgs benny0104, boych, bentley in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Februar 5, 2011 Deli Objavljeno Februar 5, 2011 na Golici ) Si imel idealno vreme. Sem te videl v Dravogradu na Petrolovi pumpi ob 13:55 - ampak ni bilo časa za debato. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se