suzuki Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 Hola, danes sem se prebudil v hladno in oblačno jutro, zato sem ga izkoristil za pospravljanje stanovanja - Gospodov dan gor al dol, po enem mesecu dopusta je blo treba kmalu se je pokazal tudi sonček, temperatura se je dvignila, rahlo je zapihalo, tako da sem lahko do kosila posušil vse od včeraj vlažne motocote potem sem še 1x preveril radarsko sliko padavin preden sem - ker je bilo seveda nujno - odpeljal Lubico na sprehod: sva šla ovinkarit na Staro pošto, prečekirat ride in počvekat s prijatelji na parkirišču, pa na na OMV v Postojno... v planu je bil še obisk Igorjeve razstave dirkalnih motociklov v Bistri, ampak sem se tako prijetno zaklepetal s prjatli da bom šel pač drugič srečal miljavžnt motoristov, tudi parkirišče je blo nabito polno - zgleda smo danes čisto vsi privlekli ven motorčke in uživali v prijetnem sončku, saj je bilo popoldne na enem kupu le zares prijetnih 24 Celzijev no ja, vsi razen Cartmana zvečer sem skočil še do Tarumenga, da smo skupaj pogledal MotoGP dirko (hua, naš tokrat ni padel, je bil kar šesti ) in da sem pripravil vse za jutrišnjo menjavo gum vse skupaj tale vikend le 492 (na trenutke tudi malo mokrih) kmjčkov, kar je nekje pol manj kot je bilo v planu, a ker z Lubico nisva iz cukra, večinoma ful uživaški in čez le pet dni bo tu nov vikend... PS in seveda hvala vsem, ki ste nas opozarjali na radar na parkirišču malo pred industrijsko cono Logatec!! Nikii, She, dotem in 2 others 5
Cartman Objavljeno Avgust 29, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2011 Hola, danes sem se prebudil v hladno in oblačno jutro, zato sem ga izkoristil za pospravljanje stanovanja - Gospodov dan gor al dol, po enem mesecu dopusta je blo treba kmalu se je pokazal tudi sonček, temperatura se je dvignila, rahlo je zapihalo, tako da sem lahko do kosila posušil vse od včeraj vlažne motocote potem sem še 1x preveril radarsko sliko padavin preden sem - ker je bilo seveda nujno - odpeljal Lubico na sprehod: sva šla ovinkarit na Staro pošto, prečekirat ride in počvekat s prijatelji na parkirišču, pa na na OMV v Postojno... v planu je bil še obisk Igorjeve razstave dirkalnih motociklov v Bistri, ampak sem se tako prijetno zaklepetal s prjatli da bom šel pač drugič srečal miljavžnt motoristov, tudi parkirišče je blo nabito polno - zgleda smo danes čisto vsi privlekli ven motorčke in uživali v prijetnem sončku, saj je bilo popoldne na enem kupu le zares prijetnih 24 Celzijev no ja, vsi razen Cartmana zvečer sem skočil še do Tarumenga, da smo skupaj pogledal MotoGP dirko (hua, naš tokrat ni padel, je bil kar šesti ) in da sem pripravil vse za jutrišnjo menjavo gum vse skupaj tale vikend le 492 (na trenutke tudi malo mokrih) kmjčkov, kar je nekje pol manj kot je bilo v planu, a ker z Lubico nisva iz cukra, večinoma ful uživaški in čez le pet dni bo tu nov vikend... PS in seveda hvala vsem, ki ste nas opozarjali na radar na parkirišču malo pred industrijsko cono Logatec!! NoNo tud Brubi46 in Carman sta na ride pršla z Suzukijem. Če je dobr zate, bo tud za nas. sam da mi u dežju ne iščemo merkatorjev užgemo brisalce! Motoriranje sem prejšen teden zaključil že v Petek. Postojna-Dekani-Ride-Postojna. Nič presenetljivega razn vročine. Morda se bo vreme le porihtalo, in se bo dalo lepo uživat še kak teden ali tri. u tisti pasji vročini meni ni blo lepo. rumenicestak, brubi46, P182 in 2 others 4 1
Popularna objava PiKi17 Objavljeno Avgust 29, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2011 V začetku meseca sem bral vtis od Rumenega, ko je šelpogledat opustošeno letališče Jugoslovanske ljudske armije. Zdelo se mi jezanimivo in takrat sem si rekel da te mesec grem tudi jaz tja dol. In zgodilo se je. V petek je krucymucy prišel z idejo dagremo to pogledat. Seveda sem bil takoj za. Skenslal vse sobotne plane in seodločil za izlet do Bosne. Dobimo se malo pred 8 uro v Ložu pri Starem Trgu, spijemokavico in se odpravimo proti Babnem polju in nato proti Delnicam. Cesta jekakršna je. Se ji pozna da vsak dan po njen pelje en kup tovornjakov. Iz Delnicsmo jo potem mahnili proti Ogulinu. Tam kratka pavza za še eno kavico. In odtam mimo Josipdola proti Plitvičkim Jezerom. Tudi tukaj nisem imel velikegazaupanja v cesto. Določeni deli so precej luknjasti. Določeni deli pa drsijo.Tukaj sem opazil da Hrvati še slabše popravljajo cesto kot pri nas. Daš tablo30 pa je cesta popravljena. Bližje ko smo bili meji več opustošenih hiš jebilo. Večina hiš ima luknje v fasadi od streljanja. Vasi so prazne. Nikjer živeduše. Ko smo prišli mimo Plitvičkih Jezer smo jo mahnili na mejo in Hrvatompovemo da gremo pofirbcat letališče. Ker je letališče na meji (pol na Hrvaškistrani pol na Bosanski) je kar pametna odločitev da se javiš na meji. Manjproblemov če pridejo tudi policisti pogledat letališče. Z meje se peljemo slabih 10 minut in že smo na letališču. Vtis je malo čuden.Včasih eno najboljših letališč JLA armije. Sedaj vse zaraščeno. Table minepovsod. Tako da ni pametno hoditi dol z asvaltnih in betonskih površin. Zadevo pogledamo se odpočijemo malo. Jaz stestiram mojolubico kolk »leti«. Po pisti se da lepo »nažgat« J Od tam pa jo mahnemo mimo Vrhovine in Otočaca proti Senju.Gospič in Karlobag spustimo zaradi večernih planov. J V Senju še ena kratka pavza potem pa gasa proti domu. Po jadranki pa potem desno nazaj na Delnice pa protiBrodu, Kočevju. V Kočevju ne večerjo. Lepo siti malo leni se usedemo in nazajdomov. Konec dneva mi je števec pokazal lepih 530km. http://skrci.me/nKPm6 Lp, Matjaž Nikii, rumenicestak, suzuki in 13 others 16
Popularna objava zzigon Objavljeno Avgust 29, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2011 Sicer je bila vikend tura a bi zavoljo dolžine lahko bila tudi enodnevna Pot nas je vodila iz Celja, preko Vršiča do Mangarta, nato do Goriških Brd, nazaj pa preko krasa, Cerknice in Rakitne v Celje. Poudarek pa je bil na Goriških Brdih, kjer smo tudi dvakrat prenočili. Tukaj je na kratko opisana z veliko slikami...ter še nekaj drugih turc (Balkan, Balaton ipd.): KLIK samo nekaj slikc na hitro: zemljevid poti Keiko, RobiRoberto, umetnica51 in 7 others 10
Popularna objava suzuki Objavljeno Avgust 29, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2011 (popravljeno) Hola, danes po službi najprej do Tarumenga v Logatec, menjava gume, potem sva šla na ride, pa še do Idrije (jasno je blo treba pri Gabronu polizat nekaj mrzlega ) in potem domov, saj se je tema že spuščala proti nižinam in je bilo treba kar malo pohitet da sva prišla s kurami domov komaj malo čez 100 poskočnih, dinamičnih kmjčkov ampak so bili čist na silo, k se sploh nisem nisem hotel it pelat, ampak je blo mus, k je blo treba nove gume ulaufat - tko da je bla to u bistvu delovna, službena vožnja; sem se zlo trudil da ne bi užival, sam mi ni uspelo :naughty: PS ma se mi zdi da na levi strani še niso čist dobr ulaufane, zna bit da bom moral it jutri popravit Popravljeno Avgust 29, 2011. Popravil suzuki umetnica51, dotem, skoda in 8 others 11
Popularna objava shark90 Objavljeno Avgust 30, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 V nedeljo zgodaj zjutraj sva se iz štajerske odpravila proti Grossglocknerju, kljub temu da je prejšnji dan snežilo tam sma bila že nekaj čez deseto zjutraj, kjer je bilo že kar nekaj motoristov. saj vreme je bilo super, skoraj brez oblačka. Nato sva se odpravila pogledat še na Edelweisspitze, kjer je pihal zelo hladen veter tako da sva od tam hitro šla nazaj in se že peljema proti Spitalu ob dravi kjer se zapeljema na Nockalmstrasse, tam je res super cesta, sami ovinki In ker naju je čas že malo preganjal sva hitro šla naprej, saj sva imela v planu še Maltatal. Pogledava še to in nazaj domov. Tako je bila lepo preživeta nedelja od 5ih zjutraj ko sva štartala in do 22ih ko sva prispela domov. nabralo se je kar 900km še nekaj slik: ataIBA, suzuki, skoda in 16 others 19
jurkokafro Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Še en moj prispevek z cca. enourno vožnjo (če štartate iz Lj je triurna fura, iz prekmurja pa lahko tudi celodnevna): trasa: http://maps.google.com... Trasa je primerna za vse ljubitelje narave in ovinkov. Asfaltna površina je pestra, v večini precej zmahan, nekaj km skoraj novega ... Slikal pa na 90km furi nisem, mogoče kdaj drugič stisnem kakšno. umetnica51 in dotem 2
MihaJ Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 V začetku meseca sem bral vtis od Rumenega, ko je šelpogledat opustošeno letališče Jugoslovanske ljudske armije. Zdelo se mi jezanimivo in takrat sem si rekel da te mesec grem tudi jaz tja dol.... Lp, Matjaž A te lahko prosim, da poveš na kateri meji ste se to javili in kako je to zgledalo? Prišli do prvega carinika in mu povedali kam greste al kako? Hvala.
PiKi17 Objavljeno Avgust 31, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2011 A te lahko prosim, da poveš na kateri meji ste se to javili in kako je to zgledalo? Prišli do prvega carinika in mu povedali kam greste al kako? Hvala. Ko boš mimo Plitvičkih jezer se kar držis smeri za Bihač. Prideš direktno na mejo. Mi smo pustili motorje pri kraju pa šli peš do policistov ki so kontrolirali avtomobile. Pol te pa že oni usmerjo do katerega moreš jit. S sabo rabiš pa samo osebno, pa registrsko. Pa javili smo se samo Hrvatom. Potem maš pa z meje ene 10km pa si na letališču. Klik Zemljevid lp, Matjaž Kor13 1
BREITNER Objavljeno Avgust 31, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2011 Mojo boljšo polovico sem zapeljal v Rastoke na kosilo in sva imela namen si ogledat letališče Željava: Objekt 505. Za info: od Slunja do letališča cca. 30km. Ko sem konobara (kelnarja) vprašal, kako daleč je do letališča, ter kaj se da videt mi je odgovoril, da nimam kaj videt in da policija pogosto patruljira in gnjavi. On je bil v mesecu dni 5x tam, pa so ga od tega 3x zajebavali. In tako sva se odločila, da nima smisla, da se voziva tja. Edino zanimiva so ta vrata, to pa je tudi vse.
maZZZ Objavljeno September 1, 2011 Opozori Objavljeno September 1, 2011 Shark90 a bi lahko prosim še zemljevid poti prilepil? Hvala sicer pa zgleda super fura
shark90 Objavljeno September 1, 2011 Opozori Objavljeno September 1, 2011 Shark90 a bi lahko prosim še zemljevid poti prilepil? Hvala sicer pa zgleda super fura no tukaj je zemljevid , do Jesenic pa sem šel po ac.. motogp1999 in skoda 1 1
a79 Objavljeno September 1, 2011 Opozori Objavljeno September 1, 2011 No, dans sm v sluzbi preveru vreme in vedu, d bo treba izkoristit napoved.. Ob 11 ih domu, pol pa proti Bostanju - Krsko - Brezice (tle vmes vidu Kozmusov avto - k je ze doma??) - Bizeljsko - Bistrica ob Sotli (passporta nism mel s sabo, d bi sel v Kumrovec) - Podcetrtek - Poljcane - Sl. Bistrica - Zrece (kavica) - Celje -ac do Prebolda - Marija reka (nobenga motorista) - Trbovlje - Smartno pri Litiji - Bogensperk - domu.. Prijetna furca, proti domu delno mokra cesta, od Radohove vasi naprej, nabralo se je okol 280 km... Pasaloooo. klopotec na Bizeljskem - ogromen - pa tud Bizeljski grad tam v ozadju.. za vec shootinga ni blo casa.. dotem, ninjaxx, Schultz in 6 others 6 3
motogp1999 Objavljeno September 1, 2011 Opozori Objavljeno September 1, 2011 Ni škoda denarja za bencin zaradi teh nepotrebnih fur :S krucymucy, tilingerossi, BlackDoc in 14 others 2 15
a79 Objavljeno September 1, 2011 Opozori Objavljeno September 1, 2011 Ni škoda denarja za bencin zaradi teh nepotrebnih fur :S Nekam moram / mormo dat dnar... alen1, madkupe, ninjaxx in 6 others 7 2
Dr_Jakob Objavljeno September 1, 2011 Opozori Objavljeno September 1, 2011 Ni škoda denarja za bencin zaradi teh nepotrebnih fur :S Nobena fura ni nepotrebna. Vsaka ti nekaj da. Ko bos starejsi, bos mogoce tudi sam to ugotovil. skoda, DAMI34, thumper in 8 others 10 1
thumper Objavljeno September 2, 2011 Opozori Objavljeno September 2, 2011 (popravljeno) že vnaprej se opravičujem ker ni še slikc na compu ..kaj hočem stare gare ... pa denar gre za mešanico... prvi dan : http://maps.google.c...sp=3&sz=14&z=10 drugi dan : http://maps.google.c...g=ht&mra=ls&z=9 tretji dan : http://maps.google.com/maps?saddr=vrtovin+104&daddr=Spodnja+Branica,+Nova+Gorica,+Slovenija+to:Tev%C4%8De,+Ajdov%C5%A1%C4%8Dina,+Slovenija+to:Erzelj,+Vipava,+Slovenija+to:%C5%A0tjak,+Se%C5%BEana,+Slovenija+to:Dolenje,+Se%C5%BEana,+Slovenija+to:Kazlje,+Se%C5%BEana,+Slovenija+to:%C5%A0tanjel,+Komen,+Slovenija+to:Coljava,+Komen,+Slovenija+to:Pot+204+to:45.7037652,13.8493759+to:45.70018,13.83567+to:Localit%C3%A0+Fernetti%2FSS58+to:Strada+per+Vienna%2FSS58+to:Localit%C3%A0+Trebiciano%2FSP1+to:Neznana+cesta+to:Neznana+cesta+to:Bazovi%C5%A1ka+cesta%2FE61+to:Neznana+cesta+to:Dunajska+cesta+to:Krumper%C5%A1ka+ulica&hl=sl&ie=UTF8&sll=46.130006,14.620829&sspn=0.015138,0.038581&geocode=FcOIvAIdFdHSACmzNXQfgxx7RzEBszY1HPgAEw%3BFZR_uwIdxwLTACnt0rA0ERp7RzEAoKvOHvgACg%3BFTXRuwIdptrTACmLCqXNChl7RzGA36rOHvgACg%3BFThmuwIdfh3UAClHWYW9Nhh7RzEQsarOHvgACg%3BFajGugIdES_UACkjrSFnoRd7RzHFSFmOg5CeNg%3BFcOwugIdtSLUAClHKGDPyBd7RzEQ66rOHvgACg%3BFVVDugIdXzfUACmtnMUeIBZ7RzFQ66rOHvgACg%3BFQU1uwId2zzTACl79y1RURd7RzGw5arOHvgACg%3BFdzmugIdwlXSACnbcfdR-hB7RzHwn6vOHvgACg%3BFSB-uQIdVrzTAA%3BFVViuQIdH1PTACmPN044DBV7RzHRtVk0HPgAEw%3BFVRUuQIdlh3TACkPsPwdGxV7RzHQClg0HPgAEw%3BFWhFuQId9u_SAA%3BFVgmuQIdkW_SAA%3BFbbouAIdPvPSAA%3BFXY7uAIdfavTAA%3BFbxLuAIdtODTAA%3BFYzwtwIdJKzUAA%3BFTxXuAId3jXVAA%3BFfhxvwIdPJHdAA%3BFR3uvwIdNQffAA&vpsrc=0&dirflg=h&mra=ls&via=10,11&z=9 Popravljeno September 2, 2011. Popravil thumper blu, malakai, umetnica51 in 4 others 6 1
Popularna objava nejcgs Objavljeno September 2, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno September 2, 2011 Ni škoda denarja za bencin zaradi teh nepotrebnih fur :S vse fure so nujno potrebne. Koliko jaz vem, nepotrebnih fur ni !! (ne vem kje si ti slišal kaj o t.i. "nepotrebnih furah") trebor, eltrinajst, Dr_Jakob in 10 others 13
Popularna objava Schultz Objavljeno September 2, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno September 2, 2011 (popravljeno) No...včeraj me je vodila pot do zastavljenega cilja......Malta Hochalmstrasse. Štartal sem ob 07.20 in se napotil do Bovca...pazil sem v naseljih...zaradi šolarjev....prvi dan šole... sem mislil, da bodo policaji bolj na preži, vendar do Bovca nisem srečal niti ene patrulje. V Bovcu dotankam in ker je bila ura 09.30 še pomarendam en pizza sendvič in spijem eno kofe . Po 20-minutni pavzi sem zopet v sedlu in nadaljujem pot proti prelazu Predel. Tik pred Predelom me prešine ideja, da nisem bil že nekaj let na mangartskem sedlu...in odkrujzam gor. Tam naredim en par fotoseššonov in že grem dol, ker današnji cilj je drugi. Nadaljujem vožnjo čez prelaz Predel v Pontebbo, kjer se povzpnem na prelaz Mokrine(Nassfeldpass). Tu sledi samo fotoseššon in rutina praznjenja mehurja ter sem ponovno na poti. Po spustu v dolino v naselje Tropolach nadaljujem pot po cesti št.111 v Hermagor, tu zavijem levo na cesto št. 87 in čez sedlo Kreuzberg se spustim v Greifenburg. Tu zavijem desno in nadaljujem proti Spittal-u po cesti št.100. Enih 5 km pred Spittal-om zavijem levo na lokalne ceste, da malo presekam, ker se mi dalo se cjazit v Spittalu skozi vse semaforje. V naselju Lieserhofen se priključim na cesto, ki pelje v Gmund. Tu zavijem levo in današnji cilj je vedno bližje. Bila je že ura kosila, samo sem čutil na vodi, da moram pohiteti, ker se je vreme pričelo kisati. Prispem do šalterja, kjer pobirajo cestnino....9 eurov...hmmm...malo dosti...upam, da bo vsaj razgled poplačal ceno. No nato po par ovinkih, je grenek priokus po 9 eurotih popolnoma izginil in sem se prepustil užitku ter razgledu. . Prispem na vrh in naredim par fotografij in že prične rositi....pogledam malo naokoli... in opazim, da so se žačeli zbirati neki nič dobro obetajoči oblaki. Poberem se dol v dolino...a me iz izhoda iz enega tunela čaka 1. serija današnjih ploh. V drugem tunelu si navlečem nase "goldon" in nadaljujem pot naprej kot po jajcih...cesta pač je bila mokra in spolzka. :xx: . Prispem v dolino v naselje Gmund, cesta je suha in se slečem dežni kombinezon ter nadaljujem pot proti Beljaku. Ves čas bežim pred dežjem. V Beljaku si naberem že malo prednosti, da lahko napojim konja (1,33 eur/liter 95) in vase vržem en topel sendvič....na koncu pa še en magnum. :yes: No,...po postanku nadaljujem pot proti Ljubelju. Pri vasi Rosseg pridem spet v serijo ploh, tako da spet ponovim vajo-nameščanje goldona. In kot po jajcih grem naprej. Cesta čež Ljubelj je bila mokra in spolzka. Na avstrijski strani, je vsaj malo boljši asfalt, ki mi je samo enkrat malo rit odneslo. Na naši strani je pa bila cesta živ led. Po ovinkih mi je pri 40km/h motor včasih zaslajdal. V enem od tunelu pred Tržičem, pa mi je na eni zalivki zaneslo motor, kot da bi mi kdo odseku gume ....sem se že vidu natleh...Samo na srečo so gume spet zagrable, motor je v nihajih malo zavijugal in smo šli naprej........s hitrostjo bičiklete....in razmišljanjem kaj bi bilo, če bi se zgotilo to in to.... Po Tržiču imam zadosti teh naših lokalnih in državnih cest z 46.klaso asfalta ranga banana republika v Afriki , in grem na AC. Tu pa cesta suha. Na počivališču pred Ljubljano si slečem goldon in mahnem domov. V Logatcu zavijem dol z AC, ter nadaljujem pot proti Ridam. Od Kalc do vrh planinskih rid je bila cesta mokra in spolzka...ni čudno da so ble ride prazne. Potem pa kar po regionalki do doma. Domov sem prispel ob 18.15 uri, naredil sem 641 km. Aha...še slike: 1.-4.:mangarstsko sedlo 5.-6.:prelaz Mokrine 7.-13.: Malta Hochalmstrasse Popravljeno September 2, 2011. Popravil Schultz suzuki, Nikii, Maximus in 10 others 13
Maximus Objavljeno September 2, 2011 Opozori Objavljeno September 2, 2011 Eden lepših spremljevalnih objektov na sloveskih cestah, ki so nastali v tem letu: Družina Grčarevec, ne ravno najbolj zagnana, a zelo simpatična! Balistični, Keiko, blu in 4 others 7
Kumše Objavljeno September 2, 2011 Opozori Objavljeno September 2, 2011 Ni škoda denarja za bencin zaradi teh nepotrebnih fur :S ja če ga maš preveč ga nekam moraš dat
Dr_Jakob Objavljeno September 3, 2011 Opozori Objavljeno September 3, 2011 Včeraj je bil dobro/čuden dan Najprej hec kako mojega prwa črwa prvič zares peljat v šolo brez jokanja(ga ni bilo) in čakanje na klic, da ga je treba nujno pobrat iz šole. Ta klic se seveda ni zgodil in ko je blo treba it domov, je bil ati tagrd, kajpada. Potem pride KUK in pičiva na furco. Mal po Štajerskem koncu, Trojane, rovte pri Pajkici, Vaški in naprej do Gladiaca in Legvanke. Na poti tja v bližini Vodic naletiva na ostanke grde prometne, kjer je motorist izgubil zivljenje . Nič kaj lep prizor. Kuka in Gladiaca ter 2 Mateji sem pustil v Smledniku in pičil na srečanje sošolcev s faxa. Vključno z menoj nas je bilo točno 3. Ufff, kak obisk. No ja, bilo je majhno, zato povsem prijetno. Začelo je kazat na dež, zato sem jo pospešeno odpikiral proti Vaškim, vedrit. Pridem tja, tam pa samo Martina in en kup mladine, ki so praznovali rd, zato sva se z Martino raje spravila v brunarico čvekat. Za menoj priletijo MDR, Legvanka, Gladiac in KUK in se spravimo pod gadafija, narocimo pijacko in cvekamo. Martina pa je morala na nočno in zaklenila lokal. Z MOJO JAKNO NOT! Butl jst sm pozabu, da jo mam not. Ni kej, treba počakat, in se v sposojenem windstopperju spravim proti nasim v Mengeš. Še dobro, da poznam Martininega sodelavca, maidna, ki je na profesionalni način prenesel informacijo do nje. Skratka, Martina se je ob 2:30 vrnila z nočne, mi odprla lokal, jst poberem jakno in gasa proti Celju. V postelji sem bil okrog 3:20. Enkrat vmes dneva sem pa pozabil na zmenjeno kavo s Cikadino, ko sem se pa spomnil, sem pa se številko izgubil. Benti. Ampak fajn je blo pa vseeno Grut, umetnica51, a79 in 1 other 3 1
thumper Objavljeno September 3, 2011 Opozori Objavljeno September 3, 2011 Včeraj je bil dobro/čuden dan Najprej hec kako mojega prwa črwa prvič zares peljat v šolo brez jokanja(ga ni bilo) in čakanje na klic, da ga je treba nujno pobrat iz šole. Ta klic se seveda ni zgodil in ko je blo treba it domov, je bil ati tagrd, kajpada. Potem pride KUK in pičiva na furco. Mal po Štajerskem koncu, Trojane, rovte pri Pajkici, Vaški in naprej do Gladiaca in Legvanke. Na poti tja v bližini Vodic naletiva na ostanke grde prometne, kjer je motorist izgubil zivljenje . Nič kaj lep prizor. Kuka in Gladiaca ter 2 Mateji sem pustil v Smledniku in pičil na srečanje sošolcev s faxa. Vključno z menoj nas je bilo točno 3. Ufff, kak obisk. No ja, bilo je majhno, zato povsem prijetno. Začelo je kazat na dež, zato sem jo pospešeno odpikiral proti Vaškim, vedrit. Pridem tja, tam pa samo Martina in en kup mladine, ki so praznovali rd, zato sva se z Martino raje spravila v brunarico čvekat. Za menoj priletijo MDR, Legvanka, Gladiac in KUK in se spravimo pod gadafija, narocimo pijacko in cvekamo. Martina pa je morala na nočno in zaklenila lokal. Z MOJO JAKNO NOT! Butl jst sm pozabu, da jo mam not. Ni kej, treba počakat, in se v sposojenem windstopperju spravim proti nasim v Mengeš. Še dobro, da poznam Martininega sodelavca, maidna, ki je na profesionalni način prenesel informacijo do nje. Skratka, Martina se je ob 2:30 vrnila z nočne, mi odprla lokal, jst poberem jakno in gasa proti Celju. V postelji sem bil okrog 3:20. Enkrat vmes dneva sem pa pozabil na zmenjeno kavo s Cikadino, ko sem se pa spomnil, sem pa se številko izgubil. Benti. Ampak fajn je blo pa vseeno sej če je človek tak kot ti sovražnikov na rabi ..če se na prjatle 600m stran ne spomni...ke majo jakno , ane ??? evo dons lepa popoldanska furca do bohinja pa potem nazaj do kamenj ( itak da sm se zapeljal do kampa pa od tam poklical bojanv ) potem mali klepet pri bojču in potem do andro82 v naklo ... nice and easy umetnica51 in trebor 2
Popularna objava AleksG Objavljeno September 3, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2011 (popravljeno) Danes sem imel okus po dolomitih, sem zakrožil okoli Lago di Sauris... in sicer preko prelaza Sappada v dolino Cadore in nazaj preko Forni di Sopra in Ampezzo... kjer sem zavil še do Lago di Sauris. http://maps.google.c...sp=9&sz=13&z=11 Popravljeno September 3, 2011. Popravil Sandko gsx750f, Keiko, gandi in 7 others 10
nejcgs Objavljeno September 3, 2011 Opozori Objavljeno September 3, 2011 (popravljeno) po rogli gor pa po rogli dol - ena kratka nočna furca. Popravljeno September 3, 2011. Popravil nejcgs Nikii, umetnica51, Keiko in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se