Gegi12 Objavljeno Februar 5, 2011 Deli Objavljeno Februar 5, 2011 Jas pa sem se tako kot sem mel v planu odpravil popoldan do Rigersburga, prijetnih 130km bentley 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Februar 5, 2011 Deli Objavljeno Februar 5, 2011 Hola, danes kratka furca... ni besed, dragi moji, ni besed... Si kolenčk počohu :naughty: Me2You 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gegi12 Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Danes ena 100km turca po prlekiji in štajerski, srečal ziher eno 15 komadov :notworthy: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 danes preko Col-a v Ajdovščino :-))) dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 (popravljeno) Dans 315km LJ-PO-Ilirska Bistrica-Opatija-Brestova-pa v obratnem vrstnem redu. Prov pasal je! Počivališče RUPA (HR) Popravljeno Februar 6, 2011. Popravil yourfriend11 dotem, Gasperr in riderrgirl 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Hola, tudi danes izletek v čudovitem, toplem sončku... TommyP, Gasperr, Port Folio in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Hola, evo, še dve... Me2You, svobodnaptica01, malakai in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava rumenicestak Objavljeno Februar 6, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Pa še dve Port Folio, Me2You, shark90 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Še ena današnja in ena Januarska iz Črnega Kala suzuki, Gasperr, shark90 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Men je tud uspel 315km odvozit. Zahvalu bi se pa enmu motoristu ,ki me je opozoru na radar v Senožečem. dotem, blu in malakai 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Danes 350km. Na obali precej vlage in megleno. Ne naši. Vrtec na ridah je zgledal bolj prazen :evilgrin: Iza šanka proti Motovunu ... pa na drugo stran ... za favorite Favorit ... še ena na poti nazaj malakai, shark90, suzuki in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Danes 350km. Na obali precej vlage in megleno. Ne naši. Vrtec na ridah je zgledal bolj prazen :evilgrin: Iza šanka proti Motovunu lepo, lokacija? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Kot sem napisal en Pub južno od Motovuna na enem ovinku. Cesta iz Pazina proti Motovunu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Kot sem napisal en Pub južno od Motovuna na enem ovinku. Cesta iz Pazina proti Motovunu. en pub na enem ovinku..... bom našel ni problem - všeč mi je pogled na motovun (grožnjan in motovun sta mi zanimiva mesta) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Ok, Nejc. Ceste ni problem najdit na zemljevidu. Tud jest se nebi pelu po tej cesti niti po bližnici pred Buzetom proti naši Sočergi (po eni dolini severno od Buzeta) če mi Marči nebi navigiral (slika tiste razvaline). Hrvatje majo precej peska in prahu na cestah. Zaenkrat. Je treba kr pazit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damci66 Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Danes 350km. Na obali precej vlage in megleno. Ne naši. Vrtec na ridah je zgledal bolj prazen :evilgrin: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Tudi jaz sem se letos prvič odpravil malo naokoli, naredil slabih 100km(domžale-LJ-zbilje-vodice-kam bistrica-domžale), bilo je pa super. Jutri mi ne uide še ena fura:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jami65 Objavljeno Februar 7, 2011 Deli Objavljeno Februar 7, 2011 Danes prečudovitih 200 km po Krasu in Vipavski dolini.Kar nekaj nas je bilo po cestah, saj je vreme skoraj poletno (19,5 °C). Gasperr in dotem 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igna Objavljeno Februar 7, 2011 Deli Objavljeno Februar 7, 2011 (popravljeno) Danes prvih 110km (Kungota-Sl.Konjice-Žiče-Poljčane-Kungota). Čudovito vreme. Juhuhu. Jutri druga fura do Prevalj. Moja draga je znorela. (ni ostala doma) Popravljeno Februar 7, 2011. Popravil igna dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blu Objavljeno Februar 7, 2011 Deli Objavljeno Februar 7, 2011 Danes nekaj manj kot 100 kilometrčkov. Ker se temperature kljub lepemu sončku kar niso in niso hotle dvignit, sem izbirala višje ležeče poti. Najprej na OMV in malo paradiranja po Radovljici in Lescah potem pa čez Jamnik, v Dražgoše, v Železnike in proti Šk.Loki. Res je bilo v višje ležečih krajih bolj gorko in prijetno toplo in zato sem se v Kranju odločila za pot čez Golnik proti Tržiču in od tukaj "Pod gorami" v Begunje in potem kar domov. Mi ni prišlo na misel, da bi se ustavila še kjer na kavi, ker mi je bilo preveč hladno. Sem pa vesela, da sem naredila teh par kilometrov, sedaj bo veliko lažje počakat na toplejše dni in daljše fure. suzuki in Tiger 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eraser70 Objavljeno Februar 7, 2011 Deli Objavljeno Februar 7, 2011 Moja današja pot iz MB..... 183,7 km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jozee Objavljeno Februar 7, 2011 Deli Objavljeno Februar 7, 2011 Danes tud jaz naredil en krog čez Prekmurje in Haloze... lepih 176 km...pot pa MB, Lenart, Gornja Radgona, Radenci, Banovci obisk in nato do Ljutomera, Ormoža, Ptuj, Majšperk, Polčane in MB. Srečal kar nekaj motoristov, temperatura od toplih 15 stopinj do 8 stopinj ko sem se vrnil že v temi domov. Kumše 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno Februar 8, 2011 Deli Objavljeno Februar 8, 2011 Prvi kilometri letos: Maribor-Dravograd-Velenje-Letuš-Celje-Šentjur-Lesično-Podčetrtek-Maribor. Na Koroškem srečal le nekaj motoristov (nič čudnega, saj je bilo skoraj 10 stopinj manj kot drugod), od Velenja dalje pa kot v glavni sezoni - prijetne temperature in ogomno motoristov. Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOBIKING Objavljeno Februar 8, 2011 Deli Objavljeno Februar 8, 2011 Prva vožnja letos. Super vreme. Borovnica-Ljubljana-Vrhnika-Unec-Rakov Škocijan-Postojna-Planina-Vrhnika-Borovnica. Fino je bilo. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Februar 8, 2011 Deli Objavljeno Februar 8, 2011 Danes je bilo super vreme, tako kot včeraj in ponovno sem zapeljal motor na sonce. Z mojo boljšo polovico sva se zapeljala od Ptuja proti Lenartu nato pa obrnila proti Radencem. Od Lenarta proti Radgoni je bila cesta na določenih odsekih kar mokra in spolzka. Po kratkem sprehodu po parku in nekaj slikah se odpraviva naprej čez Murske Petrovce, Gederovce kjer sva zavila proti AUT meji. Izredno prijetno se je bilo zapeljat skozi Bad Radgesburg ... ter naprej proti Murecku. V Lenartu sva se obrnila proti Mariboru in v Pernici se zapeljala preko do Malečnika, tam pa potem čez Pobrežje, Dogoše ob kanalu Drave pri La'Boheme zavila proti Ptuju. Super je bilo, 142 prijetnih kilometrov. P.S. Bilo je kar nekaj motoristov. Predvsem od Radencev naprej jih je bilo polno. Pri Čnem Lesu sva se malo ustavila, tako če naju je kdo morda videl, ker je kar nekaj motoristov se peljalo mimo in smo se pozdravli. dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se