Burgman650E Objavljeno Julij 6, 2010 Opozori Objavljeno Julij 6, 2010 Da bi se čim več Burgmanov opremilo in nadgradilo odpiram temo in prepuščam vsem članom foruma, da dodajajo svoje ideje in prikažejo nadgradnje tu je prva moja .. nadgradnja burgija s potovalnimi kovčki povezava do slik je : http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_2382 uživajte .. bosko57 1
revival Objavljeno Julij 6, 2010 Opozori Objavljeno Julij 6, 2010 Da bi se čim več Burgmanov opremilo in nadgradilo odpiram temo in prepuščam vsem članom foruma, da dodajajo svoje ideje in prikažejo nadgradnje tu je prva moja .. nadgradnja burgija s potovalnimi kovčki povezava do slik je : http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_2382 uživajte .. Žal slik ne morem odpreti oz.piše da jih še ni.Je pa taka tema vsekakor dobrodošla,vozim sicer 400 l.1999,ampak vseeno :trance_27_notworthy:
Burgman650E Objavljeno Julij 6, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2010 Žal slik ne morem odpreti oz.piše da jih še ni.Je pa taka tema vsekakor dobrodošla,vozim sicer 400 l.1999,ampak vseeno :trance_27_notworthy: pozdravljen torej slike normalno se odprejo , če ne poskusi na mojem albumu ..
K a m e n Objavljeno Avgust 19, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2010 Ali ima kdo izkušnjo ali idejo, kako naredit pri Burgmanu zaklepanje predalov na armaturi. Pa da to zgleda in da ni treba pol imet ključev kot sveti Peter. K a m e n in nemak 2
K a m e n Objavljeno Avgust 25, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2010 V zvezi z Burgmanom 650 in popravili pripenjam odličen link http://ledudeburgmancenter.blogspot.com/ Na njem ima nazorne, s slikami opremljene opise popravil, nadgradenj, vzdrževanja. Velik del zadev ima v podporo besednemu opisu tudi filme. Res prima in vredno ogleda, preden se loti človek neke zadeve. nemak in K a m e n 2
petek123 Objavljeno September 11, 2010 Opozori Objavljeno September 11, 2010 Evo še nekaj predelave za burgmana kovčke itd,ter muzikain led diode dotem 1
maxiscooter Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 @PETEK123 , če lahko še jaz pripnem nekaj slik. V kolikor veš kdo bi bil zmožen kaj takega izdelati oziroma opraviti tako delo naj me kontaktira.
x raider Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Vsega i svašta se folk spomni. Meni je pa najlepši takšen kot je tovarniško ,razen kaj manšega kot kovček,... mu paše. Mori me le to da naslednika 650 mojemu predhodniko bom težko našel, ker so v večini vsi ki se prodajajo z kakšno napako. Malo še počakam, če se ne najde bom pa moral v drugi smeri razmišljat. Lp.
petek123 Objavljeno September 13, 2010 Opozori Objavljeno September 13, 2010 (popravljeno) @PETEK123 , če lahko še jaz pripnem nekaj slik. V kolikor veš kdo bi bil zmožen kaj takega izdelati oziroma opraviti tako delo naj me kontaktira. te slike sem že vse videl na netu.Zadnji dve sta iz burgmanusa take led diode imam tudi jaz po robu luči.Ampak kot sva se pogovarjala, tu te pol na tehničnem pregledu zajebavajo in verjetno se bi našel še kakšen policaj .Kar se pa prvih slik tiče, predelava zadnjega dela. To se da iz steklenih vlaken vse narediti samo to je predrag ker to ni seriski izdele,ampak je nekdo to dal delati po naročilu.Poznam nekaj ljudi ki se ukvarjajo z steklenimi vlakni in karbono.S tako zadevo da ti jo naredi je pomoje toliko dela da se ti blede,če hočeš imeti narejeno tako kot se reče,in to tudi veliko stane.Pa še to takšna predelava homologacija in vse nevem kako bi to šlo čez tehničnega,ker je tako predelan.Saj veš te ti motorji so v ameriki tam pa je drugi zakon, v tem je največji problem Popravljeno September 13, 2010. Popravil petek123
osnexus Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 Bravo za topic ovo je nešto što ću pratiti naročitom pažnjom.......@maxi sve to stavi kako danas sutra ja ne bih morao to stavljati na tvog(mog) burgmana... :notworthy: :notworthy:
pelikan Objavljeno September 14, 2010 Opozori Objavljeno September 14, 2010 (popravljeno) @PETEK123 , če lahko še jaz pripnem nekaj slik. V kolikor veš kdo bi bil zmožen kaj takega izdelati oziroma opraviti tako delo naj me kontaktira. Alo, "Burgmani".... morebiti pa sem za vas/nas... našel (cenejšo) rešitev za "dodatni" kovček... Lp vsem p.s. Te slike sem pobral pri čehih/slovakih... .) Popravljeno September 14, 2010. Popravil pelikan revival 1
petek123 Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Alo, "Burgmani".... morebiti pa sem za vas/nas... našel (cenejšo) rešitev za "dodatni" kovček... Lp vsem p.s. Te slike sem pobral pri čehih/slovakih... .) tole pa nebi vozil za sabo če mi plačaš je pa ena od rešitev revival in halls 2
trojan69 Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Tole so Pav prikolice kolker vem. Baje dodatna oprema Jaw, zsto jim hajo čehi pa slovaki tok
x raider Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Počasi bodo iz motorjev naredili priklopnike, osebno pa nikakor ne bi vozil takšno krjolo za sabo,saj zgleda kot nekakšen oskrbnik ZOO.
petek123 Objavljeno September 19, 2010 Opozori Objavljeno September 19, 2010 tole pa je muzika,nisem slišal ampak po moje gate trga
petek123 Objavljeno September 22, 2010 Opozori Objavljeno September 22, 2010 (popravljeno) @PETEK123 , če lahko še jaz pripnem nekaj slik. V kolikor veš kdo bi bil zmožen kaj takega izdelati oziroma opraviti tako delo naj me kontaktira. Ti zadki se vse dajo narediti ampak pomoje to je dela da se ti meša in stane ogromno.Drugače sem pa spoznal enega majstra ki dela iz steklenih vlaken tako da ,da se narediti . Ti samo najdi čim več slikic za te predelave Popravljeno September 22, 2010. Popravil petek123
osnexus Objavljeno September 25, 2010 Opozori Objavljeno September 25, 2010 Evo nešto zanimljivo... DAMI34 1
Burgman650E Objavljeno Oktober 7, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2010 Evo nešto zanimljivo... ej. če je to burgman 1000 potem jaz svojega SIGURNO ne dam stran .. ta je isto ko skuterček .. samo da je navit, da te policija lahko lovi .. :evilgrin:
motofrik Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 ej. če je to burgman 1000 potem jaz svojega SIGURNO ne dam stran .. ta je isto ko skuterček .. samo da je navit, da te policija lahko lovi .. :evilgrin: ..le zakaj bi te lovili? Saj nisi omejen (skuterji na 50ccm in 50/uro)... Če imaš v papirjih napisano homologacijo, ni panike. Se pa postavlja vprašanje smiselnosti predelave, ker Burgman650 že v osnovi kar fajn skoči...
petek123 Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 ..le zakaj bi te lovili? Saj nisi omejen (skuterji na 50ccm in 50/uro)... Če imaš v papirjih napisano homologacijo, ni panike. Se pa postavlja vprašanje smiselnosti predelave, ker Burgman650 že v osnovi kar fajn skoči... to ni burgman 1000 to je samo športna različica samo plastika je spremenjena pomoje
petek123 Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 evo še ena zanimiva slikica burgman z šotor kemp prikolico,al kako bi temu rekel
petek123 Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 Še nekaj sem našel burgman 650
osnexus Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Mljac, mljac i mljac samo za prijatelja iz Kopra!!!!
GTo Objavljeno Januar 9, 2011 Opozori Objavljeno Januar 9, 2011 (popravljeno) Lep pozdrav. Vaš forum prebiram od lanskega leta ko sem konec poletja postal lastnik Suzuki burgmana 650 . Precej zanimivosti se dogaja na področju skuterjev, kar prej nisem sledil ker ga sam nisem imel. Prebiram zapiske in slike iz vaših srečanj in vidim da se imate prav fino in da ste vesela druščina. Upam da se vam pridružim na kakšni furi ko bo seveda čas za to. Čeprav sem zadnje dni, ko je prav toplo, precej na trnih da bi ga malo popeljal iz garaže na"sprehod", pa bom še malo počakal na bolj ugodno vreme, ker sem komaj prebolel eno virozo, pa nebi rad staknil še kakšne. Sem pa v teh mrzlih dneh malo razmontiral skuter in naredil nekaj predelav, predvsem na osvetlitvi spredaj in zadaj. Sem namreč tak, da na vsakem avtu ki ga imam naredim kaj po svoje glede dizajna, tako je tudi pri motorju. Namestil bom led osvetlitev spredaj in zadaj. Vse je pripravljeno in izdelano, čaka me samo namestitev na motor in povezava električnih kablov. Bom še kakšno sliko prilepil če koga zanima kaj počnem. Še enkrat lep pozdrav vsem ljubiteljem skuterjev. Popravljeno Januar 9, 2011. Popravil GTo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se