maggio Objavljeno Maj 15, 2008 Deli Objavljeno Maj 15, 2008 mogoče kej pomaga http://www.xs4all.nl/~hmkcomp/download/BT50QT9_go_faster.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maggio Objavljeno Maj 26, 2008 Deli Objavljeno Maj 26, 2008 Moj brat ima tak skuter in se je lepo normalno peljal in ga je normalno ugasnil, ko ga je hotel ponovno vžgati motor, je le ta vžgal ampak deluje samo na nizkih obratih tudi če daš gas ni nič bolje- skratka obratov ne dobi in tudi vžiga malo težje. Spucal sem fergazer preveril zračni filter, izpuh, svečko in vse zgleda v redu, obratov pa ni. in še nekaj me zanima: kako je s tisto elektronsko dizo?? ali jo potegne not ko daš kontakt?? (naša nikakor ne trza.) a je lahko kakšna fora okrog elekrike??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maggio Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 a ma sploh kdo tukaj to sranje od motorja??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alabaster Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 Tule je stran s forumom za te kitajce: http://www.chinesescooterclub.co.uk/ Sem ga imel 2 leti, 6.000 km brez okvare. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maggio Objavljeno Julij 6, 2008 Deli Objavljeno Julij 6, 2008 skuter je še kar pokvarjen kakšna ideja?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 skuter je še kar pokvarjen kakšna ideja?? hm :hmm: servis? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 em, ni glih to elektronska diza, verjetno misliš tisto kapco ki je gor na uplinjaču, to je elektronski zaug. notr je neka tekočina, ki se segreje in butne tisto iglo od zauga not, neki takega. js sm meu podobn problem na keewayu, pol maš pa dve možnosti, al popraviš ta zaug, al ga nardiš na ročnega, al pa kupiš nou ta pokrovček od uplinjača(cca.20eu). to je z moje strani. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kitajc Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Jaz imam tudi ta skuter, čeprav je naziv Superking. Sem ga imel na servisu pa niso našli nobenih blokad. Ima pa končno 58 km/h. Merjeno z GPS. Pospeški so pa zelo slabi. Kaj več pa za ta motor ni primerno glede na kvaliteto izdelave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jmdst Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 Vrjetno je okvara na elektriki -cdi tisti skatlici ki jo imas zraven akumolatorja pa ko/ce bos kupil novo kupu taksno da bo imela blokado na 100km/h saj zdaj jo imas mensezdi na 55km/h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrAs Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 (popravljeno) Živjo, skuter pri 25-30 km/h izgubi moč, hitrost pade, nato pa spet vleče naprej. Isto se dogaja tudi pri okoli 50km/h, če recimo ne voziš s polnim gasom, pa ko ga zategneš do konca, izgubi moč. Tudi vžiga samo s precej gasa. Na tistem angleškem forumu piše, da je treba nastavit ventile, vendar nimam tistega orodja za ventile štelat. Pa bolkade bi rad dal ven, roza žičke ne najdem. Je kak majster al pa zanesenjak v Ljubljani, ki bi mi ugodno naredil vse to? Motor je letnik 2006 in ima 200km prevoženih. Imam še en problem, sprednej luči mi ne delajo, v poziciji za parkirne, le-te gorijo, ko pa vklopim še zasenčene, pa vse ugasne, zadaj in osvetlitev števca pa dela. Kaj bi to lahko bilo? Pa še vprašanje glede olja, lahko pri prvi menjavi dam res kar avtomobilsko olje 10-40w? Lp, Jure jure@robic.si Popravljeno Avgust 5, 2008. Popravil MrAs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slatoru Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Živjo,skuter pri 25-30 km/h izgubi moč, hitrost pade, nato pa spet vleče naprej. Isto se dogaja tudi pri okoli 50km/h, če recimo ne voziš s polnim gasom, pa ko ga zategneš do konca, izgubi moč. Tudi vžiga samo s precej gasa. Na tistem angleškem forumu piše, da je treba nastavit ventile, vendar nimam tistega orodja za ventile štelat. Pa bolkade bi rad dal ven, roza žičke ne najdem. Je kak majster al pa zanesenjak v Ljubljani, ki bi mi ugodno naredil vse to? Motor je letnik 2006 in ima 200km prevoženih. Imam še en problem, sprednej luči mi ne delajo, v poziciji za parkirne, le-te gorijo, ko pa vklopim še zasenčene, pa vse ugasne, zadaj in osvetlitev števca pa dela. Kaj bi to lahko bilo? Pa še vprašanje glede olja, lahko pri prvi menjavi dam res kar avtomobilsko olje 10-40w? Lp, Jure jure@robic.si Štekar na Leskoškovi ima servis za te skuterje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrAs Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Štekar na Leskoškovi ima servis za te skuterje A to je ta leskoškova blizu BTCja? V imeniku namreč ne najedem. Grozen je tale Baotian, očitno altenator ne dela danes spet ne dela več električni vžig, parkrat sem ga vžgal, pa je fuč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrAs Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Štekar na Leskoškovi ima servis za te skuterje Grozen je tale Baotian, očitno altenator ne dela danes spet ne dela več električni vžig, parkrat sem ga vžgal, pa je fuč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrAs Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Sem bil danes na servisu na Bibiro, pa res ne mislim dat za njihovo uro tulk denarja. Pozna kdo kakšnega domačega mojstra, ki bi to zrihtal za pametno ceno? Morda kak forumaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slatoru Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 A to je ta leskoškova blizu BTCja? V imeniku namreč ne najedem. Grozen je tale Baotian, očitno altenator ne dela danes spet ne dela več električni vžig, parkrat sem ga vžgal, pa je fuč. http://www.avtousluge-stekar.si/prodaja-in...-skuterjev.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrAs Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 http://www.avtousluge-stekar.si/prodaja-in...-skuterjev.html Hvala, danes sem ga našel, možakar zgleda v redu, mu bom naslednji teden peljal. Še vedno pa bi raje kakšnega vaškega mojstra dobil, da bi to na šverc naredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
n0vak Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Jaz imam tudi ta skuter, čeprav je naziv Superking. Sem ga imel na servisu pa niso našli nobenih blokad. Ima pa končno 58 km/h. Merjeno z GPS. Pospeški so pa zelo slabi. Kaj več pa za ta motor ni primerno glede na kvaliteto izdelave. Kaj da nima BAOTIAN nobene blokade kaj pa vm je blokada je na frgazarju keč je v tem da mors frgazar od odspodi razdrt in iz njega uze en šravf vn in dobi koncno hitrost DOBRIH 70 in vec :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stashox3 Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Zivjo sem nov na forumu. Pred 3 dnevi sm dobil BAOTIAN BT49QT-18F 2taktn skuter. Res je da ni nwm kaj skuter ampak ce ga dobis zastonj je qL . Zanima me ce ma kdo kake ideje kako ga naj predelam cez cas? Lp Deniis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Zivjo sem nov na forumu. Pred 3 dnevi sm dobil BAOTIAN BT49QT-18F 2taktn skuter. Res je da ni nwm kaj skuter ampak ce ga dobis zastonj je qL . Zanima me ce ma kdo kake ideje kako ga naj predelam cez cas? Lp Deniis zadeva je 4 takna. na fergazerji je nekakšna podložka. tisot odstraniš in bo šel 55-60. več pa ne pričakovat od tega skuterja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stashox3 Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 zadeva je 4 takna. na fergazerji je nekakšna podložka. tisot odstraniš in bo šel 55-60. več pa ne pričakovat od tega skuterja http://www.made-in-china.com/showroom/nico...T49QT-18F-.html <- Poglej pise da je tale BT49QT-18F 2 Stroke (Se pravi 2 takten) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Glej vsi kitajski skuteri so 4 takni. Drugače pa prilepi kakpno slikico od skutera Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stashox3 Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Evo se par slikic: Sam se gre kovcek dol Lp Denis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stashox3 Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Glej vsi kitajski skuteri so 4 takni. Drugače pa prilepi kakpno slikico od skutera Ah fuck ... Sem dodal slikce! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 Ah fuck ... Sem dodal slikce! takega ma ena moja sošolka ja...sam tut mislim da je 4-taktn :hmm: :hmm: sam tist alarm je pa kr neki hehe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stashox3 Objavljeno April 19, 2009 Deli Objavljeno April 19, 2009 takega ma ena moja sošolka ja...sam tut mislim da je 4-taktn :hmm: :hmm: sam tist alarm je pa kr neki hehe A ni kao 4 takter da neki negre na mesanico al neki tazga .. k tt moj dela kao sam mesanco mam cist spod za olje, zgor pa za bencin tk da niam pojma se ne razumem v te stvari .. pac zelel sem slisat mnenje . Lp Denis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se