Inimeg9999 Objavljeno April 25, 2012 Deli Objavljeno April 25, 2012 Pozdravlejni! Nabavil sem skuter Baotian BT49QT-20a, ki ima analogni števec hitrosti. Malo sem brskal po interneti, in sem zasledil, da so nekateri taki modeli tudi z digitalnimi števci, vendar nisem nikjer zasledil, da bi lahko to naročil ali kupil. Sem gledal, da je ohišje popolnoma enako z mojim, tako da bi lepo pasalo notri, le nekatere vezave bi bilo potrebno verjetno spremeniti ter vgraditi senzor hitrosti za digitalne merilce, za kar pa mi ni problem, ker se toliko razumem na elektroniko in mi to nebo problem rešiti, saj imam elektronsko shemo zraven navodil za uporabo. Zdaj pa mene zanima, če mogoče ve gdo za kakšnega dobavitelja oziroma mehanika skuterjev, ki bi mogoče to lahko nabavil direkt z kitajske in za kakšno ceno (števec vključno z senzorjem za hitrost). Super bi bilo, če dobil kakega rabljenega z karamboliranega skuterja, toda za to so možnosti zelo majhne, da bi takega našel kje na oglasu. Spodaj prilagam še slike, kako izgleda moj analogni in kako izgleda ta digitalni. Ta je analogni. Ta pa digitalni, ki bi ga rad kupil. LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 26, 2012 Deli Objavljeno April 26, 2012 ebay? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Inimeg9999 Objavljeno Maj 27, 2012 Deli Objavljeno Maj 27, 2012 ebay? sem že iskal pa ne najdem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se