Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
20 minutes ago, Buschi said:

Čak, zakaj bi se z avtom vozil do jadranke?

Ni slabega vremena, je samo slaba oprema !

Zakaj? Ker nism več najstnik. Fazo na bajk ob usaki prilki sem prerastel ene 15 let nazaj. Na motorju le lepo, al pa ni lepo. Ko mam v Postojni 5C pa fleke peska, soli in ledu, mi nobena oprema ne pomaga. Ne bo lepo. Boli če padem, in februarja zbit motor je res odlična popotnica za sezono.  

discamber. 15 let nazaj sem jih mel...32. Petnajst let nazaj se je začela moja (že) 16. motoristična sezona. To old for this shit. Ciljam v nabavo kombija prav zarad transferjev. Tud ce skudotu pravis velikoprostorc, je ena od varjant. Ne vem zakaj bi do Barcelone drsal motor, če sm s kombijem dol, in nazaj, v šusu. V argumente bodo všteti tud zimski transferići do Reke ali Vinodolca.

Objavljeno
pred 44 minutami, MARE 65 pravi:

Sorry verjetno že stokrat vprašano, kje je spanje pri Mileni ? Je to blizu Dinkota ?

...soseda od Dinkovih apartmajev, na nikogaršnji zemlji med krajevnima tablama (konec)Stari grad-Paklenica in (začetek) Seline.

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno
51 minutes ago, MARE 65 said:

Sorry verjetno že stokrat vprašano, kje je spanje pri Mileni ? Je to blizu Dinkota ?

apartman luka SELINE. Ne luka starigrad, SELINE. takoj za tablo konc Starigrada zacetk Selin, levo na bržini. 

Objavljeno
pred eno uro, Buschi pravi:

-1882329783283593197.jpg

Haha, Aprilia še živi... :OK:   :worship:

Vsakič mi pride na misel spodnja fotka in se sprašujem, če si že porihtu fergazer... :)

DSC00048.JPG.d3921315b4e27583d9f08393374f30e8.JPG

Objavljeno
pred 40 minutami, Kugelschreiber pravi:

discamber. 15 let nazaj sem jih mel...32. Petnajst let nazaj se je začela moja (že) 16. motoristična sezona. To old for this shit. Ciljam v nabavo kombija prav zarad transferjev. Tud ce skudotu pravis velikoprostorc, je ena od varjant. Ne vem zakaj bi do Barcelone drsal motor, če sm s kombijem dol, in nazaj, v šusu. V argumente bodo všteti tud zimski transferići do Reke ali Vinodolca.

Pha, malinovc.

Ko sem bil jaz v teh letih, sem po 30 motorističnih letih še vedno komaj čakal na sneg, da sem brcnil v kurbl in se zapodil po belini...

Ja, tolk sem že star...:cry:

• Haha 5
Objavljeno
18 minutes ago, Joker said:

Pha, malinovc.

Ko sem bil jaz v teh letih, sem po 30 motorističnih letih še vedno komaj čakal na sneg, da sem brcnil v kurbl in se zapodil po belini...

Ja, tolk sem že star...:cry:

Auč. Bol star bol nor? Ampak zame pa  je se nek upanja, da me sreca pamet? Si ne bi mislil. 

• Haha 2
Objavljeno

auč....v kteri temi smo

Fokus starci, fokus :P sej še niste v mojih letih :P

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

auč....v kteri temi smo

pred eno uro, DAMI34 pravi:

auč....v kteri temi smo

Stari, v ta pravi, jadranka je najina generacija :lol1:

Objavljeno
pred 4 minutami, MARE 65 pravi:

Stari, v ta pravi, jadranka je najina generacija :lol1:

sploh če 2x klikneš "citiraj" k se ti roka trese. Tis naša generacija :P

• Haha 3
Objavljeno
pred 3 urami, Joker pravi:

Haha, Aprilia še živi... :OK:   :worship:

Vsakič mi pride na misel spodnja fotka in se sprašujem, če si že porihtu fergazer... :)

Še živi. Trenutno se spreminja v supermoto z 144 batom.

In, sploh ni bil fergazer, ampak totale kurba:

img.jpg.c79d9d189562e14aec407b6e395a36f0.jpg

Premal lufta je spustila skos in je fergazer trokiru !

Objavljeno
pred 4 urami, Kugelschreiber pravi:

Zakaj? Ker nism več najstnik. Fazo na bajk ob usaki prilki sem prerastel ene 15 let nazaj.

A dej dej. Mam sodelavca, ca 60 let, celjani ga ziher poznajo, Johan, član AMK Savinja, komunalc. Un se dejansko vsak dan prpele z GS na šiht. Je bil sneg, je bil led, je blo -10, un je na šiht z mopedom. Če je res dež napovedan za cel dan, takrat pride z avtom, Puntekom.

Tut starost ni izgovor.

Objavljeno
pred 1 minuto, Buschi pravi:

A dej dej. Mam sodelavca, ca 60 let, celjani ga ziher poznajo, Johan, član AMK Savinja, komunalc. Un se dejansko vsak dan prpele z GS na šiht. Je bil sneg, je bil led, je blo -10, un je na šiht z mopedom. Če je res dež napovedan za cel dan, takrat pride z avtom, Puntekom.

Tut starost ni izgovor.

.

... a 60 je star, pa se še kar z mopedom vozi naokol ??? :eek:

... hmmmm ... ta pa ni glih :huh:

Objavljeno

Da.

Za po dežu in snegu ma GS 1200, ko je lepo vozi Goldwinga.

Objavljeno

ccccccccccc...kmau se bom razjezil nad starci :P

Objavljeno (popravljeno)
27 minutes ago, Buschi said:

Tut starost ni izgovor.

Vesel zanj.  Zelo.  Ni izgovor.  Meni enostavno nima smisla.  Pit slabo kavo. Nima smisla.  Raje radensko u flaski. Pit toplo pivo.  Nima smisla.   Raj mlacno vodo, bo bols. Se namensko vozit v mrazu meni Nima smisla. It v cvetlicarmo na Slovenski vecer nima smisla. Niso leta sama po sebi. Kaj mam od tega, se vprasam.  

10 minutes ago, DAMI34 said:

ccccccccccc...kmau se bom razjezil nad starci :P

Letom primernonse obnasaj, pa bo vse OK

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 uro, Buschi pravi:

Da.

Za po dežu in snegu ma GS 1200, ko je lepo vozi Goldwinga.

.

... evo ... ima urejeno gospodinjstvo 💪😁

• Haha 1
Objavljeno
pred 2 urami, Kugelschreiber pravi:

Vesel zanj.  Zelo.  Ni izgovor.  Meni enostavno nima smisla.  Pit slabo kavo. Nima smisla.  Raje radensko u flaski. Pit toplo pivo.  Nima smisla.   Raj mlacno vodo, bo bols. Se namensko vozit v mrazu meni Nima smisla. It v cvetlicarmo na Slovenski vecer nima smisla. Niso leta sama po sebi. Kaj mam od tega, se vprasam.  

Letom primernonse obnasaj, pa bo vse OK

sj se. Občasno grem na jadranko, občasno jo celo speglam, občasno kaka Jadranka sa jadranke mene spegla, ma v glavnem pa ne stokam po forumih :P kok je mrz :P

Objavljeno
1 hour ago, DAMI34 said:

sj se. Občasno grem na jadranko, občasno jo celo speglam, občasno kaka Jadranka sa jadranke mene spegla, ma v glavnem pa ne stokam po forumih :P kok je mrz :P

Sej to pravm. Na otrocje ti gre.  

• Haha 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 4 urami, Buschi pravi:

ko je lepo vozi Goldwinga

...tam iz konca 80-desetih.

ps, ste si včeraj pogledal 3. del Na Magistrali?

Popravljeno . Popravil MiNa
Objavljeno
pred 56 minutami, MiNa pravi:

si nastopal v 3. delu? :) 

• Haha 1
Objavljeno
pred 13 urami, Kugelschreiber pravi:

Sej to pravm. Na otrocje ti gre.  

skrajni čas. moj prjatu bi reku, še dva petka sta mi ostala. :P

Objavljeno
1 hour ago, DAMI34 said:

skrajni čas. moj prjatu bi reku, še dva petka sta mi ostala. :P

Naj se ti vleceta u pm…

Objavljeno
pred 14 urami, MiNa pravi:

Kje je bilo? Sem iskal na HRT2

Objavljeno (popravljeno)
1 hour ago, Darko3g said:

Kje je bilo? Sem iskal na HRT2

Na hrt1 je. Hrt2 ponavlja ob sobotah okoli 16h se mi zdi ..

Ps: to bi bilo zanimivo kje najt, on demand ..

Popravljeno . Popravil Tex
Objavljeno
pred 42 minutami, Tex pravi:

Na hrt1 je. Hrt2 ponavlja ob sobotah okoli 16h se mi zdi ..

Ps: to bi bilo zanimivo kje najt, on demand ..

Tukaj je vse dostopno, zahtevajo pa registracijo;

Na magistrali E03

• Hvala 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!