Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno

Me že skrbi, da sam nisem motorist ker me ne zanima Jadranka, pa Črni Kal, Kačje ride...pa v motoklubu nisem, še manj na motozborih in druženjih...😳

Objavljeno
pred 40 minutami, vandrovec pravi:

Me že skrbi, da sam nisem motorist ker me ne zanima Jadranka, pa Črni Kal, Kačje ride...pa v motoklubu nisem, še manj na motozborih in druženjih...😳

gsar?

Objavljeno (popravljeno)
pred 42 minutami, vandrovec pravi:

Ampak vseeno prebiraš forum o Jadranski magistrali ;). Ja tudi jaz sam ne razmišljam preveč o teh cestah, je pa vseeno lepo prevozit te ceste ;)

Popravljeno . Popravil Ktr1sk
Objavljeno
pred 1 uro, vandrovec pravi:

.

... stari, ne rabi te to skrbet :eek:

... že če si samo na tem forumu, pol si že motorist :sleep2:

... nima veze, če se kej voziš al ne ... niti to ni važn, al sploh imaš moped al ne ... :eek:

... važn, da včasih spiješ kakšn redbul za moč ... tko kot taprav motorist ... in seveda da aktivno sodeluješ v teh intelektualnih presežkih na tem forumu ... POL SI PRAVI MOTORIST :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Na slici je navodno cura iz Slovenije. Mozda je netko zna ili je i sama tu na forumu! 

Samo da zna da je domaci rejseri jako hvale!!! 

image.png.54ae24c63c1cd75146dc8f5d91ea6500.png

Popravljeno . Popravil kronik
  • Všeč mi je 1
  • Šokiran 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 14 minutami, kronik pravi:

Na slici je navodno cura iz Slovenije. Mozda je netko zna ili je i sama tu na forumu! 

Samo da zna da je domaci rejseri jako hvale!!! 

image.png.54ae24c63c1cd75146dc8f5d91ea6500.png

@maus ena od tvojih

Popravljeno . Popravil Snečer
  • Haha 3
Objavljeno (popravljeno)
2 hours ago, Snečer said:

@maus ena od tvojih

haloooo, ce je to sam misek na tajni misiji.....😀....

Popravljeno . Popravil Satao
Objavljeno

:fyou:

Objavljeno

skregan :P

• Haha 2
  • Šokiran 1
Objavljeno
1 hour ago, Kugelschreiber said:

Snooze MiNa for 30 days.

Kolko ga poznamo, najboljše da se ga snooza tam nekje do maja.

Objavljeno

...morje na desni....

Paklenica...

...edin za ene 12.000 višinskih metrov narobe garmin pelu...

20241017_141047.jpg.c656ea8291d54fadfdec5c374e48edf3.jpg

Objavljeno
pred 21 minutami, Zivnorc pravi:

...morje na desni....

Paklenica...

Kdo ti je kriv, če ga ne updejtaš, pol pa ne veš kje letiš....:naughty:

Objavljeno
pred 11 urami, Zivnorc pravi:

...morje na desni....

Paklenica...

.

... da nauš na redbul pozabu ... pa kakšno dramo na tranzitu nam tud posnem :kva2:

• Zmeden 1
  • Šokiran 1
Objavljeno
27 minutes ago, pik1 said:

.

... da nauš na redbul pozabu ... pa kakšno dramo na tranzitu nam tud posnem :kva2:

Uf. Na takem tranzitu bo dramo razložil CNN pa RTVSLO in podobne ustanove. Raj ne, raj ne. 

• Haha 2
Objavljeno
On 10/14/2024 at 11:12 AM, Snečer said:

noč prej zagotovo :) 

CIA?

On 10/14/2024 at 1:57 PM, Snečer said:

Pred tem ovinkom je celo 30

https://www.google.com/maps/@44.3606695,15.2963399,3a,75y,358.9h,78.52t/data=!3m7!1e1!3m5!1s7hiqEAh0hTFwYGCbuwtNWg!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D11.476040458274014%26panoid%3D7hiqEAh0hTFwYGCbuwtNWg%26yaw%3D358.9008224875725!7i16384!8i8192?coh=205410&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTAwOS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

ak.jpg.0326cbbd2daf33da5a4631bbc2d8acd8.jpg

in še drsanje tabla

ak1.jpg.b4138f0a390404c13e4d3ff1864ef25c.jpg

Po tablah najpočasnejši, drseč ovinek na Jadranki.

vrglo ga je, tam ko dami kaže, že na začetku zavoja, a brzina tu tudi ni bila najbrž velika... srečo imel

noč prej se mi je zdelo, da je "popival" s prijatelji v Tota :)

Drseč my ass...prosim te...imaš v SLO na kupe dosti boooooolj zares drsečih ovinkov, kot pa tale...pusti tablo...je pa počasnejši, samo ne za 30km/h. Namesto, da se polemizira, ga raje pokliči in vprašaj, če ga lahko obiščeš in da kakšno rečeta.

• Hvala 2
Objavljeno (popravljeno)
On 10/14/2024 at 1:57 PM, Snečer said:

........noč prej se mi je zdelo, da je "popival" s prijatelji v Tota :)

Popival?? A res? 😂...očitno si bil prisoten in če si si ogledal eminentno prisotnost gostov v Toti tisti večer, ti naštejem enih par prijetno okajenih prjatlov iz Slovenije tam. En pir in pizza...popivanje...? 1 (En) pir. Ne kaži prosim situacije drugače kot je in ne namiguj na alkohol. Bila pa je ideja o nadaljni flaški, bila. Jaka ve, kje je zajebal oz. vsaj predvideva, da ve. Žal nisem bil pred njim ali za njim neposredno, da bi lahko kaj več povedal o nesreči. Lahko pa to povedo motoristi, ki jih je prehiteval. Navkljub vsemu in izrečenemu, da sem ga za(pustil) zadaj z svojim hitrejšim tempom, sem kasneje poskrbel za vso logistiko, ki je sledila, enako, kot bi verjetno on kot moj prijatelj storil isto zame.

Popravljeno . Popravil GizmoFighter
Objavljeno
pred 2 minutami, GizmoFighter pravi:

Popival?? A res? 😂...očitno si bil prisoten in če si si ogledal eminentno prisotnost gostov v Toti tisti večer, ti naštejem enih par prijetno okajenih prjatlov iz Slovenije tam. En pir in pizza...popivanje...? 1 (En) pir. Ne kaži prosim situacije drugače kot je in ne namiguj na alkohol. Bila pa je ideja o nadaljni flaški, bila. Jaka ve, kje je zajebal oz. vsaj predvideva, da ve. Žal nisem bil pred njim ali za njim neposredno, da bi lahko kaj več povedal o nesreči. Lahko pa to povedo motoristi, ki jih je prehiteval.

V narekovajih sisanje, a ne. Da, tam sem bil, mi je Marquez Kove pokazal. Ste pri sosednji mizi sedeli :)

Lej, je že mimo, pilota pa poznam samo na videz, 1x videl na Mamutih, nimava stika in drugih podatkov.

Morda pa sam kaj napiše oz je zadeva že ad acta.

Objavljeno
2 minutes ago, Snečer said:

V narekovajih sisanje, a ne. Da, tam sem bil, mi je Marquez Kove pokazal. Ste pri sosednji mizi sedeli :)

Lej, je že mimo, pilota pa poznam samo na videz, 1x videl na Mamutih, nimava stika in drugih podatkov.

Morda pa sam kaj napiše oz je zadeva že ad acta.

Sisanje, mogoč srkanje...? Ne štekam, ok, nima veze, mogoč smo ga prepočas pil, bi mogl v času pizze že dva-tri obrnat po Štajerskih standardih. Je že napisal na FB, ad acta ziher ni, it is just the begining. Tud, če ga ne poznaš osebno dovolj dobro, mu vseeno lahko napišeš kakšno vzpodbudno misel in za to gesto ti krona ne bo z glave padla, ne tebi ne komu drugemu. Lep in sončen dan želim, over&out.

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
On 10/14/2024 at 9:01 AM, DAMI34 said:

ja, mal čudno izgleda.

Špekuliram, če bi šlo za zdrs, prehiter vstop in kaj podobnega, bi verjetno v ovinku zletel vn.

Je pa čist možno, da "se je izgubil". Mal preveč števec gledaš, se kaj zamisliš in si preblizu roba ceste.

Upam, da ni hujšega.

Mojih par misli...tisti vikend ni bil "taprav". Že kmalu po odhodu od doma sem Jaki potarnal, da nekaj ni na bajku ok, dva dni kasneje se je izkazalo še za kako res. Pred Planinskim poljem v smeri Rid, nabijem Tuono kot vedno, speed is in the air...nikdar prej in nikdar kasnej mi odfajra v neznano moj priljubljen zoknček z bremz rezervarčka spredaj...Don¨t Fakin¨ Die logo...ok, se vrnem, itak ga ne najdem. Mogoč ga je kdo pobral vmes. V Postojni na bencinski črpalki srečava par prijateljev, se malo pomenimo in vsak govori o zadnji furi letos...ni mi blo kul, ne vem za kaj, samo mi ni bilo....tista zadnja...klinc, lahko, da bo še kakšna, zakaj ne...saj bo še lepo vreme vrjetno. Grema dalje....motor mi pije enormno, pojma nimam zakaj, z rezervarjem naredim četrtino manj...jebga...pač je tko. Pot dol do Milence kul, gladko brez pretresov...Jaka mi kasneje pojamra, da mu prednji konec pri zaviranju ne špila kot bi moral. ? . Moj motor evidentno zafrkava na trenutke. Tu in tam mi še ta dan in naslednji do odhoda od Milence odmeva beseda ¨zadnja¨...resno...Se odpraviva, Jaka izreče Sergeju neko misel, opazko, ki mi ni bila všeč, res ne...čeprav vem, da je bilo striktno izrečena v štosu in vemo kakšen renome ima Sergej, ko je na poti z motorjem. Si mislim, ne govori tega, ker se lahko zgodi ravno tebi, meni, vsakemu. Pot začnem hitreje kot Jaka, tempo taprav, kmalu se mi njegova prednja luč več ne prikazuje tako pogosto iza ovinkov kot ponavadi. Si rečem ok, tempo imam malo hitrejši, pač čutim cesto bolj kot on tisti dan, gremo gasa, se vidima na Zajčkovem ovinku. Bla,bla,bla...fajn je ležal Tuono, res fajn...kot na tirnicah, RS-ke pa držale ko sto mater...desetino kilometrov višje srečam policijsko vozilo in malo kasneje še vozilo Hitne pomoči na nujni vožnji...nič dobrega. Si rečem, fak, spet en motorist vrjetno, kdo bi le bil, upam, da ni huje. Avtomatsko psiha malo spusti gas...kasneje se ustavim na omenjenem mestu in čakam Jako...nekam mir je bil, nobenega prometa nikjer...tako premirno. Čakam, nič ni bilo, čakam...malo čudno...saj toliko pa ni počasen. Niti z kančkom misli, nisem pomislil, da bi lahko bil on tisti, ki je imel smolo. Dobim klic z njegovega telefona, mi ni všeč, ker si rečem, da čudno da kliče, ali mu je crknil motor ali pa da naj pridem nazaj, ker se je nekomu znanemu kaj naredilo na cesti. Ma ni bil Jaka, bil je klic naj se vrnem, ker Jaka leži. Pohodim in se mirim, naj ne divjam, ker tako ali tako ne rešujem z divjanjem nič. Kar je, je. Le sebe lahko spravim zaradi živcev dol s ceste....Prispetje na kraj nesreče nikoli ni prijetno, ker ne veš kaj boš videl. Info prej je nakazoval, da so vrjetno samo zlomi, kar je bilo pozitivno....Jako so/smo zrihtali....dan je šel mimo, motor in opremo so odpeljali zvečer, sam se vrnem k Milenci prespat, dan je bil težek, nisem bil ravno za na pot domov ponoči. Naslednji dan se odpravim po prijetni debati z Gašperjem nazaj domov. Nisem imel v glavi besedo zadnja...imel pa sem glavo polno misli okoli Jake in dogodkov prejšnji dan. Vseeno suvereno odfuram in uživam v vožnji...gume limajo. Nad Rijeko pohodim kot vedno in ja, bum, kabum, plenk, We have a problem boss,...bila je zadnja, zadnja vožnja moje Aprilie in zadnja moja z njo, verjetno. Večja škoda na agregatu povzroči, da se proti večeru vrnem z njo in asistenco domov v Celje. Tako. Čim manj takšnih dni in reči okoli vsega s tem povezanega. Zoknček moram nabavit nov, morda je kateri celo na lagru. Takle mamo, tako je bilo. Srečno vsem...

Popravljeno . Popravil GizmoFighter

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!