Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
On 6/4/2025 at 1:00 PM, pik1 said:

.

... sami nedružabni :eek:

... fantje, rad se mejte :kva2: 

ti se spilaj vlakca....men je to out .....Dejansko je pa nevarno!...Poznam primer, ko so se fural v skupini in model uletu v kolega na semaforju.....

• Zmeden 1
Objavljeno
On 6/6/2025 at 10:21 AM, DAMI34 said:

S5

IMG_20250606_100533.jpg

in, prva, 2, in si noter......Sem pa slisal da je KTM obcutljiv na vlago.....Jebe ga paljenje...samo sem čuo...:)

• Haha 1
Objavljeno
pred 9 urami, Satao pravi:

in, prva, 2, in si noter......Sem pa slisal da je KTM obcutljiv na vlago.....Jebe ga paljenje...samo sem čuo...:)

Kresne kresne...sam moraš najprej zvrtati luknjo v auspuh, da voda ven odteče 🤣

20210508_130339_HDR.jpg

• Haha 2
  • Srček 1
Objavljeno
pred 10 urami, Satao pravi:

ti se spilaj vlakca....men je to out .....Dejansko je pa nevarno!...Poznam primer, ko so se fural v skupini in model uletu v kolega na semaforju.....

.

... ja, vem da je lahko to nevarno :eek: ... ampak ... eno je vlakec ... drugo pa družabnost ... na furci ... odvisno kolk ima kdo koga rad :kva2: ... in kako mu pol zarad te "ljubezni" vozi tik za ritjo :huh:

ps.

... sicer pa je en model tle gor, k so se šli vlakca mal na prebliz ... pr semaforju je šlo pa pol vse v maline :eek:

• Haha 1
  • Žalosten 1
Objavljeno

Spet se mi je dvignil 😁IMG_20250608_090743_1.jpg.e741a553611f1171b5b4272e1225f421.jpgaja, ni povezano z vlakcem 🤣

• Haha 2
  • Zmeden 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!