Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
On 6/4/2025 at 1:00 PM, pik1 said:

.

... sami nedružabni :eek:

... fantje, rad se mejte :kva2: 

ti se spilaj vlakca....men je to out .....Dejansko je pa nevarno!...Poznam primer, ko so se fural v skupini in model uletu v kolega na semaforju.....

• Zmeden 1
Objavljeno
On 6/6/2025 at 10:21 AM, DAMI34 said:

S5

IMG_20250606_100533.jpg

in, prva, 2, in si noter......Sem pa slisal da je KTM obcutljiv na vlago.....Jebe ga paljenje...samo sem čuo...:)

• Haha 1
Objavljeno
pred 9 urami, Satao pravi:

in, prva, 2, in si noter......Sem pa slisal da je KTM obcutljiv na vlago.....Jebe ga paljenje...samo sem čuo...:)

Kresne kresne...sam moraš najprej zvrtati luknjo v auspuh, da voda ven odteče 🤣

20210508_130339_HDR.jpg

• Hvala 1
  • Haha 2
  • Šokiran 1
  • Srček 1
Objavljeno
pred 10 urami, Satao pravi:

ti se spilaj vlakca....men je to out .....Dejansko je pa nevarno!...Poznam primer, ko so se fural v skupini in model uletu v kolega na semaforju.....

.

... ja, vem da je lahko to nevarno :eek: ... ampak ... eno je vlakec ... drugo pa družabnost ... na furci ... odvisno kolk ima kdo koga rad :kva2: ... in kako mu pol zarad te "ljubezni" vozi tik za ritjo :huh:

ps.

... sicer pa je en model tle gor, k so se šli vlakca mal na prebliz ... pr semaforju je šlo pa pol vse v maline :eek:

• Haha 1
  • Žalosten 1
Objavljeno

Spet se mi je dvignil 😁IMG_20250608_090743_1.jpg.e741a553611f1171b5b4272e1225f421.jpgaja, ni povezano z vlakcem 🤣

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
  • Haha 4
  • Zmeden 1
Objavljeno
Ob 3. 6. 2025 ob 21:36, Satao pravi:

leja tega......ze v startu razmislja da bo slo kej fuc...Jaz vozim ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠvaba......sam povem.....Japanci so dobri...sam, Zi Haj so Pojem.......pozab.....

mhm.... BMW...... zdaj vemo, zakaj se ne bi grupiral (če poznaš tisto, kaj je vsem BMW-jašem skupnega) ;) 

Objavljeno
3 hours ago, pupa said:

mhm.... BMW...... zdaj vemo, zakaj se ne bi grupiral (če poznaš tisto, kaj je vsem BMW-jašem skupnega) ;) 

kuga pa? Mah prtegjeni smo vsi (soferji drek pump-BMW), en taku drug drugace….😄…cudno pleme so ti BMW-jasi, ti povem…

• Haha 1
  • Zmeden 1
Objavljeno
pred 5 urami, Satao pravi:

kuga pa? Mah prtegjeni smo vsi (soferji drek pump-BMW), en taku drug drugace….😄…cudno pleme so ti BMW-jasi, ti povem…

.

... stari, ne meč vseh v isti koš :kva2:

Objavljeno
9 hours ago, pik1 said:

.

... stari, ne meč vseh v isti koš :kva2:

…..sorči…..ti gres v kanto…mi vsi ostali pa v isti kos…#razumikdormore….😝😉

• Haha 1
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Upam de bom letos se kej malga motorckal. Ce bo slo, iscem ideje. Avgusta eno noc v dolomite, septembra v Omiš? Jaaaa, to bi bla odlicna fura. Nism bil ze par let. Grem vprasat chatgpt kje naj se peljem, da bo zabavno. Moram rect de on vozi hitrej od mene. 

Recommended Scenic Route (Single Day, ~10 h ride)

⏱️ Suggested Timeline:

• 06:00 – Depart Postojna

• 06:45 – 08:30 – Ride up Vršič Pass, descending into the Soča Valley (via Bovec)

• 08:30 – 10:30 – Continue down the Soča Valley toward Tolmin, then head south to cross into Croatia

• 10:30 – 12:00 – Border crossing near Nova Gorica / Nova Sela, then drive toward Rijeka

• 12:00 – 14:00 – Quick lunch break along Adriatic D8 coastal road, lovely sea views

• 14:00 – 16:00 – Curve along the D8 past Novi Vinodolski → Senj

• 16:00 – 18:00 – Choose between:

• Mountain twisties via Vratnik Pass → Otočac → Knin → Sinj

• Or the coastal D8 via Karlobag → Gospić, then inland toward Omiš

• 18:00 – arrival in Omiš before or around sunset

• Haha 5
  • Zmeden 1
Objavljeno

definitivno scenska pot :P

Objavljeno
pred 3 urami, Kugelschreiber pravi:

Upam de bom letos se kej malga motorckal. Ce bo slo, iscem ideje. Avgusta eno noc v dolomite, septembra v Omiš? Jaaaa, to bi bla odlicna fura. Nism bil ze par let. Grem vprasat chatgpt kje naj se peljem, da bo zabavno. Moram rect de on vozi hitrej od mene. 

Recommended Scenic Route (Single Day, ~10 h ride)

⏱️ Suggested Timeline:

• 06:00 – Depart Postojna

• 06:45 – 08:30 – Ride up Vršič Pass, descending into the Soča Valley (via Bovec)

• 08:30 – 10:30 – Continue down the Soča Valley toward Tolmin, then head south to cross into Croatia

• 10:30 – 12:00 – Border crossing near Nova Gorica / Nova Sela, then drive toward Rijeka

• 12:00 – 14:00 – Quick lunch break along Adriatic D8 coastal road, lovely sea views

• 14:00 – 16:00 – Curve along the D8 past Novi Vinodolski → Senj

• 16:00 – 18:00 – Choose between:

• Mountain twisties via Vratnik Pass → Otočac → Knin → Sinj

• Or the coastal D8 via Karlobag → Gospić, then inland toward Omiš

• 18:00 – arrival in Omiš before or around sunset

.

... kje so pa postanki ??? in obvezne kavice ??? :eek:

ps.

.... poskusi še s plačljivim chat-om .... tist bi znal bit najbrž bolj življenski :kva2:

Objavljeno

To sredo sem se odpravil novi moped spoznat z magistralo. Bil je navdušen, jaz pa še bolj. Vreme lepo, v nahrbtniku nekaj za pojest in popit ter kopalke in brisača. Ob 0730 sem se odpravil od doma proti Postojni in nato na Ilirsko Bistrico tankat. Nato pa po gasu, malo višjem od prostega teka do Paklenice pogledat, koliko je ura, pa natankat tudi. Bila je pol dveh, ko sem natočil bencin. Spil sem še kavo in se odpravil nazaj, da se malo višje malo namočim. Voda prava, da bi bil celo popoldne noter, a ni šlo, v četrtek sem imel službo. Ponovno sem tankal na vratih Jadrana in po spiti kavi poklical asistenco, da so me prišli iskat. Avtovleka me je odpeljala do Ilirske Bistrice, kjer sem presedlal v avto, moped je pa pot nadaljeval zjutraj, ko so ga odpeljali k Mirčiju v Slovenske Konjice. Danes sem dobil potrditev, da je bil res zanič bencin. 

Tako, da naslednjo sredo ponoviva s sinom, seveda brez kakršnih koli nevšečnosti. 🏍️🏍️😜☀️🏖️

Lp Robert 

IMG_20250723_090520.jpg

IMG_20250723_161614.jpg

IMG_20250723_161720.jpg

IMG_20250723_182719.jpg

IMG_20250723_231208.jpg

• Všeč mi je 9
  • Žalosten 2
Objavljeno

uf...

vir neurje.si

524198115_1275955987873195_3920234398769689090_n.jpg

• Všeč mi je 4
  • Hvala 1
  • Šokiran 1
  • 4 tedne pozneje...
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Bravo Tomos-ovci za napad jadranke! 👏

Kdo od naših oziroma kdo pozna kerega? Že drugi dan videni po krivuljah (če spomin dela kolkotolko PO in NM tablice 🤔) ...

• Všeč mi je 5
  • Hvala 1
Objavljeno

Tud jst opazil. Legende.

p.s. Upam da ostane trail od polaganja kablov. Enduro vzdolž jadranke bi bil epic. 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 12 minutami, mladench pravi:

p.s. Upam da ostane trail od polaganja kablov. Enduro vzdolž jadranke bi bil epic. 

sem ga gledal tudi jaz...in ko sem šel mal bližje, sem se skor usrau :P klanci 50 stopinj in več na momente...bognedaj, da se kje zaciklaš, al pa da prehitro priletiš navzdol :P Zgleda pa lepo od daleč, no saj kak odsek verjetno tudi je.

Objavljeno

Kablov? Zgleda ko kanalizacija, kante konkretnih premerov ..

Objavljeno

vodovod prej..cevi so vsaj ene 50cm premera

• Hvala 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!