Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno

Ali bo petek primeren za še zadnje letošnje jadranje?

Objavljeno
pred 15 minutami, skalar36 pravi:

za zadnje ne :P 

Trenutno kaže lepo (do 16C to so skoraj zimske temperature za jadranko :P ), a za Karlobag je predvidena burja (predvidoma bo zaprto od Karlobaga do Pakle oz MM.

image.png.f4222e7132d891ab8012fc72da72d712.png

Senj pa ne...kaj točno bo, al bo v upadu (kot kaže se bo pomikal veter v smeri proti jugovzhodu) in zamudilo se bo videlo dan prej, al pa ob odhodu.

image.png.f265ebd707f1c466c2163e9b2e8b83c0.png

• Všeč mi je 1
  • Žalosten 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 19 minutami, skalar36 pravi:

S prijateljem sva prestavila za en teden, namen je bil ta vikend samo kaže kar hladno, ker imam namen tudi plavanje vmes, ...eno ali dve nočitvi. 

Ashampoo_Snap_2025_09.30_13h16m46s_001_.png.4bc7cd313a9d395587b6073b385e970b.png

Popravljeno . Popravil vandrovec
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 11 minutami, vandrovec pravi:

S prijateljem sva prestavila za en teden, namen je bil ta vikend samo kaže kar hladno, ker imam namen tudi plavanje vmes, ...eno ali dve nočitvi. 

Ashampoo_Snap_2025_09.30_13h16m46s_001_.png.4bc7cd313a9d395587b6073b385e970b.png

"Mraz" mene ne moti. Burja pa me. Težko bo čakat še 10 dni...

Objavljeno
pred 8 minutami, skalar36 pravi:

"Mraz" mene ne moti. Burja pa me. Težko bo čakat še 10 dni...

kdor čaka dočaka, sem prepričan da bo v oktobru še 20C ali več in bonaca

• Všeč mi je 4
  • Srček 1
Objavljeno
pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

Lani sem bil 31 oktobra, od 24 do 25 stopinj zrak in 19 do 20 morje...v Šibuljini kampu. Se pa tam izteka precej hladne vode v morje iz Velebita...

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 10 minutami, vandrovec pravi:

Lani sem bil 31 oktobra, od 24 do 25 stopinj zrak in 19 do 20 morje...v Šibuljini kampu. Se pa tam izteka precej hladne vode v morje iz Velebita...

predlani 22.dec +kreš

lani 2024, konec oktobra en kup objav vseh vas, ritka v morju 2.11 

pa 29.12 in 30 12. 

bojazni ni vsaj do Decembra :P

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

Ne vem, ne vem... Letos je bolj slabo vreme...pa štart...ti iz toplih krajev, jest pa iz "jakutska" 

• Haha 1
Objavljeno
pred 5 minutami, skalar36 pravi:

Ne vem, ne vem... Letos je bolj slabo vreme...pa štart...ti iz toplih krajev, jest pa iz "jakutska" 

toplo se obleci :P

Sj bo no, ne se danes sekirat za vreme v četrtek. Takrat poglej, vsaj 3 kraje, obićajno je to Senj, Karlobag, Starigrad. V sredo in četrtek bodo tud "prognoze" bolj točne. Kako se bo gibala burja, kdaj in kje bo v upadu. Lahko prehiti al pa zamudi. Pa HAK ma običajno kasno paljenje.

ps. v petek ne delam, sampovem :P mogoče, s tamalim....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!