Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno

tudi men ni jasno, zakaj bi se mogu skozi ovink pelat v 2., če gre v 4. enako, edina razlika je potem v porabi goriva in materjala:kva2:

Objavljeno
Pravkar, builder pravi:

tudi men ni jasno, zakaj bi se mogu skozi ovink pelat v 2., če gre v 4. enako, edina razlika je potem v porabi goriva in materjala:kva2:

je že povedal, ker mu pašejo obrati, mogoče tudi bolj motor zavira ko gas spusti. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Pravkar, builder pravi:

Sneči je govoru za 6-to .... 

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

je že povedal, ker mu pašejo obrati, mogoče tudi bolj motor zavira ko gas spusti. 

pa ne 4 cilindri

Objavljeno
Pravkar, builder pravi:

kako hudiča men Bmw ne gre preko 5l/100km:P

jer si cicija ... mi trošimo ... nek se vidi :P

Pravkar, builder pravi:

pa ne 4 cilindri

zavira zavira ... verjemi ;) 

Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

Sneči je govoru za 6-to .... 

malo pretirava, kot vsi, sam gledam ljudi, ko sedim v avtu in vozijo dizla, kot 3 cilinderskega bencinarja, sej ni čudno, da so stroški:kva2:

pred 1 minuto, maus pravi:

jer si cicija ... mi trošimo ... nek se vidi :P

zavira zavira ... verjemi ;) 

zavira tvoj Kawasaki kot KTM? 

Objavljeno
Pravkar, builder pravi:

pa ne 4 cilindri

tudi, zakaj pa ne. Recimo moj Z900 ima ful boljši pojemek kot SX ko spustim gas in v nižji ko imaš bolj bo zaviral

pred 1 minuto, builder pravi:

malo pretirava, kot vsi, sam gledam ljudi, ko sedim v avtu in vozijo dizla, kot 3 cilinderskega bencinarja, sej ni čudno, da so stroški:kva2:

zavira tvoj Kawasaki kot KTM? 

z900 ja (sem bil še sam presenečen), SX ne

Objavljeno
3 hours ago, Snecer said:

malo je porezano ven :) ko se je bližalo prehitevanje avta čez črto.

drugače pa, a se ne da s tem motorjem cele proge v 6. zvozit, ni agregat tako prožen?

he,he...skoraj prav,ampak ne cisto prav. Kar nekaj cincanj za avtodomi sem se ven porezal.

V sesti se nisem probal vozit teh ovinkov - ponavadi jih peljem v tretji - trije kovcki in zena odzadaj vseeno nekaj povecajo tezo. Je pa res,da je pa menise vedno blo fajn saltat, se posebej pa zdaj ko mam quickija. Je pa res ,da zelo malo zaviram pred ovinki in mam navado saltat eno nizje in zavirati z motorjem.

Pac to je moj uzitek in moj stil voznje - ce komu ni vsec, si je sam kriv..:)

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

tudi, zakaj pa ne. Recimo moj Z900 ima ful boljši pojemek kot SX ko spustim gas in v nižji ko imaš bolj bo zaviral

da ne bote nakladal o tem, kompresijsko razmerje odloča o tem, skratka, akumulator bomo dali iz Kavasakija v KTM pozim, ko bo dlje cajta stal, pa bomo potem ugotavljali, kdo bolj zavira:P

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

moj ma še .. prilagojen posebej za jadranko :P 

KEBC - Kawasaki Engine Brake Control

Kawasaki Engine Brake Control allows riders to set engine braking according to preference. 

The Kawasaki Engine Brake Control system allows riders to select the amount of engine braking they prefer.  When the system is activated, the engine braking effect is reduced, providing less interference when riding on the circuit.

Popravljeno . Popravil maus
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 4 minutami, vuk76 pravi:

he,he...skoraj prav,ampak ne cisto prav. Kar nekaj cincanj za avtodomi sem se ven porezal.

V sesti se nisem probal vozit teh ovinkov - ponavadi jih peljem v tretji - trije kovcki in zena odzadaj vseeno nekaj povecajo tezo. Je pa res,da je pa menise vedno blo fajn saltat, se posebej pa zdaj ko mam quickija. Je pa res ,da zelo malo zaviram pred ovinki in mam navado saltat eno nizje in zavirati z motorjem.

pa bi šlo v 6.? samo vprašam, če je tako prožen...

jaz prevozil v 4-5. :) 

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 minutami, Snecer pravi:

bi, sam to bi bilo lahko še povrh vsega nevarno:smoke:

Popravljeno . Popravil builder
Objavljeno
3 minutes ago, Snecer said:

Slo bi ze, samo bi verjetno malo cukalo in treslo vse skupaj. V 4 bi pa slo bp. Ce pa je res tako prozen pa nimam pojma. Primerjam lahko samo z prejsnjo tisocko /FZ1 Fazer), ki je bila pod 4000 RPM mrtva. XR je v tej primerjavi dosti boljsi.

Objavljeno
pred 8 minutami, Snecer pravi:

Nearrein je nekoč dal video S1000r v 6 brzini od 40-200 in čez...z900 prav tako zmore

pred 13 minutami, vuk76 pravi:

jah ni...v črnosivem nabijanju so te že označili za objestneža :D

Objavljeno
pred 13 minutami, builder pravi:

da ne bote nakladal o tem, kompresijsko razmerje odloča o tem, skratka, akumulator bomo dali iz Kavasakija v KTM pozim, ko bo dlje cajta stal, pa bomo potem ugotavljali, kdo bolj zavira:P

več dejavnikov vpliva, ne samo cilindri.

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

več dejavnikov vpliva, ne samo cilindri.

prostornina, prenosi in teža 

Objavljeno
pred 4 minutami, builder pravi:

prostornina, prenosi in teža 

zaključva s tem, ker nima več zveze z jadranko :P

Objavljeno

kaj pravi Jadranka al bo suha al mokra čez wikend?:fredyjecar:

Objavljeno
pred 8 minutami, lukec pravi:

kaj pravi Jadranka al bo suha al mokra čez wikend?:fredyjecar:

sedaj ne kaže tako slabo kot je kazalo zjutraj. Najlepše bo pa videti kako bo, v petek. :D

Zaenkrat kaže na burjo v petek dopoldan, potem pa upad.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
32 minutes ago, DAMI34 said:

jah ni...v črnosivem nabijanju so te že označili za objestneža :D

Sem videl ja-ampak se nisem uspel vsega prebrati. Nisem si mislil da bom z mojo voznjo kdaj objestnez...je pa res,da perspektiva tega posnetka tudi malce laze in zgleda vse malce hitrejse kot je v resnici. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, vuk76 pravi:

Sem videl ja-ampak se nisem uspel vsega prebrati. Nisem si mislil da bom z mojo voznjo kdaj objestnez...je pa res,da perspektiva tega posnetka tudi malce laze in zgleda vse malce hitrejse kot je v resnici. 

verjemi, da je za nekatere tukaj tudi statična slika z jadranke, kako bi napisal, khm.....prehitra :D

aja, če bo napoved obveljala v soboto gori doli :D

Objavljeno
56 minutes ago, DAMI34 said:

zaključva s tem, ker nima več zveze z jadranko :P

Dami, kr neki pa še več zadnjih postov lohka komot poradiraš (al pa prestaviš v č/b nabijanje) ker nimajo niti najmanjše zveze z jadranko... Sam povem.:P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 34 minutami, DAMI34 pravi:

verjemi, da je za nekatere tukaj tudi statična slika z jadranke, kako bi napisal, khm.....prehitra :D

aja, če bo napoved obveljala v soboto gori doli :D

Boš spet pristranski in to tvoje nabijanje, katero nima zveze s temo, pustil ? 

Objavljeno
pred 22 minutami, izibajker pravi:

Dami, kr neki pa še več zadnjih postov lohka komot poradiraš (al pa prestaviš v č/b nabijanje) ker nimajo niti najmanjše zveze z jadranko... Sam povem.:P

pred 23 minutami, Borutt pravi:

Boš spet pristranski in to tvoje nabijanje, katero nima zveze s temo, pustil ? 

bom, ker je komentiran video posnet na jadranski magistrali.

ps. sej bom poradiral, ampak malce časa bom pustil, da vaju bo mal jezilo :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!