Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

ja...v kampu čez cesto...rezervarcije so bile potrjene s praznimi flašami, ki so letele za vami :P

zna bit, pokliči čimprej, tudi prejšnji vikend je bila zasedena.

drugače lahko gredo Spomenki... jaz imam rezervirano dva apartmaja  :OK:

Objavljeno
pred 2 minutami, solorider pravi:

al pa k Dinkotu

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno

Koliko so pa na jadranki tamodri občutljivi na omejitev + 10 v naseljih in izven teh?

Doma me zaenkrat na omejitev + 10 na števcu v 28 letih še niso ustavili, pa so me že nekajkrat merili (sicer z avtom)...

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 minutami, twom pravi:

Koliko so pa na jadranki tamodri občutljivi na omejitev + 10 v naseljih in izven teh?

Doma me zaenkrat na omejitev + 10 na števcu v 28 letih še niso ustavili, pa so me že nekajkrat merili (sicer z avtom)...

.

... ponavadi so kar občutljivi ... na omejitev + 60 ... ali bog ne daj še čez ... :kva2:

ps.

...  omejitev +10 sploh ne znajo izmerit ... :dry:

Popravljeno . Popravil pik1
  • Haha 3
Objavljeno
pred 3 minutami, DinDiin pravi:

Plus 10? :eek:. Ne pretiravat :)

pr 200 je vseeno al je +- 10 :P

zgleda, da bom res piču v petek dopoudne na jadranko ;)

Objavljeno
pred eno uro, twom pravi:

+10 po števcu je tako, 5km je toleranca, 2-5 ti laže števec, dejansko greš nekje 53 recimo na 50. Lahko si pa na gpsu kontroliraš realno hitrost in primerjaš s števcem. 

Za taka mala odstopanja ponavadi ne težijo. Sicer pa tistih par vasi, kjer je omejitev greš lahko normalno (vsaj jaz) in izven pospešiš.

Bolj kasirajo vsaj po mojem videnju nekje do Senja ker je ravna cesta, mimo grede je 100, je pa kup omejitev na 60, tam prej kaj spregledaš, ali pa kak avto pokneš čez polno. (mene so samo opozorili, ko sem čez polno prehiteval, je pa res da ni bila neka nadzvočna hitrost in celo počasen kombi se mi je umaknil, jaz pa zviz  :P)

Objavljeno
pred 1 minuto, Snecer pravi:

Mogoče samo starejši plačajo?

vam poročam v četrtek  :kva2:

Objavljeno
pred 2 minutami, Snecer pravi:

Mogoče samo starejši plačajo?

ne, starejše imajo radi jer izgledaju pametni ljudi :P

Objavljeno
pred 2 urami, solorider pravi:

pred 2 urami, DAMI34 pravi:

al pa k Dinkotu

Od Dinkota imam telefonsko, od Spomenke pa ne...

Sploh pa, lahko da bomo tko naspidirani, da se bomo šele tam nekje okol Omiša prvič ustavili na kofetu.:P

• Haha 3
Objavljeno
pred 1 minuto, izibajker pravi:

Sploh pa, lahko da bomo tko naspidirani, da se bomo šele tam nekje okol Omiša prvič ustavili na kofetu.:P

pa sej izven sezone pa res ni problem najti spanja.

ps. me ima, da bi v petek zgodaj končal šiht pa vrgu potem eno jadranko popoldan doli ponoči pa nazaj...se bom pustu presenetiti počutju, sam me ma, res me ma...

Objavljeno
pred 5 minutami, izibajker pravi:

prideš do Milene in ti ona najde prenočišče. Kaj greste do Omiša? 

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

pa sej izven sezone pa res ni problem najti spanja.

ps. me ima, da bi v petek zgodaj končal šiht pa vrgu potem eno jadranko popoldan doli ponoči pa nazaj...se bom pustu presenetiti počutju, sam me ma, res me ma...

lahko bi meli MS zaključek doli, v petek meni ustreza do sobote pa še petek 13. je

Objavljeno

spanje moram še poiskat, ker ne bi rad, da se mi ponoči pijani gostje derejo (motoristi), ko sem bil enkrat pri Mileni :)

dobro da sem imel poleg štople za uhe in slabo, da nisem imel tistega poleg, kar s štopli uporabljam :smoke:

Objavljeno

jaz bom samo v petek doli pa nazaj krenu pod večer. Ampak če boš v petek v pakli se moramo dobit.

Objavljeno
pred 9 minutami, Snecer pravi:

spanje moram še poiskat, ker ne bi rad, da se mi ponoči pijani gostje derejo (motoristi), ko sem bil enkrat pri Mileni :)

dobro da sem imel poleg štople za uhe in slabo, da nisem imel tistega poleg, kar s štopli uporabljam :smoke:

če greš po risanki ob 19h spat! :lol1:drugače v petek nisem dol...:ras:

Objavljeno
pred 4 minutami, solorider pravi:

petek je ponavadi miren, sem že ugotovil, v sobotah je pa bolj čista jeba kot ne :P

• Haha 2
Objavljeno
pred 15 minutami, solorider pravi:

problem je obnašanje nekaterih do spanja :) 

Objavljeno
pred 3 urami, maus pravi:

pr 200 je vseeno al je +- 10 :P

zgleda, da bom res piču v petek dopoudne na jadranko ;)

pomeni, da bo popoldne varna :) 

Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

ne, starejše imajo radi jer izgledaju pametni ljudi :P

al pa pouni soudauuuuuuuuuuuuu

Objavljeno
pred 16 minutami, lukec pravi:

al pa pouni soudauuuuuuuuuuuuu

ponavadi se zaključi takole: ajd 250 kuna , to sta ta crna in njen lopov, v ČG pa: pa nek vam bude izgledate vi ozbilni ljudi.

Zadnjič plačal lani maja ta crni, pa še ta je sleparila. Predzadnjič pa pred 5 leti, ko sem šel po burji, z računom 500kun. Upam, da ne bom več.

pred 2 urami, Snecer pravi:

jah kaj pa vem, okvirno štartam ob 12 uri :ras:

Objavljeno
pred 3 urami, Snecer pravi:

se bom vozu lahko po notranjosti... zunanjosti ... sam da tebe najdem :jezik:

• Haha 3
Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

ponavadi se zaključi takole: ajd 250 kuna , to sta ta crna in njen lopov, v ČG pa: pa nek vam bude izgledate vi ozbilni ljudi.

Zadnjič plačal lani maja ta crni, pa še ta je sleparila. Predzadnjič pa pred 5 leti, ko sem šel po burji, z računom 500kun. Upam, da ne bom več.

jah kaj pa vem, okvirno štartam ob 12 uri :ras:

Brez greha in plačuješ:lol1: 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!